Sziasztok!
Elan,
Örülök, hogy a fogzás már alábbhagyott nálatok, nem lehetett egyszerű! Remélem, hogy a jövőben azért ennyire nem fogtok vele szenvedni.
A kezesség miatt én nem aggódok, az apukája már inkább, de mondtam neki, hogy hagyni kell, ahogy ő szeretné...azt majd meglátjuk, köszönöm a cikket!
Gábor aranyos lehet a bilivel
azóta sem történt bele esemény?
Witch,
Sajnálom Jamit, majd írj, hogy mi volt vele. Amúgy ő hogy viseli, bágyadt? hogy-hogy újra műtét? mit mond a doki, hogy miért van ez?
Nika,
Tök jó, hogy Ati nem sírt az oltásnál és hogy utána is jól viselte! Amúgy mennyibe kerül most ez az oltás, mert még nem váltottam ki a receptet.
Gratulálok Atinak a bilizéshez!
Erika,
Gratulálok a kisfiadhoz! Annyira aranyos azokon a képeken! Nagyon ügyes, hogy már önállóan eszik-iszik! Amúgy kitől örökölte a tejfel szőke haját?:)
Amúgy a helyedben én is felállítottam volna a diákok! Sajnos mostanában nagyon kevés az emberség az emberekbe, főként a fiatalokba! Én még 16 éves koromba simán átadtam a helyet kismamának, anyukáknak gyerekkel és az időseknek!!!
El tudom képzelni, hogy milyen busszal közlekedni, mert nekünk nincs kocsink és ha megyek valahova babakocsival, vannak olyanok is, akik még attól az ajtótól is messze elmennek nehogy segíteni kelljen nekem feltenni a kocsit. Eddig kb kétszer segítettek, pedig én is elég sokat járkáltam ide-oda:(
Vikkata,
azt hiszem én ilyen szomszédot nem szeretnék:( és próbáltál már vele beszélni, hogy miért pont akkor jön rá ez a hülyeség? mit mondott, vagy nem lehet vele beszélni? neki nincs családja?
mi 4 emeletes téglalakásban lakunk,de szerencsénk van, mert idősekkel vagyunk körülvéve nagyjából és sehol semmit nem hallok....néha a lépcsőházban, ha a gondnok felesége üvölt, mert ő úgy szeret másokkal beszélgetni, ha ordibál...de ez kibírható!
Szorítok, hogy minél előbb sikerüljön lakást találnotok!
Gabicsibe,
kipróbáltuk, amit mondtál, de a normál vacsi után 20 perc után üvölteni kezdett és megivott megint 210 ml tápszert és este lefekvés előtt megint annyit
, de azért köszi a tippet!
Azóta eltűntek Botiról a kiütések? lehet, hogy tényleg a tojástól volt?
Mit szólt Boti az ágyhoz? teszel majd fel róla képet?
A buli milyen volt?
Bibar,
Csodaszép kismama vagy! Olivér is nagyon helyes kissrác! Az a tekintet
Lukiék jól vannak?
Minden rendben volt a 4D-n? Kislány vagy kisfiú?
Juci,
Nagyon aranyos a kis meglepitek
nekem sajnos nem tudtak 4D-t készíteni, mert túl vastag volt a hasfalam! A lányokban már tudatosul, hogy testvérkéjük lesz?
Süni,
Ti jól vagytok? Képet kérünk majd Zétiről!
Vic,
Örülök, hogy Ti is jól vagytok! Oltás után lett láz? Majd tegyél fel Rékáról képet, mert régen láttuk!
Mot,
Hihetetlenül szép az a kép, amit feltettél! szorítok a szopizáshoz és Krisztinek is, hogy gyógyuljon meg!
Rólunk:
Uche másfél hete átalussza az éjszakát abszolút nem kell fel, így néz ki, hogy olyan hat óra körül vacsorázik, van amikor később, majd fél 8-8 körül megissza a 210 ml tápszert, játszik még 10 óráig akkor is megissza a 210 ml tápszert és reggel 7-kor kell, DE csak enni, akkor is megissza a 210 ml tápszert és alszik 9-10-ig. Egy szavam sem lehet, remélem, hogy ez így is marad!
Utána meg 12 óra körül megint alszik vagy 3 órát, szóval elég sokat alszik napközben is!
most kezdte el mondani a baba szót, igaz nagyon mást nem, de ezen is csodálkoztam, hiszen három nyelven beszélünk hozzá, ki tudja, hogy mit fog majd még mondani és mikor
Szinte már csak állva közlekedik négykézlábra már nem nagyon megy. Bejárja az egész lakás, igaz nem nagy
Jó fiú egy szavam sem lehet! Még jó, hogy nem csináltam vele végig a 3 napos üvöltést, amit a dokinő javasolt, mert ezek szerint akkor még tényleg kellett neki az éjszakai kaja...
Képzeljétek lányok, beneveztem egy fogyókúra versenybe, amit itt is hirdetett a gastroyal és bekerültem!
hétfőn kezdődik és egy hónapig kapjuk a kaját tőlük, mármint én és egy hónap múlva mérlegelés...remélem, hogy sikerül tartani, semmi mást nem ehetek, csak amit hoznak enni és inni...szorítsatok!