Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Swen: Koszi a valaszt. Ezek szerint Anita levelet nem olvastam, amikor valaszolt. Vagy csak nem emlekszem. Kép Szoval akkor Anita. Kép Akkor en igy fogom hivni. Kép Botond nagyon ugyes. Lili is allandoan az oklet keresi es sokszor be is kapja. Ugy szivja, hogy azt hiszem, hogy vampir akar lenni. Kép
Milyen nagy utrol van szo kenguruval? Es hol lenne a tali? Valamirol le vagyok maradva?

Szoszi: En hosszuujju pluss rugdalozoban teszem le ejszakara a Lilit. Es persze azert be is takarom. Kép
Kossz, hogy megnyugtatsz. Azt nem bannam ha lanyom 175 cm korul lenne nagykoraban, de jo lenne ha nem lenne sokkal magasabb. Kép

Baby hordozo: Tudjatok, hogy en kakiltatonak nevezem a hordozot? Kép Akarhanyszor beleteszem a Lilit, ra jo par percre hatalmas trotyizas. Kép Erre ugy jottem ra, hogy amikor a Lili fenn van es en zuhanyzom, vagy eszem, vagy fozom, beleteszem a Lilit a hordozoba, hogy tudjon engem figyelni es tudjunk kommunikalni kozben es mindig hallottam, hogy jo nagyokat rotyizik. Kép Ezert jo kakiltato. Kép Masnal is igy van?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Szilvi!

Gyonyoruek a lanyok!! Huha! Jol osszehoztatok oket. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

LinoKép
De szep kislany ez a Kata!!! Be kell mutatnod Balazsnak! Ugyis szeretjuk a 3 lanyos hazakat,mint tudjuk.Kép

RitaKép
Azert a geneket sem lehet atverni, de nem lesznek a lanyok olyan magasak, mint a fiuk, az tuti...

Bazso elvan a kisagyaban,probal elaludni,igy aztan ma mar mosogattam is es fogat is mostam!Yuupiiiiiiiii!!!Kép MEg Lino es Rita is lebukott a hordozoval/kakiltatoval, igy aztan en is bele teszem majd ezutan! Szolhattatok volna elobb is, csak Suncsi vallotta be!Kép
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Először pár fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bori: ne szidd őket, én követtem el Kép

Szurkolást kérünk, hamarosan megyünk a 3 hós szurira... Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés: nem tűntem el, csak nagyon ramaty a helyzet.
Hasfájás tombol Ákosnál; már csak az idő segít.
Tejem fogy rohamosan, Ákosnak sem elég mindig.
Fejem ötödik hete fáj, minden másnap migrén. Éjszaka a legrosszabb, mert alvás helyett is a fejfájás foglal le.
Lányok, igyekszem bekapcsolódni. Nem igérem, hogy 2 hetet visszaolvasok, de megpróbálok nem csak munka miatt gép elé ülni (nincs sok munkám, de a fejfájás...).

Üdvözlök mindenkit! Babák, mamák szép napot!

Kép
kisdió

SziasztokKép

Most tényleg nagyon gyors leszek, mert le akarok pihenni, egész délelőtt kóválygok, szédülök, gondolom a frontot érzem.Kép

Zsuzsa
Nem találom a telefonszámos listát, így nem tudtalak felhívni.Kép Légyszi írd már meg nekem, hogy hogyan használtad a lámpát. De mindent írj le, szóval előtte le kell-e mosni a cicit, hány percig és egy nap hányszor? Mert itt van, de nem tudom, hogyan használjam.

Mindenki másnak sok puszika, de most reagálni nincs erőm.Kép

Amúgy tök jó éjszakánk volt, nem attól vagyok ilyen.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok lányok!
Megvagyok, csak tegnap Fehérváron voltunk, Beninek mindenét megultrahangozták, a fejét, a hasát, a szívét meg a lábát, minden O.K.
Most viszont nyekereg, úgyhogy nem leszek hosszú.

Zita!
Ádámnak boldog névnapot! Gipszet sikerült elintézni?

Linda!
A te Ádidnak is boldog névnapot!

Kisdió!
Neked is szép napot! Fejfájás Kép

Swen!
Köszi, hogy hiányoltál! Annyit dícséritek azt a Dadoo-t, hogy ma én is össze fogom rakni. Bár Beni még csak 5 hetes, de hátha már érdekli.

Süncsi!
Mi is már használjuk a kötött kiscipőket, anyu gyártja őket. Az alvós könyvet elolvastam, de főleg nagyobb gyerekekre vonatkozik, akik már nem esznek éjszaka. Azért van benne szerintem 1-2 jó tanács, majd mail-ben megírom, ha lesz egy kis időm, mert itt kicsit hosszú lenne.

Bori!
Már nagyon készülök kipróbálni a gofrit, de még nem sikerült. Sajnos én nem mindig találom, hogy kell Benit szundi üzemmódba rakni!.(

Orsi!
Küldjek egy telefonszámos listát? Vagy azóta megtaláltad?

Tényleg, Zita!
Neked megváltozott a számod? Akkor küldd el és kijavítom.

Meg aki akarja, az adja meg az otthonit, azt is beleteszem!

Most viszont mennem kell!
Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Orsi:
én nem használtam, csak szerettem volna. Nekem védőnő mondta! Hívd fel ezeket, szerintem srgítenek:
http://www.bioptron.hu/

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Most jártam először ezen a topicon, de annyi olyan dologról olvastam, amivel én is szenvedek, hogy gondoltam felteszem ostoba kérdéseim. Első gyerekes anyuka vagyok, és szenvedek rendesen. A lurkó most 7 hetes, és egyre nehezebb vele. Nem rossz gyerek (szerintem) csak éppen néhány napja már egyre több időt tölt ébren, és baromi nehéz lekötni. Többnyire csak akkor nem sír, ha eszik.
Szerintetek ez normális? Vagy még aludnia kéne egész nap? Nem tudom eldönteni, hogy mit kéne tennem. Eléggé kétségbe ejtő, mert mindig azt hallom, hogy az anyák megérzik, hogy mi a gond, stb. Hát, én nem igazán "hallom", hogy mit kéne tenni. Felébred kb. 6-kor, aztán szenvedünk délig. Utánna alszik kb. 2-3 órát és kezdjük előről. Ez még nem is lenne akkora gond, csak hát éjszaka is eszik még kb. 4 óránként.
Egy 7 hetes gyerekkel mit lehet "játszani"?
Vagy hagyjam, hogy egyedül nézegesse az ágya fölé - köré rakott színes dolgokat?
Attól tartok, hogy ha folyamatosan ringatom, stb. akkor csak egyre rosszabb lesz.

Na most jól kipanaszkodtam magam.
Még egy kérdés: akkor vigyem sétálni, ha alszik, vagy próbáljam meg hogy séta közben elalszik-e?

Előre is köszi.
Amatőr

Zsuzsa!
Mi volt a szurin? Túléltétek? Egy szuri volt vagy kettő?

Panó
panó

Sziasztok Lányok!
Jelentkezem,hogy megvagyunk,jól vagyunk,csak mindig el vagyok havazva.
Most csak írok pár sort,mert alszik a drágaságom,utána próbálok egy kicsit visszaolvasni,remélem sikerül.
Ovi,suli megkezdődött,Gergő nagy örömére és Kata nagy bánatára. Kép Kép
A babakocsizás is egész jól megy,csak néha van sírás.Tegnap elromlott a lift,úgyhogy kézben vittem Bencust,mert a 9. azért kicsit gázos lett volna a nehéz babakocsival. Kép Nem volt rossz edzés,ugyanis 5080 gramm a csöppség.
Egyre jobban alakul az evés is,most már ritkábban eszünk,bár akkor meg nagyon sokat.És rengeteget bukik.Kép Nem tudom,hogy jó-e a mérleg,de tegnap volt egy 180 grammos mérés is. Kép A doktornéni meg fog szidni,az tuti.De majd megmutatom Zsuzsa Edináját,hogy nekünk is ez a cél. Hallod,Zsuzsa? Nekem nagyon tetszenek a hurkái! Kép
Képzeljétek,elküldtem apát a Corába Dadoo-ért,és nem volt.Pedig meg akartam lepni Bencust,úgysem kapott semmit a névnapjára. Kép
Mennem kell,mert felébredt,de nagyon puszilok mindenkit.

Anikó

Gyönyörű az összes baba!!! Kép
vakili

Tényleg,akinek már van,a Dadoo a babaosztályon van,vagy a játékosztályon?

Anikó
vakili

Anikó!
Törökbálinton a játékosztályon van!

Panó
panó

Sziasztok!

Swen: a lepke nálunk is a kedvenc Kép Szóval Botond is tornázik folyamatosan? Kata végre meg tudja fogni a játékait és persze rögtön tömné a szájába. Ezzel elkisérletezik egy ideig, utána viszont dühös kiabálásba kezd, ha nem sikerül Kép Ma éjjel melegebb ruhát kap Kata, remélem úgy jó lesz neki. És úgy tűnik, hogy vörös lesz a haja, legalábbis az új szálak, amik nőnek a kopaszodás helyére olyan vörösesek egy kicsi szőkével keverve. Vörös lányom még úgyse volt Kép

LINDA: MERRE VAGY?

Anikó: Melyik Corában volt a férjed? Mi a Törkbálintiba vettük, és múlt héten raktak ki egy csomót, nem a baba cuccok közé, hanem a gyerekjátékoknál. Bencus súlya Kép Lift Kép Remélem hamar megjavítják! Szerintem én fel se tudnék mászni olyan magasra.

Rita: köszi a lányok nevében is! Kismamatársaság Kép Kakilni ugyan nem kakil a hordozóba, de tök jól érzi magát benne. A képen egyébként éppen kivettük a kocsiból

Szöszi: jöhettek nyugodtan Balázzsal! Kép És akkor majd kiválasztja, hogy melyik lány tetszik neki igazán Kép Akartam adni Katának cicit az éjjel, csak ő nem értette, hogy én mit akarok tőle, amikor ilyenkor nem is szoktunk cicizni. Kettőt szívott belőle, aztán kidőlt és aludt tovább. Ujjatlan hálózsák alá adjál hosszú ujjú bodyt, ha meg még úgyis fázik, akkor egy rugdalózót is. Bár az meg talán már túl sok. Hány fok van nálatok éjjel? Én már többször írtam, hogy használom Katának a hordozót (és használtam a másik kettőnél is rögtön, soha nem lett bajuk tőle, jókat szundikáltak összegömbölyödve.

Zsuzsa: Edina Kép Milyen volt a szuri? Zsófi ma se evett az oviban?

7 napig kaka nélkül: Nóránál előfordult nagyon ritkán (ált 2-3 naponta azért volt neki), de nem feszült a pocakja, és nem is látszott rajta, hogy megviselte volna. De ez is gyerekfüggő szvsz. Tényleg Vali, azóta sikerült Tomikának?

Kisdió: jobbulást neked!!! Remélem Ákos hasfájása lassan csak elmúlik már! Tej Kép

Orsi: remélem pihenés után jobb kedvű leszel Kép

Amatőr: nagyon kevés az olyan baba, aki csak eszik-alszik üzemmódban működik! 7 hetesen meg szerintem egyik sem. Ha szívesen nézelődik az ágyából mindenféle színes vakokat, akkor hagyd, legalább elvan egy kis ideig. Ilyen korban túl sok mindent nem lehet még játszani a babával, de ilyenkor már szokták élvezni, ha beszélsz hozzá úgy hogy lássa az arcodat, próbál majd utánozni, stb. Babakocsi: ha nem sír a kocsiban amikor ébren van, akkor én akkor vinném sétálni, és mire elaludna, hazamennék, legalábbis én így csináltam, mert akkor volt egy kis időm mindenre. De ha délelőtt nem alszik egyáltalán, akkor próbáld meg hogy akkor sétáltok, hátha elalszik a babakocsiban, és akkor ő is egy kicsit kipihentebb lesz.

Szilvi
lino

Panó
Küldenél egyet? KösziKép

Zsuzsa
Köszi, akkor most megyek telefonálni.Kép

Anikó
Örülök NektekKép
Mennem kell, Gegő hív.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A szuri megvolt, és ugyan aludt Edina mellettem 2 órát úgy, hogy 10 percenként fent volt, de azóta bömbizik. Tuti, hogy fáj a lába... Kép
Nehéz napunk lesz ma...
Bukdácsol is még mindig, de amúgy más oké!
Mérlegelés: 7240g (4 hete náluk 6400g volt.)
Az alma témát rám bízta a doki, és a védőnő...

Orsi: remélem kapsz segítséget! ÉS azt méginkább, hogy használ...
A tegnapi kalandotok nem semmi, de minden jó, ha a vége jó!!! Kép

BNM: így tovább!

Szilvi: ruhák Kép És ha még lesz vén asszonyok nyara???
A szuri felénk is így megyen...
Képek Kép Hasonlítanak rád a csajok! Kép
Kata hol kopaszodik? Hátul? Vagy cseréli a haját, és szőke lesz? Kép
Nem evett! Mindig megkínálják, de nem kér... Kép

Anita: hogyhogy lemaradtál??? Nem is kapod majd meg???
Amúgy én időben intéztem, de pénzt nemrég kaptam... Kép
Az anyasági 52 200 Ft.
Rólad??? Hát nem is tudom. Én tuti, hogy csak jót mondtam Kép
Mérleg Kép ÉS mennyit hízik Dorka?
Tanfolyam Kép Valóban, ez lesz az üdvözítő megoldás Kép
Tornamutatvány Kép ÉS hogy érezte magát hason???

Maci: láttam, most hogy mondtad. Nagyon helyes a kisfiatok Kép
Erősítés: nem kell! Napi edzésben vagyok Kép
Kajával nálatok minden oké??? Hogy bírod te?

Rita: séta Kép

Szöszi: azért ez a kakaszám csökkenni fog ám idővel!

Kisdió: szurkolok nektek, és kitartás!

Zita: mi volt Ádá, gipszével???

Amatőr: próbáld a zenés forgót, Dadoo-t, feküdj mellé, és beszélgess vele, menjetek sétálni, bábozz neki, hallgassatok zenét, és persze azlrt kézbe is kell venni azt a gyereket! Kép
És nem kell egész nap aludniuk, és az éjszakai kaja is normális!

Panó: jól viselte, de most nagyon szenved. Diperte, és csak egy szuri.

Anikó Kép Jó-jó, de ez a súly sem olyan jó ám! De hajrá!!!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,

Rita,
ahogyan Swen is írta, rögtön válaszoltam nekedKép, tehát Anita vagyokKépNem szereted a Borit?
Jó, hogy találtál magadnak kismama-társaságot. Nekem is van egy kismama-társam, ma is együtt levegőztünk, Dorka végigaludta a másfél órát. Napoztunk is egy kicsit.
Az, hogy együtt vagytok egész nap a kertben, mit jelent? Ott is szoptatsz, stb? Együtt ebédeltek?

Zsuzsa,
csuda nagy már Edina! Jól működik a tejüzemKép
Szuri: borogatod a lábacskáját?
Igen, a törvény szerint csak 2 hónapra visszamenőleg adják a pénzt, tehát júl-aug.

Linó,
még mindig nem estem neki a levélnek...
A lányok gyönyörűek, hogy bírják a hajmosást? Eddig mindig úgy hallottam, hogy kislányoknál az katasztrófaKép

És nálunk is a piros Pillangó a kedvencKép

Szöszi,
képzeld, ma derült ki a lakótelepi kismama-társamról, hogy erdélyi lány: 13 éve élnek itt. Az ő Márkja egy hónappal idősebb Dorkánál. Az a lakótelepi kismama pedig, akivel együtt is szültem, de vele nem szoktunk együtt tologatni, szintén erdélyiKép Mondtam is rögtön Melindának, hogy van ám nekem egy nagyváradi barátnőmKép

Hű,
most nem tudom folytatni.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa
Felhívtam őket és kiokosítottak, már egyszer haználtam is. Remélem segít majd, igaz mintha most egy kicsit jobbnak látnám és már nem is fáj annyira, mikor Gergő rácuppan.Kép
Edina szurijaKép Remélem jobban lesz!

Képzeljétek, ma elmentünk kettesben sétálni! Hallod Borikám?Kép Igaz nem aludt el szopcsi után, de gondoltam, majd a babakocsiban. Sajnos a sarokig nyűglődés volt, már gondolkoztam, hogy akkor inkább visszafordulunk, de azért megpróbáltam, hogy kivettem, nyugtattam egy kicsit kézben, aztán vissza a kocsiba hasra, az nem tetszett neki, akkor megfordítottam és egyszer csak elaludt!Kép Elsétáltunk Anyukámhoz a suliba, nagyon megleptük, olyan boldog volt, főleg attól, hogy ilyen ügyin sétálunk.Kép Na, de akkor Gergő felébredt, gondolom abbamaradt a zötykölődés, ami ringatta.Kép Elindultunk hazafelé, sírdogált, de szerencsére nagyon lightosan, aztán egyszer csak megint elaludt.Kép Hazaértünk, de még akkor is aludt, erre én gondoltam egy merészet és tovább sétáltunk, még tettünk egy nagy kört! Úgyhogy kicsit több, mint 1 órát sétáltunk, nagyon jól estett! Ráadásul előtte tök jól aludt a Drágám, úgyhogy én is tudtam 1 órát aludni, az is tökre feltöltött!Kép Remélem az éjszaka is hasonló lesz, mint a tegnapi!Kép

Bori
Lassan majd mi is eljutunk a 2 órás sétához.Kép Remélem Te is büszke vagy rám, hogy ilyen jól sikerült a mai séta! Főleg, miután beszéltünk.Kép

Lino
Remélem érzed a jó kedvemet!Kép Reggel sem volt rossz, csak kicsit nyomi voltam, nagyon szédültem. De aztán jól beebédeltem és a délutáni alvás is jót tett.Kép
Gyönyörűek a lányaid!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Lányok!
Dadoo ügyben egy kérdés:
Törökbálinton lehet csak kapni? És pontosan mennyibe is kerül? És csak ebben a színben van a váz része, vagy van más színű is?

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Na most én egykezezek, mert fáj a pocakunk.Kép
Ma alkalmanént csak a felét ette meg a kajaadagjának, aztán mindig bealudt. Aludt egy-másfél órát és rájött, hogy még éhes. Szóval majdnem egész nap csak kajáltunk, ami szerintem leterhelte a kis gyomrát. (többször is bukott ma). Jó nagy marha vagyok. A köztes időben most teát adok neki. Eddig bevállt, bár a pocak még mindig fáj.

AnitaboriKép
Melinda a tisztességes nevemKép Akkor innentől kezdve így írok aláKép

SzösziKép
Tennék én fel képet, de nem tudom, hogy kell! Elárulja nekem valaki???????
Majd csinálok újat magamról is, mert időközben visszaszőkültem.

Üdv:Melinda
Bnm

Köszi a biztatást, de a nap végére már tényleg kibuktam. Délután aludt három órát, aztán kezdődött előről az ordítás. A séta alatt aludt kb. 15 percet,és ennyi volt. Lehet hogy én vagyok nagyon béna, de iszonyú rossz hogy sír, és nem tudom megnyugtatni.
Remélem hamar elmúlik ez a nem is alszok - de nem is érdekel semmi korszak.
Amatőr

Még egy kérdés az etetésről. Sajna nincs tejem, úgyhogy tápszeren tengődünk. A gyerekorvos elmondta, hogy a gyerek súlyához képest hogy kell kiszámolni, hogy mennyit kéne enni. Hát, Bálint kicsit többet eszik. De nem hízik feltűnően sokat, nem is dagi, sőt. Ha kevesebbet adok neki, akkor persze kitör a balhé. Általában addig kap, amíg rendesen szopik, ha már csak bohóckodik, akkor persze nem adok többet. Szerintetek mi lenne a jobb? Lehet hogy "túleszi" magát? Vagy hagyjam rá?
Amatőr

Sziasztok!
Ma én viszem Petit oviba, de apa még ithhon van, úgyhogy Beni nem jön velünk, azért érek ennyire rá. Na meg persze azért, mert fél 10-től 6-ig mindenki aludt, csak apa nem, de ő is csendben volt.Kép

Zsuzsa!
Látom Edina továbbra is szépen hízik, vigyáz a hurkáira!Kép

Orsi!
Dadoo-t szerintem minden nagy áruházban lehet kapni, csak nem így hívják. Mi már Petinek is vettünk annak idején, az tiszta műanyag volt. Meg gondolom bababoltokban is van, csak esetleg ott drágább.
Telefonszámod beírtam! Kép

Melinda!
Szép neved van!
Képet úgy kell feltenni, hogy ott az üzenet szövege alatt van olyan, hogy melléklet feltöltése, arra kattintasz, aztán a tallózás gombbal megkeresed a gépeden a képet és feltölti.

Amatőr!
Üdv. közöttünk!
Szerintem nyugodtan adjál neki enni annyit, amennyit kér. És kitartás, szerintem 2-3 hónapos korára a te fiad is már jobban elnézelődik és akkor majd nem fog annyit sírni!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Jo reggelt!

PanoKép
Minden elismeresem, a 3 gyerekes anyukae az arany!!!Kép

swenKép
Ma remelem sikerul beelozzelek,nagyon igyekszem!Es mar reggeliztem!

Bnm-MelindaKép
Nekem meg a Melinda furcsa...meg. A kep meretere vigyazz,ne legyen tul nagy,mert azt nem szereti!

BoriKép
Te meg mindig Bori maradtal nekem...Szoval,ime egy kep a Pece-parti Parizsrol (Ady), ha mar szoba kerult.Mult heti setank soran keszult, erre megyunk minden nap,sot itt is lakunk, a Koros partjan.
Kép

AmatorKép
Az en Balazsom is pont 7 hetes.O mar elnezi a forgojat es lehet hozza dumalni.Na, nem sokat, de az utobbi idoben eszrevettem, hogy neha jobb neki a kisagyban, mint az olemben.Valszinu kenyelmesebb.Nincs el egesz nap egyedul, de 20-30perceket elvan ott is. Es mi akkor mentunk setalni, amikor nem aludt,hanem nyugos volt es nem birta ki a 3 orat az etetesek kozott.KOcsiban mindig elelszik.Mivel tegnap nem tudtam kivinni akkora szel volt, kepzeld elaludt itthon is, mert annyira beleivodott,hogy o olyankor alszik a kocsiban.Ez a progija. A setalasba is bele kell jonni...
Azert este volt egy kis esti nyoglodes 15-20 perc,ami mar hetek ota nem volt furdes elott, de nem is csoda, 5-6 ora seta helyett csak 1.5 volt neki tegnap.
Kaja:Szerintem annyit adj neki,amennyit ker, a jollakottsag erzes nyugtatja es altatja el oket...ehesen nem megy.
Gyere meg kozenk! Egyebkent kisfiad vagy kislanyod van?

szoszi
szoszi

LinoKép
Elfelejtettem...22fok van a szobajaban,ami elvileg jo is, de Balazs olyan fazos baba,hogy ilyet meg nem lattam. Minden tisztaba tevesnel csuklik,ahogy kitakarom a pocijat. Ha nincs rajta 2-3 reteg,akkor hideg keze-laba es remeg a szaja.Kép Az apja telen is ingujjban jar,utalja a meleget.En eleg fazos vagyok, ezek szerint ram hasonlit. Ma ejjel vastagabb body+halozsak+a derekan/hasan pled,attol fuggoen hogy aludt. Igy nem fazott. Telen raadjuka kisszeket is???Kép

Lanyok!Kép
Milyen meretu pelenkat hasznaltok? EN tegnap elott vettem egy csomag 4-9kg-ost, mert a 3-6 os mar nem birta az ejszakai termest,ejjelre mar azt adok.Olyan buszken kertem a boltban! Mar 3.-ik meretu pelenkat hasznaljuk!!!Kép Tiszta dilo vagyok...

Hol van a sok eltunt???? NEm is sorolom fel,annyian vagytok...
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Jo reggelt mindenkinek. Lili rehndkivul jol aludt. Ataludta az ejszakat. Este 9-tol reggel 7-ig aludt egyhuzamban. Kép Es utana rendkivul jol bekajalt. Kép

Anita: Dehogyis, nekem tetszik mindket nev, csak nekem egy kicsit ciki volt, hogy valojaban nem is tudtam az igazi nevedet. Kép Egesz nap egyutt: igen, a kertben az arnyekban szoptatok, es cserelek pelust. Es egyutt ebedelunk. Lilinek van egy jo szokasa, hogy "ebed" utan alszik, es a baratnom gyerekei is, hiszen ok mar nagyobbak. Igy tudunk fozocskezni es egyutt ebedelni. Bar hideg idoben mar nem lesz ilyen. Kép A seta es az alvas jol betakarva, feloltoztetve mukodik, amig meg nincs nagyon hideg, de a szoptatas mar nem. Ugyhogy majd meglatjuk, akkor hogy lesz.

Szoszi: miert buktam le a babahordozoval? Kép En sose irtam, hogy nem hasznalom. Kép Lili szereti, de csak akkor van benne, ha dolgom van es kozben o szeretne velem kommunikalni. Kép

Orsi: Seta. Kép

Zsuzsa: Szuri. Kép En is elore izgulok, bar meg nekunk 2 es fel hetunk van hatra.

Tegnap este voltunk az Auchanban harmasban. Kép Lili nagyon de nagyon jo kislany volt. Vegigmosolyogta az utat es rendkivul elvezte a sok embert es szineket. Kép Ma is megyunk kirandulni az ikea-ba, es a varosba. Kép
Ime egy kep rolunk tegnap este az Auchani bevasarlas elott. Kép
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt,
szép napsütéses napunk van ma isKép

Orsikám,
nagyon ügyes vagy a nagy sétával!!! Mindannyian büszkék vagyunk rád, igaz, lányok?Kép

Rita,
de jó nektek, hogy át tudjátok aludni az éjszakát! Már én is várom, hogy visszaálljon a "régi" rend...Bár annyira nem vészes az éjjeli kaja, mert max 20-25 percet vagyunk fent. És Dorka nagyon megtömi olyankor a hasát, érzem!
A képetek nagyon kedves. Jól látom, hogy farmernadrágocskát visel LiliKép?
Látod, nem csak én vagyok az egyetlen, aki "idősebbnek" látom a kislányodatKép Jók lehetnek ezek a közös napok a barátnőkkelKép

Panó,
apa meg miért nem alszik éjjelente?!
Hányra jártok oviba? Mi régen -a terhességem előtt- mindig fél 9-re mentünk be, most azért borult a rendszer egy kicsit...

Melinda,
tényleg szép neved vanKép
HasfájásKép Lehet, hogy valóban a félig megemésztett kajára evés az okaKép

Szöszi,
ez a fotó elmehetne egy képeslapnak isKép Jó helyen sétáltokKép
Mit reggeliztél ma? Régebben mindig megosztottad velünk a menüt...KépÉn ma pirítóst ettem brie sajjtal, és teávalKép

Dorka aluszik, mi meg lassan nekiesünk egy kis takarításnak apával...Szerintetek lepucoltassam vele az ablakokat is?!KépKépKép
Ma wok-os csirkét csinálok ebédre, vettem finom wok-zöldséget hozzá.

Ja, képzeljétek, reggel kérdem apukámat, hová készül, mondja, unatkozik, elmegy a Corába. Kérdem, melyikbe? Minden Cora minimum 25-30 km tőlünk. Azt mondja, még nem döntött. Erre én: akkor menj a szegedi Corába.(eszembe jutott, hogy Mucska emlegette mindig, ezért tudtam, ott is van)
Szóval most apuka útban van Szeged feléKép Karcsi meg örül, mert ilyenkor mindig hoz neki apu halászlétKép

Na, most ennyit.
Mindenkit ölelek
Anitabori

ui.: Zsuzsa, Edina hogy bírta az éjszakát a szuri után?
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Gyorsan írok, mert Gergő szépen alszik, de nem lehet tudni meddig és még a mellemet is kezelnem kéne a lámpával.

Szuper éjszakánk volt megint, igaz most egy kicsit kitolódott, mert Mókuskánk aludt egyet fél 11-től éjfélig és akkor megint nehezen ment az elalvás, de fél 2 után kiájult és 3/4 6-ig aludt! Megnéztem a papírkámat és éjszaka mindig megvan a 4-4,5 óra a kajcsik között! Szóval már valamilyen menetrendünk van.Kép Pl. az esti sírás, nyűglődés is, nem tudom mi lehet olyankor Vele, lehet hogy jobban fáj a hasa? Amúgy a 3/4 6-os kelés után is aludt negyed 9-ig! Onnantól óránként kaja, ez volt 3x és most alvás. Ez a délelőtti "óránként eszem" is menetrendszerű, ezt sem értem. Amikor meg amúgy el tud lenni 2-3 órát is. Mindegy, egész kipihentek vagyunk Karcsival együtt.Kép Remélem ma is el tudunk menni szépen sétálni!Kép

Rita
Szuper a kép, mind a ketten nagyon szépek vagytok rajta!Kép Mi is tervezünk a hétvégére egy kis kiruccanást valahová, próba-szerencse alapon. Szoknia kell Gergőnek is, remélem nem lesz gond!Kép

Panó
Szuper lehet átaludni az éjszakát! Mióta van így nálatok? Ti 2 héttel vagytok előrébb nálunk, ugye?
Telszám: kösziKép

Szöszi
Gyönyörű a kép, irígykedek, hogy Te ilyen helyeken sétálgatsz nap, mint nap!Kép

Borikám
Köszi a dícséretet!Kép Majd beszámolok a hétvégi kiruccanásunkról is! Remélem ok lesz, végül is a cici kéznél van mindig.Kép

Na, most gyorsan megyek lámpázni!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Kedves Amatőr!

Már ne is haragudj, de nem tudom, mit képzelsz a babákról?!? Azt írod, hogy "délután aludt 3 órát", és ezek után még ki vagy borulva??? Az én 3 hónapos kisfiam jó, ha fél órát (!!!) alszik napközben, a nap többi részében pedig foglalkozni kell vele! Magadnak kell rájönnöd, mi köti le a figyelmét. Ezek a pici babák már igénylik a társaságot, a törődést, nem csak kajára meg alvásra vágynak. Mivel a babád tápszeres, pláne jobban oda kell figyelned arra, hogy szoros kötődés alakuljon ki köztetek.

Bocs, ha egy kicsit keményen fogalmaztam, nem akartalak megbántani, de tényleg addig örülj, amíg képes 3 órát egyfolytában végigaludni!

Bocsánat, hogy beleszóltam.

Üdv, Hello
hello

Na, lámpáztam és még mindig "szabad" vagyokKép, úgyhogy egy kérdés a tapasztalt ügyes Anyukákhoz:

Esti fürdetés!Nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy a baba ne hulla éhesen fürödjön.Kép Mert Gergő Édes alszik és mikor felébred nagyon éhes és még szegénykét akkor fürdetjük, persze, hogy sír.Kép Nem mindig, mert van, hogy még bírja és nem sír közben, de van, hogy olyan éhes, hogy inkább kihagyom a fürdést, pl. tegnap este is.
Ébresszem fel? Ti hogy csináljátok? Vagy fürdessem éhesen és sírjon? Közben meg megszakad a szívem.Kép Vagy kaja után? De arról meg azt hallottam nem jó.
Adjatok tanácsot!

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi,
csak neked köszönök, mert úgy látom, csak te vagy netközelbenKép
Valóban azt tartják jónak az anyukák, ha kialakul a babában (persze idővel...) az a rutin, hogy fürdés után kaja, aztán szunya. De ha Gergő alszik egészen addig az időpontig, amikor te a fürdést tervezed, csinálhatnád például, hogy adsz neki pár korty tejcsit, pár percet vársz a büfire, aztán utána megfürdeted, és így a hasikája sincs tele. Fürdés után pedig szpoi ezerrelKép Én ezt gondoltam ki a kérdésedreKép Mert pl. ha végigsírja a fürdés-öltözés 10-15 percét, akkor esetleg olyan istenesen kimerül, mire mellre teszed, hogy az első pár vigaszt hozó kortyocska után álomba merül, és mivel keveset evett, nagyon hamar számíthatsz arra, hogy újra ébred, mert éhesKép
Kíváncsi vagyok mások véleményére.

Persze, ahogy Mókuska cseperedik, és kezd majd valamiféle napirend kialakulni, úgyis minden másképpen lesz.

Dorkám egyébként még most sem "következetesKép", ami biztos az életünkben, az az éjjeli kaja általában 3 környékén, mostanában a reggeli 7-8 felé, és az utolsó szopi 9-kor, az viszont majdnem pontosra van belőve. A köztes pedig szabadon választottKép
Ma reggelire egyébként 220-at mutatott a mérleg, két részletben ette, közte büfivel és mellcseréveKépKépKép

Csók
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Szöszi! Gratula az ezüsthöz.KépFenn voltam ám én is, de mire ideülhettem volna, hívott a parancsnok.Kép Gyönyörű helyen laktok! Bazsó egyre ügyibb.Kép MI is ugyanannál a pelus méretnél tartunk, azonos okok miatt.Kép Ja és én sem tagadtam a hordozó használatát a lakásban.Kép

Rita! KakiltatóKép Botond is előszeretettel használja ilyen célokra is.Kép Tali: Még nincs konkrét dátum, de a hely az bizti a főváros, mi meg Szolnokon lakunk. Nagyon helyesek vagytok a képen.Kép MOndd, Lili egyáltalán tudja mi az a sírás?Kép

Panó!Hogy te milyen friss vagy! Szerintem rakd össze a Dadoot nyugodtan, hiszen a képek szerint Linda Gergője is elnézegeti.Kép S miaz, hogy Beni csak öt hetes?! Már???? Rohan az idő...Kép UH eredményekKép

Szilvi! Láttam ám, hogy Kata is a lepkét néziKép A lányaid egytől-egyig csudaszépek! Katának nagyon menő a kötött sapija, ki készítette? Nem is látszik, hogy kopaszodik.KépMár meg is fogja a játékait, hihetetlen milyen kis ügyes!Kép Botnd egy igazi sajtkukac, állandóan jár keze-lába, most meg ez a csípő emelgetés!Annyira édes, ahogy letámasztja a talpát, de nem is azon támaszkodik, hanem a lábujjain.Kép Még szopcsi közben is jár az összes kéz- meg lábujja.Kép

Zsuzsa! Edina fotói.Kép Annyira cuki pofija vanKép A súlya nem piskóta!Kép Belázasodott? Lement a duzzanat a combijáról?

Amatőr! Én biztos adnék neki annyi kaját, amennyit kér. Főleg ha négy óránként eteted. Az ébrenlét pedig csak tovább fog nőni, de hidd el, hogy napról-napra egyre többet elnézelődik, meg tudod majd szórakoztatni is. Addig meg kitartás!Kép

Bori! Ez a wok-os kaja nagyon jól hangzik!KépSzóval Dorci még mindig eszik éjszaka? Lehet el kéne mennetek még egy picit, hogy visszarázódjon.Kép Dani most hogy viszonyul a picihez? Na és hozzád? Van féltékenykedés?

Orsi! LÁtod milyen szépen alakulnak a napjaitok? Én is csatlakozom a rád büszkék táborához!KépFürdés: Csak a saját tapasztalatom írom le. MI ilyen korára belőttük a fél-háromnegyed nyolcas időpontot, s ehhez az egyehez ragaszkodtunk, hogy ezt megtanulja, hogy mindig akkor van. Kezdetben végigordította a vetkőztetést, érdekes a meleg vízben mindig megnyugodott. Aztán az öltöztetésnél újra sírdogált, majd utána jött a kaja és megnyugodott. Nem tudom minek a hatására, de már jó ideje elhagyta a bömbit, sőt ha sirdogál egy picit a vetkőzésnél, csak meg kell lögybölni a vizet a kádban és elhallgat. Utána meg az utolsó szopi és alvás. Nálunk így megy.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szöszi!
Gyönyörű helyen laktok! Te fényképezted?
Köszi a mail-t!

Bori!
Apa is aludni szokott éjjel, csak ő nem fekszik le 10-kor, csak mondjuk éjfél körül.
Nekünk sajna 8-ig be kell érni az oviba, mert akkor van reggeli. De azért remélem nem harapják majd le a fejem, ha eleinte néha elkésünk!

Orsi!
Beni már a harmadik itthon töltött éjszakát végigaludta, én is csodálkoztam, mert a testvérei ezt annak idején nem csinálták. Peti 5 hetes volt mikor először átaludta, Rita meg még 1 éves korában is rendszeresen felkelt, néha még mindig felkel. Persze már nem enni kér, csak inni.
De a délelőtti óránként evést azt mi is csináljuk Benivel és este ő is nagyon nyügi. Ő pont ezért fürdés előtt sosem alszik, hanem nyüglődik. De szerintem inkább éhesen fürödjetek, mint teli hassal. Vagy fürödjetek kicsit előbb, amikor még nem olyan éhes.

Linda!
Sms nem jött meg, szerintem a másik számra küldted. Tudod most már az a jó, amelyik zárójelben van a táblázatban! Amelyik úgy kezdődik, hogy 45678...

Lányok!
Orsi elküldte nekem az otthoni számát, hogy tegyem be azt is a táblázatba, aki még akrja, az küldje el!

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Orsi!
Mi kaja előtt fürdetjük, de sose sír pedig kajás, apukája betekeri egy pelusba és úgy rakjuk a kiskádba, részenkéntKép takargatjuk ki, és fürdetőkrémezzük, így nem hül ki a babó, és a biztonságérzete is megvan.Kb 5 perces fürdés, de épp elég.Kaja után semmi képpen se fürdesd.
És tényleg ragaszkodjatok egy rendszeres időponthoz.
Noémi
fantikbaba

Hali,

Swen,
már tegnap is akartam írni neked a találkozóval kapcsolatban, hogy kimegyek eléd szívesen a pályaudvarraKép Én szerintem a hordozót is elhozhatnád, azt azért nem olyan nehéz egyedül is hozni, és abban esetleg jobban tud aludni is, ha kifárad Boti, nem? Változatosságnak pedig jó a kenguruKép
Dani: én nem vettem észre féltékenységet nála, csak anyósomat akarja szerintem magának kisajátítaniKép
A gondok pedig továbra is megvannak, de ezek végülis apró gondok, csak sok van belőlük...

Orsiék fürdetéséhez: én is úgy gondoltam, hogy ha ad neki fürdés előtt, az csak pár nyugtató korty legyen, ne legyen tele a pocak egyáltalán, ugye így értettétek ti is?Kép

Pusszantás
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

OrsiKép
Tanacsom u.a mint a fentieke, egyetlen dolog,amihez ragaszkodtam az az esti furdes idopont.Utana szopi es alvas.Annyira megszokta, hogy ha nyugos is,amikor elkezdem vetkoztetni elhallgat,mukkja sincs es a vizben egyenesen kejes pofikat vag...Kép En ugy latom azt nagyon szereti.
En is buszke vagyok Rad, nagyon jo uton haladtok...

PanoKép
Na, azert nem pont ott lakunk, hanem egy lakotelepen, de az is a parton van, majd holnap kifenykepezek az ablakbol.De ez a setany vezet a varoskozpontba...

swenKép
Magatokrol nem is irtal...A Dadoot meg ugy irigylem,annyit emlegetitek.Hatha a Keresztelore azt hoz valakiKép

zsuzsaKép
Jelentkezz be, mi van a szuri helyevel?Hogy van Edina? Suly:no comment.Kép

LindaKép!
Merre jarsz??? Kismotorozol?

Vetetm egy gatyat a keresztelore. Remelem nem kell csak most hasznalnom,aztan visszafogyok a regiekbe.Sima fekete+egy feher bluzt.Amit megbantam, mert atlatszo(a bluz) es a szoptatos melltartom nem epuletes latvany.Hogy ezt ott hogy nem vettem eszre?Biztos a kapkodas, Anyu kinnt tologatta Bazsot, de mar ebredezett,ezert kapkodtam...

Anyukam holnap suti a kereszteloi tortat (meggyeset rendeltem)+a sutit, mert ehhez ragaszkodtam hogy hazi legyen!!! Majd rakok fel kepeket...ha jol sikerul a torta!

szoszi
szoszi

SziasztokKép

Bori, Swen
Először is köszi, hogy büszkék vagytok rám!Kép Most is több, mint 1 órát sétáltunk, végig szunyált, sőt még most is alszik a Drága kint az erkélyen.Kép Szóval remélem tényleg belejövünk a dologba!Kép
Fürdés ügyben is köszi a tanácsot.

Bori: sajnos azt nem tudom Vele megcsinálni, hogy pár korty és aztán akármi csak nem cici, mert akkor még jobban üvölt. Már próbáltam, de Őt nem olyan fából faragták, hogy bármit is félbehagyjon.Kép Főleg nem a szopcsit!Kép

Swen: de azt az időpontot hogy lőttétek be??? Mert ha alszik, akkor csak úgy megy, hogy felébresztem.Kép Ti úgy csináltátok?

Ha ilyen napjaink lennének ezentúl, az szuper lenne! Csak front ne jöjjön errefelé!Kép Ráadásul az idő is gyönyörű! A következő sétán valószínűleg megpróbálkozom egy kicsit több idővel. Ma nem mertem, nehogy felébredjen és legyen nagy sírás-rívás, de láthatóan még mehettünk volna. Igaz azért 1 negatívum van a sétáinkban, az aranyeremnek nem tetszik, hogy már nem csak itthon pihentetem.Kép És elkezdett fájdogálni.Kép Pedig kenem az Aurobinnal, most már lassan 3 hete, de a séták alatt azért érezteti magát, nem mondom, hogy nagyon örülök neki!Kép

Most megyek, barackevés, aztán kis pihi, amíg Mókuska szundizik.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Panó, Noémi, Szöszi
Most olvastam csak az üzeneteket. Nektek is köszi a tanácsot.Kép
De azt valaki árulja el nekem, hogy ha alszik, akkor ébresszem fel? Úgy próbáljak ragaszkodni a fürdés időpontjához?

Panó
Éjszaka: akkor jó nagy mázlista vagy ezzel a kislegénnyel!Kép

Szöszi
Keresztelő: majd arról is kérünk képeket!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Tényleg, Linda merre jár? Aggódok, hogy ennyire eltűnt!Kép

avocado

SziasztokKép

Tegnap nem is írtam, hogy szerdán milyen mókás helyzetbe hozott minket a leányzó. Végigjártuk a környék összes bútorboltját, mert kanapét akartunk venni a franciaágyunk helyett (találtunk is). Mire végigjártuk az összeset már elmúlt dél és mondta a férjem, hogy üljünk be egy étterembe kajálni. Éppen jóízüen fogyasztjuk az étkünket, az étterem dugig, amikor is alvó pici lányunk álmában egy akkorát durrantott, hogy csak az nem hallotta aki nem akarta. Jót nevettünk rajta és néztük a leányzót, aki kajánul még vigyorra is húzta a száját álmában. (A körülöttünk ülők meg szerintem gondolták, hogy na szegény gyerekre fogják a dolgotKépKépKép)

Olyan büszke vagyok magamra, megtaláltam a módját, hogy a tegnapi naphoz hasonlót (egész nap eszünk össze-vissza) kiiktassuk. Megfigyeltem, hogy az első 50ml-t egyhuzamba betolja, aztán elkezd bóbiskolni, na ekkor gyors böfiztetés, aztán folytatjuk, de a másik 50ml-t már úgy eszi, hogy alszik közben én meg agyon macerálom, hogy egyen (nem szereti, ha a tokáját csiklandozom, attól mindig magához tér). Így megeszi rendesen az adagját, van utána rendesen alvás és nincs pocifájás (eddig!!! kopp-kopp). Erre előbb is rájöhettem volna, mi???Kép
Tegnap este böfi után megkaptam életem első ébrenléti mosolyát a lányomtól, könnyekig hatódtam tőle!

OrsiKép
Ügyesek vagytok. Nálunk a fürcsi 9h-kor van, ha netán nem ébred fel a Réka akkor is. Volt olyan, hogy majdnem végigaludta, öltöztetésnél ébred fel és hatalmasakat pislogott, hogy ő most hol van. (tündéri volt). Ő is sokáig sírt,de mostmár élvezi függetlenül attól, hogy mennyire üres a poci.

Etetésnél mi használunk előkét, mert kismalac a drágám. Az utóbbi egy-két napban megfigyeltem, hogy amikor adom rá, akkor már nem ordít, szerintem tudja, hogy mostmár a kaja jön.Kép

Na megpróbálok feltenni képeket, remélem sikerül és nem lesz nagy.

Melinda
Bnm

Sziasztok!

Megerkeztunk. Kép nagyon jol sikerult a napunk. Egesz nap a varosban voltunk. Delben az Ikea-ban szoptattam meg Lilit a babaszobaban. Nagyon klassz es komfortos a szoba. Barcsak minden nagyaruhazban lenne ilyen. Lili nagy sikert aratatott, de emiatt lassan is haladtunk, mert sokan lealltak megcsodalni, megsimogatni a buksijat es kerdezgetni. Erdekes, hogy mindenkinek elsore a haja tetszett. Kép

Anita: Ez az ejszakai atalvas szerintem csak veletlen. Nem szokta. Lili minden ejjel hajnali 3-4 kozott kell fel szopizni, de 15 perc utan mindig visszaalszik. Igen, Lili farmernadragot hord. Kép Jopofa nem? En jobban szeretem ha Lili kis nadragocskakban van mint rugdalozoban. Persze itthon rugdalozoban van. De ha elmegyunk itthonrol, az mas. Van egy kantaros farmerja, bar meg kicsit nagy ra, de alig varom, hogy jo legyen. Kép Igen, nagyon jok a kozos napok baratnokkel. Sokat tudunk beszelgetni es sok tanacsot osztunk egymasnak. Ti meg mentek Rackevere? Vagy mar jon a teli idoszak?
Hmmm wok-os csirke?? Imadom. Kép Es jo lett? Ablakok ragyognak?

Orsi: orulok a jo ejszakanak. A hetvegen biztos nem lesz gond. Kép jol teszitek, hogy kimozdultok.
Furdetes: megmondom oszinten mintha Lili szokasait irtad volna le. Kép Ugyanilyen volt! Pontosan annyi idosen mint most Gergo, Lili is vegiguvoltotte a furdetest, oltozkodest. Nem azert mert ehes volt! Hanem, mert nagyon nem tetszett neki. De kinotte. Kb. 2 hetig eltartott ez az allapot, utana fokozatosan csokkent es ma mar csak mosolyog mind furdeteskor, mind oltozkodeskor. Termeszetesen en is utana szoptattam. Orsi, megvan neked a Spock konyve? Ajanlom neked, hogy olvasd el, nagyon sok jot ir, foleg az esti nyugolodesrol, sirasrol es hasfajasrol. A hogyan kell szoptatni reszt ki kell hagyni. Kép

Swen: Azert Lili is tudja mi a siras. Kép Igaz mar egyre kevesebbet sir, sot volt olyan nap, hogy nem is hallottam sirni, hanem csak a szajaval jelezte, hogy ehes. Kép

Kepzeljetek, Lili erti a cici szot. Kép Amikor etetes elott mondom neki, maris mosolyog es nyujtja a szajat, mikozben a szemeivel a cicimet keresi. Fantasztikus latvany, megzabalnam ilyenkor. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Na ez elsőre nem sikerült, próbálkozok még!Kép
Kép
Kép
Bnm

SikerültKépKépKép
Bnm

Orsi!

Az időpontot úgy lőttük be, hogy előtte mindig séta van, és kb. fél nyolcra érünk haza. Kezdetben ekkor már a csemete erőteljesen sirdogált és rendszerint valamelyikünk hozta a kezében. Mostanra van, hogy alszik mikor hazajövünk, de ilyenkor az apja kiveszi, dédelgeti és erre felébred én meg ezalatt előkészülök a pancsira.Kép

Bori! Köszi a fuvart előre is.Kép

Melinda ! Egyszerően csodaszép a kisleány!!!Kép

Swen, akiknél indul a fürcsi előtti sétaKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Most csak annyi: az éjszaka jól telt, ma nem lázas, de a szuri helyén megvan a gumó! Kép

Részletekkel majd jövök holnap!

Jó éjt!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Csak gyorsan, aztán rohanok fürödni és pihenni, mert Gergő most aludt el negyed 6 óta.Kép Közben talán 10 percekre.Kép Persze most is Apucija válla volt a végső megoldás. pontosabban a hasa, szerintm azt élvezi, hogy az elringatja. De nagyon nehezen aludt el, tuti hogy már a fáradtságtól nem ment neki.Kép Kicsit tartok az éjszakától!Kép Sajnos az egész a dokinéni miatt volt, aki pont akkor jött, amikor elaludt volna szopcsi után, megvizsgálta és teljesen felborította a kicsi menetrendjét. Remélem ez nem hat ki az éjszakára, mert elég fáradtak vagyunk Karcsival Én a negyed 6 óta való folyamatos Gergőzéstől, Ő meg a mai őrültekházától, ami a suliban volt.Kép

Melinda
Tündériek a képek!Kép És nagyon tetszik a vendéglős kalandotok!Kép

Rita
Ma érdekes volt a fürdésünk, előtte óriási nyűglődés, sírás, minden. Igaz éhes nem volt, mert előtte fél órával kapott cicit, de nagyon nyűgös volt. Viszont mivel tegnap kimaradt a pancsi, ma már muszáj volt. Mikor elkezdtem vetkőztetni tökre megnyugodott és végig olyan volt az egész fürdés alatt.Kép Úgy örültem! Holnap kipróbáljuk, hogy ha éppen alszik 8 körül, akkor felkeltem. Meglátjuk.Kép
Kiruccanás: mi is gondolkodtunk az IKEA-n, mert állítólag lehet kapni valami jó kis tárolódobozt, ami csúszdává alakítható, gondoltuk megnézzük. Megnyugtató a babaszoba, hogy nyugodtan lehet szoptatni!

Lányok
Ezt az IKEA-s tárolót megnézzük és ha jó, akkor riasztalak Titeket.Kép

Zsuzsa
LázKép GumóKép

Jó éjt mindenkinekKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kata 3-4 napja felébred hajnalban, így én már nem tudok visszaaludni. Szóval most elalszik 8 és fél 9 közt valamikor, 5-kor felébred, eszik (3-5 perc), aztán visszaalszik 8ig fél 9ig. De olyan hangosan eszik, és akkorákat nyel, hogy apa is felébredt rá. Kép Egy baj van ezzel az 5 órás ébredéssel, hogy utána már soha nem tudok visszaaludni. Nekem pár napja úgy tűnik, hogy mintha most lenne egy növekedési ugrása, legalábbis a kajálásaiból úgy veszem észre.

Zsuzsa: göb Kép Remélem hamar elmúlik, de az jó, hogy nem lett lázas Kép Edina őrzi a hurkáit Kép Ha olyan nagyon meleg lenne, akkor azért ki tudom venni a dobozból ruhákat, de nem hiszem, meg a rövidgatyák még elől vannak. Csajok pedig apjukra hasonlítanak egyértelműen Kép Bár Panó szerint Kata inkább rám. Kép Kopaszodás: hátul nem, inkább egyre magasabb a homloka Kép De úgy tűnik, hogy cserélődik inkább, de olyan szöszi haja nő, hogy alig látszik.

Szöszi: hogy Ti milyen szép helyen laktok!!! Kép Lili is fázós volt, úgy tűnik Kata is az (bár most a melegebb hálózsák óta nem jégverem a keze reggelre), Nóra meg izzadós, télen is lerúgja magáról a takarót. Úgyhogy télen öröm eltalálni, hogy hány fokra is fűtsünk, hogy mindenkinek jó legyen Kép Tényleg, Alice-ról tudsz valamit? Ja és 5-8 kgos pelenkát használunk. Drukkolok, hogy jól sikerüljön a keresztelő Kép Tegnap végül vettem egy fekete gatyát én is, hát nem a világ teteje az biztos Kép

Bori: Most már egy ideje Nórával sincs gond a hajmosásnál, most épp egymás haját mossák, öblítik, utána már csak egy kis segítségre szorulnak Kép Levél: ráér, majd ha lesz időd. Ablakpucolás volt? Kép Apukád megjárta Szegedet? Kép

Swen: Kata sapiját a barátnőm horgolta. Botond normálisan alszik éjszaka? Ha igen, küldöm Katát továbbképzésre hozzá Kép Kata meg folyamatosan masszíroz a kezeivel szoptatás közben Kép És egyre jobban bírja, ahogy a nagyobbak rávetik magukat.

Orsi: remélem tudtatok aludni az éjjel. Fürdés nálunk is nagyjából ugyanabban az időben van mindennap, enyém gyerek éhenhalós, úgyhogy ő kap előtte is egy kicsit Kép Igazából mind a három ilyen (volt), de fürdés után simán tudtak újra kajálni, és fürdés közben sem okozott gondot, hogy ettek előtte. És tudod, Kata is mindig alva fürdött az elején Kép Állandóan mire levetkőztettük és beleraktuk a vízbe, addigra elaludt Kép Az öltözéstől viszont felébredt annyira, hogy utána jól belakjon. Várjuk a beszámolót az IKEÁ-s csúszdáról!

Melinda: de jó, hogy tudtál felrakni képet! Réka nagyon szép!!!! Kép Éttermi kaland Kép Pocakfájás Kép Mosoly Kép

Rita: éjszaka étalvása Kép Nagyon szépek vagytok a képen! És Lili nagyon ügyes, hogy ilyen jól bírta a vásárlást! Kép

Linda: nagyon hiányzol!!!

Süncsi: remélem jól telik a pihenésetek! Kép

Kriszta, Ildi: mi van veletek? Írjatok, ha van egy kis időtök!!!

Zita: sehol sem találtam képet, de ma bescannelek egyet és küldöm Kép

Nalika, Maci, Zsuzsi, dzscs, Vali, Timi, Egcsi, chello, kakukk, Jerry: merre vagytok?

Mariann: sok puszi nektek, és remélem nemsokára tudsz majd írni!

Anikó: sok pussz! Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
Szilvi
lino

SziasztokKép

Az éjszakánk, ahogy vártam sajnos felborult egy kicsit, de annyira nem volt vészes. Persze a nagy kiájulása után felébredt 1-kor, aztán meg 5-kor és utána nehezen aludt el, de végül is elaludt. És most is sikerült elaltatni, pedig délelőtt szokott nyüzsizni és óránként szopcsizni. De szerencsére azért a 8 körüli szopcsi most is megvolt, talán a mai nap visszaáll a normál menet és éjszakára is rendben leszünk.

Lino
Hajnali visszaalvásKép Én akkor szerencsés vagyok, mert rögtön vissza tudok aludni akármikor. Hajnalban viszont az 1 órai kajakor nem bírtam magamhoztérni!Kép Végig aludtam szopcsi közben, tiszta kóma voltam. Szerencsére Karcsi felkelt büfiztetni Gergőt, mert nem bírtam volna tartani, annyira nem tértem magamhoz.

Remélem ma tudok még jönni.

Puzsi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Puzsi=pusziKép
Orsi

avocado

Sziasztok!

Jo reggelt. Kép
Lili megint ataludta az ejszakat. Igaz, nem reggel 7-kor kelt, hanem 5 orakkor, de 15 perc szopi utan visszaaludt reggel 8-ig. Most megint alukal. Kép
Viszont hajnali 3-kor egy kicsit meg kellett fejnem a mellem. Kép Arra ebredtem, hogy folyik a tejem es kokemeny a mellem. Erdekes, ilyenkor pedig magamban konyorgok Lilinek, hogy keljen fel es konnyitsen a mellemen. Kép

Melinda: Kislanyod tunemenyes. Kép Etterem. Kép Nekunk is hasonlo kalandunk volt, de a meteraruboltban. Lilit kivettem a babakocsibol es utana 2x akkorat rotyizott, hogy csak bamultak minket. Kép Meg jo, hogy nem voltak sokan. Kép

Swen: Lili is ugyanolyan volt mint Botond, marmint a furdetes elotti idopontokat nezve. Kép

Zsuzsa: A szuri helyen a gumo jot vagy rosszat jelent? Nem tudom ez a harmadik honapos szuri milyen mellekhatasokkal jar? Azt tudtam, hogy a masodik honapos szuri esetleg lazzal jarhat.

Orsi: Hidd el, elobb-utobb elhagyja Gergo a sirast, nyugolodest furdetes korul. Az ilyen pici babak idegrendszere meg nincs kifejlodve, igy nem igazan tudjak mi tortenik korulottuk, igy nagyon sok mindennek nem orulnek. Azert nagyon jo ejszakatok volt! Kép En is mindig vissza tudok aludni. Kép

Lanyok: Azt vettem eszre, hogy Lili egyre kevesebbet kakil. A napi 6-7 kaki helyett mar 4-5 kaki van. Ez normalis? Kivancsisagbol lemertem a reggeli szopit es 180 gr-ot evett.
Masik, hogy nagyon sokat pukizik, es estenkent nehezen megy neki a kaki. Most mar azt csinalja, hogy szopizik ezerrel a furdetes utan, majd elengedi a cicit, nagy uvoltes, rugkapalas. Erre felultetem magamhoz, megkapja a cumijat (a cicimet nem fogadja el) es igy megnyugodva, ulo helyzetben kb. 5-10 perc utan 3 oriasi rotyi, pukizassal egyutt. Ugy erzem nehezen megy neki a kakilas. Kép De ezek utan, peluscsere utan vissza tudom tenni cicire es bekesen elalszik reggelig. Amiota ez van, azota atalussza az ejszakat. Nem ertem. Talan fejlodik? Egy kovetkezo fazisba lepett at? Vagy en eszem valami olyasmit, amitol nehezen kakil? Probalok rajonni, de minden nap mast eszek es nem eszek semmi puffasztot. A reggeli 3 dl tejeskave lehet oka? Nagyon keves kavet teszek bele. De ezt mar regota iszom.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?