Sziasztok!
Itt Muzsi Papa újra... mert nem engedhetem meg , hogy órákat itt üljön a gép előtt, ami sajnos még csak a másik szobában van.
Szóval én kinyomtatom a fórumot, ami sokezer oldal, és átviszem Muzsinak, aki így Guttenberg szellemében olvassa el.
Ma már azért könnyítettünk annyit a helyzetemen, hogy a laptopon (amin sajnos még nincs net, de dolgozok rajta) beírja a választ, és én csak bemásolom ide...
ami nem lett rövid...
lássuk hát:
Sziasztok!
Én fekszem, fekszem, fekszem és fekszem…Csak a természet törvénye szólít felkelésre. Az uracskám és az anyósom 100%-osan kiszolgálnak. Naggggyon jó dolgom van egyrészről, másrészről viszont nem bánnám, ha valaki úgy fejbe ütne, hogy csak február 10-én ébrednék fel… Gondolom kitaláltátok, hogy ekkor kell mennünk tesztelni!
Szóval péntek: Hát, Vörösmacs, tényleg nem én voltam, mert én végül egy kétágyas szobában vártam a soromra. Kb fél 11-re értünk a BMC-be, fél 1 után pár perccel pedig visszakaptam egy négysejtecskést és egy hatsejtecskést!!
(őket korábban megszemlélhettük, két kis virágocskára hasonlítottak) Egy jó másfél óra pihi után felmentünk a záróért, és csodák csodája, kb 10 perc múlva már a záróval a kezünkben hazafelé tarthattunk.
Hétfőn kell majd telóznunk, hogy a 3. zigótácska fagyasztásra alkalmas-e.
Mindenkinek 1007 db köszi a drukkolásért!! Annyira jól esett,és be is vált!Szóval továbbra is igényt tartok a biztatásokra, Vörösmacs, neked meg febr. 9-én este az a kihagyhatatlan elfoglaltságod van, hogy varázsolsz nekünk egy pozi tesztet!!!!Jó, jó, jó, jó?!?!?!?!!!!!
Navared, ne türelmetlenkedj nekem, te is már a célegyenesben vagy!! Olvastam, hogy kicsit göthösködtél, remélem már igencsak kifelé tartasz belőle és a fejfájásos időszaknak is vége!!!
Csucsu, neked köszi a „hős” jelzőt!
Jól esett, de igazából nekem nem volt fájdalmas a punkció hál’ istennek, szal annyira nem érdemlem meg ezt a jelzőt.
Drukk megy a mnyh-ádnak!
Mariann, kívánom, hogy még egyszer ne köszöntsön be hozzád a rókakóma!!!! Hát nem lehetett semmi.
Kubu, örülök, hogy jók lettek az eredményeitek!!Így lesz ez folyamatosan!!!
Heni, nu, nem hiszek a szememnek!Na nehogy te kezdj itt negatívoskodni bármilyen részeredményed miatt!! Egyrészt semmi okod rá; a tüszkék sztem teljesen rendben vannak, a mnyh-ra pedig gyúrsz te is és mi is drukkolunk érte!!Másnak kevesebbel is sikerült, neked meg azért még van időd!!No meg pont te szoktál itt minket rendbe szedni a negatívoskodás miatt!! Minden ok lesz
Egyébként a BMC tud olyan általános beutalót kiállítani EKG-ra, amelyikkel nem csak a Jánosba mehetsz.
Heníííííííí, azt írtad, hogy „Muzsi kismami”!!!! Ez annnnnyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól esett!!!!!!!!!!!!
Vayacon, Látom, jól megy a szurizás, minden ok lesz. Pikk-pakk itt a beavatkozás ideje is.
Kiss Angyal, keddi leszívásig még simán nőnek a 13 milisek is, hátha beérik még ott egy-két tüszike!+++++ Igyál sok folyadékot, hogy a bacik elkerüljenek!!
Sajti, örülök, hogy nálatok is elindult az első lombik stimu!Nővesztő energiák a hóval oda is értek, nyugi!! Egyébként nekem a Cetrotide Gonal és Merional mellett volt. A doki mondta, hogy a gonal és a merional menjen együtt este, a Cetrotide pedig reggel.
Pancsi, én is endós vagyok, nem csodálom, hogy te s mindennel próbálkozol az elűzése érdekében. Rem azért a műtét jó sokáig elodázza!!
Avarka, szurkolok a jó eredményekért! Az azért már biztató, hogy az FSH-d jó lett!!Én tiszta méhpempőt ettem, 25gram volt 4000 HuF, a Ferenc körúton vettem.
Janka, Zsu, ti már tutti ki vagytok, de azért bírjátok még egy kicsit!!Szerdán zsíííííír eredményeket fogtok kapni!++++++++++
Dorkabab, te pedig a pénteki szerencsés vagy!!!++++++++ Pár sorral feljebb Avarkának leírtam a méhpempős infóimat!
Mieza, ne keseredj el a 2 petesejtecske miatt!Nekem is csak 3 lett. 2, de akár 1 is naggyon elég tud lenni a sikerhez!!Ha már bent lesz/lesznek, akkor csak az a fontos, hogy vele/velük minden rendben legyen odabent. És rendben is lesz!
Vörösmacs, ehhez a cisztaleszíváshoz nem lehet altatást kérni??? Hisz te már megszenvedtél vele korábban is, miért kell átélned újra meg újra ezt a fájdalmat?? Annyira sajnállak.
A vashiány: nekem is vashiányom volt, sokáig vért sem adhattam, mert nem volt elég magas a hemoglobin szintem. Amióta a terhesvitamint szedem, nincs ilyen probléma. Lehet neked is segítene. (Már ha nem szedsz most is)
Dmimi, az én hitvallásom: a kaja evésre való!Mit számít a küllem?!
(Persze ezt azért vallom én, mert jártam már pórul jópárszor a kaja külseje miatt…)
Lujzici, a kényszerpihenő az egyik legdurvább dolog. Sajnálom. De azért a spontánkodásban azért ti bízhattok, nem?!!
Sting, annnyira sajnálom….
Sztem ha tényleg megtudjátok csinálni a vizsgálatokat, akkor mehet a terminált együttlét márciusban. Hiszen akkor egy hónap pihi is jut a szervezetednek.