Új privát üzeneted érkezett!

És az enyém abszolut nem ficánkolt az UH-n,kár. Épp ezért alig várom hogy pár hét múlva meglessük echo-val,remélem mozog majd ügyesen!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tina!

Köszönöm a gyerekek nevében is a dícséreteket, nagyon aranyos vagy. Tényleg mindenki mondja, hogy nini milyen feltünöen szép gyerekek, de én még sose tulajdonítottam neki jelentöséget. Az én almom, szeretem öket, aztán ennyi. Azt, hogy ki milyennek látja öket, az annyira szubjektív, ezért nem is bolondítottam magam vele. DE tényleg elgondolkoztató már ennyi elismerés, amennyit bezsebelnek. Például Iminek és Regönek van egy tényleg feltünö kisugárzása. Regö mindenkit levesz a sármjával a lábáról, Imi meg úgy tud azokkal a nagy özike szemeivel nézni, olyan alázatosan és szeretetteljesen, mint egy hüséges házi eb. Regönek fanclub-ot lehetne alapítani, mert ha valaki felhív minket, vagy találkozik velünk, mindig az az elsö kérdés, hogy hogy van Regö, aztán jönnek a többiek... 8)
Regöt már sokan próbálták lealkudni, hogy nekik is ö kéne. :)
Amíg Regö rendszeresen a kórház lakója volt, ott is mindenkit levett a lábáról. Olyan volt már ez nekünk, mint egy csúcsszuper gyerekmegörzö egyéni egészségügyi programmal. Regö gyakorlatilag csak a tényleges kezelések idejére volt a saját ágyában, minden mást, amit mobil módon is meg lehetett oldani, megoldottak vele úgy. Volt egy osztályos babakocsi, abban posztolt, inhalált, kajált, aludt, játszott. Mindig a növéreket szórakoztatta, amikor elkezdett újra lábra kapni, elkísérte a dokikat a vizitre, ment a többi gyerekosztályra is látogatóba a növérekkel, segítette a takarítónönek, szóval imádták. Ránk ilyenkor nem nagyon volt szüksége, örült nekünk, de egy óra látogatás után fogta a cuccunkat és az ö másfél évével kirakta az ajtó elé, becsukta az ajtót, integetett, majd vigyorogva visszatért a növérekhez. Halálos egy pasi. Mindent nagyon alaposan megfigyelt, néha már a szobákat is átrendezte úgy, ahogy ö azt látta, hogy csinálni kell. Ha nem a saját szememmel látom, talán dajkamesének tudom be ezeket a történeteket. Esténként, ha felhívtam az osztályt, beszámoltak a tevékenységéröl és hogy már "hazaért-e" vagy még "úton" van. Egy évesen kezdtük a kórházba járást és két évig ez is ment. Hónapokként landolt ott. Már törzstagnak számított és kapkodtak érte a bechek-koláskor. Olyan igazi mintapaciens volt, nem hisztizett, mindent meg lehetett vele csinálni, nem üvöltött, ha egyedül volt, megvolt nélkülünk és mégis olyan kis személyiség, hogy le a kalappal elötte. Nem egy erös testalkat, de tényleg sugárzik.

Hüha, nagyon belelendültem a kis félistenem imádatába.
Megyek és teszek valamit a hányingerem ellen, aztán koradélután irány a játékbazár. Húsvétra a beszerzési kör elsö állomása... :)

Barbi
Vendég

Na feltettem a képet,hm,lehet inkább csak kövérnek tűnik rajta :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Még csak pár szó, aztán este jövök:
12 heti uh-n Ricsinél a szonográfus azt mondta, hogy fiú, mert a koponyacsontozata teljesen tipikus fiúgyerek, azt mondta, hogy 95%! 24. héten derült ki végül, mert úgy fordult, hogy tényleg kisfiú. Addig azon viccelődtünk itthon a párommal, ha ezek után lány lesz, akkor nagyon csúnya lesz fiú csontozattal :):):) Egy jó és tapasztalt uh-s nagyon sok mindent lát! Csak ezt akartam még írni a tegnapi témához.

Évi, akkor jó munkát pólókkal!

Este jövök és addig végre megnézem kinek milye van fotóGén! Puszik és csak óvatosan, hülye egy időjárás van! Nálunk ömlik a hó sűrű pelyhekben!

maccs01

Még annyi:
Barbi, tényleg nagyon szépek a gyerekeid!!! Elhiszem, hogy nem tudsz betelni velük. Persze így nem unatkozhatsz :)

maccs01

Elmentem a ruháért,amit kielemeztünk Maccsal egyik nap,és attól féltem nagy lesz---kicsi lett :shock: :oops: szűk,főleg mellben,és hason is épp hogy jó...pffffff. Nem is hoztam el,bár az eladó szerint nem volt kicsi,nem csak levegőt se kaptam benne :( Erről ennyit.

evilany

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a dicséretet, most olvastam vissza. :) Képzeljétek, nálunk egész idáig szakadt a hó, és meg is marad. :D Közel a Balcsi, már gondolkodtunk rajta, lemegyünk fakutyázni, 13 helyen van kijelölt koripálya. :wink: Tavaly is voltunk.
Nekem is fáj a torkom, pedig csak akkor voltam kint, amíg beszálltam a kocsiba és a parkolótól elsétáltunk a kórházba. :( Homeopátiás bogyókat szedek rá. Az egyik a Homéogéne 9, szopogatós tabletta torokfájásra, a másik a Stodal szirup száraz ill. hurutos köhögésre. A gyógyszertárban anyósomék direkt mondták, hogy kismamának kérnek. Remélem nem is lesz tőle semmi gond, de 3 napnál tovább nem szedem. Az van ráírva, hogy terhesség és szoptatás időszakában alkalmazásával kapcsolatban kockázatokról eddig nem jelentettek adatokat. Akkor csak szabad? remélem... :oops: Meg narancsot is eszek,teát iszok, de nekem a forró dolgok nem mennek, törpnek nem tetszik, fáj tőle a pocakom, úgyhogy langyosan iszom de méz van benne. És igyekszem sokat pihenni.

Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat! :wink: Hétfőn én is "beállok a dolgozók sorába", folytatódik az egyetem, remélem jól fogjuk bírni, és a kedvezményes tanulmányi rendet is sikerül elintéznem. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Homeogene 9 tuti jó-látványosan használt!, Stodalt is szeretjük, a gyerekek különösen :), jó édes. Homeopátiás cuccok teljesen jók kismamáknak (is)!

Évi, sajnálom, hogy nem lett jó a ruci. Még jó, hogy ezt fel tudtad próbálni! Kíváncsi vagyok a többire, amik 50 és 53 "mellbőséggel" rendelkeznek... Szerintem majd nézz be a C&A-ba, elég sokféle kismamarucit tartanak.

maccs01

Maccs,basszus tényleg azok se lesznek jók :(
Már az 53 talán,megmértem és 105 a mb.

evilany

... Évi, és csak nagyobb lesz :):):)

maccs01

Sziasztok,

Nekem is megjött a kombinált teszt eredménye, negatív :) látom, volt egy kis izgalom körülötte mindenkinél, szerintem ha negatívat írnak rá, akkor minden OK :)

Ma én is azt gondolom, hogy éreztem mozogni a picit, de még nagyon oda kell rá figyelni... Adrit először 16 hetes kora körül éreztem, elvileg minden terhességgel egyre előbb tudja az ember, hogy "ez az". Azért így 13 hetesen még picit korainak hiszem, de szerintem tényleg ő jelezte, hogy köszi, jól van. Ircsi, szerintem tényleg érezheted már te is, de azért ha még nem érzed állandóan, ne pánikolj :wink:

KépKép

KépKép
stelly

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában:
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

Sziasztok csajok! Szép jó reggelt Mindenkinek!!!
tegnap nem igen voltam :( ma meg nem is leszek :D
Ma lesz a gyerekek félévi vizsgája (HipHop) a Nevelési Központban15-17ig. :D
Készülődöm...vasalok,hajat csinálok Fancsámnak... :D
Megvannak a pólók... :D amiket csináltatott a csapat...(kijutott belőle nekem is) :D Rózsaszín HipHop mintás póló hátán My Baby felirattal :D
Gyerekeimnek Kék,Rózsaszín,citromsárga...Jooky.G és Fóka felirattal :D
Nagyon cool :D
Ha valakit érdekel a tavalyi vizsgájuk felvétele,az alábbi linkeken megnézheti :D
Millió puszi mindenkinek.Hétfőn jelentkezem :D

[url]http://www.youtube.com/watch?v=EybiPrbeUL4
[/url]

http://www.youtube.com/watch?v=ghJO1HOO7K8

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Clárika :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Két magzat beszélget az anya hasában :)

http://www.indavideo.hu/video/Ket_magza ... a_hasaban/

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

nagyon jó kis videók :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Hűű mekkora hó esik :shock: azt hittem már nem lesz...lehetne már tavasz..
Clarika,Csillag,Tündi,nincs kedvetek kedden tornára menni? 1/2 3-1/2 4 Módszertani Bölcsi.

evilany

Most nézem,van már 201 októberi babaváró topik is :shock:

evilany

Sziasztok,

Évi, remélem az enyém a 2010 novemberi lesz :-)

Kép
xtina75

Xtina,én is remélem!!!

evilany

Szebb napot mindenkinek!

Tina
Drukkolok! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi már a 2.trimeszterben vagyunk?? :roll:

evilany

Mi a baj Ircsi?Hogy szebb napot???
Évi!
Én még nem megyek,ne haragudj! :(
Majd olyan 3-4 hét múlva gondoltam...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina!
Én is szurkolok!!!!!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...na mentem végezni a még visszalévő feladataimat :D
Sziasztok-további szép napot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi :D

Kép
xtina75

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi már a 2.trimeszterben vagyunk?? :roll:

Bizony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag,OK,semmi gond.

evilany

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi már a 2.trimeszterben vagyunk?? :roll:

Bizony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juhúúú akkor gratula neked is!!

evilany

Sziasztok!

Csak bekukkantottam.

Babaimádó: oké, semmi gond, csak nem értettem mire írtad, hogy "érdekes". Nem tudom, te hány éves vagy, de itt a kor jelentősen számít. Valahol találtam a neten egy táblázatot és az életkor előrehaladtával egyre nagyobb az esély a Down-kórra, de szerintem ezt te is tudod.

Annyira nem idegeskedtem, mert a doki akkor mondta volna, hogy valami bibi van...

Hóesés: ha itt tegnap nem esett fél méter hó, akkor egy centi sem. Most is szakad. Az autót úgy kellett kiásni, parkolni lehetetlenség volt tegnap. Ma nekem kellett apósomért menni a kórházba, mert a férjem dolgozik - élvezet lehet neki most buszt vezetni - hát mit mondjak, 20-30-al mentem és örültem mikor hazaértem és le tudtam parkolni. Itt mérték az egyik környékünkön levő faluban tegnap a hóesés mértékét, 43 cm, de szerintem csak nem jöttek el idáig. Tuti übereltük volna. Gyerek anyukáméknál, nem tudom, hogyan keveredik haza. Tegnap kimentünk hozzájuk, de az utak arra még járhatatlanabbak, alig bírtunk kijönni, pedig Gábor rutinos sofőr és az utca sík, nincs benne egy pici lejtő sem.

Na én megyek pihenni, szép napot mindenkinek.

Stelly gratulálok az eredményhez. Valóban nem kell a számokkal foglalkozni, igazad van.

királylány

GRATULÁLOK A MÁSODIK TRIMESZTERESEKNEK!

Megy a drukk továbbra is mindenkinek, de nagyon ügyesek vagytok!

Kép
xtina75

azért a csini csajomat feldobom ide :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nagyon szép a lányod.

evilany

Pompos (kenyérlángos)
H: 50 dkg liszt, 1 dl langyos tej,3 dl víz, 5 dkg élesztő, 1 tk.cukor,3 tk.só, 1 dl olívaolaj, 3 fej vöröshagyma,3-4 gerezd fokhagyma, 5 dl tejföl, sajt,szalonna,ízlés szerint szalámi, kukorica, paprika
1 dl langyos tejben felfuttatom az élesztőt,a liszthez adom,elkeverem,mikor a tészta már hólyagos,hozzáadom az olajat és jól elvegyítem. Fél óra alatt duplájára kelesztem,nyújtom, előmelegített sütőben kb 20 percig sütöm kiolajozott tepsiben,majd mikor már szilárd a tészta,megkenem a tejföllel és rápakolom a többi finomságot,még kb 20-25 percig sütöm,míg a dolgok rá nem olvadnak.
Kép

evilany

Maccs, köszi a választ! Akkor megnyugodtam, hogy jó, hogy szedem. :wink: Remélem gyorsan meggyógyulok tőle. :roll:
Csillag, tényleg nagyon szép a kislányod, ezzel a hajjal szinte már kész hölgy. :)
Na én mentem vissza pihenni, hátha gyorsabban gyógyulok. Jövő hétvégén megyünk a Balcsira és esküvő kiállításra. :wink:
Nálunk is nagy a hó, ma nem esett, csak a szél fúj. Vigyázzatok magatokra!
8) Juhuuuu második trimeszter akkor Mi is!!! :wink: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Felpróbáltam újra a bandázsokat,na most már egész jók! Igaz a hasam még nagyobbnak tűnik bennük :) De ezekkel hordhatom a régi nadrágjaim...
Kép
Kép
Kép
Kép

A barna kicsit hosszú,így azt visszahajtom. És már vagy 2 órája így vagyok és nem csúszik le a nadrág. Pompás.

evilany

hűűűűűűűűűűűű Évi ez a pocak nem hazudik!!!! egyáltalán nem kövérnek látszol, ha nem kismaminak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: én még nem jövök tornázni... korai még... majd a második trimeszterben, a 12. heti uh után... :lol: :lol: :lol: 2 hét lemaradásban vagyok ám!!! :lol: :lol: :lol: :lol: jaaaaaa, és most nézem... én 4-ig dolgozok, úgyhogy nem is tudnék... :lol: :lol: :lol: :lol:
még akartam Neked írni, hogy ne csodálkozz, hogy összebújás után keményedik a pocak, hisz az "eredményes" összebújás méhösszehúzódásokat okoz :arrow: mi ezért vagyunk letíltva a sex-ről a 12. hétig... :shock:

Kép
gtunde75

Évi
Ez már babás pocak!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:lol: na jó azért persze ez nem éhgyomorra volt és a bandázs sokat dob rajta. De nekem tetszik :D
Nemtom a kis Tapsifül hogy csinálja de a héten nagyon kidomborodott :)

Tünde,de kár (torna) Én ide tervezem h.eljárok meg itthon mozgok kicsit ha ott már betanultam,mit szabad. Sajna nem találtam több ingyenes v.olcsó tornát,ezreket meg nem tudok kidobni erre...(nem is akarok)

evilany

Évi péntekenként is van ez a torna? mert akkor csak 2-ig dolgozok, akkor tudnék menni...

Kép
gtunde75

Nem,sajna csak keddenként.

evilany

Közben megtaláltam azt az emlegetett cikket a német átlagfizetésekröl:
http://www.stern.de/wirtschaft/arbeit-k ... 33752.html
Vendég

sziasztok!
nagyon jó volt az előadás...ügyesek és szépek voltak a gyerekek...sajna lemerült a fényképező,így kamerázni se tudtam :(
de majd szerzek képeket :D
puszi mindenkinek-jó éjt!
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi

Én kedden sajnos nem leszek Pécsett, mert pestre megyek a párommal....
De legközelebb szívesen veled tartok! :)

Hű....asszem én nagyon le vagyok maradva.....ez már pocak...
Én még úgy se nézek ki mint egy jóllakott óvodás, sőt anyukám szerint még puffadt pocaknak se lehet nevezni.... :S -Hol a babám?
Mondjuk 52 kg-mmal lettem terhes, s most vagyok 52.5 kg.... :S
Már vágyok rá, hogy látszódjon!!!!!

:D -Ha mondanám valakinek, hogy terhes vagyok akkor tuti nem hinné el.... :D

Clárika
Kép
clárika

Évi

Nővéremtől infó:
"VÁRANDÓS TORNA
(beutaló szükséges)
PTE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Pécs, Édesanyák útja 17. Új épület alagsor (ez más helyszín, mert mi még a régi épületben voltunk a tetőtérben)
K: 13:15-14
CS: 13:15-14
ingyenes
Füge Istvánné Kati - gyógytornász
72/536-001/5110 mellék

De az a tuti, ha rácsörögsz a Katira (30/281-7361), s pontosítasz Vele, mert volt, hogy mi is csúsztattuk az időpontokat mert sokan voltak..."

Én ezt mondta a múltkor!

Clárika
Kép
clárika

Jah, a beutaló annyit jelent, hogy a doki ad egy papírt, hogy nem vagy veszélyeztetett terhes!

Clárika
Kép
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?