Sziasztok!
Kata 3-4 napja felébred hajnalban, így én már nem tudok visszaaludni. Szóval most elalszik 8 és fél 9 közt valamikor, 5-kor felébred, eszik (3-5 perc), aztán visszaalszik 8ig fél 9ig. De olyan hangosan eszik, és akkorákat nyel, hogy apa is felébredt rá.
Egy baj van ezzel az 5 órás ébredéssel, hogy utána már soha nem tudok visszaaludni. Nekem pár napja úgy tűnik, hogy mintha most lenne egy növekedési ugrása, legalábbis a kajálásaiból úgy veszem észre.
Zsuzsa: göb
Remélem hamar elmúlik, de az jó, hogy nem lett lázas
Edina őrzi a hurkáit
Ha olyan nagyon meleg lenne, akkor azért ki tudom venni a dobozból ruhákat, de nem hiszem, meg a rövidgatyák még elől vannak. Csajok pedig apjukra hasonlítanak egyértelműen
Bár Panó szerint Kata inkább rám.
Kopaszodás: hátul nem, inkább egyre magasabb a homloka
De úgy tűnik, hogy cserélődik inkább, de olyan szöszi haja nő, hogy alig látszik.
Szöszi: hogy Ti milyen szép helyen laktok!!!
Lili is fázós volt, úgy tűnik Kata is az (bár most a melegebb hálózsák óta nem jégverem a keze reggelre), Nóra meg izzadós, télen is lerúgja magáról a takarót. Úgyhogy télen öröm eltalálni, hogy hány fokra is fűtsünk, hogy mindenkinek jó legyen
Tényleg, Alice-ról tudsz valamit? Ja és 5-8 kgos pelenkát használunk. Drukkolok, hogy jól sikerüljön a keresztelő
Tegnap végül vettem egy fekete gatyát én is, hát nem a világ teteje az biztos
Bori: Most már egy ideje Nórával sincs gond a hajmosásnál, most épp egymás haját mossák, öblítik, utána már csak egy kis segítségre szorulnak
Levél: ráér, majd ha lesz időd. Ablakpucolás volt?
Apukád megjárta Szegedet?
Swen: Kata sapiját a barátnőm horgolta. Botond normálisan alszik éjszaka? Ha igen, küldöm Katát továbbképzésre hozzá
Kata meg folyamatosan masszíroz a kezeivel szoptatás közben
És egyre jobban bírja, ahogy a nagyobbak rávetik magukat.
Orsi: remélem tudtatok aludni az éjjel. Fürdés nálunk is nagyjából ugyanabban az időben van mindennap, enyém gyerek éhenhalós, úgyhogy ő kap előtte is egy kicsit
Igazából mind a három ilyen (volt), de fürdés után simán tudtak újra kajálni, és fürdés közben sem okozott gondot, hogy ettek előtte. És tudod, Kata is mindig alva fürdött az elején
Állandóan mire levetkőztettük és beleraktuk a vízbe, addigra elaludt
Az öltözéstől viszont felébredt annyira, hogy utána jól belakjon. Várjuk a beszámolót az IKEÁ-s csúszdáról!
Melinda: de jó, hogy tudtál felrakni képet! Réka nagyon szép!!!!
Éttermi kaland
Pocakfájás
Mosoly
Rita: éjszaka étalvása
Nagyon szépek vagytok a képen! És Lili nagyon ügyes, hogy ilyen jól bírta a vásárlást!
Linda: nagyon hiányzol!!!
Süncsi: remélem jól telik a pihenésetek!
Kriszta, Ildi: mi van veletek? Írjatok, ha van egy kis időtök!!!
Zita: sehol sem találtam képet, de ma bescannelek egyet és küldöm
Nalika, Maci, Zsuzsi, dzscs, Vali, Timi, Egcsi, chello, kakukk, Jerry: merre vagytok?
Mariann: sok puszi nektek, és remélem nemsokára tudsz majd írni!
Anikó: sok pussz!
Jó hétvégét mindenkinek!
Szilvi