Kedves Bodzássüti,
örülök, hogy csatlakoztál a fórumhoz!
Kicsit magamra ismertem Benned, mert én is ugyanilyen érzésekkel vágtam neki a lombiknak. "Fiatalkoromban
" nem kellett - szerencsére - túl gyakran nődokihoz járnom.
Max. rákszűrésre, ezért én sem voltam hozzászokva a "lenti" dolgokhoz. Első pár alkalommal feszengtem is, de persze csak pár percig, mert mindig nagyon hamar feloldották a gátlásaimat. Az UH-kivételével minden más egyéb vizsgálattól a hideg víz is kivert.
Szerencsére nagyon jó és empatikus orvosok vannak a Cirisben, és emiatt maga a vizsgálat sem kellemetlen, még a szemérmesebb pácienseknek sem, mint mi. Voltam már több helyen, és hiába koncentráltam a babóra, volt bizony, hogy méhszondázásnál szinte a falat kapartam, és nagyon meg voltam ijedve. Nem is bírtam elengedni magam, ami még kellemetlenebbé tette az egészet.
Nekem idővel egyre könnyebben ment az egész, ahogy egyre többet találkoztunk (stimu alatt van pár uhu), és ma már természetes a légkör. Ehhez szerintem hozzájárult az is, hogy nagyon hamar bizalom alakult ki az orvosokkal, ott dolgozókkal szemben, mivel nagyon figyelmesek, odafigyelőek és mindig meghallgatják minden nyavajámat. Szimpi, hogy bármikor, bármit kérdezhetek, ha bizonytalan vagyok, nem hajtanak el, hogy majd a doktorúr elmondja a köv. konzinál, ami 10 perc alatt lemegy. Ha az orvosom nem elérhető, segít egy másik, vagy visszahívnak, amint szabad.
De a többiektől is, akár telefonon, akár emilben, mindig gyorsan kaptam felvilágosítást, ha kétségeim támadtak, akár a gyógyszerekkel, vagy bármi mással kapcsolatban.
Szerintem Szakács dokinál jó kezekben vagy, én is voltam már nála, nagyon szimpatikus volt.
Ahogy Hepehupa írja, a bajusz alatt ott figyel egy durkkoló mosoly
Varró Mártikát pedig én is ajánlom figyelmedbe, egy igazi kincs, nagyon segítőkész és kedves! Fordulj hozzá bizalommal!
Apával minden rendben? Biztosan készül spermiogramm is, hogy lássák, mi lehet a gond. Nálunk már ennél a vizsgálatnál eldőlt, hogy apa katonáival van sajnos probléma, és csak a lombik jöhet szóba.