Sziasztok!
Tegnap gép közelébe se tudtam kerülni, uis. szerintem Réka érezte a frontot. Egész nap ölbebaba volt. Az ágyban nem akart ellenni, kézben viszont remekül érezte magát. Sőt a földön is, lényeg az,hogy el ne tudjak lépni mellőle. A házimunka meg halmozódik....(És meg is vár sajna
)
Maszat!
Én a sütőtököt a zöldségesnél vettem, már szerintem mindenhol van,piacon is.
Karmen!
Remélem hamar meggyógyulsz. Azóta nam harapott meg Orsi? ha 1 foggal harap így,mi lesz,ha alul,fölül is lesz.
Nem is bánom,hogy még nincs Rékának foga. Szerintem a hasonló korúak közül a topicból már csak Réka fogatlan bábi. Sőt,ha öröklődik a hajlam, még egy pár hónapig az is lesz.
Mi nagyon kínlódunk az evéssel. Réka csak a gyümiket eszi, a sütőtököt is csak almával. Ha viszont krumplit rakok valamibe, úgy összeszorítja a száját,hogy még véletlenül se lehet betenni a kanalat. Ha mégis sikerül,akkor meg úgy öklendezik,hogy na. Pedig rá kellene szoknia a főzire is. Ma megpróbálok egy HIPP finomfőzeléket, hátha.... eddig itthonival kísérleteztem.
Pumukli!
Azért van a Kecskeméti bébiételek közt,amiben nincs cukor és só. Tegnap vettem a Rossmann-ban 119 Ft-ért 5 hónapos kortól adható húsos kajákat. A sárgarépa csirkehússal, és a sütőtök csirkehússal címűben nincs se cukor,se só. Azonban a többiben tényleg van.Ennyiért jó ár szerintem. Még ugyan nem eszik Réka húst,de hamarosan az is eljön.
Persze szerintem egy pici cukor,pici só nem árthat, de ha van helyette olyan amiben nincs én is azt veszem.
Lányok!
Én olyan tejpépszerűt keresek, amit nem vízzel,hanem tejjel(Anyajej vagy tápszer) kell elkészíteni. Valahogy a tejalapút nem szívesen adnám Rékának, és ott a csomó fagyitejem. 8 éve még volt olyan forgalomban. Most egyet láttam,Milupát, viszont az meg gluténes
Esetleg nem tudtok ilyenről? Amúgy ti adjátok ezeket a tejpépeket a babának?
Pumukli!
Nándi nagyon menő az új sérójával.
Mariann!
Nádja azon a képen,ahol nézi a vízoszlopt, tiszta Réka. Még a frizurája is. És milyen ügyin úszik.
Én nem mertem még vízbe vinni Rékát.(Igaz itt a közelben nincs is bébiúszási lehetőség) Valahogy félek a fertőzéstől, meg a klórtól. A nagylányaim remekül úsznak, pedig babának őket sem vittem vízbe. Persze,lehet,hogy túl parázós vagyok.
Etetőszék: Jól nézzétek meg,hogy milyent vesztek. A nagylányaimnál fa volt(nagyon fapárti vagyok),asztallá,székké alakítható. Plusz övet mindenképp be kell szerezni hozzá. És elég terebélyesnek kell lennie,hogy ne legyen labilis. Mikor már nagyobb a baba, állandóan előrehajolt, és bizony többször majdnem előrebukott a szék. Vagy előre hátra ringatta a testét, és bizony a szék is nagyon mocorgott.
Én most használtan 15 e.ért Príma Pappát vettem. Teljesen hibátlan a huzata, és biztonságos. Döntheteő a támlája,úgyhogy már abban eszik Réka, de a tálcáját egyenlőre nem használom. Jól beköthető, nem tud kijönni, jó széles az alja,nem tud billegni, és ha mégis ott kell hagynom, hogy teljesen biztonságban legyen, egy mozdulattal lecsúsztatható az ülés a földig. Jó nagy tálca van hozzá, későtt tud rajta Réka garázdálkodni. Ja, és lapra csukható egy mozdulattal.
Én mind a két fajta széket próbáltam, nekem ez jobban beválik azt hiszem. Egy baja azonba ezeknek is van. Egy csomó állítási lehetőség, bovden a hátradöntéshez....Ha valami elromlik, nagyon drága a javíttatása. A múltkor kicsúszott a bovden és a Brendonban 15 e lett volna a javíttatás. Még szerencse,hogy Apukám ezermester.
Jó,hogy írjátok, a TECSO-ban eztán én is résen leszek. Pegig egyszer már nekem is volt afférom velük. Kb. 1 óra huzavona után jutottam hozzá a pénzemhez.
Na, megyek, gyorsan porszívóznom kell, aztán sétálunk egyet Rékaccsal.
Kitty