Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Na így nézve tuti nem lesz rajt semmi, jó hülye vagyok. De meg kell nyugodnom :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
oké, rakd fel, megbugerálom :lol: :lol:
Akkor a deca ugyanúgy mehet tovább igaz :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hát, Ranita! Ezen nem is kell bugerálni! Én látom, ott van!!! Vagy még lehet, hogy száradási?
Húúú, ez nagyon izgi!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
igen, én is így vagyok vele, hiányoznak a régiek :cry: :cry: :cry: :cry: . Úgy látszik kicsit mindenki feladta vagy nem tudom. Az újakat meg most a saját problémájuk izgatja - amit megértek- , nem pedig az, hogy én milyen szurikat kapok. :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
ez már több mint 2 órás teszt, de én nem látok rajt semmit
Viszont a 3 közül ez a legpörgősebb topik :D

Betty,
várom. :roll:

Kép

Kép
ranita1979

hát pedig én látom... a kontrollcsík melletti oldala az erősebb :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita
akárhogyan csinálom, ezen semmi nincs sajna, itt van 2 féle kép is róla:

Kép
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ja, és még laptető is!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Húúú Betty! Ezt meg hogyan csináltad??? :shock:

Ranita! Akkor bocs, hogy káprázik a szemem... :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
pedig tényleg jöhetnél ide(is), ahogy Ranita is mondja...
Nem kell követned az eseményeket, csak írj magadról, ha nincs időd :wink:

betty615

Van egy programunk, úgy hivják photoshop.
Itt meg tudok bugerálni bármilyen képet :lol:

betty615

Betty,
köszi. :D Sötétíteni egy picit nem tudod?

Kép

Kép
ranita1979

Betty,
és nem sajna :roll: . Nem szeretnék barnázással indítani egy terhességet, arról rossz emlékeim vannak. Majd pár hét múlva dokibácsi szépen összehozz nekünk egy babát. Vagy kettőt :D

Kép

Kép
ranita1979

Kép

betty615

Betty :!:

Én is örvendek, hogy nem fáj már a fejem :wink:

Ranita :!:

Én sem látok második csikot rajta de ne idegeskedj rajta, majd sikerül a lombikkal és nemsoká kismama leszel :!:
Vendég

Rani
ennyire tudom sötétíteni :wink:
Lesz babád, ne félj, lehet, hogy egyszerre kettő is :lol: :wink:

betty615

Köszi lányok, imádlak benneteket!
Nem vagyok elkeseredve egyáltalán, tudom, hogy most sikerülni fog. Nem is lehet másképp. És ez mindenkire vonatkozik
:D .

Kép

Kép
ranita1979

ranita :!:

Ugy legyen :D :D
Vendég

Halihó!

Egyedül vagyok és nagyon sokáig szarakodok a takarítással és még nem is főztem, pedig keltem időben :shock:

Ranita
Én sem látom a 2. csíkot, de nyugi van, hamarosan sikerülni fog, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!:

Betty
Milyen kis ügyi vagy :wink: Te tényleg mindenkinek tudsz segíteni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Gyere hozzánk, várunk szeretettel :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka,
vedd át munkát :D
Kép
Szerintem nagyon finom lett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Én is, Én is, nagyon jól néz ki, ügyi vagy :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Azta Csajok :shock: Pörögtök, mint a ringlispil, nem, jövök egy fel napig es :shock: :D
Na huzok olvasni!!

KépKép
gyancsi

Ranita
Szépséges az új vonalzid :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
nyithatod az ablakod, küldöm a kiflit :D
Vonalzódicsit köszönöm :D . Sehol nem találtam olyan vonalzót, ami az eltelt napokat számolja, csak itt :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Már is... :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal- Mi finomat föztel???Mi ma pizzat sütöttünk, holnap meg nem tudom mi lesz....Ma mennem kell Apjuk meccsere, de csak a vegere megyek ki, mert azert annyira nincs meleg....Csak beszelni kell ott valami emberrel, lehet kellenek ide ki epitkezesre emberek,aztan lehet, hogy tudunk egymasnak segiteni!Jo, hogy könnyen stimulalhato vagy, nem kell magad nagyon megszurizni :D

Gabi- Hogy ment ma a szurizas??Mind a kettöt beadtad mar??111 ezer??Hat gyerekek nem semmi, hogy mikbe kerülnek ezek a dolgok, de megeri :wink: Örülök, hogy jobb a hangulatod, ezek a hormonok jatszadoznak az emberrel!

Suzy- Hogy allsz az otthoni teendökkel?? :wink: Az jo ha vege a vizsgaztatasnak, jövö het akkor mar nyugisabb lesz!!Bukott meg valaki??

Ancsu- Nem is tudtam, hogy ennyit visszaterit az egeszsegpenztar :shock: Ez tök jo, mert azert gondolom ezek a kiadasok megviselik a hazi kasszat!Ezek az erzelmi hullamok nalad siman a babasodas jelei is lehetnek :D

Ranita- Remelem, hogy akkor nem a mensi elöjele volt ez a barnazas, hanem a beagyazodase :wink:En sem latok masodik csikot :? Te ha hosszu protokollal mesz, es most varod majd pirit, akkor hogyan zarjatok ki esetleg a terhesseget??Remelem erted mire gondolok.....Hisz ha nem jött meg meg akkor barmi lehet, nem?

Csajok en sem hallottam meg a medvet, bar lehet ennek örülnöm kene a szavaitok alapjan :D

Betty- Basssza meg a qrva ciszta, bocsi :oops: De ez mar tenyleg hihetetlen, semmi bajod nem volt, erre jön ez a szemet es boritja a menetrendet :evil: :evil: :evil: Ha leszivjak vagy kibökik akkor az utana nem tud megint feltöltödni??Bocsi ha ilyeneket kerdezek, csak Csabinak van egy cisztaja a lababan es hiaba szivtak le neki, mindig ujra telitödött , elvileg kikene neki müteni, de ugye az több honap kihagyas a fociban meg a munkaban es azt nem engedhetjük meg, ugyhogy ciszta önagysaga ott ektelenkedik a bal terdhajlatban :evil:

Lucuzs- Tenyleg gyere hozzank sürübben!!! :D

Ranita- De jol nez ki ez a kifli, küldhetnel fenypostan hozzam egy kostolot :D

KépKép
gyancsi

Csajok annyit termeltetek, hogy alig birtam követni :D

Remelem senkit sem hagytam ki a szorasbol :D

KépKép
gyancsi

En ma remelem delutan tesztelek vegre egy pozi LH-t, hogy mar letudjam tisztazni a doki bascival, hogy akkor mikor is kene hazamenni az elsö UH-ra, 11.cn vagy 12 cn.....Jo lenne mar tudni :roll: Elözö honapban 21-en volt pozi LH-m, most meg mar 30-a van.....Szorakozik ez a szemet!!!!

KépKép
gyancsi

Lanyok valaki segitsen mar aki ert a szamitogephez ( bar eddig azt hittem, hogy en is ertek :oops: :lol: )...Hogy tudok felvenni topikot a kedvenc topikok köze???Mert nekem nincs egy kedvenc se de szeretnek felvenni oda, csak nem vagom, hogy kell :roll: :oops:

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

Szárnyasfüszerkeverékkel bedörzsöltem a csirkeszárnyakat és olajat egy kis vizet aláöntve betettem a mikróba.
Mikor megpuhult áttettem egy pár percre a grill programra és már kész is volt.
Krumplipürét csináltam és savanyu káposzta és befőtt van hozzá.
Nagyon finom ize van
A barátosném nemrég hozott át egy kis fasirtot, rántott halat és sütött turós sütit.
Igy éhen már nem halunk :D

A pizzát nagyon sztem főleg a bolognait, és a magyarost jó csipősen :wink:
De régen ettem már, majd beülti után rendelek egy kis finomságot, most spórolás van :wink:

Kedvenc topic:

Felmész az oldal tetejére ott látod, hogy kedvenc topic, arra rákatt és már be is tette a kedvencekbe :wink:

Lányok itt szakad a hó, néztem az előrejelzéstr már piros riasztás van :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

ancsuka!

Igen, kérem szépen a tájékoztatót :)
köszi :P
ancsyka

Sziasztok!

Nálunk meg esik az eső :evil: mindez holnapra jól lefagy :shock:

Angyli
Hol laksz :?:

Most vacsiztunk, majd kipukkanok...ennyit a fogyózásról :oops: frankfurti leves, rántott sajt, sült krumpli, párolt zöldség :!: adtam az élvezetnek :wink:

Hun vagytok csajok :?:

Még pihenni nem tudtam ma sem :!: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
Pl:
Fogamzás topik :arrow: ezzel egy vonalban a felső sorban írja a lap tetején, hogy kedvencekbe és csak rákattintasz és már bele is teszi a kedvencekbe :!: :wink: ez egy kékkel jelölt sor a tetején :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Itt esik a hó, milyen érdekes, hogy felétek meg az eső :!:
Te merre laksz :?:

Nyiregyházán lakom :wink:
Vendég

Egészségedre a kaját, finomakat ettél :wink:

Majd holnap pihensz :wink:

Lányok valóbannagy a pangás :(
Vendég

Helló mindenki!

Nálunk ma kb. fél méter hó esett,jelenleg nem esik.
Nagyon durva és milyen jó lett volna,ha karácsonykor van ilyen szép fehérség. :twisted:
Szegény kocsit se ástuk még ki,majd holnap.

Ranita!
Szép az új vonalzód.Hamarosan másik fajtát rakhatunk fel! :wink:

Suzy!
Gólyika is ari.Honnan szerezted?
Házimunka kész?

Lucuzs!
Gyere hozzánk,látod mi pörgünk!!!

Gyancsi!
Szurik már jól mennek,náha még előtte egy kicsit elgondolkodom,de aztán már döföm is :lol:
Hát én kb.ennyire számítottam pénzügyileg,jó,hogy nem kellett több.Zsunak még kellett,neki azt hiszem 160volt most.
De persze megéri :D

Ancsu,Ancsy,Angyal,Betty-nektek is pusz!
Jaj remélem nem hagytam ki senkit :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli
Szeged, azt hittem pestről jön erre a hó, de nem ért ide :!:

Gabi
Már nem tudom, hogy merre jártam, amikor rátaláltam a gólyára, annyira megtetszett, így feltöltöttem :wink: :roll:
Kész vagyok :!:

Te dolgoztál ma :?: ha igen mi jót sütöttél :?:

Most láttam a tv-ben, hogy pesten elég durván havazott ma :shock:

Örülök, hogy ügyesen megy a szurizás
:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Tortákat csináltam ma is,de alig várom már a pihenést :lol:Mostanában nem nagyon van kedvem ezt csinálni.Pedig ez nálam ritka.
Nagyon szépen esett ma a hó,tényleg jó volt nézni,de mire haza értem gyalog,elfáradtam :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Ügyi vagy, kitartás :wink:
Milyen v.v lesz hétfőn :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Puszi lányok :!:

További szép estét :!:

Kép
Vendég

Suzy!
Hát gondolom valami hormont néznek,de nem tudom pontosan :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal!
Jó éjt!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Szeretek segíteni, mert én vagyok a pókember (ugye az segített :?: , vagy a superman :?: Kép nemtom, mindegy is :lol: )
Cuki a gólyád :wink:

Ranita
húú, de jól néz ki ez a túrós kifli :!: Biztos fini volt :wink: :!:
Jó lett a vonalzid :!:

Gyancsi
nem tudom, nem mondtak ilyet, ha leszívják újratöltődne...de hát semmi sem lehetetlen :roll:

Angyli
nálunk délelőtt az eső esett, délután (még most is) meg szakad a hó :roll:

Gabi
fél méter hó :shock: Bakker, akkor mehettek fürödni :lol:
Mármint fürdetni egymást a hóban :lol:

Csajszik, egy kérdés:
Ha csinálok napi 150-300 felülést/hasprést, az előnyösen befolyásolja, hogy a bennem lakó dög eltűnjön (ciszta) :?:
Vagy igazából nem árt neki :?: Tudja valaki :?:
Mert most elkezdtem....hátha...legalább a hasam is lemegy (az elmúlt időben a lombikok miatt kimaradt) :oops: :lol:
Gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal...

betty615

Betty!
Szerintem csináld csak,biztos nem fog neki tettszeni!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt!

7-kor keltem(nem bírtam tovább aludni) és már meg volt a reggeli tornám, havat lapátoltam, hiányoltam tegnap a havat és mára tessék itt van, most, hogy készen lettem újra esik... vagyis most szakad :shock:
Jól elfáradtam, de egy kis mozgás már jól is esett :!:

Betty
Sztem ártani tuti nem ártasz vele, jó ötlet és mivel folyadékkal telt, így még akár ki is durranhat :roll: :?:
köszi a gólya dicsit :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kellemes vasárnapot kivánok a vacak idő ellenére is :!:
Itt esik a hó rendületlenül.

Lentebb olvastam, hogy már odaért a hó Hozzátok is :!:
Gondolom tele a hócipőd a lapátolással :wink:

Spontánkodjatok+++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Holnapi UH-ra+++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Jó vegyes az idő Felétek :!:

Mennek a cisztaüző drukkok++++++++++++++++++++

A has tutira lemegy de a ciszta azt nem tudom reméljük, hogy eltünik az is onnan messzire :!:

gyancsi :?:

ancsuka :?:

Zsu :?:

Ranita :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Szuzy
te szegénke, akkor fölöslegesen lapátoltál... :roll:
De legalább a mai mozgás megvolt :lol:

Angyli
itt is esik most is a hó ilyen nagyon pici pöttyökbe, bár maúgy nincs sok nálun, talán 1cm :lol: :lol:

Zsu
mi van veled hááát :?: Nem csináltál tesztet még :?:

Gabi
szurik jól mennek már :?:

Többiek :?:

betty615

Sziasztok!

Nem igazság, hogy mindenhol ennyi hó van, itt meg semmi. Tegnap esett vagy 5 cm, meg hozzá jött +4 fok, alig maradt valami :cry: .

Zsu,
jó kérdés Bettytől, nem csináltál esetleg tesztet?

Gabi,
holnapi uhuhoz drukk. Érzed már a fészkeidet?

Betty,
én hallottam olyat, hogy az ilyenek jót tesznek a cisztáknak, ártani meg tuti nem árt :roll: .

Suzy,
én olyan szívesen lapátolnék egy kis havat :D .

Mégegyszer köszi a vonalzó dícséreteket, ő a Hanna ám. Bár ezt biztos gondoltátok. Úgy tűnik olyan régen volt, pici babát akarok :!: :D

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?