Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Bree,
ezt a kombinált tesztet hogy lehet kérni? Ezt vérből nézik? Én is szeretnék kérni majd ilyen genetikai vérvételt vagy mit... már kérdeztem a lányokat, hogy milyen vizsgálatok vannak de senki se válaszolt :( . Jövőhéten megyek a dokihoz majd Őt is megkérdem, de addig is szeretnék puhatolózni. Ezt hanyadik héten kell? Ilyen korán mentek 4d-re? Akkor már lehet látni a nemét? Tárgyalás :evil: , de ne parázz minden rendben lesz. Jó, hogy múlnak a rosszullétek, akkor van remény. Nekem eddig EKG-m volt, vérvétel, vizelet, meg UH, jövőhéten nézik UH-n a tarkóredőt, meg ezeket, meg lesz normális nőgyogyi vizsgálat. Vércsoportot még nem néztek mert ahhoz nőgyogyi beutaló kell :roll: :roll: .

Bettike,
fel a fejjel! A Mastodynon cseppeket mire szeded? Azt vényre adják, ciklus rendezésre elsősorban magas prolaktin szintre, nálam is szóba került amikor magas volt a prolaktinom, de a gyógyszer végül bevált. Ezt doki adta neked? Jó, hogy mész dokihoz, remélem csináltat neked UH-t, és hormonvizsgálatokat, abból már sokmindent lehet majd látni. Drukkolok neked!

Többiek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Laptető, ki kéri? :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

nem doki irta fel,meg tudtam venni patikában vény nélkül.azt mondta gyogyszerésznő h homeopátiás ezért lehet nyugodtan szedni.főleg ciklusrendezésre,remélem jó lesz.

KépKép
bettike83

Bettike,
nem értem a patikust, mert ezt csak vényre lehet adni.
Igen ciklusrendezésre (is) adják, de alapos kivizsgálás után. A hatása a bromocriptin nevű gyógyszerhez hasonló, amit nálam a magas prolaktin miatt írtak elő, kivizsgálás után és vannak ellenjavallatai is. És milyen adagban szeded? Nem lebeszélni akarlak, csak gondold meg mit szedsz be úgy, hogy orvos még nem vizsgált ki.
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... EK/1004156
A teákkal semmi gond, de ez a szer - mégha homeopátiás is -, de gyógyszer. Mikor mész az orvoshoz?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Képzeljétek! Már két napja késik. De a hasam szúrkál, és fáj a mellem is. Remélem, hogy nem fog megjönni, és baba van a dologban. Az a baj, hogy nagyon nincs más tünetem. A hőmérsékletem is magas volt reggel.Drukkoljatok, hogy ne jöjjön meg!!!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Kistörpe!

Gratulálok a kis Bálinthoz!!!!!! :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!!!!!!
Bree a 18.hét előtt ritkán tudják megmondani a baba nemét........
babakocsi....enyém ELADÓ!!!!!!!!! :) :) :) :)
gittus hajrá....baba gyanus!!!!!!
Kistörpe köszi a fiúk megvannak............Barni isugyan ilyen baba volt picinek mint Bálint.........szóval van reményed hogy ilyen is marad!!!!!!
:mrgreen:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sucer

2x20 cseppet szedek,szoval nem a maximumot a 2x30 csppet.

de ha homeopátiás akkor i a baj vele?

gittus

drukk neked :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok
Bettyke szerintem kérd ki a doki véleményét,ne szedj addig semmit.Sok patika magán cégnél van az az érdeke hogy eltudja adni a dolgait,kiskapuk meg léteznek náluk ha nincs recepted....
Nita köszi szépen a vonalzót szuper....
Gittus szoritok neked,hogy baba legyen a dologban.
mi megvagyunk ez a nap is nyugis volt Bálint evett,aludt..imádni való ,csak tejem alig van ittam teát,de tápszeres is ....patrikot sem tudtam sokáig szoptatni.....ez van....

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok :D

Bettike,
attól mert homeopátiás szer, attól még gyógyszer, nem véletlenül vannak orvosok akik a homeopátia alkalmazására szakosodtak. A homeopátiát sok esetben alkatilag alkalmazzák, azaz kivizsgálnak és az alapján állítják be, hogy mikor miből mennyit kaphatsz, te személy szerint. Vannak általános szerek, amiket fogzásra, lázcsillapításra, gyulladásra lehet különösebb elővizsgálat nélkül szedni, de ezeket vedd úgy, mint a gyógyszerek között, az advilt, vagy a nurofent. Minden komplettebb dologra szedett dolgot orvos ír fel, vagy elő, így van ez a homeopátiában is. Tévhit, hogy mert homeopátiás simán be lehet szedni, akár terhesen is mindent, hisz gyógynövény. Ez így nem igaz, mert vannak gyógynövények amelyek kifejezetten ellenjavaltak terhesség/szoptatás idején pl. Szóval nem okoskodni szeretnék, csak tájékoztatni téged, hogy sokszor a patikus tényleg abban érdekelt, hogy rádsózzon mindent, ahogy Kistörpe is írta. Mostmár nem sokára mész dokihoz, ha eddig vártál, ez már nem oszt, nem szoroz. Kideríti mi a gond - ha van egyáltalán -, aztán orvosolni is fogja, reményeim szerint. Szóval fel a fejjel és ne hagyd magad, hogy rábeszéljenek mindenfélére. A teák mint mondtam jó dolgok, de azért az egyéb dolgokkal óvatosabban bánnék. Csak ügyesen! :)

Kistörpe,
de jó, hogy ilyen jó baba Bálint. Sajnálom, hogy nincs tejed :( .

Gittus,
mikor tesztelsz? Nagyon drukkolok!!!!

Nita,
minden okés otthon?

Többiek merre?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok :D

Bettike,
attól mert homeopátiás szer, attól még gyógyszer, nem véletlenül vannak orvosok akik a homeopátia alkalmazására szakosodtak. A homeopátiát sok esetben alkatilag alkalmazzák, azaz kivizsgálnak és az alapján állítják be, hogy mikor miből mennyit kaphatsz, te személy szerint. Vannak általános szerek, amiket fogzásra, lázcsillapításra, gyulladásra lehet különösebb elővizsgálat nélkül szedni, de ezeket vedd úgy, mint a gyógyszerek között, az advilt, vagy a nurofent. Minden komplettebb dologra szedett dolgot orvos ír fel, vagy elő, így van ez a homeopátiában is. Tévhit, hogy mert homeopátiás simán be lehet szedni, akár terhesen is mindent, hisz gyógynövény. Ez így nem igaz, mert vannak gyógynövények amelyek kifejezetten ellenjavaltak terhesség/szoptatás idején pl. Szóval nem okoskodni szeretnék, csak tájékoztatni téged, hogy sokszor a patikus tényleg abban érdekelt, hogy rádsózzon mindent, ahogy Kistörpe is írta. Mostmár nem sokára mész dokihoz, ha eddig vártál, ez már nem oszt, nem szoroz. Kideríti mi a gond - ha van egyáltalán -, aztán orvosolni is fogja, reményeim szerint. Szóval fel a fejjel és ne hagyd magad, hogy rábeszéljenek mindenfélére. A teák mint mondtam jó dolgok, de azért az egyéb dolgokkal óvatosabban bánnék. Csak ügyesen! :)

Kistörpe,
de jó, hogy ilyen jó baba Bálint. Sajnálom, hogy nincs tejed :( .

Gittus,
mikor tesztelsz? Nagyon drukkolok!!!!

Nita,
minden okés otthon?

Többiek merre?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Teszteltem egy halvány pozitívat :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Holnap csinálok még egyet!!

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus-hajrá.......szoritok

Kép

Kép
kistörpe

Szerintetek az ilyenkor normális, hogy néha beleszúr egy kicsit a hasamba?

KépKép
KépKép
gittus0726

És szerintetek Mikor menjek el orvoshoz? ha minden igaz, akkor az 5. hétben vagyok :D

KépKép
KépKép
gittus0726

sziasztok!

mi a véleményetek az ovulációs mikroszkopról?
érdemes beszerezni egyet?

huha gittus,ez nagyon szupi hir:)

KépKép
bettike83

Gittus, gratula... Szívhang a 6. héten lesz, ha kibíros érdemes addig várni :lol:

Sucer,
12. hét előtt: vérvétel, ekg kell.
12. hét genetikai uh (tarkóredő down kór szűrése miatt) és ha csinálják kombinált teszt (nekem is sejtbankos ingyenes volt)
16. hét afp
18-20. hét nagy genetikai uh, szív stb. szervek fejlődését nézik
24. hét környéke terheléses cukor
majd egy vérvétel 36. héten
innen hetente ctg

egyébként még a havi egy dokilátogatás és a védőnő van. Nekem a doki mindig csinált uh-t....

mi jól vagyunk, bár a streptom pozitív, de ezt leszámítva jól vagyunk :roll: :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Sucer!
Nekem így jöttek sorba a dolgok:
6. héten voltam elöször UH-n, akkor volt a kis pöttyünk.
Utána 8-ik héten mentem újra, akkor volt a babaformájú képem, szívhang és ekkor kaptam beutalókat:
vérvételre, EKG-ra, és 12 hetes ultrahangra a kórházba, amire kértem időpontot már ekkor.
Ezek voltak decemberben, illetve az EKG januárban.
9 vagy 10 hetesen voltam védőnéninél.
12 hetes voltam a kórházban a nagy Uh-n és az ingyenes Down szűrésen.
Most vagyok 13 hetes illetve mindjárt 14.(szerdánként váltok)
Szerdán megyek jövőhéten a nődokihoz sima uhra, tanácskozásra és kérnem kellett már a 20-ik hétre időpontot újra a kórházba megint ilyen részletes UH-ra ahol mindent mérnek, néznek stb.
És jövőhéten szerdán még úgy sem fogja megmutatni magát a sima UH-n szerintem, úgyhogy azon a hétvégén tervezem a 4 D-t!
Na ennyi:)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

GITTUS!
Kép :D :D :D :D Vigyázz magatokra nagyon!!!

Bettike a mikrószkópot sokan szidják, hogy nehéz használni....nem mindenki látja meg a "páfrányokat" amiket látni kell...
Hőmérőzést, görbét nem vezetsz??Abban többen hisznek...

Kép
bree

Bree
Köszönöm :D Vigyázni fogok magunkra!!! Mikor megláttam a pozitív tesztet,egyszerűen nem akartam elhinni. Megnéztem milliószor, hogy jól látom-e :D :D De a ma reggeli is pozitív lett!

Bettike
Neked is össze fog jönni. Csak nem szabad annyit görcsölni rajta. Amikor elkezdtük a babaprojektet, akkor hőgörbét vezettem, szedtem az elevitet stb. Most a legutóbbi hónapban már nem is gondoltam rá.Belefáradtam. A párom is mondta, hogy nyugodjak meg, majd jön, amikor jönnie kell. És itt van. Nem gondoltam rá, nem idegesítettem magam, és összejött. De ez csak az én véleményem. Volt akinek a hőgörbe segített. Ne ess kétségbe. Össze fog jönni. Drukkolok Neked!!!!!

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok,

megjöttünk az UH-ról. A hematómám felszívódóban van, a babuci nagyon édes volt, megvan mindene, de a 12. heti UH-t a doki még nem csinálta meg, még inkább várunk egy hetet, mert ahhoz még picike. Nagyon édesen rugkapált, integetett, a doki azt mondta, hogy nem szokott ilyet mondani, de eléggé úgy tűnt, hogy van vmi a lába között, persze ez nem biztos, de 30 év tapasztalattal, azt mondta, hogy nagyon fiúnak néz ki. Persze tudom, hogy erre még azért ne vegyünk mérget, de azt mondta, csináltatunk úgyis genetikai vérvételt, így abból ez is ki fog derülni. Hát kiváncsi leszek. Azt mondta, hogy pár héten belül tudni fogjuk :D . Ilangocskának ma mondjuk el, majd mesélek mit szólt. Hétfőtől mehetek dolgozni. Holnap megyek nőgyógyászati vizsgálatra, meg megbeszélni a továbbiakat. A doki szerint a veszély elhárult, de azért még csak óvatosan, vigyázzak magunkra. :)

Ildi, Bree,
nagyon köszi nektek a részletes vizsgálat leírást!

Ildi,
az mit jelent, hogy a sztrepto teszted pozitív lett? Kell kapnia Léninek AB-t, ha megszületik?

Bree,
milyen típusú babakocsit néztek? Én kapok a szomszédból kölcsön mélykocsit, meg sportkocsit is. Esernyő kocsink még van Ilangocskától, meg megvan a bébihordozója is :D. A kiságyunk is megvan, nálunk a szoba átrendezésére kell majd költeni, hogy a 2 gyerkőc elférjen 1 szobába, meg Ilangocskának asztal is kell majd, hisz suliba megy ősszel. Ez csak azért kihívás mert az egész szoba ailg 7-8 nm.

Gittus,
ha tudsz jelentkezz be az orvosodhoz egy UH-ra, a 6-7. héten már van szívhang. Megnézik, hogy jó helyen van-e a baba, nincs-e bevérzés stb. A védőnőhöz én a 9-10. héten mentem először, aztán a múlthéten voltam EKG-n és vérvételen. Szedjél vitamint és vigyázz magadra/magatokra! De jó, hogy jön utánam is már vki :D :D

Susy,
merre jársz? Minden rendben van veletek?

Brigi,
hogy vagytok? Milyen baba Mincsi?

Sziszkó,
mikor lesz Martinka műtétje? Jelentkezz majd, hogy hogy vagytok!

SZép napot nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!!!!
Ma voltunk oltáson...a rendes 4 hósat meg kapta.....a prevenar második felét szegény majd 2 hét mulva mert elfogott......
a súlya 6310 gramm

Sucer tegnap óta minden rendben!!!!!!....de mondtam apinak ha még 1x meglátom hogy ribancokat néz vagy hasonlók fel is út le is út viszlát lesz!!!!!!!!!!
nem osztozok rajta senkivel!!!!

Gittus GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
akkor ez volt a vita tárgya? Chat-el meg ilyenek? Igazad van, ne hagyd magad, de azért ne idegeld szét magad! Örülök, hogy rendben vagytok megint. Azta Barni milyen nagy már! Ilang fél évesen volt ennyi, jó Ő lány :) . Ez a prevenar micsoda?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer, jó hír, hogy minden rendben :lol: Lillának is láttak a 12. héten a lába között valamit :lol: de aztán megpuncisodott :lol:

A sztreptora jelenleg én most kapok semicilint, meg szüléskor valami lórúgás antibgyót... Léni helyzete függ a szülés lefolyásától, neki nem biztos, hogy kell, de még az is lehet, hogy őt is szúrják emiatt is, meg a cukor miatt is, szóval elég gázos kis kezdete lesz :roll: a bosszantó, hogy eddig nekem ilyenem nem volt :twisted:
magamat nem sajnálom, de Lénit igen :cry: de bízok és imádkozom,hogy bajunk ne legyen.

KépKép

KépKép
beneildi

gittus

köszönöm a biztató szavakat :)

KépKép
bettike83

Sucer nagyrészt igen.....ne nézegessen picsákat....../bocsi/,....egy írt neki emailt hogy meg akarja ismerni.....hát elküldtem a jó büdös anyukájába............./külföldi/de akkor is........azóta nem is írt neki...... :)
a prevenar oltás ilyen agyhártya gyulladás ellen van..meg még valami ellen de azt már nem tudom......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sucer,
a prevenar a pneomucoccus baktérium ellen véd, ami tüdőgyulladást, agyhártya, középfül és egyéb súlyos gyulladásokat okoz, ahogy Nita is írta.
2 éves kor alatt ingyenes.
3 féle protokoll szerint oltják, dokitól függ.
Ha 0-6 hós között, akkor 3 oltás havi ismétlődéssel + 1 emlékeztető egy és két év között.
7-11 hóig kettő hónap különbséggel, egy és két év között 1 emlékeztető, Lilla ezt kapta, mert ő még fizetősként kezdte és 16 ezer per darab volt akkor az ára, az ismétlőt már ő is ingyen kapta.
1 éves kor felett, két oltás kell, egy hónap különbséggel.
nem kötelező, de ingyenes oltás, mi Léninek a 0-6 hós protokollt fogjuk kérni...

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok
Nita már ilyen nagy Barnika?-szépen növöget.Ne idegesitsd magad a gyerekek megérzik,tudom könnyű mondani de nem éri meg.De annak örülök,hogy rendeződött a dolgod a pároddal.
Ildi-semicilint én is kaptam mikor elkezdett folyni a vizem,sokat gondolok rátok,én pont a 38.dik héten szültem,neked is már csak 3 heted van papir szerint,de Lénikétől függ az egész.Azt kivánom nektek olyan gyors szülés legyen mint amilyen nekem volt.
Bálintot ma viszem méretni de nagyon félek mert reggelre tök csipa lett a jobb szeme........Patrik tegnap vette fel először nagyon élvezte a dolgot.
bettyke-ne keseredj el ,jön az a baba hidd el,lassan itt a tavasz is jönnek a gólyák sorba....

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Itt vagyok, megvagyok, tengődünk.
Nincs semmi újság, semmi különös.
Jó lett a terheléses cukrom, viszont alacsony a vasam.
Várjuk a tavaszt, de már nagyon!!!

Lányok Ronciról tud valaki valamit? Hékás se írt mióta a kislánya megszületett, Sziszkóról sincs hír...

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik :lol: :lol: :lol: Ha még emlékeztek ránk egyáltalán :wink: :lol:

Mi remekül vagyunk, csak sajnos időhiányban szenvedünk. Minka egyenlőre remek baba, nem igazán van hisztis időszaka. Jó alvó is, nappal egyre kevesebbet, éjjel egyre többet alszik (5-6 órákat is képes, Marci ilyet szinte csak 1 évesen produkált nekem). Állandóan vigyorog, ettől én elolvadok persze. Eszik is szépen, szerencsére most van annyi tejem, hogy nem kell tápszerezni, csak legvégső esetben. Eddig talán 3-4x kapott tápot. Marci is remekül fogadta, ha nem a kiságyban van Minka, akkor magyaráz neki gőzerővel, és résen kell lennem, mert megpróbálja megemelni is :?

Marci is szépen növöget, visszajött az étvágya, bármit megeszik, és jóízűen, nem nyammogva. Nő, mint a bolondgomba, már hatalmas. Főleg a pici mellett tűnik ilyen nagynak gondolom.

Gyorsan hoztam is képeket, szóljatok, ha sok vagyok :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

És most megpróbálok visszaolvasni, hogy Veletek mi újság...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kistörpe,
hát igen, már mától Léni nem lesz koraszülött :wink:
jó, hogy így veletek is minden ok, remélem picur szemének sem lesz baja.

Brigi,
dehogy vagy sok, sőt. Várunk ám máskor is képeket :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Brigi
Kár, hogy már nem emlegettelek hamarább. :lol:
Nagyon jó képek! A harmadikon annyira hasonlít rád Minka, főleg a szája. :)

Ildi
Már nagyon ketyeg az óra neked. Hogy bírod? :)

Kép
Kép
susytunder

Na amennyit sikerült visszaolvasnom:

SUCER, GITTUS GRATULÁLOK!!! Micsoda hírek!!! :lol: :lol: :lol:

Kistörpe, Neked Bálinthoz gratulálok itt is!

Susy, Nektek meg a kislányhoz gratulálok. Úgy örülök, hogy sikerült :wink:

Bree, én vagyok iwiw-en, szerintem megtalálsz :wink: :lol: És én ennyi idős voltam, amikor megmondták, hogy kislány. Mikor mész UH-ra?

Gitka, Vikus sziasztok, üdv köztünk!

Bettike, drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön végre a baba Nektek is!

Bree, szuper lett a kombi eredménye!

Nita, szép súlya van ám Barninak :shock: Hogy viselte az oltást?

Kistörpe, a csipával ne foglalkozz. Kaptok szemcseppet, és kamillával lemosod neki párszor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Hékás gyönyörűek a gyerekek,Minka nagyon édes.
Megjöttünk a védőnőtől a kicsi Bálint 9 nap alatt 45dkg hizott.A doktornő irt szemcseppet neki egy hét múlva viszem vissza ha nem múlik el könnycsatorna áttmosása lesz.

Kép

Kép
kistörpe

Á én még bírom, ha nem csal a megérzésem Léni nem fog sokkal korábban jönni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Brigi!
Nagyon hasonlít rád és Marcira Jázmin! :!:

Gittus!
Én is gratulálok nektek a picúrhoz :wink: De inkább csak halkan, nehogy rossz ómen legyen :wink:

Ildi!
Milyen procedúra ez a szuri, meg rossz eredmény, meg gyógyszer. Nem semmi! Miért kell ez? Valamilyen fertőzésed volt? Lehet, hogy valamiről lemaradtam, akkor bocsi az értetlenkedésért! :oops:

Szerintem Ronci már bizti megszült. Nem találkozott valaki róla szóló hírekkel más topikokban?

Mi tegnap megjártuk a szemészetet. Dokinénink küldött ugye, mert a jobb szemét Boginak, befelé húzónak látta.
Van egy kis eltérése, de a látásélessége szerencsére tökéletes lett. Most kellett még egy időpontot kérnünk (3 hét múlvára kaptunk) s előtte cseppenteni kell a szemeibe, az kitágítja a szembogarát, abból megtudják majd mondani, hogy egyformán tágul-e a 2 szembogár, vagy nem. Ha nem, attól lesz majd kancsal, ha nem kezelik. Ha meg igen, akkor megnyugodhatunk.

Mikor kijöttünk, fel volt háborodva Bogi, hogy akkor most nem adnak neki szemüveget? Pedig Ő hercegnőset választott volna
:lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi!
Kimáékkal mi van? Ti talán egy topikba írtatok, ha jól emlékszem.
Megszületett már a pici? Előjött megint a toxémiája???

Anita
Kép

Kép
gani

Először dobok egy friss táblát. Remélem megtaláltam mindent, amit aktualizálni kellett, ha nem, akkor szóljatok!

Kép

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kistörpe, remélem elmúlik neki a csipásság. Az átmosás sem vészes, nem fájdalmas, csak a leszorítás miatt bömbölnek a picik. De reméljük nem kerül rá sor!

Gani, nekem is volt egy időszak, amikor szerettem volna szemüveges lenni. Sőt, egyik nap séta közben is egy optikus kirakata előtt vártam Marcira, és hát megint láttam olyat, ami tetszik. De annak örülök, hogy nem biztos, hogy kell szemüveg. Ráér még vele Bogi :lol:

Kima megszült már, előjött a toxémiája. A pici kapott egy fertőzést is, tegnap vihették haza a kórházból, úgyhogy most nagyon nagy az öröm. Andy egyébként tündéri, gyönyörű kisfiú!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kistörpe bizony nő mint a gomba.............. :cry: :wink:
Hékás gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!
hála égnek jól viselte...mikor beadta a doki a szurit sírni akart de elterelte valamivel a figyelmét és már nevetett meg beszélgetett is!!!!!! :lol: :lol: :lol:
megnéztem Roncit a februáriaknál...még egybe van....24 napja van hátra.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt egy elveszett bárányka :oops:

Gratulálok mindenkinek a babához! Többieknek drukk, hogy még beleférjenek 2010-be :wink:

Én most orvosváltáson vagyok, hétfőn megyek az új dokihoz. Remélem, ő már kivizsgál rendesen, nemcsak a gyógyszereket tömi belém. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hékás csodaszépek vagytok, mindkét törpid nagyon helyes. Én is ilyen lánykát szeretnék....
Remélem szerencsém lesz és nekem is megtudják jövő héten mondani, szerdán megyek nődokihoz, a hétvégén meg 4D.-re

Nitácska köszönöm a babakocsit, de belebuzultam egybe, igaz gyűjteni kell rá keményen, de sok minden mást meg nem kell vennünk, mert kapjuk..
Íme a kocsi és most megtaláltuk 70-ért csepelen:

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_880982
Van keki, sárga, meg ez a szín....persze erre a színre pályázok :oops: :oops: :oops:

És lányok ajánlok egy boltot:
Nővérem találta a neten, itt olcsóbb a kocsim is..egy csomó dolog sokkal sokkal olcsóbb, mint máshol.
Nekem pl vennem kéne majd ágyneműt,mert ahhoz ragaszkodtam, hogy új legyen és itt a 4 részes basszus 6500 FT..máshol 8-10eFt.
Nézegessétek hátha van valakinek valami hasznos, az akciós része is tök jó...ott van jobb fent pirossal a januári akció
http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/

Ildi neked már tényleg nagyon ketyeg az óra...nézheted nemsokára ahogy fújja a baba a nyálbubikat
:D :D :D olyan jó neked...

Suzy neked mekkora már a pocakod?
Majd lassan én is lefotózom, kezd már szépen alakulni
:)

Kistörpe képet várunk Tőled is:)
Hékás te is rakjál minél többet, meg mindenki.
Az a legjobb mikor raktok fel képeket a kicsikről, vagy pocakokról :D

Kép
bree

bree nekem is ilyen az álom babakocsi.....de api soha nem venné meg........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nektek milyen van?
Én még ezt néztem ki a pénz szempontjából:
Anyósom ezt megvenné...tehát ezt az összeget kell kipótolnom majd...10 van már rá :D
Már csak 20 kell. :shock:

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=346

A kék szép és van bézs ami nekem tettszik, csak nincs fent a kép róla.

Kép
bree

Bree, nagyon szép ez a kocsi!!! Irigy vagyok érte. Mi most tesómék lestrapáltját használjuk, majd ha tud ücsörögni Minka, akkor veszünk egy tuti sportkocsit.

A bababoltot ismerem, mi ott vettük Marci autósülését. Felhívtam telefonon, úgy egyeztettünk, aztán elmentünk megvenni, és még a kocsiba is segítettek bekötni. Sőt, ott ajánlgatták, hogy ücsörögjön mindegyikben Marci, hátha másik kényelmesebb lenne neki. Én is csak ajánlani tudom őket, mert olcsók és kedvesek is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Örülök, akkor Neked is jó a tapasztalatod a bolttal:)
Én sokfelé nézegetek a neten, de már eleve ezt csinálom tavaly április óta, mióta elkezdtük a baba dolgot (csak ugye kényszer leállás volt októberig, így nem tehettem mást, mint álmodoztam és nézegettem a képeket, fórumokat)
Szóval ezt találtam az egyik legolcsóbbnak, illetve a csepelit amit belinkeltem.
Ha szerencsém lesz és lányom lesz, alig kell vennem valamit, mert a nővéremtől öröklünk mindent.
Babakocsit is, de az kék és mintás és nem tettszik....ez az egyetlen ami a szívem vágya..illetve van egy favorit, de az 100 000 Ft és azt azért túlzásnak tartom.
A 70 000 Ft-ot is, de mivel nem kell kiságyat sem venni, így gondoltam, ha anyósom tényleg 40.-et bele ad, 30-at csak összerakok.
Van egy babaládám, abba dobálom a pénzt december óta és már összegyűlt 13 000 Ft. De beszart a kocsink a héten, 30 volt a javítása így szevasz spórolt pénz... :cry: :cry: :cry: és ma megint beszart....az aksi...szóval felgyújtom és belököm a Dunába lassan.
Na mindegy, a lényeg,hogy a babakocsit összekurvulom valahogy:-)))

Megmutatom a csodakocsit ami nagyon gyönyörű fiúba, lányba egyaránt:

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=346

A tender pink vagy a beige ami csodaszép nekem :shock: :oops:

Kép
bree

bree nekem van bergon cross,pierre cardin meg egy sport kocsi.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, most levett kenetből streptococcus eredményem pozitív lett, állítólag minden 5. nőnek az, ezért ez a gyógyszer halom. Rám nem, babára szülés közben jelent veszélyt, ezért gyógyszerezik ennyire az anyukákat.

Bree, én sok mindent vettem ebben a boltban Léninek és Lillának is, csak ajánlani tudom.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
sajnálom a streptot, de legalább időben kiderült, és így nem lesz semmi baj :wink:

Bree
nagyon jól néz ki ez a babakocsi, bár tényleg kicsit húzós az ára. Mi majd használtat veszünk, ha eljön az ideje, mert úgy sokkal olcsóbb, és tök jókat ki lehet fogni :wink:
Vendég

Ildi nekem is pozi lett a streptóm.......semmi bajunk sincs:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?