Új privát üzeneted érkezett!

Szia Humi,

Én is próbáltam lekicsinyiteni a képet kb. 20 K-ra, fel is tettem, de úgy látom, nem cserélte ki. A te programod 10 K-ra csökkentette, köszi szépen. Nekem még mindig a mamut kép jelenik meg, de végül gondolom csak lecserélődik.
Jó éjt mindenkinek,
Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Mely,
Lecserélődött a kép a profilodban, már normális méretű. Kép Azért látod a régi nagyot, mert a géped cache-ben őrzi a már letöltött oldalakat, többek között a profilod képét is, és ha behívod nem tölti le a legfrissebbet, hanem csak előszedi a winchesterről. Kattints az oldal behívásánál a böngészőben a "Frissítés" gombra és látni fogod az aktuális állapotot.

Szilvus,
Jópofa a "Peti-csülkök ágyfogságban" kép. Nekem nagyon tetszik! Kép
Szocpol ügyben nekem pont az a bajom, hogy nem engedték azt csinálni amit Karmen is ír, azaz a szerződésbe belevenni, hogy ha megszületik a gyerkőc akkor jóváírják a szocpolt. Csak akkor lehetett ilyet beleírni, ha egyikünk sem töltötte be a 35 évet. (És ez szentírás volt még úgyis, hogy közben már növögetett bennem Krizsó.) Nem hiszem, hogy utólag bármit is fogok tudni csinálni, de azért megkérdezem. Mindenesetre szerintem szemét dolog, hogy a mi gyerekünk ez esetben nem gyerek, a korunk miatt. Sorry a kocsis stílusért, de nagyon mérges vagyok miatta.
Még annyit hozzá, hogy mikor megvettük a házat ahol lakunk, akkor sem kaptuk meg a szocpolt, mert akkor 1 gyerekre még nem járt semmi. Ez van, ilyen a mi szerencsénk. Kép
Ez az "ÁFÁ-val növelten" szöveg, tetszik. Az engedélyeddel előadhatom a bankfiókban is? Kép

Maszat,
Csak nem kapta el Annus a bacit. Legalábbis reméljük.

Karmen,
Tegnap voltunk neurológusnál, mert tornáztatni kell Kristófot, mivel kicsit kötöttebb a combikája a kelleténél. Az egyik gyakorlat ami mutatott abból áll, hogy a fekvő gyereket a két kezénél fogva ülő helyzetbe kell húzni egy kicsit hagyni ülni, majd óvatosan visszaengedni fekvésbe. Azt mondta a doktornő, hogy ilyen rövid ideig ültethető a baba, de tartósan nem szabad addig amíg nem ül fel egyedül. Ez az ülni tanítás szerintem is kissé butaságnak tűnik. Sem járni, sem megfordulni, stb. nem kell megtanítani a babát, azt mind magától tanulja meg amikor elég érett az adott mozdulatsorra. Majd megtanul ülni is, ha elég fejlett lesz hozzá az izomzata és a gerince. Régen kifejezetten tíltották az orvosok, hogy olyat gyakoroltassanak a babával amit nem csinál még magától. A nagyfiam pl. 6 hónaposan már állt, de csak 2 hónappal később tanult meg felülni (ez néha elég muris mutatványokat eredményezettKép ). Minden gyerek maga tudja mit mikor csinál és miért pont akkor. Szerintem se tanítgasd ülni Orsit!

Az etetőszék tényleg nem volt olcsó, 32e volt, de rászántuk, mert sokat tud és mert szeretnénk mi is lassan újabb babócát, és remélem kiszolgálja majd Őt is. Állítható a magassága 7 fokozatban és dönthető az ülése 3 fokozatban, lapra csukható és óriási tálcája van, aminek levehető a felső része (így könnyebb elmosni). Ja és van hozzá bébiszűkítő, így már most tudjuk használni az amúgy jó széles ülés ellenére is. Sokáig nézegettem a használt etetőszék hírdetéseket, csak mindig elvitték az orrom elől amit találtam. Peg Perego, Prima Pappa ülést vagy Brevi, Dolce Vita nevű ülést kerestem, mert azok ugyanezt tudják és újonnan hasonló az áruk is. Ráadásul használtan néha egész jó áron adják őket.

Bogi,
Ne keseredj el az ülés miatt. Szerintem egész jól néz ki. Lacusnak hasonló volt csak fém vázzal és nagyon jól használható, amikor önállóan tanul enni a lurkó (könnyedén lemostam róla a spenótot amikor szembeköpött vele Kép).

Fürdőnaci ügyben:
Nem tudjátok hol lehet sima biciklisnaci jellegű fürdőnacit kapni ilyen törpe méretben? Az úszósuliban amit néztem, azt kell ráadni a pöttömre az eldobható úszópelus fölé. Nem tudom már ki kérdezte az eldobható úszópelust, de az alíg több, mint 6 kg-os Kristófra simán jó a 7 - 11 kg-ig árult úszópelus (van is kép róla a nyaralós albumunkban).

Pumi,
Ne számíts semmi extrára Tesco-éktól. Nekünk a kb. 200 ft-os fokhagymás felvágottat beárazták valami méregdrága sajtsalátának 2500valahány ft-ra. Itthon vettük csak észre. Kibontás nélkül visszavittük. Mindezt ráadásul az éjszaka közepén. Ráadásul olyan volt a kódja, hogy az ügyfélszolgálatosuk szerint véletlenül még csak nem is lehetett így elárazni. Visszaadták a pénzt, de a fokhagymás felvágottat amire addigra jól beállítottam magam persze nem kaptunk meg. Beírtam a panaszkönyvbe, mire pár hét múlva jött egy levél, azzal a tartalommal, hogy "figyelmeztették a dolgozójukat a pontosabb munkavégzésre". Ennyi, semmi több. No comment.

Viszont ha valakit érdekel: tegnap spájzoltam bébikaját a Tescoban. A 6 hónapos kortól való Kecskeméti üvegesből 6 féle van úgy akcióban, hogy 2-t fizetsz 3-at kapsz. (Tényleg levonták a 3. árát a számla végösszegéből.Kép)

Móki,
Akkor menjünk együtt a talira. Beszéljünk majd!
Tényleg, ezen a talin csak 3-an leszünk vagy várunk még amíg többen összejövünk?

Már megint hosszú lettem. Már teszem is a lakatot a számra.

Puszi:
Humi
humi

Humi! Kár nem tudtam venni akarsz mert a babaneten hirdettek szept.8án jo állapotu Prima Pappa széket 22e-ért. Lehet még nem kelt el.
Akkor nem engedem Orsit ülni, barátnömnél láttam ök felültették és a védönöm sem szolt.
De jo hogy irtátok!! Eröltetni nem eröltettem akkor ültettem fel amikor már megült és nem dölt el percekig. De akkor megvárjuk magától felüljön.

Szilvus! ha nincs nálatok a Rossmann-ban szolj.

Mérges vagyok elmásztam Orsival vérvételre itt 13 fok volt akkor erre mondják a dokinö most indul vizitelni másfél ora le sem veszik a vért jöjjünk vissza késöbb. Könyörgöm amikor visszarendeltek akkor miért csak azt mondták 8-14 óráig mehetek, azt nem hogy reggel felesleges elmennünk.
Most alszik a kis drága aztán megint nekiindulunk.

Tesco. Ha csak tehetem elkerülöm, nálunk itt folyamatosan be akartak csapni minket és a szülim is igy jártak. Én pechükre fillére pontosan meg tudom jegyezni a termékek árát akkor is ha tele a kosár. Igy látom ha tévesen számláznak, megyek az ügyfeleshez és közlöm hogy kérem vissza a különbözetet. Ugyanis jogom van megtartani a terméket a kiirt áron kell értékesiteniük. Velem is mindig megprobálják eljátszani hogy adjam vissza és visszaadják a pénzt (gondolom másnak megint elsoznák a régi áron) de én már rutinos reklamáló vagyok amugy is mindenhol erre hamar rájönnek. Én nyerek.Kép

Kinek javasoltam tejszaporitásra a TopJoy Duett egyik italát? Bejött neki is?

Szocpol. nem tudtam 35 év a határ, és ha csak egyikünk tölti be már akkor sem jár? Amugy belegondolhatnának hogy már alig van nö aki 20 évesen szül, egyre jobban tolódik ki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

Már 40 év a határ szocpol-nál, de tavaly még 35 év volt. Igen ha bármelyikötök betölti a hitelfelvétel időpontjában ezt a kort akkor nem lehet bevállalni, hogy ha meglesz a baba akkor jóváírják a szocpolt. Meglévő gyerekeknél nincs korhatár, csak vállalni nem lehet.

Puszi:
Humi
humi

Köszi Humi az útbaigazítást, sikerült, végre. Előbb-utóbb én is csak belejövök a dolgokba, no. Edinám alszik, most azzal töltöm az időt, hogy belekukkintok az albumokba. Most épp te vagy soron, Humi. Aranyos a lurkód! És milyen nagy fiad van!
Na, felébredt a kis zsarnokom, meg kell etetnem.
Puszi

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Humi, Móki holnap megyünk? Mikor? Mi metrózunk a Nyugatiig, onnan 26os busszal a szigetre.

etetőszék: tegnap egy ismerősnél voltunk, ahol a kislány 21hós. Az ő etetőszékébe beleültettem Kincsit. Nagyon élvezte! Egy egyszerű, sima eteszőszékről van szó, minden extra nélkül. Úgyhogy mi nem veszünk drágát, elég lesz a 6e ftos bükk. (asztal+szék később)

Még mindig nehezen megy a gyümievés. A banánt szereti, a barackot még mindig nem. Ma alma+banán lesz a menü.

Humi, kár, hogy a tescoban van az akció. Én a cba-ban vettem bébiitalt 99ftért.

Kincső megunta az ücsörgést az ágyon, megyek megvígasztalom.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

sziasztok!

Nálunk is nagy szolgálatot tett az etetőszék (Dominál). Öt hónapos volt mikor már magától ült, és azóta használja. Sima egyszeű fa etetőszék, ami gurulós pajzasztallá alakítható. Célnak tökéletesen megfelel. Annyival egészítettem ki, hogy bababoltban lehet kapni, baba "biztonsgi övet", azt beletettem, és mindig bekötöttem. 1. esélye nem volt kiesni, 2. mikor már tudott állni, nem bírt felállni a székben.
egy kép a székről és a Domiról (itt majdnem 6 hónapos volt)
Kép
Erika
goczane

még egy tegnapi kép Daniról, hogy milyen hatalmas lett!!! (63 cm, 6,3 kg)

üdv ERika

Kép
goczane

Sziasztok! Kép

Most aludt el a kis Dundi-Malackám Kép Közben fő az ebéd, marhapörkölt lesz dödöllével Kép

Etetőszéket mi használtan kaptunk a férjem rokonaitól, Brevi típusú, jó nagy tálcával. Még nem vettük elő, nem tudom, hogy milyen funkciói vannak. De tudom, hogy az elődöknek bevált, sokáig használták.

Humi Kép
Én is láttam a Kecskeméti bébiételeket a tescoban, de nem vettem, mert cukor van bennük.
A talira mi sajnos most nem tudunk elmenni, de jó lenne, ha még ősszel egyszer feljutnánk mi is....
Tesco: akartam írni levelet nekik, de a honlapjuk átalakítás miatt nem elérhető Kép Kíváncsi leszek a válaszlevélre. Nekünk nem is ajánlották fel, hogy visszaadják az árát.

Karmen Kép
Az alma-birs duettet én is kipróbáltam, most is van itthon, de sajnos rajtam már nem segített. Egyébként is sok folyadékot iszom, dinnyézünk is, de a tej mennyisége inkább csökken, mint nő Kép
Én is megjegyzem minden árucikknek az árát, pechükre Kép És nem is engedek addig blokkolni, amíg fel nem pakoltam mindent, hogy figyeljem mit ütnek a gépbe. Ha a férjemmel vagyok, akkor Ő pakol, én meg figyelek. Egyre többször kell reklamálni ezért vagy azért. És sajnos többen vannak, akik nem figyelnek, így jól jövedelmez az átverés.

Szilvus Kép
Jó kis csülkök lógnak kifelé Kép Ma éjjel 3x fordítottam vissza Nándit, keresztben volt, és beszorult. Mindezt félóránként. Aztán 1/2 5-kor odavettem magam mellé, és aludtunk még majdnem 7-ig. Nándinak még sosem lógott ki a két lába egy helyen.

Maszat Kép
Remélem, hogy Anna-baba nem betegszik meg. Én is izgulok picit, mert tegnapelőtt beszélgettem egyik anyukával, egymás mellett a 2 babakocsi, és csak 10 perc után mondta, hogy beteg a kislánya, folyt az orra, és előtte hajolgatott a mi babakocsink felé, Ő nagyobb már üldögél. Remélem, hogy nem kapunk el semmit.

Ági Kép
Nem tudom, hogy hol lehet többszörhasználatos úszópelust kapni. A kecskeméti boltok nincsenek túl jól ellátva. Én neten keresztül rendeltem, és postázták.
Megbeszéltük apával, hogy akkor holnap reggel elmegyünk mi is, és kiprobáljuk a Sport Hotelben az úszit. Legfeljebb járunk 2 helyre. Remélem felismerlek Kép

Erika Kép
Danival mit csináltok? Kép Úgy nő, mintha húznátok Kép Hihetetlen milyen gyorsan gyarapszik, és nő Kép

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Humi! Na jo hogy mondod én elmultam 34 és be akartunk vállalni késöbb. A 40ig tudtam lehet szülni de azt nem hogy jövöre már nem vállalhatok be.Kép

Pumi! Én is nézem a blokkolást mert akkor van már közben kérek árkorrekciot nem utána. Ezért én is mindig a nagy sor mögé állok be hogy legyen idö felpakolniKép
Orsi tavasszal meguszta de én igy lettem beteg mellettem fuldokolt egy anyuka meg a gyermeke.Kép
Sajnálom hogy nem segitett az ital, nekem meg sajna nem szabad sokat innom belöle pedig folyton kivánom.

Erika! én használtam vettem etetöszéket öv nincs hozzá jo hogy irtad majd keresek én is ilyet.
Gratulálok Daninak, majdnem akkora a sulya mint Orsinak!!

Valaki kérdezte a sütötököt. Piacon már lehet kapni, igy házilag is lehet késziteni a babának. Én Orsinak még nem kellett üveges kaját vegyek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jó hideg lett ma reggelre. és nincs 1 hosszú ujjú bodnk semKép Csak olyan, ami könyékig érKép Nembaj, ma találtgyerek lesz Peti, holnap meg veszek Neki, csak lesz a KengurúbanKép

Humi
Nincs copyright-olva, add elő lécci a bankban, hátha engednek a szőrösszivűek. Mellesleg nem tökmindegy nekik, hogy hány évesen szüljük a gyermekeket? Hisz darab-darab, nem?Kép Fuss még 1 kört, szerintem megéri. És hajrá-hajrá az újabb Falatkához!Kép

A TESCO irtó gagyi lett, itt Pesten az összes. Talán a Budaőrsi még őriz némi szinvonalat, de az meg nagyon messze van nekünk. A múltkor is CSAK a pelusért mentünk be, a nagybevásárlást a CORA-ban vagy az AUCHAN-ban intézzük, ám ott is hatalmas különbségek vannak. Pl. a Dunakeszi Auchan sokkal tutibb mint a Csömöri. METRO-ban ismét csalódtam, szerintem megint nem megyünk 1 jódarabig. Az egyetlen dolog ami megérte a tejhabosító volt 373 Ft-értKép Egyébként a kasszánál hasonlóan járunk el, mint Pumiék, én pakolok, Attila pedig figyel. Rutinosak ám, hiszen ha az emberfialánya otthagy egy bevásárlásért 15-20e Ft-ot, igazából fel sem tűnik, hogy 2-300 Ft-al át lett verve a palánkon. Tudjátok, nem is az összeg, inkább maga az elv miatt szoktam reklamálni!

Ed
Ugye, hogy jó az a bükk? lelakokozva szerintem tuti. Kukkantsatok bele a dobozba, mert az ülőke borítása csak úgy látszik. Nehogy valami ocsmány legyenKép

Na mentem sétálni, hogy uzsonnáig visszaérjünk. Azt hiszem Gabi irta még az elején, hogy vannak fejlődési ugráspontok, nos Peti elért a másodikhoz, azaz a 6 hónaposhoz. Igaz, még nincs annyi. Az étvágya viszont napok óta ismét megugrott! Az ebédhez (répa+krumpli= nem kevés...) még kikövetelt 120 ml tápot! A tegnapi uzsira belapátolt 2db nektarin+1/2 körte+1/4 banán+1 db icipici alma sem volt elég neki, már 7 órakor ordított. Ugyanez volt 3 hónaposan, amit a tejem bántKép No, télleg léptem, itt beszélget mögöttem az ágyon, hogyaszongya: EMMMM, BÜ, BÜÜÜMMŐŐŐ, EMMMEMMM, BÜ-ŰŰŰ, MMMMM. Meg kell zabálni. Ja, nem annyira: sutyiban lehányta az ágyatKép

Sziasztok,

Szilvus és Hurkagyurka
szilvus

Sziasztok!

Tesco!
Lányok, én bennfentes vagyok a témában. 3 évig voltam a Tesco-ban kereskedelmi asszisztens és tolmács. Az Észak-Nyugati Régió feje mellett. Errefelé még nem olyan rossz a helyzet, mint szeretett fővárosunkban, de itt is van gond jócskán. Nem akarok azzal példálózni, hogy nincs megfelelő munkaerő, de így van. Ennyi pénzért nem lehet normális embereket felvenni, ezért be kell érni azzal, ami van. Tisztelet a kivételnek, mert azért akad jócskán az is, csak soha nem találkozunk velük Kép
Egyébként a feladataim közé tartozott a panaszos levelek megválaszolása is. Na az is egy szép dolog volt. Akár hiszitek akár nem, ahhoz képest, hogy mennyien elégedetlenek, nagyon kevés volt a panasz. Pedig hivatalból kell rá válaszolni, különben büntetnek, ha nincs minden bejegyzésre válasz. Általában a vevőnek volt igaza, és olyankor vásárlási utalványt kellett küldeni kárpótlásul a vevőnek.
Ja, és kötelesek a polcon feltüntetett árért adni a terméket, úgyhogy nyugodtan reklamáljatok.
A vicc az, hogy velem is megpróbálták eljátszani, hogy adjam vissza, én meg nem akartam azzal jönni, hogy a fejes asszisztense vagyok, de aztán annyira begurultam, hogy megmondtam, na akkor még pofátlanabb lett a pénztáros, és én húztam a rövidebbet. Nem voltam elég határozott, otthagytam a terméket.

Azért el kell mesélnem néhány fordított esetet is.
Miután rájöttek, hogy minden reklamálót kártalanítunk, volt, hogy olyannal jöttek, hogy 10 ezressel fizettek, de csak 5-ből kaptak vissza. Azonnali pénztárzárás a vevő előtt, a plussz nem jött ki, erre meggyanusította a pénztárost, hogy ő rakta el a pénzt. Aztán nagynehezen kinyögte, hogy 5 ezrest adott, csak úgy hallotta, hogy kártalanítják a vevőket.
Na bumm. És nem az első eset volt.
Volt olyan, hogy egy bácsi visszahozott egy rúd párizsiból 20 dekát, hogy rossz volt az íze. Kérdeztük, hogy jó bácsi, de hol a többi. Mondja, hogy azt megette. Persze neki nem jött be, megmondtuk, hogy akkor egye meg a többit is, vagy adja a kutyájának. Kép

Nekünk Győrben nem sok más választásunk van, mint a Tesco. Van még Spárunk is, de drága is, és nem olyan jó. A Metró itt is sz@r, és nagy tételben lehet a legtöbb mindent megvenni.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Képzeljétek, megkezdtük a hozzátápit(bár nem szándékosan)Kép Kép Kép: Ma reggel a pelusban a nagyplédünk zöld bolyhocskáit találtamKép Bevallom, egy picit meg is nyugodtam, hogy ha ilyeneket eszik, huss ki is jön.

Erika! Milyen nagyot nőtt a Dani fiad! Hihetetlen!!!

Ed, Humi! Katának most üziztem, ha minden igaz, ő is jön- még nem biztos. Talán még Mariann is befut. De ha csak 3an maradunk, és egyirányból megyünk, kimenjünk, vagy csak a Népligetig? Ha rossz az idő, hozzánk is behúzódhatunk. Vagy csúsztassuk egy hetet a talit, hátha nagyobb lesz az érdeklődés?Kép Ahogy gondoljátok.

Megkaptuk a Liberótekit. Hát ez akkora, mint a képenKép(11,5 cm a farka végétől)Kép Bevallom, én nagyobbra számítottam, de aranyos!! Andrisnak is tetszik, az a fő (persze egyenlőre a cimke a legérdekesebbKép.

Már rég csatoltam képet a dedről, íme:

Pusza,

Móki

Kép
móki

Sziasztok!

Karmen, köszi a gratutKép

Bogi, tudom, hogy nem rajtad múlik, de azt mondod ennyi pénzért csak ilyet találni.Mondjuk egy kis bér emelés?...
Egyebként ha lehet mi is kerüljük a Tescot, mert néhányban elég balkániak a körülmények.A Metro meg kezet foghat velük.
Azt hiszem mindkettőnél az árak és a minőség hááááááááát, tükrözik egymást.
Mondjuk a Metro mentségére legyen mondva, az egy nagyker lánc, és mint ilyen annyira nem is kell igényesnek lennie az eladótérnek.Azt hiszem csak egy pár éve engednek csak be nem kereskedőket.

Egyebként nálunk a DM-ben is mndig a vevőnek van igaza, ha nem, akkor isKép
És itt is a polcon feltüntetett ár az eladási ár.
Elárulok egy titkot.Nálunk egy pár dolog több helyen van kirakva, és előfordul, hogy a dolgozók nem minden helyen cserélik át árváltozáskor.Érdemes erre figyelni, mert itt is érvényesül a vevőnek igaza van című mondat.De nem tőlem hallottátokKép

Tényleg Bogi, hogy haladtok a gyerkőccel?

Erika nagyon édes nagy legény lett Dani, látom nálatok is jó szolgálatot tesz a forgó zenélőKép

Humi, Móki , Ed, a taliba lehet csatlakozni, vagy ez olyan 3as tali lesz?

Puszka, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Léna, IGENNNN!!!!!! Akkor tali holnap fél 11??, OKSA????

Még mindig itt vagyok ám, csak immár negyedszer próbálom csatolni ezt a képet, remélem most nem veszekszik velem a gépKép

Móki

Pampalini, a pampák réme pelusbanKép (s íme a pléd, mely lehet, ki idő múlva már csak a múlté lesz, ha Andris befalatozzaKép

Kép
móki

Móki, hát, nem tom, legfeljebb egy későbbi csatlakozás, mert 9re tornázni kell mennünk, az elvileg 10 ig tart, nem tudom, hogy verekedjük vissza magunkat Pöstre.Igazából titokban reméltem, hogy délutáni tali leszKép
Hát, nagyon nagyon csudi jó ez a kép AndrisrólKép

Puszka, Léna

nuska

Sziasztok!

Léna!
Fizetésemelés elképzelhetetlen.
Az évi egyszeri fizetésemelést egy főnökök által végzett teljesítmény értékelés előzi meg, ahol úgymond osztályozzák az egy éves munkát. A.B,C,D,E,X betűkkel jelzik a teljesítményt. A a legjobb, E a legrosszabb, X értékelhetetlen, mert még nincs 3 hónapja állásban. És úgy képzeld el, hogy a Tesco minden egyes dolgozóját, még a takarítókat is értékelik. És ezek után kapják a fizetésemelést. Az A jelű max. a vezérigazgató lehet, B már én is voltam, a leggyakoribb a C. Ez évi egyszeri 5-6 %-os béremelést jelent.

Szóval teljes mértékben érvényesül az angol mentalitás a munkában. Dolgozz éjjel-nappal, éhbérért és ha kinyitod a szád, mehetsz, mert olyat mint Te, ezret találunk. Ilyen egyszerű.
Persze az angol Tesco-nál nem ez a helyzet. Ott mindenféle egyéb juttatás, amit el tudsz képzelni, megtalálható.

Na mindegy. Hagyjuk a témát, már megszabadultam tőlük. A mostani munkahelyem össze sem hasonlítható ezzel. (Már csak azért sem, mert itthon dolgozom Kép )

Lili szépen fejlődik, minden rendben vele. A betegséget is kezdi kiheverni, bár mondom, nem látszott betegnek egyáltalán.
Azt hiszem most is éppen a gyomráért kiabál. Olyan jó evő lett egy-két hete.

Na megyek is.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Hát, Bogi, az a szomorú, hogy ez így működik, megjegyzem, szerintem majdnem mindenhol.

Móki, nya, szóval megyünk a talira, csak várjatok meg ott a szokásos helyen, igyekszünk, szerintem legkésőbb fél 12-re ott vagyunk, lehet, hogy viszem a földszint csajt is a lánykájával.Ha vihetem.Kép

Puszka, Léna

nuska

Sziasztok!

TALI: De jó, hogy többen leszünk! Időpontilag, nekem is jobb lenne egy kicsit később. Miért nem talizunk fél 12-kor, addigra Léna is odaér?

Karmen,
Azt hiszem nem voltam egyértelmű. Ne izgulj miatta, mert bevállalhatsz még babát a hitelhez, mivel felemelték a korhatárát 40 évre. Én arra fáztam rá, hogy tavaly még csak 35 év volt ez a korhatár és mi azt már betöltöttük. Megkérdeztem a bankot és nem kapunk egy fillér szocpolt sem, mivel csak új lakás vásárlásánál kérhető utólag a szocpol. Ez van. Szerintem nagyon igazságtalan, de kénytelen vagyok beletörődni.

Erika,
Mekkorát nőtt Dani! Nagyon nagy fiú már.

Móki,
Andris is csuda édes. Na majd holnap kigyönyörködöm magam benne. Kép

Puszi:
Humi
humi

Humi! ja értem már, köszi.

Móki! gyönyörü ezeken a képeken a kisfiad!! Gratula!

Bogi! szerintem nem fizetés kérdése az hogy direkt rosszul áraznak be a Tescoban. Volt másnap is visszamentem még mindig a rossz ár volt kiirva vettem másik virágot pl. A Cora viszont azonnal odaszol elöttem telefonon gyerekek javitsátok ki az árat v. a polcon v. a gépben.

Képzeljétek a mellbimbó alatt egy hatalmas csomó lett, begyulladt ott ahol Orsi pár napja a fogával megharapta. Szerencsére szoptatni tudok mert a cici nem csomosodott be, most tettem rá gyulladáscsökkentö krémet meg dunsztkötést máskor ez gyorsan levitte a gyulladásokat.
Remélem a cicire nem fog átterjedni.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kedvet kaptam a képekhez, teszek is fel 2-őt, aztán rohanok altatniKép
Mostanában a lábujját eszi, szegény gyerek, nincs mit enniKép
Kép

és nekünk is van csülkösünkKépKép

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Humi, Léna, Ed, akkor fél 12-kor talizzunk, jó?
Katának üzizek, Mariannak is, bár lehet, hogy ő még benéz ide ma.

Pusza,

Móki
móki

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, az tutira csúcs lenne, így Sárával semmiről nem maradunk le.
Akkor a szokásos helyenKép

Puszka, Léna

nuska

Szupi! KépAkkor fél 12-kor. Remélem rájövök hol kell a buszról leszállni.

Puszi: Humi
humi

Sziasztok,

már hazaértünk, csak eddig visszaolvastam.

Talira jövünk.

Majd még jövök, de még dolgom van.

Mariann
tmarianna

sziasztok!

Móki, mikor találkozzunk a metrónál? 1/2 11?

Szilvus, mi még nem vettük meg az etetőszéket, Apa és az autó kell hozzá. Ma az Apja etette a gyereket és már ő is mondta, hogy kellene. Szerintem tesó is fog kapni egyet.

Ma voltam a Brendonban, még mindig van 4 féle kis hipp étel 98 ftért. Volt 9-36kgos autósülés 15eért. Igaz a színe borzalmas, de az minket nem érdekel.

Léna, szegény kis Sára! Hát adj neki valamit!Kép

Én ma eldöntöttem, hogy tesóka 2006 februártól jöhet. Az államvizsga 2006 januárjában várható, jó lenne 1 gyerekkel tanulni. Bummm, 2 év lesz köztük, szerintem az még tök jó.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

most jutottam idáig, de most meg rém fáradt vagyok. teszek fel két képet, élménybeszámoló és album holnap.

Nádja úgy nézte a vízoszlopban a változó színű levegőbuborékokat, mint még mást soha. Közben kellemes zene szólt.
Kép

Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok! Kép

Mariann Kép
Várom a beszámolót, Nádja nagyon édesen figyel és úszkál Kép Nándi háton nem nagyon szereti a medencében, csak hason.

Léna Kép
Nálunk is megy a lábkóstolgatás, de elég sokat vesződünk a zokni letépésével Kép Aranyos kis csülkök Kép Nándi is pont így lógatja ki a lábait, és aztán veszettül elkezd üvölteni, mert visszahúzni nem tudja Kép

Karmen Kép
Jobbulást a cicidnek! Remélem nem lesz kevesebb a tej tőle. Nekem egy hatalmas anyajegyem van a mellemen, le kell majd operálni. Szülés óta a duplájára nőtt Kép És néha fáj.

Móki Kép
Andris tünemény Kép És hatalmasat nőtt Kép
Ugyanilyen napozó sapit vettem Nándinak, de nem értékelte. Utál minden sapkát, amit a fejére teszek, pedig most már egyre hűvősebb az idő, és kell.

Tegnap délután nagy eseményben volt részünk Kép Nándinak lenyírattuk a haját Kép Olyan klassz kis börtöntöltelék feje lett Kép Csatolok képet. Egyáltalán nem félt a hajnyírótól, nem sírt, csak lesett, hogy most mi is történik vele Kép

Jó szórakozást Nektek a talin! Kép Mi délelőtt megyünk úszni.
Még jövök, puszi
Pumukliék

Kép
Kép
pumukli

Jó reggelt! Kép

Megint én Kép
Egy kérdés: Mennyi képet kell beküldeni a Libero-hoz, hogy tekit küldjenek? És milyen címre küldjem? Írjak kísérőlevelet?

Szilvus Kép
Tegnap akartam írni, hogy pár napja Nándi is elkezdett többet enni. Mondhatnám sokkal többet. Igaz múlt héten nem evett az oltás miatt, 2 napig csak 100-110-eket, de volt, hogy csak 80-at. Most meg 200 alatt meg sem áll, egy szuszra Kép Ma reggel is 230 tejcsit vágott be, de tápszerből is megeszi a 235-öt.

Lépek, mert készülünk az úsziba.

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Sziasztok! Kép

Tegnap gép közelébe se tudtam kerülni, uis. szerintem Réka érezte a frontot. Egész nap ölbebaba volt. Az ágyban nem akart ellenni, kézben viszont remekül érezte magát. Sőt a földön is, lényeg az,hogy el ne tudjak lépni mellőle. A házimunka meg halmozódik....(És meg is vár sajna Kép )

Maszat!
Én a sütőtököt a zöldségesnél vettem, már szerintem mindenhol van,piacon is.

Karmen!
Remélem hamar meggyógyulsz. Azóta nam harapott meg Orsi? ha 1 foggal harap így,mi lesz,ha alul,fölül is lesz.
Nem is bánom,hogy még nincs Rékának foga. Szerintem a hasonló korúak közül a topicból már csak Réka fogatlan bábi. Sőt,ha öröklődik a hajlam, még egy pár hónapig az is lesz.

Mi nagyon kínlódunk az evéssel. Réka csak a gyümiket eszi, a sütőtököt is csak almával. Ha viszont krumplit rakok valamibe, úgy összeszorítja a száját,hogy még véletlenül se lehet betenni a kanalat. Ha mégis sikerül,akkor meg úgy öklendezik,hogy na. Pedig rá kellene szoknia a főzire is. Ma megpróbálok egy HIPP finomfőzeléket, hátha.... eddig itthonival kísérleteztem.

Pumukli!
Azért van a Kecskeméti bébiételek közt,amiben nincs cukor és só. Tegnap vettem a Rossmann-ban 119 Ft-ért 5 hónapos kortól adható húsos kajákat. A sárgarépa csirkehússal, és a sütőtök csirkehússal címűben nincs se cukor,se só. Azonban a többiben tényleg van.Ennyiért jó ár szerintem. Még ugyan nem eszik Réka húst,de hamarosan az is eljön.
Persze szerintem egy pici cukor,pici só nem árthat, de ha van helyette olyan amiben nincs én is azt veszem.

Lányok!
Én olyan tejpépszerűt keresek, amit nem vízzel,hanem tejjel(Anyajej vagy tápszer) kell elkészíteni. Valahogy a tejalapút nem szívesen adnám Rékának, és ott a csomó fagyitejem. 8 éve még volt olyan forgalomban. Most egyet láttam,Milupát, viszont az meg gluténes Kép
Esetleg nem tudtok ilyenről? Amúgy ti adjátok ezeket a tejpépeket a babának?

Pumukli!
Nándi nagyon menő az új sérójával.

Mariann!
Nádja azon a képen,ahol nézi a vízoszlopt, tiszta Réka. Még a frizurája is. És milyen ügyin úszik.
Én nem mertem még vízbe vinni Rékát.(Igaz itt a közelben nincs is bébiúszási lehetőség) Valahogy félek a fertőzéstől, meg a klórtól. A nagylányaim remekül úsznak, pedig babának őket sem vittem vízbe. Persze,lehet,hogy túl parázós vagyok.

Etetőszék: Jól nézzétek meg,hogy milyent vesztek. A nagylányaimnál fa volt(nagyon fapárti vagyok),asztallá,székké alakítható. Plusz övet mindenképp be kell szerezni hozzá. És elég terebélyesnek kell lennie,hogy ne legyen labilis. Mikor már nagyobb a baba, állandóan előrehajolt, és bizony többször majdnem előrebukott a szék. Vagy előre hátra ringatta a testét, és bizony a szék is nagyon mocorgott.
Én most használtan 15 e.ért Príma Pappát vettem. Teljesen hibátlan a huzata, és biztonságos. Döntheteő a támlája,úgyhogy már abban eszik Réka, de a tálcáját egyenlőre nem használom. Jól beköthető, nem tud kijönni, jó széles az alja,nem tud billegni, és ha mégis ott kell hagynom, hogy teljesen biztonságban legyen, egy mozdulattal lecsúsztatható az ülés a földig. Jó nagy tálca van hozzá, későtt tud rajta Réka garázdálkodni. Ja, és lapra csukható egy mozdulattal.
Én mind a két fajta széket próbáltam, nekem ez jobban beválik azt hiszem. Egy baja azonba ezeknek is van. Egy csomó állítási lehetőség, bovden a hátradöntéshez....Ha valami elromlik, nagyon drága a javíttatása. A múltkor kicsúszott a bovden és a Brendonban 15 e lett volna a javíttatás. Még szerencse,hogy Apukám ezermester.

Jó,hogy írjátok, a TECSO-ban eztán én is résen leszek. Pegig egyszer már nekem is volt afférom velük. Kb. 1 óra huzavona után jutottam hozzá a pénzemhez.

Na, megyek, gyorsan porszívóznom kell, aztán sétálunk egyet Rékaccsal.

Kitty
kitty123

sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulákat, bezsebeltem.
Lehet tovább ámulni mekkorát nőtt:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3377

Domié most készül, majd annak is teszem fel a címét, ha megvagyok.

üdv
Erika
goczane

Hú de nagyon mérges vagyok!!!!!!

Pumi!
Gondolom Te is!
Elmaradt az úszás, mert elromlott a medence fűtése! GRRRRR!!! Most mentünk volna 1x és erre tessék! No mind1 majd a jövőhéten. Viszont Pumi megtudtam ezt-azt ami szerintem nagyon szupi. Összesen 3-4 kisbaba szokott lenni ilyenkor úszásnál, és így a nőci nagyon oda tud figyelni minden kisbabára, van sok játék ami lefoglalja a babócát+utána lehet szaunázni velük.
Mi olyan 9.35-re értünk oda, de nem láttalak, és 9.50-ig vártunk hátha találkozunk, de gondolom akkor ti hamarabb odaértetek. Kép Sajnálom hogy Ti is potyára mentetek!

A liberohoz 3 figurát kell beküldeni erre a címre: Libero Budapest Pf 23. 1525

No lépek.
Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!
De jó Nektek, hogy megint taliztok! Az idő is nagyon szép.
Én lassan kezdek kikészülni, kicsi fiam egyre nehezebb "eset". Mostanában rémesek az elalvások, éjjelente 2-3 óránként ébred. ha megetetem nincs semmi gond, alszik tovább, de rémes, hogy ilyen sűrűn megébred. Ráadásul régebben sokkal többet aludt egyhuzamban. Elaludni is alíg tud, nagy üvöltések árán. Azelőtt letettem az ágyikójába és egy kis nyöszörgés után már aludt is. Nem tudom, mi lehet, de kezdek belefáradni.
Nálatok kialakult már valamilyen program? Nappal hányszor alszik a babócátok?

De most megyek, riadó van!

puszi

Erika
pera

sziasztok!

Frissítettem a Domiét is:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1843

üdv

Erika
goczane

Szia Erika!
A sógornőméknél ue a helyzet! Anna is ki van mostanság, Marcika nem akar elaludni egyedül+meg már ugye eleve kevesebb az alvás igénye, de még lefoglalni nem tudja magát, így mindig igényli a foglalkozást+meg hát a pici mellett ott van a kicsi. Sajnálom, de hidd el ez is elmúlik. Mert Matyikánm is ilyen volt, csak hát ugye ő még egyedül van, mostmár lefoglalja magát 1-2 órán keresztül, meg beállt az alvás is. Igaz a cicin alszik el, de legalább alszik. reggel 1 órát, délben1-1,5, és du-n is fél órát. Éjjel meg végig alszik. Annáéknál Marci is 9-től éjfélig alszik, utána meg 2-3 óránként szopizik. Nagyon fárasztó, látom Annán ő is ki van néha. Kép
Ne haragudj hogy ilyen hosszú voltam, talán egy kicsit megnyugtat hogy nem a Te lurkóidban van a hiba, mert másoknál is ez a gond ahol ennyi idős babócák vannak. Kitartás!!

Pussz Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Pera!

Most hívtam Annát, hogy náluk mi is a helyzet mert már 1 hete nem beszéltem vele, és amit előbb írtam az a régi állapot. Nos mivel ő sem bírta ezt már, kipróbálta, hogy nem-e éhes a gyerek. Hozzáteszem Annának nagyon sok teje van, de hát ezek szerint kevés már a tápérték. De-t ad neki gyümit, dun-n zöldséget, este 7 körül tejpépet gyümivel, és rá 1 óra múlva fürcsi, majd szopi 8-fél 9 körül. Aztmondta, hogy ezt csinálja már pár napja és azóta hajnalban ébred csak 2-3ó körül, este 9 után. Ez azért barátságos nem? Lehete hogy a Te babócád is aludna éjjel többet próbáld ki szerintem.

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk, ma este indulunk nyaralni (Öszölni ?)remélem minden rendben lesz ! KeddtQl tegnap estig anyukáméknál voltunk vidéken, kicsit unokáztak ök is. Bence nagyon jól aludt náluk, este fél 9-tQl reggel fél hatig meg se moccant. Ja, és nem tudom, talán a környezetváltozástól ? Annyi tejem lett hirtelen csak úgy ömlött belölem folyamatosan, ha kellett ha nem. Most ha elutazunk , így lesz egy hétig ? Kép
Puszi mindenkinek, még indulás elött lehet benézek.
Ha hazajöttünk akkor meg igyekszek majd visszaolvasni, mi történt csemetéinkkel egy hét alatt !

Sziasztok,

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Timi!
Jó őszölést Kép Remélem jó időtök lesz. (Persze ha garantált nyárba utaztok, akkor biztosan Kép )
Tényleg hova mentek?

Tali!
Nagyon nagyon irigyke vagyok. Mindegy, Győrújbarátról lélekben veletek leszek a talin Kép

Erika!
Szerintem se aggódj, csak bírd ki. Lili is ezt csinálja, kétszer megébred éjjel, de csak a cumit keresi, bedugom a szájába és alszik tovább. Azt hiszem mától áttérünk az esti főzelékre a tápszerről. Kíváncsi vagyok a hatásra.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi,

köszi, Horvátországba megyünk, Pulába.A nyár sajna ott sem garantált...

puszi,

Timi
kismaszat

Timi!

Sebaj! Érezzétek jól magatokat.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Timi!
Én is jó nyaralást kívánok Nektek. Biztos jó időtök lesz. Tavaly nyaraltunk Pula mellett, nagyon szép hely, Bencus is élvezni fogja biztosan.

Erika!
Megnéztem a két csemete képeit. Hogy Dani milyen szép nagy fiú lett,hihetetlen,hogy behozta a lemaradását. Szerintem hasonlít a két testvér. Dominak nagyon jól áll Anya cipője.

Képzeljétek Helgám egy kissé nagyon rossz az iskolában. Az órákon minden OK, de a szünetek, és délután... Tegnap szólt is a tanító néni. Este elbeszélgettünk Vele. Ma ebéd után az iskola előtt mentem el, Helgus szalad a kerítéshez, és csillogó szemmel újságolja: Anya,képzeld ma már egész délelőtt jó bírtam lenni! Olyan édes volt, nagyon kellett akarnia. Na, kíváncsi vagyok,hogy kitartott-e délutánig is.

Rékus húzza a lóbőrt, most meg tudtam ezt-azt csinálni. Porszívóznom kellene,de nem merek,hátha megébred. Ha úgy aluszik el,hogy megy a porszívó akkor nyugodtan folytathatom, de most csöndben aludt el, most bizti megébredne a hírtelen zajtól.

Na megyek, mert a törölgetés csöndes meló, azt tudom csinálni.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Na ma megint elmentünk a Lipótmezőre a leleteimért. Petit nem tudtam hová elsózni, igy vittem magammal. Egy tündér volt, végig vigyorogta magyarázta az utat és a kórházban is nagyon beszédes kedvében volt. Mindenki Őt szórakoztatta, a recepciós nénik, a biztonsági őr bácsi és a takaritó néni is. A dokibácsinak is vigyorgott. A bizt. őr bácsi azt mondta, olyan édes, hagyjam itt. Naja, a diliházbanKép Kép

Porckorongsérvem van és kisizületi gyulladás a lumbális gerincrészen. Tök jó, nem? A terhesség hozta elő, azaz a terhesség miatti testtartás. Erre gondolom csak rápakol az, hogy egész nap cipelem a 7 kilós gyermeket. Na, ez van.

Petit is lemérettem ma, 7170 gr, azaz 2 hét alatt 70 grammot hizott, Karmen beálltunk a normálisraKép A hosszát szerintem megint nem jól mérték, 68 cm, ami lehetetlen, hisz a 70 cm hosszú pelenkázóbetétről lelóg a lába bokától, ha rugdos csak úgy kopog a fánKép Szerintem kb. 73-74 cm lehet.

Lénuska
Ennivalóak a csülkökKép És milyen ari hurkás Sára kezecskéje isKép

Pumika
Levágattátok azt az édes kis kakadufrizurát? A kopter Nándi is nagyon aranyos ámKép Peti a tápból 250-et fogyaszt el reggelire és vacsorára. Ez szerintem rengeteg. Az ebéd egy egész nagy üveg bébiétel vagy a kacsás tányérkája 3/4-ig, uzsi a már leirt rengeteg gyümi. És kéri utána a tápot. Megpróbálom emelni az adagot, hátha. Nem értem, hová tűnik benne ez a rengeteg kaja, hisz hurkagyurka nálunk csak a combikáján van. najó, meg 1 kis tokakezdemény.

Kitty
Peti nagyon szereti a tejpépet! Kétfélét próbáltam eddig. Az egyik sima tejpép, a doktornő irta fel: HUMANA H.A. azaz hypoallergén. Kidobtam a dobozát, sajnos nem tudom megnézni mit tartalmaz. A másikat a Patikában vettem, MILDIPÉP Sárgabarackos. Ebben nincs glutén, viszont van teljes tejpor (44 %), rizsőrlemény (39%), cukor, természetes sárgabarackpor és egy halom felsorolt vitamin. Ezzel óvatosabban bánok, nem adom gyakran. Mindkettő vizzel készithető el, Peticica nagyon szereti, nem lett kiütéses és a gyomrát sem bántja. Én inkább uzsira adom neki ezeket a pépeket.

P.Era
Kitartás, Levike ki fogja alakitani a saját napirendjét. Egy kicsit próbálj meg besegiteni Neki. Ugyanabban az időben kapjon pl. először ebédet. Aztán már az uzsit is kábé ugyanabban az időben. Nálunk, mint már irtam nagyon hamar kialakult Peti napirendje, az alvások nélkül perzse. De mára már azok is azonos időben zajlanak: alszik egyet délelőtt (kábé 10-11 között) majd ebéd után (1 és 3 között valamikor), uzsonna után is beájul gyakran. Az alvások hossza 1/2 - 1 óra időtartam. Délelőtt és uzsi után a játszószőnyegén hagyom elaludni, ebéd után viszont szigorúan bepaterolom a kiságyba. Szokja meg, hiszen majd a bölcsiben is ez lesz az alvás időszaka. Van, hogy nem szunyál el rögtön, beszélget, játszik, szétszedi a kiságyat. olyankor odamegyek és simikézem egy kicsit. ha már beveszi az ujját a szájába, nyert ügyem van.Kép

Erika
Nagyon szép a nagylányod! Gyönyörű a bőre. Bőrmániás is vagyok: annyira tetszik a szép kreol bőr. Mikor Peti megszületett, másnap büszkén gyönyörködtem a kreol bőrében, majd sajnos felvilágosított a gyermekorvos, hogy nem kreolbőrű a baba, hanem iszonyatosan SÁRGA! Pedig én nagyon szépnek láttamKép De a sétáknak köszönhető, az arcocskája, a keze és a lábikája barna, amúgy meg hókaKép

Jó nyaralást Timi!!!!!Kép

Léptem, iszom egy életmentő kávétKép

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Ezt már láttátok?

Kép

Pusza,

Móki
móki

Köszi lányok a bíztatásokat!
Neked Ági külön, amiért még a sógornődet is megkérdezted! Azért megnyugtató, hogy nem csak nálunk ilyen a helyzet.
Lehet, hogy éhezik a gyerkőc??Mondjuk nem úgy néz ki, dokinénink szerint is masszív kiskrapek. De azért kipróbálom, mit szól majd a több gyümihez. Eddig próbáltam halogatni a hozzátápit, csak tejcsit kapott és kóstolóba egy kis gyümölcsöt.

Szilvus, ez nem jó hír! És kaptál gyógyszert? Vagy jársz majd kezelésekre? Vigyázz magadra!
Az én derekam is megérzi a két terhességet, ráadásul a másodiknál Dorkát is állandóan cipelni kellett, hiszen még 1 éves sem volt, amikor terhes lettem.

Megyek, kicsi fiam kidőlt, Dorka következik.

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika
pera

Sziasztok !

Csak egy gyors bejelentkezés,mert a vacsi (azaz holnapi ebéd készül)

A pancsoló kislány:

Kép

Puszi, jövök ígéremKép

Maszat
maszat

Sziasztok! Kép

Ági Kép
Mi fél 10 előtt értünk oda, és egy kicsit én is mérges voltam. Felcuccoltunk, jól felöltöztettem a gyereket, mert hideg volt, erre elmaradt.....Majd akkor találkozunk jövő héten. Talán eljönnek Anikóék is Kép Megbeszéltem a nőcivel, hogy úszás előtt odacsörgök, és ha elmaradna, akkor el sem indulunk. Az jó, ha kevesen vannak.
Ma voltunk Lakiteleken a 1/2 9-esre értünk oda, jó volt, mert kevesen voltunk még akkor. Merültünk ma, nagyon ügyesen csinálta Nándi.

Móki Kép Kép Kép
Az én fiam azt sem tudná, hogy mi az Kép

Milyen volt a tali????? Beszámoló, képek?????
Benézek a másik topikra, hátha ott vannak.

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Sziasztok!

Bár csak hárman voltunk a szigeten tegnap + a csemeték, nagyon jól éreztük magunkat. Fénykép elmaradt, mert nem találtam a tokot indulás előtt - szokásoso rohanásKép

Maszat, nagyon édes Annababa a vízben! Szuper a kép!

Szilvus, ez tényleg nem túl jó hír. És még csak azt sem mondhatod, hogy na jó, holnyptól nem emelekKép Gyógytornára kell járnod? Sportolhatsz azért tovább, vagy teljes pihi? Szóval peticicának üzenjük, hogy húzzon bele a mászással, elindulással, hogy anya minél kevesebbet emelgesseKép

Pumi, édi Nándi az új frizuval. Mi vágás nélkül tartunk ittKép

Erika, megnéztem az albumokat. Nagyon büszkék lehettek a csemetékre, gyönyörűek! Nagyon jó a babakocsis kép. Nem is volt szükség tesókocsira?

Pusza,

Móki
móki

Szisztok!

Csak egy rövidet, Humi, Móki, benéztetek a söfis topickba, hogy mi megy ott tegnap előtt óta?
Kabaré

Léna

nuska

Pumi! Klassz az új séró!! Nekünk még nincs mit levágni elég kopasz önagysága.Kép Teknösért 5 libero pontot kell beküldeni.

Timi! jo őszölést!

Szilvus! mielöbbi jobbulást!!

Maszat! akárcsak Orsi úgy pancsoltok ti is, szerintem tök jo ha a babák élvezik a vizet.

Tényleg van még akinél sir fürdetéskor?

Orsi ma mászott hátrafele egy fél métert, hajaj lehet hamarosan pakolni kell.
Tegnap Szanazugban voltunk, szerencsére jo volt az idö. Ez a kép indulás elött készült.
Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Megint elvesztünk, és sajnos most sincs időm visszaolvasni, csak egy gyors bejelentkezésre. (Tomika segít nekem írni.) Azért a héten olvasgattam, de sose jutottam ide, hogy írjak.
Tomikám beteg. Szegény náthás. valószínű, hogy a csütörtöki szeles hűvös időben fázott meg. Már kifelé mászik belőle, de még azért szortyog. Lázas nem volt, de folyt az orra és picit köhögött. A kedve azért jó volt, de tegnapelőtt éjszaka hatalmas sírás volt, mert nem kapott rendesen levegőt. Amikor aztán csöppentettem az orrába, nagyon rosszul esett neki, szinte sikított. Éjszaka közepén magunk közé vettük, és cicivel a szájában aludt valamennyit. Múlt éjszaka elaludt, de mikor fölébredt, nem tudtam visszatenni az ágyába, mert mindig fölébredt, és üvöltött (ilyen már nagyon régen nem volt). Úgyhogy köztünk aludt. Ő aludt, Apa is, én viszont alig.
Ma meg ebédre a szüleimhez készültünk, de Tomika fél 11-kor elaludt. Semmi gond, ilyenkor fél óra az adagja.Most 3 órát aludt egyhuzamban. Már majdnem megettük a küszöböt, olyan éhesek voltunk. 5 percenként néztük, mikor ébred már fel végre. Persze hétközben nem tud ilyet csinálni, hogy esetleg jutnék valamire!
Azért a képeket megnéztem, nagyon szépek és ügyesek a babák.
Jövő héten már csinálok magamnak időt, hogy vissza tudjak olvasni!
Puszi mindenkinek!
Tünde+Tomika
ptünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?