Angyal- Mi finomat föztel???Mi ma pizzat sütöttünk, holnap meg nem tudom mi lesz....Ma mennem kell Apjuk meccsere, de csak a vegere megyek ki, mert azert annyira nincs meleg....Csak beszelni kell ott valami emberrel, lehet kellenek ide ki epitkezesre emberek,aztan lehet, hogy tudunk egymasnak segiteni!Jo, hogy könnyen stimulalhato vagy, nem kell magad nagyon megszurizni
Gabi- Hogy ment ma a szurizas??Mind a kettöt beadtad mar??111 ezer??Hat gyerekek nem semmi, hogy mikbe kerülnek ezek a dolgok, de megeri
Örülök, hogy jobb a hangulatod, ezek a hormonok jatszadoznak az emberrel!
Suzy- Hogy allsz az otthoni teendökkel??
Az jo ha vege a vizsgaztatasnak, jövö het akkor mar nyugisabb lesz!!Bukott meg valaki??
Ancsu- Nem is tudtam, hogy ennyit visszaterit az egeszsegpenztar
Ez tök jo, mert azert gondolom ezek a kiadasok megviselik a hazi kasszat!Ezek az erzelmi hullamok nalad siman a babasodas jelei is lehetnek
Ranita- Remelem, hogy akkor nem a mensi elöjele volt ez a barnazas, hanem a beagyazodase
En sem latok masodik csikot
Te ha hosszu protokollal mesz, es most varod majd pirit, akkor hogyan zarjatok ki esetleg a terhesseget??Remelem erted mire gondolok.....Hisz ha nem jött meg meg akkor barmi lehet, nem?
Csajok en sem hallottam meg a medvet, bar lehet ennek örülnöm kene a szavaitok alapjan
Betty- Basssza meg a qrva ciszta, bocsi
De ez mar tenyleg hihetetlen, semmi bajod nem volt, erre jön ez a szemet es boritja a menetrendet
Ha leszivjak vagy kibökik akkor az utana nem tud megint feltöltödni??Bocsi ha ilyeneket kerdezek, csak Csabinak van egy cisztaja a lababan es hiaba szivtak le neki, mindig ujra telitödött , elvileg kikene neki müteni, de ugye az több honap kihagyas a fociban meg a munkaban es azt nem engedhetjük meg, ugyhogy ciszta önagysaga ott ektelenkedik a bal terdhajlatban
Lucuzs- Tenyleg gyere hozzank sürübben!!!
Ranita- De jol nez ki ez a kifli, küldhetnel fenypostan hozzam egy kostolot