Hm, nagyon fájt a lelkem… de ronda szószátyár pletykás vidéki gazdaasszony vagyok: nem bírom befogni.
Vicky: nem akarlak elkeseríteni nálunk is ugyane volt. Eleinte szépen átaludta az éjszakát. Boldog és elégedett voltam: na nézd már, ez az én fiam! Aztán jött az esti rémmese anyának: Bulcsú baba lefektetése. Tegnap nagyon rendes volt Zsolti – folyamatos lelkiismeretfurdalásom van, annyira lelkesen ellát minket: rám főz, Bulcsú babát ringatja, nyugtatja, az én hisztijeimet kezeli – szal tegnap átvállalta az estét, én elvonultam aludni, ők meg még nézték a tv-t.
Zsolti bácsi is bealudt Bulcsú babával: éjjel ébredek, folyik a tej, hallom Bulcsú nyüszög, keresem a fiúkat – és a nagyszobában találom meg őket, összebújva a kanapén. Zsolti átöleli Bulcsú babát úgy alszik, a gyermek meg nagyra nyitott szemmel tátog: éhes vagyok! Kimentettem, megszoptattam, visszaraktam és én is visszamentem aludni. Király párom van!
A legrosszabb az egész várandóságban ez a lochia folyás. Marha bűzös, és folyamatosan folyik. Kétségbe vagyok esve: tényleg ez lesz még 6 hétig? Megőrülök a saját szagomtól!
Katica: megérkeztek a Cd-k, köszönöm.
Annyiszor eszembe jutsz ezzel a Parodontax izé fogkrémnek nevezett kutyulmánnyal. Ugye kaptunk kis mintát, én kitaláltam ez untig elég lesz a kórházba, nem viszek nagy tubust. Na benn ki is próbáltam. Azt hittem telehányom tőle a fürdőt, szörnyű íze van. 3 napig inkább nem mostam fogat. Minden tisztelet annak, aki eltűri ennek az izének az ízét.
Szoptatás-kaja-pia: én a szülés után kb egy hétig semmit nem kívántam enni. Szegény Zsolti ugrált körbe, hogy valamit azért muszáj. Csak a gyümölcsöt tömtem, de volt olyan nap, hogy 3 db banánt ettem. És nem voltam éhes, sőt, ha kajára kellett néznem, szagolnom rosszul voltam. Azóta javult a helyzet kicsit, de inkább időre eszem, mint éhség után. Viszont szomjas vagyok. A gyümölcsleveket nem szeretem a magas cukortartalom miatt, teát a koffein miatt nem ihatok, a víztől meg már undorom van. Ma kitaláltam, hogy a minta Biobaby teákból fogok főzetni Zsoltival finom-finom teát.
Pammut: hiányoztál már!
Reni: jól esett a sebzett lelkemnek, hogy hiányoltál. Köszönöm.
NE félj a szüléstől. Fájni fog, ez tény. DE utána nem fogsz emlékezni rá, a fájdalom nem marad meg. Nekem is csak homályos képeim vannak, pedig én ordítottam a fájdalomtól és téptem az ágyat (már amikor rajta voltam).