Sziasztok,
megjöttünk az UH-ról. A hematómám felszívódóban van, a babuci nagyon édes volt, megvan mindene, de a 12. heti UH-t a doki még nem csinálta meg, még inkább várunk egy hetet, mert ahhoz még picike. Nagyon édesen rugkapált, integetett, a doki azt mondta, hogy nem szokott ilyet mondani, de eléggé úgy tűnt, hogy van vmi a lába között, persze ez nem biztos, de 30 év tapasztalattal, azt mondta, hogy nagyon fiúnak néz ki. Persze tudom, hogy erre még azért ne vegyünk mérget, de azt mondta, csináltatunk úgyis genetikai vérvételt, így abból ez is ki fog derülni. Hát kiváncsi leszek. Azt mondta, hogy pár héten belül tudni fogjuk
. Ilangocskának ma mondjuk el, majd mesélek mit szólt. Hétfőtől mehetek dolgozni. Holnap megyek nőgyógyászati vizsgálatra, meg megbeszélni a továbbiakat. A doki szerint a veszély elhárult, de azért még csak óvatosan, vigyázzak magunkra.
Ildi, Bree,
nagyon köszi nektek a részletes vizsgálat leírást!
Ildi,
az mit jelent, hogy a sztrepto teszted pozitív lett? Kell kapnia Léninek AB-t, ha megszületik?
Bree,
milyen típusú babakocsit néztek? Én kapok a szomszédból kölcsön mélykocsit, meg sportkocsit is. Esernyő kocsink még van Ilangocskától, meg megvan a bébihordozója is
. A kiságyunk is megvan, nálunk a szoba átrendezésére kell majd költeni, hogy a 2 gyerkőc elférjen 1 szobába, meg Ilangocskának asztal is kell majd, hisz suliba megy ősszel. Ez csak azért kihívás mert az egész szoba ailg 7-8 nm.
Gittus,
ha tudsz jelentkezz be az orvosodhoz egy UH-ra, a 6-7. héten már van szívhang. Megnézik, hogy jó helyen van-e a baba, nincs-e bevérzés stb. A védőnőhöz én a 9-10. héten mentem először, aztán a múlthéten voltam EKG-n és vérvételen. Szedjél vitamint és vigyázz magadra/magatokra! De jó, hogy jön utánam is már vki
Susy,
merre jársz? Minden rendben van veletek?
Brigi,
hogy vagytok? Milyen baba Mincsi?
Sziszkó,
mikor lesz Martinka műtétje? Jelentkezz majd, hogy hogy vagytok!
SZép napot nektek!