Sziasztok!
Gondoltam, pár perc erejéig jövök, hogy életjelet adjak, meg megírjam, hogy nekem is megvan ez eredmény. Először azt gondoltam, adatokat is leírok nektek, de azt hiszem csak a kedélyeket borzolnám - ahogy ezt az utóbbi oldalt végigolvastam.
A lényeg, hogy negatív. A többivel talán nem érdemes sokat foglalkozni, hacsak nem a doki mondja.
Nekem Kristóffal az AFP nem lett jó és még az uh fölött is két doki motyogott, hogy mi lehet... Borzasztó érzés volt, de az még rosszabb volt, amikor utána rákérdeztünk a dokimnál és a "mit lehet tenni, ha baj van?" kérdésre azt válaszolta, hogy 20. hétig még elvetethetjük.
Valószínűleg, nem vagyok tisztában azzal, hogy mire vállalkoztam volna, ha beteg babám születik, de azzal nagyon is tisztában voltam, hogy hogyan éreznék, ha elvetetném.
És végül nem is lett semmi baja.
Bmaas, ismerősöd mondata is elgondolkoztatott, hogy a Jó Isten neki nem ad fiút, csak lányt. Ha jól olvasom és értelmezem, amit írtál, akkor adott fiút is, csak azt nem fogadták el. Én értem, hogy miért, és nem is akarom bírálni - vitát gerjeszteni ebben a témában meg főleg nem. Csak ez a mondat így csúsztatás nekem
Megyek, megérkezett az én kis haramiám
Szép estét nektek!!!