Itt is szakad a hó. Szánkózni simán lehetne (Mocorgó
) szerintem. Csak be kellene szerezni egyet. Biztosan élvezné...
Mocorgó
ez az anya-üzemmód bekapcs. tényleg jobban működik már nálunk is, mint az elején. És baromira bosszantott, hogy fogggalmam sincs, mi baja lehet. Kezdenek egészen egyértelmű jelzései lenni. MÁr a hangocskákat is meg tudom különböztetni!
dbea
Tessék minél hamarabb megbékélni apival, irgum-burgum!!!!!!!! Nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani!!!!!
Remélem, már tárgytalan, és rég túl vagytok rajta!
próbáltad, amit a múltkor írtam: két irányból szopiztatni uabból a mellből???
Bikmakk
hááát, ez a hozzátápi nem is olyan egyszerű kérdés!!! AZ a baj, hogy mindenki mást mond. Szerintem a lényeg, hogy a babád figyeld! Kóstoltatni szabad (nyelve hegyére, cuppogtatnivalóként), de ha nem izlik, erőltetni tilos! Ha ízlik, lehet fokozatosan egyre többet adni...
Mimianyuu
rövid szopi egyértelműen van, szerintem szomjoltó tuti! Ilyen nálunk is van, azt nem is nevezem szopinak. Jobb, mintha az ember lánya teát v. vizet nyomna a béjbibe, neeem?
Adri
Milyen kocsitok is volt? Azt nem lehet sporttá alakítani??? Hál Istennek, mi olyat vettünk, már alig várom, hgoy emeljem a hátulját?? Tényleg, vajon azt mikortól lehet kicsit megemelni? mingyá teszek képet a miénkről...
Oui
a bújós altatós módszer nálunk is bejön. Sőt, mostanában vettem észre, hogy szereti nagyon, ha cirókázom az arcát, most kezd bújcizni is, eddig inkább eltartotta a fejecskéjét... Imádnivalóak!!
Sissi
na, és nálatok csusszant a cukkini???
Orew
nekem sem jön be a kép!
Tünde
mi tegnap is egész nap usziztunk, Zsigit alig lehetett kiszedni a vízből! Nagyokat sikongat, láthatóan tökre felszabadult... Jövő héten is megyünk. Ti jártok Zsombival??? Meg tudod oldani valahogy, hogy eljussatok???
Katáról tudtok valamit??? Igazán jöhetne valami klassz tengerparti plage-fotóhalommal!!!!!!!!