Új privát üzeneted érkezett!

Méhpempőről:A legfontosabb alkalmazások: immunrendszer erősítése, allergia csökkentése, hormon- és mirigyműködési zavarok, szív- és érrendszeri panaszok, gyomor- és bélbántalmak, idegrendszeri problémák, szklerózis multiplex, depresszió, fejlődésben elmaradt-beteges gyerekek felerősítése, a kívánt teherbeesés elmaradása, nőgyógyászati problémák, a változás előtti kellemetlen tünetek megszüntetése, változás után hormonpótlás és a csontritkulás csökkentése, kisebb csomók, ciszták, kezdeti stádiumban kisebb daganatok gyógyítása stb. Leromlott szervezet, betegség alatti-utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő.
avarka

Feltűnt, hogy az augusztusi első, és a decemberi stimulációkor levett véreredményemnél a transzferrin szaturáció alacsony mértéket mutatott. Most utánaolvastam, hogy mi a szösz ez és kiderült, hogy vashiányos vagyok :shock: :shock: :shock: .

A transzferrin a vér fő vasszállító fehérjéje, a keringésben levő vaskészletekről informál. Szintje a normálisnál magasabb vastúladagolás esetén, és alacsonyabb a vashiányos vérszegénységben.

Vas hiánya esetén a következő tünetek jelentkezhetnek, vehetők észre magunkon: kimerültség, szédülés, fáradtság, hajhullás, sápadtság, étvágytalanság, gyakori fertőzések, koordinációs készségek csökkenése, és tanulási nehézségek. Nem látható tünetként a meddőség is felléphet.

Na szép, megvan az oka, hgy miért hullik marokszámra a hajam.
vörösmacska

macsek azért ezen ne parázz be, mert rengeteg kismami vashiányos, vérszegény és simán babásak lesznek maguktól is. Nézz egy olyan vitamint amit kismamik is szednek, abban mindig sok a vas, meg igyál sok piros lét, cékla, stb. azokban is sok a vas, vörös husikat, ha szereted, meg C-vitamin tartalmú dolgokat, az kell a felszívódáshoz. Itt van két cikk:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=060503
http://www.nestle.hu/eletmod/StaticPage ... hiany.aspx

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Avarka, ez a pempő nagyon tetszik, az oldalon ajánlott boltokban lehet is kapni (mondjuk a mamutban), vagy meg kell rendelni?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Kissangyal, baciűzők +++++++++++++++++ azért igyál sok mézes teát, meg a jó öreg negró is beválhat.

Macska bajuszos férj? Vicces lehet. :) én a körszakállra szeretném rávenni a férjem, mivel nincs sok haja, legalább alul legyen szőr :) egyszer nyaraláskor megnövesztette jól is állt neki, de nem szereti sajna :(

Navared, akkor ma el kell menned beváltani az utalványokat. Ajándék, ugye? Majd írd meg mit vettetek rajta. :D

Dmimi nem ér ilyen guszta pizzákat feltenni. Menten megenném.. Nemsoká mehet az eksön Apiddal :D

Lujzici, emlékszem téged szerettelek volna zebrapárnak. Miért is nem tudtok kezdeni? Bocs kiment a fejemből.

Vörösmacs én is vashiányos vagyok, én a béres vas készítményét szedem még a terhes vitamin mellett. de ne aggódj a kisebb vashiány nem hiszem hogy akadályozza a teherbeesést, a nagyobbról meg már tudnál. azért szedj valamit rá

Nekem ma jobban fájt a szuri, mint tegnap :( lehet a nagyobb mennyiség miatt. de azért jelentem túléltem.. én most sikerült mindent felszívni így tényleg majdnem egy mili lett

Na megyek mert ezer dolgom, főzés torna és még ma dolgoznom is kéne kicsit :evil:
vayacon

Jóóóóóó Reggeeeeeelt Csajóóóócáááák!!! :)

Én vagyok ma az első, bi-bi-bííí! :P

DMimi:
Köszi, biztos használ. :)
Vicces lehetett a "kalácsotok, a lényeg, h. finomra sikerált! :)

KissAngyal:
A Cetrotidet is napi szinten kell majd szúrni? Ez az amit majd reggel kell nyomatni? És miért utálod (fáj, csíp, rosszul vagy tőle) ? Jól átmentem Derrickbe mi? :lol:
Azt kívánom légy egészséges! )))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((

Avarka:
Na, akkor remélem megnyugodtál, hiszen jó lett az FSH értéked, ez szuper! :)

Mieza:
Megértem, hogy elszontyolodtál - de akár egy bébibogyó is elég az üdvösséghez, aztán még ikresedhet is a drága! :) Állj hozzá pozitívan, az a lelkednek is jót tesz! Én nagyon-nagyon drukkolok értetek!!! :)
A Doxycyclint miért kell szedni?

Vayacon:
Köszi a drukkokat!
Gratulálok a szurihoz, mindenkit ügyeletes hősnek tekintek, aki magának adja be! Ujjad pedig nőjőn be! :)
Esetleg a következőnél körbetekerhetnéd az ampullát vmi ronggyal, hogy ne hadakozzon ellened... :roll:

Vörösmacska:
Úgy sajnálom, hogy ennyire fájt... Küldök gyógyhullámot:(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))) Mit meg nem teszel te is a gyerkőcért, tuti meglesz az eredménye! :)

Navared:
Gyógyulj meg és punk-tum!!! :)
Na, sijkerált rátukmálni vmi multira az aj.utalványt?
Én a múltkor 2 db papír 200-ast találtam a kabátzsebben, szerencsére nem dobtam ki (amit a férjem tanácsolt :lol: ) és a postán fizethettem vele (nem a férjemmel :lol: ).

Pá Drágáim!
sajt@

A francba!!! Mire leírtam Vayacon beelőzött!!! :evil:
:lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok!

Már napok óta akartam irni, hogy az Auchan-ban most nagy babaholmi, pelenka, ápolószer, sterilizáló, kiságy stb.stb akció van. Egy egész ujság erről szól.

Ha másütt nem, honlapjukon biztos meg tudjátok nézni.

üdv

kispatak
Vendég

Morgen,

Vayacon,
Ügyes vagy nagyon a szurizással, reméljük nem lesz több ujjelvágás.
Fejfájás hess.

Heni,
Hát nálam még mindig dobogós ez a leszólítós sztori.
Köszi Neked is, várom már h a papír is megérkezzen postán, majd jól áttanulmányozom.
Hóhelyzet nem volt vészes, Pesten minden oké volt. Érden pedig már azon a részen ahol mi voltunk ment a hókotró szerencsére.

Janka,
Köszi.

Vörösmacska,
Sajnálom h nem ment el a ciszta. Szegény Z jól megszenvedtetett.
Ejnye ez a Misibácsi.

Marianna,
Igen UH papírral mész, bejelentkezés nélkül, és a kombinált vv-t kérd. 15 píz lesz.
Ugyanilyen jó eredményt Neked is.
Köszönöm Marci dicséretet.

Navared,
Jogos, tényleg aludnom kellene, de nem megy. Majd tréningelem magam.
Buli szupi volt, rengeteg baba, annyira jól sikerült, le is fáradtunk estére, hát altatni senkit nem kellett.

Sajnálom a fejfájásos ébredést, meg a szuripúpot is.
Na utalványt sikerül(t) beváltani ?

Mimi, Sting,
Fejfájás remélem hess.

Angyal,
Naná h nem leszel beteg.

Extramegagigaüberdrukkok jövő hétre MINDENKINEK.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Tegnap a Mamim oltári volt! Tisztára, mint egy 3 éves kisgyerek. Szegénykém, most tapasztalom, hogy nem viccelt, amikor azt mondta, hogy már mindent elfelejt.... Csajok, mindent megkérdezett, hogy micsoda! Még a mogyorót, a kávédarálót, a nárciszt is! Már nem emlékezett rá, hogy van két kutyánk, házasok vagyunk és a Zuram egyke gyerek, még élnek a szülei; hogy elvittük pár éve a szülőföldjére és körbejártunk mindent... Ez annyira borzasztó! Még szerencse, hogy lekameráztuk és így le is vetítettük neki a kirándulást, utána már mondta, hogy rémlik neki. Amúgy tündéri volt. A pizzát is megkérdezte kétszer, hogy micsoda, pedig a piacon szokott venni magának, mert imádja.
A Zuram mesélte, hogy amikor hozta hozzánk kocsival, Mama mondja neki, hogy:
- Itt kanyarodj jobbra!
Mire a Zuram:
- Mama ismeri az utat?
Mama:
- Nem fiam. Miért nem jobbra kell menni?
:lol: :lol: :lol:
Szóval ez ment egész ittléte alatt is, nagyon aranyos volt! :) Vele nem lehet unatkozni, oylan dumája van és a humora is jó, ha éppen olyan a kedve.

A pizza nálunk is jól sikerál, a többiről nem is beszélve. Anyóspajti megmerényelt minket isteni finom szalagos fánkkal - szia IR, dögölj meg! :lol:
Mára trveztük a mázsálást a Zurammal, az én eredményem jan. eleje óta nem változott... A fánkoskodás után egy darabig tuti nem is fog... :cry: 79 kg vagyok (177 cm).

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt,
de édes lehetett a nagyi.
Örülök h jól sikerült a tegnap.

ÓÓÓÓ bárcsak én lennék 79 a 164-hez :-)))

kubuspace

Jaj félreértettétek :oops: , a vérszegénységet nem a meddőség miatt írtam, az csak mellékes, hogy megtudtam, azt is okozhat, hanem a HAJHULLÁS! Végre megvan, miért hullik ki lassan az összes hajam!!!! Azt biztosan tudom, hogy nem azért nem lesz spontán babám, mert vérszegény vagyok, hanem azért, mert nincs hozzá petevezetékem, ami átjárható :) :( De legalább tudom, hogy miért vagyok folyton hullafáradt és sápadt, pedig eszek vitamint, rengeteg nyers és főtt zöldséget, gyümölcsöt...most már megvan a bűnös. Csak azt nem értem miért nekem kell ezt észrevennem a leletemen :shock: :shock:

Bajusz, úgy néz ki vele, mint a nyolcvanas évekbeli filmekben, a trabantos korszakban a pasik, először körszakállal együtt volt, de azt már leszedte.
vörösmacska

Sziasztok Csajok!!

Jól behavazódtunk!!Ma ki sem dugjuk az orrunkat,tegnap elmentünk bevásárólni még délelőtt,utána főztem,aztán pihi,alvás,evés,alvás... :lol:

Sajt!!
Nagyid csudi jó fej!!! :) Mennyi idős??Fánk: :) Jujjj,de szeretem.Ezer éve akarok pizzát sütni,Anyóséktól kaptunk pizzasütőt,de még nem vitt rá alélek.Dobnál Nekem egy jó pizzatészta receptet??? :P Köszi.

Avaraka!!
Köszi ezt a méhpempős leírást.Tegnap nem sikerűlt venni,nem kaptam,de mjad holnap,látom a Mamutba is belehet szerezni.

Macsek!!
Na,ez jó,mert Nekem is brutál mód hullik a hajam,csomókba mikor hajat mosok.Fogaim rendben,de akkor lehet Nálam is ez a bibi.Ettől a ciszta dologtól nagyon félek Én is. :oops:

Akartam már kérdezni,hogy a BMC-be vannak hétvégén???Ha nem akkor hogy oldják meg ha mondjuk aakor lenne az inszem,vagy a leszívás???
csucsu99
Budapest

Macsek!!
Én is olyan sápadt vagyok,hogy múltkor megkérdezték,rosszul vagyok?? :lol: Meg reggelente fáradtan ébredek,az is lehet attól,pedig időben lefekszem,kis is alszom magam,aztán mégis.
csucsu99
Budapest

Csucsu, volt már nagyrutinod a BMC-ben? Ha igen, nézd meg rajta, transzferrin szaturáció, ha alacsonyabb a referenciaértéknél, akkor te is az vagy.
Nincsenek hétvégén én úgy tudom, nem esik hétvégére beavatkozás, vagy péntekre vagy hétfőre programozzák. Lányok, vagy nem jól tudom?
vörösmacska

Macsek!!
Köszi,még nem volt,na de akkor majd ha aktuális megnézem.holnap lesz Apa cucc leadása :lol: Én idegesebb vagyok mint Ő :lol:
csucsu99
Budapest

Az jó, ha te vagy az idegesebb, de nyugtasd, hogy minden rendben lesz, nehogy leblokkoljon az idegtől.
vörösmacska

Csucsu,
nekünk inszem 2008. március 23-án vasárnap volt :-)))

kubuspace

Csucsu:
Mami 86 éves.
Pizzatészta:
fél kg liszt, só, pici langyos-meleg tej, kevés cukor, 2-3 dkg élesztő, 1-2 evőkanál olaj, + langyosvíz.
Minden a szokásos, semmi extra. Atejet, cukrot élesztőt elkevered és felfuttatod; majd hozzáöntöd a liszthet, zutya bele a só és olaj, illetve annyi langyosvízzel dagasztod ki, hogy laza tésztát kapj. Picit kelni hagyod, kinyújtod, rápakolod amit szerettek, oszt megsütöd.
Nagyon egyszerű. :) Sok sikert!
Éljen a cuccleadás!!! :)

Vörösmacska:
Naná, hogy jól tudod! Úgy időzítik a dokik ebben az esetben, hogy péntekre v. hétfőre essen.

Pá Drágáim!
sajt@

Kubuspace:
Vasárnap? Az hogy lehet? :shock: Ilyet még nem pipáltam! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajti!

én reggel szúrom a Merionalt, délben a Puregont, és este a Cetrotide t. Nekem is ez fáj a legjobban ( Cetrotide ) nagyon csíp. Na jó, nem annyira nagyon, de a másik 2 egyáltalán nem, ehhez képest ez meg igen!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sajt,
lehet h közrejátszott az is h akkor volt húsvét, de én voltam a legjobban meglepődve, mintha normál nap lett volna, rengeteg inszem, beülti, leszívás stb. stb. totál tele volt a BMC, volt vagy du 2 mire megkaptuk a papírjainkat és jöhettünk haza.

kubuspace

Nekem a Cetrotide-tól úgy viszketett, hogy le tudtam volna tépni a bőröm és olyan volt utána mindig, mintha megcsípett volna egy darázs. Én azt is reggel szúrtam, 5 körül a Menopurt, 9 körül a Cetrotide-ot, bár azt mondta Tanár úr, hogy lehet egyszerre is...
vörösmacska

Én is úgy tudom, hogy hétfőre vagy péntekre időzítenek, ezért is van mindig annyi akciós aznap.
Hát Kubu, engem is ledöbbentett az inszem, hogy vasárnap volt!!! Lehet nálad annyira nem volt halasztható, hogy nem tudtak időzíteni hétfőig??? :shock:
Örülök, hogy jók voltak az utak Érden, ezek szerint mi lakunk szar helyen :lol: :lol: :lol:
Bár most jött egy hókotró, az út közepét 1 sávban eltolta, így a kerítés előtt derékig ér a hó :evil:

Sajt!
Ilyet, nagyon ritkán, én is szoktam beszélni az IR nek, mikor bűnbe esek. Akkorát röhögtem, :lol: :lol: :lol:

Csucsu!
Drukk a holnapi bohócpolírozáshoz!! :) :) :) Fertőtlenítés ezerrel!!!!!!! Nem nyúlkálni semmihez odabent!!!!!

79 kilóval én is kiegyeznék!!!! :oops: :oops: :oops:

heni77

Muzsi kismami????

heni77

Csucsu!
No para! A végén még átragasztod uradra a pánikot..nyugi! Nem kell félni, nem fog fájni!! :)
Heninek igaza van! Kézmosás előtte és utánna, és nem nyúlni semmihez!!

Ahogy így elolvastalak titeket, ez a Cetrobigyóizé hasonló lehet, mint a Deca. Nálam az okozott ilyesmiket. Viszkettem tőle kívül belül és hatalmasakat bizsergett a pfészkem környéke, és nagyon fájt amikor beböktem a cuccot.

Sajt!
Nagyi :lol: aranyos lehet.
Pizza...nekem sose jön össze ez a futtatós-élesztős dolog, és mindig porélesztőzök.
dmimi

Sziasztok!

nekem sajnos ez a 4-es pár sem sikerült!kb 6nappal elötte jött meg és ez a 4.inszem sem vállt be!
ez van....
én éreztem ....a testemen...

Kpn:neked is és mindenkinek mennek a drukkok!

nekünk márciusban minden vizsgálatunk lejár!
én úgy terveztem hogy ebben a febr hóban megcsináltatok mindent (remélem hsg-t is újra fogják csinálni :!: )és akkor márc már lehet kezdeni a terminálttal.szerintetek van rá esély hogy belemegy a dokim hogy mielőtt lejárnának a vizsgálatok megcsináltassam őket?

ráadásul olyan görcseim vannak hogy ülni nem bírok..

Kép
sting1982

Sting nagy ölelés neked, nagyon sajnálom Kép Kép
Fogalmam sincs, hogy mi fér bele, mi nem, szerintem a dokin múlik, hogy hogy áll hozzá, beszélj a fejével.
Egyáltalán mennyi idő alatt jár le pl. a hormon vérvétel? .... nekem augusztusban volt. Jajaj...lehet, hogy nekem is már régiek?
vörösmacska

Sting!
Hatalmas ölelés és léleksimi neked!!!
Szerintem simán meg lehet beszélni a dokival, hogy ezeket a vizsgálatokat minél hamarabb el lehessen intézni. Gondolom a doki is tisztában van vele, hogy nem érünk rá itt!!! És ha úgyis üresjárat lenne, akkor meg mért ne??!
dmimi

Mégis fogytam egy icirit!!! Most néztem meg a füzetkémet, előzőleg 81, 1 kg voltam - ehhez képest a 79 már nem is olyan rossz! :)

Kubuspace:
Ahha, biztos a húsvét miatti munkanap-átcsoportosítás volt az oka!

Vörösmacska & Heni:
Doki mondta, h. egyike bökőt érdemes a reggeli órákra tenni, csak nemtom melyiket... Na, mind1, majd ha ott tartok úgyis letisztázzuk.
Nekem a Merional is szokott csípni és nem a beadás fáj, az nudli, hanem utána pár mp múlva érzem, persze hamar abbahagyja. Akkor a Certonál biztos vinnyogni fogok! :lol:

DMimi:
Jó a porélesztő is, kinek mi fekszik jobban. Pl. zselatinos recepteknél én csak a por alapút szeretem, mert még a lapzselatint nem próbáltam... :oops: Talán egyszer...

Sting:
Drágaság!!! Annyira sajnálom! :cry: A macska rúgja meg! :twisted:
Akkor most újból léleképítés és erőgyűjtés... Szegénykém, tudom milyen rossz. Küldök egy nagy cuppanós gyógypuszit a lelkednek! ***************************************************
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sting-Baba: annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Millió pussszzzaaannncccsss Neked :!: :!: :!:

Vörösmacska: azért annyira nem durva a helyzet a férjed bajuszkájával kapcsolatban mint ahogy leírtad :D :D :D Az én párocskámnak körszakija van :wink: A baciűzős varázslást köszi :D

Jelentem nem fáj a torkom :D :D :D :D :D

Sajt: nekem a cetro szarság csíp,viszket tényleg olyan mintha megcsípne egy darázs...kis göb van egy pár percig a bőr alatt...Utálom :evil: Nekem azt mondta a Dr.Nő,hogy ezt másik napszakban adjam be mint a merionalt+gonalt...de ahogy olvasom erre is minden dokker mást mond...
A Nagyikád óriási forma lehet :D az én Nagyikámnak is olyan dumái vannak,hogy kifekszünk rajta :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Csajok, szerintetek miért lehet az,hogy (mint a Stingnél is)hiába utrozgat az ember lánya mégis előbb jön meg a vártnál :?: Én ezt curvára nem értem :oops: Nekem az inszemek és a lombik után is hamarabb jött meg pár nappal...most viszont a 3 hónap kihagyás alatt megint úgy mint régen pontosan 28.napra jött meg...Nem fér a fejembe,hogy + hormonokat kapok arra,hogy ne váljon le a mhny. és még előbb megjön mint ahogy kéne...Lehet,hogy kilökődik ilyenkor a be nem ágyazódott lurkó és azért???Olyan furi ez nekem :roll:

Kép

kiss angyal

köszi csajok kedvesek vagytok :!:

Kép
sting1982

Csucsu: tényleg ne idegeskedj,nehogy átragaszd a párodra...nagy baja tuti nem lesz a titok szobában :wink:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Itt Muzsi Papa újra... mert nem engedhetem meg , hogy órákat itt üljön a gép előtt, ami sajnos még csak a másik szobában van.
Szóval én kinyomtatom a fórumot, ami sokezer oldal, és átviszem Muzsinak, aki így Guttenberg szellemében olvassa el.
Ma már azért könnyítettünk annyit a helyzetemen, hogy a laptopon (amin sajnos még nincs net, de dolgozok rajta) beírja a választ, és én csak bemásolom ide...

ami nem lett rövid...

lássuk hát:

Sziasztok!

Én fekszem, fekszem, fekszem és fekszem…Csak a természet törvénye szólít felkelésre. Az uracskám és az anyósom 100%-osan kiszolgálnak. Naggggyon jó dolgom van egyrészről, másrészről viszont nem bánnám, ha valaki úgy fejbe ütne, hogy csak február 10-én ébrednék fel… Gondolom kitaláltátok, hogy ekkor kell mennünk tesztelni!
Szóval péntek: Hát, Vörösmacs, tényleg nem én voltam, mert én végül egy kétágyas szobában vártam a soromra. Kb fél 11-re értünk a BMC-be, fél 1 után pár perccel pedig visszakaptam egy négysejtecskést és egy hatsejtecskést!! :) (őket korábban megszemlélhettük, két kis virágocskára hasonlítottak) Egy jó másfél óra pihi után felmentünk a záróért, és csodák csodája, kb 10 perc múlva már a záróval a kezünkben hazafelé tarthattunk.
Hétfőn kell majd telóznunk, hogy a 3. zigótácska fagyasztásra alkalmas-e.

Mindenkinek 1007 db köszi a drukkolásért!! Annyira jól esett,és be is vált!Szóval továbbra is igényt tartok a biztatásokra, Vörösmacs, neked meg febr. 9-én este az a kihagyhatatlan elfoglaltságod van, hogy varázsolsz nekünk egy pozi tesztet!!!!Jó, jó, jó, jó?!?!?!?!!!!! :)

Navared, ne türelmetlenkedj nekem, te is már a célegyenesben vagy!! Olvastam, hogy kicsit göthösködtél, remélem már igencsak kifelé tartasz belőle és a fejfájásos időszaknak is vége!!!

Csucsu, neked köszi a „hős” jelzőt! :)Jól esett, de igazából nekem nem volt fájdalmas a punkció hál’ istennek, szal annyira nem érdemlem meg ezt a jelzőt. :) Drukk megy a mnyh-ádnak!

Mariann, kívánom, hogy még egyszer ne köszöntsön be hozzád a rókakóma!!!! Hát nem lehetett semmi.

Kubu, örülök, hogy jók lettek az eredményeitek!!Így lesz ez folyamatosan!!!

Heni, nu, nem hiszek a szememnek!Na nehogy te kezdj itt negatívoskodni bármilyen részeredményed miatt!! Egyrészt semmi okod rá; a tüszkék sztem teljesen rendben vannak, a mnyh-ra pedig gyúrsz te is és mi is drukkolunk érte!!Másnak kevesebbel is sikerült, neked meg azért még van időd!!No meg pont te szoktál itt minket rendbe szedni a negatívoskodás miatt!! Minden ok lesz :)
Egyébként a BMC tud olyan általános beutalót kiállítani EKG-ra, amelyikkel nem csak a Jánosba mehetsz.
Heníííííííí, azt írtad, hogy „Muzsi kismami”!!!! Ez annnnnyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól esett!!!!!!!!!!!!
Vayacon, Látom, jól megy a szurizás, minden ok lesz. Pikk-pakk itt a beavatkozás ideje is.

Kiss Angyal, keddi leszívásig még simán nőnek a 13 milisek is, hátha beérik még ott egy-két tüszike!+++++ Igyál sok folyadékot, hogy a bacik elkerüljenek!!

Sajti, örülök, hogy nálatok is elindult az első lombik stimu!Nővesztő energiák a hóval oda is értek, nyugi!! Egyébként nekem a Cetrotide Gonal és Merional mellett volt. A doki mondta, hogy a gonal és a merional menjen együtt este, a Cetrotide pedig reggel.

Pancsi, én is endós vagyok, nem csodálom, hogy te s mindennel próbálkozol az elűzése érdekében. Rem azért a műtét jó sokáig elodázza!!

Avarka, szurkolok a jó eredményekért! Az azért már biztató, hogy az FSH-d jó lett!!Én tiszta méhpempőt ettem, 25gram volt 4000 HuF, a Ferenc körúton vettem.

Janka, Zsu, ti már tutti ki vagytok, de azért bírjátok még egy kicsit!!Szerdán zsíííííír eredményeket fogtok kapni!++++++++++
Dorkabab, te pedig a pénteki szerencsés vagy!!!++++++++ Pár sorral feljebb Avarkának leírtam a méhpempős infóimat!

Mieza, ne keseredj el a 2 petesejtecske miatt!Nekem is csak 3 lett. 2, de akár 1 is naggyon elég tud lenni a sikerhez!!Ha már bent lesz/lesznek, akkor csak az a fontos, hogy vele/velük minden rendben legyen odabent. És rendben is lesz!

Vörösmacs, ehhez a cisztaleszíváshoz nem lehet altatást kérni??? Hisz te már megszenvedtél vele korábban is, miért kell átélned újra meg újra ezt a fájdalmat?? Annyira sajnállak. :(
A vashiány: nekem is vashiányom volt, sokáig vért sem adhattam, mert nem volt elég magas a hemoglobin szintem. Amióta a terhesvitamint szedem, nincs ilyen probléma. Lehet neked is segítene. (Már ha nem szedsz most is)

Dmimi, az én hitvallásom: a kaja evésre való!Mit számít a küllem?! :) (Persze ezt azért vallom én, mert jártam már pórul jópárszor a kaja külseje miatt…)

Lujzici, a kényszerpihenő az egyik legdurvább dolog. Sajnálom. De azért a spontánkodásban azért ti bízhattok, nem?!!

Sting, annnyira sajnálom…. :(
Sztem ha tényleg megtudjátok csinálni a vizsgálatokat, akkor mehet a terminált együttlét márciusban. Hiszen akkor egy hónap pihi is jut a szervezetednek.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi Papi: köszi neked,hogy kapcolatba tudunk lerülni a mi Muzsinkkal :D :D :D

Muzsi: pihengessél sokat :!: :!: :!: Jó dolgod van az biztos,de ennyi simán jár neked és a lurkóknak :wink: :wink: :wink: 4 és 6 sejtes porontyok???az nagyon tutker :D :D :D Hétfőn várjuk a 3.zigótácska eredményét!!!!

Kép

kiss angyal

kapcolatba=kapcsolatba, lerülni=kerülni :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Mielőtt elfelejtem, egy kérdés: a Menopurt és a Pregnylt hűtőben kell tartani, vagy szobahőmérsékleten?

Illetve még egy: én reggel adom a Menopurt, nekem senki nem mondta, hogy melyik napszakban adjam. Jó ez így?

És egy utolsó :D : nekem ez az inszem közti pihis hónap még mindig nem világos. Most akkor gyógyszereznek vagy nem? mert ha stimulálnak, akkor nem pihizik a szervezetem, csak az esély kevesebb, hogy összejöjjön.. de akkor mért van szükség erre?
vayacon

Stingecske annyira sajnálom :cry: Ti nem térhettek át még a lombikra? Gondolom, már eleged van az inszemezésből. De figyi, tuti lesz baba, csak ki kell várni.. :( Remélem, a görcseid már elmúltak.

Sajti bocsi hogy reggel megelőztelek :oops: Az ampullatörést már megoldottam, zsepivel csavartam körbe, ma már nem történt baleset.

Aranyos a Mamád. Nálunk a szomszéd néni felejt el mindent szegényke, ő is túl van már nyolcvanon. Először fura volt, de már megszoktam, hogy egy beszélgetésen belül többször is rákérdez ugyanarra.

Muzsi, jó dolgod van hogy így kényeztetnek, de ez most tényleg jár neked :lol:
vayacon

Vayacon: én mindig hűtőben tartom a szurikat...Mindegy mikor adod be,csak az a fontos,hogy mindig ugyanabban az időben történjen a szurizás...ha első nap reggel adtad be akkor amíg megy a stimu mindig reggel kell megkapnod...
Szerintem a terminált hónap nem kötelező...az a lényeg (szerintem),hogy a Tb minden 2.hónapban támogatja az inszemet..szerintem az inszemek közti hónapban lehet pihenni is...de ez nem 100%(de,gondolom a sok szerintemből kiderült) :D ...ha valaki tutira tudja úgyis ki fog javítani...

Kép

kiss angyal

Vayacon: a szívritmuszavaraimat kell kivizsgálni, addig nem javasolják a kardiológusok, h elinduljon a project. Ha meglesz a kivizsgálás és elkezdhetik kezelni (vagy gyógyszerrel vagy egy katéteres kiégetéssel :shock: ), akkor utána talán.
De jobb még terhesség előtt végére járni a dolognak.
Érdekes, h szeptember előtt szinte soha még csak meg sem éreztem, h egyáltalán van szívem... mint derült égből...úgy jött.

Muzsi: de klassz lehet ez az időszak, már csak a kényeztetés meg a reménykedős várakozás miatt is.
Sajnos a spontánkodás sem nyerő, merthogy pont az a lényeg, hogy nem kéne teherbe esnem, amíg nem rendezzük a szívritmuszavaraimat.
Vicces, hogy még a végén védekeznünk kell... :D

Kép
lujzici

Kiss Angyal:
Jujj, de jó, h. elmúlt a torokfájásod! :)
A megjövetel okát nem tudom... Nekem is előbb jött picit, mint kellett volna, amikor utróztam.

Muzsi:
Akkor nekem is reggel kell a Cetrot szúrni majd. Köszi az infót!
Apuci nagyon rendes, hogy bevállalja a közvetítő szerepét. :)
Akkor édes semmittevésben telnek napjaid, minimum febr. 10-ig!!! :)
Nagyon szorítok a hétfői kis csöppségnek, hogy eszkimó lehessen belőle a jégoviba! Addig türelem és hagyd, h. kényeztessenek.

Vayacon:
Szerintem is hűteni kell (a papírján bizti rajta van a tárolása).
Ha van igény a termináltra a köztes hónapokban, akkor bizony jönnek a gyogyók - így nem pihen a szervezet; ha kivárja a pár a következő támogatott inszemet, akkor persze a tested "üdülni" megy kicsit.
Látom egyre ügysebb vagy az ampullával, hurrá! Nem baj, hogy reggel beelőztél! Jót nevettem rajta, amikok észrevettem! :lol: :lol: :lol:
Én csak annyit mondta a Maminak, hogy amíg megismer nincs probléma, pajtik vagyunk! Utána már csak 50-50%-ban leszünk pajtik, hiszen én megismerem, csak ő nem engem! :wink: :lol: Remélem erre azért nem kerül sor.

Lujzici:
Atyaég, remélem minden rendeződik, mega-giga drukk ezerrel!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok!

Sting nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry:

A cetrotide-t nekem is reggel kellett szúrnom, a merionalt+gonalt pedig este. De úgy látszik ez változó.

Sajt nagyon aranyos nagyid lehet. :)

Muzsi-Mama pihengess sokat, nagyon rendes a Zurad és az anyósod. (Hát az én párom biztos nem írogatna helyettem)

Vörösmacs neked nincs túl szerencséd ezekkel a fránya cisztákkal. :twisted: Ezt a beavatkozást nem lehet altatásban kérni?
Minden tiszteletem azoké, akiknek altatás nélkül csinálták a leszívást, én biztos nagyon paráznék tőle.

Avarka kösz az infót, azt hiszem én is kipróbálom a méhpempőt, amit ajánlottál, habár nem olcsó, de az első lombiknál nem volt túl vastag a mnyh-ám.

Heni nagyon jó a leszólítós sztorid, néha én is próbálkozom, de sose jön össze.

Lujzici, ez szívritmuszavar nem hangzik túl jól. Remélem nem túl komoly.

Mariann, remélem már jobban vagytok!

Mindenkinek küldök mega drukkkot még akkor is ha most még nincs rá szüksége.

Bocs, hogy nem tudtam mindenkinek írni, kedden kaptunk vissza a számítógépet, de nem jó mindig bejelez, hogy vírus van a gépen, amikor a fórumot olvasom. :twisted:
mako30

Heni77:
Köszi a drukkot 
Szombaton hívtak, hogy a kettőből egy meg is termékenyült. A másik, amit kicsit reménytelennek tartottak, szombat reggelre beindult, szóval szurkolni kell, hogy ma megterménykenyüljön. Holnap reggel 10-re megyek, remélem mind a kettőt visszakapom.
Szombat reggel nagyon görcsöltem és hánytam, annyira megijedtem, hogy túlstimu lesz, de aztán jött a telefon és azóta kutya bajom. Folyton arra gondolok, hogy ők rám várnak, ezért nekem őket valami nagyon otthonos méh-fészecskével kell várnom, hogy megtetszen nekik és maradni akarjanak majd 
Reméljük a legjobbakat! De főleg nem idegeskedem, hétvégén kint voltam végig a kutyákkal, jó sokat pihiztem gondolatban.
A cetrotiedet este szúrod? engem tök leteremtett, hogy az reggeli, ezért az összes többit át kellett ütemezni estére, hogy ne üssék egymást…
Látom, mindenkinek másképp.

Vörösmacska:
szuperul tudsz varázsolni! Legyen igazad 
A cisztád elég makacs, sajnálom 
Lehet velem voltál egyszobában? Te voltál aki mondta, hogy nem leszel altatva? Az ablaknál feküdtem. Altatás előtt idegességemben nevettettem a szobát. Utána viszont nem bírtam magamhoz térni, szerintem egy kicsit túlagadoltak. Összevisszabeszéltem. Amikor kivették az infúziót, azt hittem, hogy már mehetek, fel is öltöztem, úgy nyomott vissza az ágyba ruhástól felháborodva még egy órára a furanővérnéni. Hogy nem vagyok rutinos, rögtön látszott, alakítottam 
Egyébként nagyon durva futószalag volt pénteken, volt olyan pillanat, amikor 4en feküdtünk 4 ágyon és 2-en széken ültek (+ párok). Volt olyan ágy, hogy 4 embert láttam cserélődni 4 óra alatt…

sajt@:
Nem tudom, hogy miért kell még egy gyulladáscsökkentőt szednem. Ahogy olvasom, a két készítmény ugyanaz… De hát, ha kell, szedem.

Kati:
Akivel együtt voltunk leszíváson és olvasgatod ezt a fórumot , remélem holnap találkozunk beültetésen. Jelentkezz be te is, szívesen hallanék rólad 

Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi drukkokat! Remélem kitart még egy ideig 
mieza

Hú, jó sok lett...
Nekem valami miatt nem látszottak most az emotikonok, bocsi!
mieza

Én mindig mindent hűtőben tartok, biztos ami biztos. Nem kis gyógyszertár van otthon. Amikor jön valaki látogatóba, mindig vigyázok, hogy bele ne nézzen, mert elakadna a szava.
mieza

Sziasztok!
Gyors leszek, bocs, nem érek rá....
Holnap korán kelünk és bevisszük a cuccost :wink:
Küldjétek plíz a mindenféle baciűzőket!!!
Remélem járhatóak lesznek az utak és beérünk időben.

MuzsiPapa!
Köszönjük szépen az infókat, örülök, hogy minden rendben van.
Küldöm nektek a babaragacsokat!!! :!:
dmimi

ja!
És tudjátok meg, hogy holnap már letörlöm a vonimat!!! Bibibí :wink: :wink: :lol:
dmimi

Kép Miezának és Katinak a holnapi beültetésre Kép

Kati, gyere szeretnénk megismerni!

Mieza akkor valószínűleg én voltam, ha jól emlékszem, piros hálóingben vagy piros köntösben voltál és nem hoztál papucsot ugye?! :lol: :lol:
vörösmacska

Miminek a cuccosleadáshoz és a bacimentességhez: Kép
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?