Tündi
Én az Sztk-ba járok hozzá, nődokihoz, körzetileg a Hanzli lenne a szülészorvos, na de mikor mondta a Panka, hót lesápadtam, még annó volt szerencsém vele találkozni egyszer.
Mondta, hogy mehetek hozzá is magánrendelésre, de tudnom kell, hogy ő augusztus 1-től szabin van, nem akar zsákbamacskát árulni.
Így nem fogadtam meg, csak terhesgondozásra járok hozzá.
Végülis nővérem szeptemberben szült Szigetváron (a fogadott orvosa bement, s mondta neki, hogy sorry de ő most elmegy konferenciára).
Annó én se a fogadott dokinál születtem.
Így amondó vagyok, hogy azt az 50-60 ezret inkábba babámra költöm.
A lényeg h amíg gondozásra jrok, valaki olyan vizsgáljon, akiben megbízok, s vegyen észre mindent amit észre kell venni.
Jövő héten már 13 hetes leszek, s akkor megyek a 12 hetes uh-ra.... nem gond a csúszás?
Még se vérvétel, se semmin nem voltam még.
Mondjuk csak 10 hetesen jutottam el az orvoshoz, mert sajnos a decemberem nagyon nem jól sült el....
Ugye leesett a hó, mentem a gumishoz, kicsit megkésve ugyan, de soha nem kellett időt kérni, hát közölték, hogy már csak így működik, így másnapra kaptam időt.
Hát hazafelé sikerült becsúsznom egy busz alá. -előző nap tudtam meg teszt által, hogy kislurkóm lesz...
Szerencsére semmi bajom nem lett, mert nem mentem gyorsan, csak hát csúszott a kocsi...nem lehet ilyenkor mit tenni sajnos.... :S
Szóltam a páromnak, ő mozgósította a szüleit, hogy hát segítsenek elvontatni a kocsit, de közbe jött egy ismerős, meg egy traileres cég főnöke, hát ha nem lehet húzni a kocsit, akkor itt van a környéken az egyik embere, s elvontatják.
Ez így is történt.
Mikor kiértünk Kővágószőlősre (ott laknak anyósék, ott elfér a kocsi) anyósom ment, hogy kitámassza a kaput, de a traileres autó megindult, s nekiment a falnak (2m magas 40cm vastagságú), amit egy az egybe rá is döntött anyósomra.... (talán olvashattatok róla, volt az újságokba, bamán, na meg a rádió s tv is foglalkozott a témával).
Szóval kijárt a jóbol, hisz az első napban még az se volt biztos, hogy megmarad anyósom( agyalapi törés, medence törés 4 helyen, szeméremcsonttörés, nyaki csigolya törés, bordatörés, nameg az első nap arra ment, hogy egyáltalán fel tudják-e melegíteni a testét annyira, hogy életbenmaradjon).
Ma már otthon van, bottal tud menni, de még nehézkesen.
Féltem, hogy a sok stressztől se legyen baja a babámnak.
De mikor eljutottam az orvoshoz, s láttam, hogy a picimnek hogy dobog a kis szíve....hát hatalmas kő esett le a szívemről, hogy jól van