Sziasztok!
Itt vagyok, itt vagyok BArbi!!!!Úgy látszik hatásos volt az invitációd.Nem mintha eddig ennek hiánya miatt nem írtam volna. Talán Vera a tanú rá, hogy mennyire leköt Robó és nincs mellette időm írogatni. Sokszor még elolvasni sem tudom a napi termést csak a képeket nézegetem meg. Azt meg végképp nem tudom mit írtam utóljára magunkról...
Akkor magunkról egy pár sort: Robó elkezdett menni, már elég ügyesen szedi a lábait. Mint Vera is írta sokat beszélget, puszikat ad, huncut nagyon. JA és Vera kihagyta, hogy hisztizni is tud ám, de nagyon!! Kezd saját akarata lenni és igencsak érezteti velünk, hogy az legyen amit ő akar. Persze ez nem mindig sikerül neki, de azért mindig próbálkozik ám.Majdcsak leszokik róla hamarosan
.(vagy ne reménykedjek?
)Mellette tüneményes, értelmes nagyon. Hirtelen és gyorsan csak ennyi jutott az eszembe...
Sajnálom, hogy már nem tudok napi rendszerességgel jönni, de látom nem én vagyok az egyedüli, aki időhiányban szenved, mindemellett krónikus fáradtságban is. Szerencsére már jobban alszik Robó egy fokkal, de még mindig nem alussza át az éjszakát.Mégis valahogy úgy érzem, hogy régebben még jobban bírtam az éjszakázást Robóval, mint most. Lehet, hogy nálam is mostanra állt vissza hormonháztartásom és emiatt lehet...Röviden ennyi történt velünk, ja és kész a konyhánk is
Nagyon édes a kis zsivány Marcus, a sörivó Beni, a csúzdázó nagyfú Ádibádi, Hami-Zsoti páros, nameg a hintapalinta, kapunyitó Lizi kisasszony, szülinapi Bene és komoly tesója is csuda édik,(Orsi te lennél a háttérben?).
Mára ennyi futotta, Zsizsáéknak jobbulást kívánok.Küldök sok gyógyenergiát és igaz kilókat nem tudok, mert rajtam is lötyög a gatya, de biztosan akadnak itt lányok,akik szívesen passzolnak pár kilót.Igaz?
Vera: gartulálok Bencus feltérdeléséhez. Hogy milyen tüneményes együtt a két fiú
.
Többiek:meg kell jegyeznem, hogy Bencus is rengeteget fejlődött és olyan kis értelmes. Elkápráztat a szókincse, nagyon kis ügyi
. Jó volt nagyon találkozni Veráékkal, csak nagyon rövid volt....
Zit: hogyne várjuk, hogy mindennapi írogató legyél
.Igaz jobb lenne, ha apa is veletek lenne, de ennek is van jó oldala.Ügyi, értelemes nagyfiatok van ám!Milyen oltást kap Beni?
Edit: jó olvasni felőletek, gyere néha ha van egy kis időd. Jó utat kívánok , képeket várunk ám!Látom haldtok a bölcsibe szoktatás terén. Nagyon érett nagyfiú már Boti!
Gabi: gratulálok Zsolti lépéseihez. Lassan már szaladni fog
.
Ann: azért én megpróbálom legközelebb levenni egy kis cukorral HAmit a lábáról
. Persze csak viccnek szántam
.Homokozás tuti jó lehetett
.Robó ha belejön, még a pelus alatt is homokos szokott lenni, nem értem hogy csinálja, mikor halom ruha van rajta??
HAnzika: látom nálatok is van szárnybontogatás, kitartást
.
Többiektől elnézést, de el kell búcsúzzak. Megpróbálok sűrűbben jönni, de nem ígérhetek semmit...
Jó éjt:Anita