Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép

Boldog szülinapot Martinnak!
Kép

Vera, nagggggggyon tündériek a képek Kép Biztosan nagy sikere volt az első szülinapnak!!! KépKépKép

Edit, bölcsi, dolog, gond Kép Várjuk, h leírd bővebben, h hogy vagytok. Érdekel, hogy hogy élitek meg a változásokat! Küldök energiát!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanzika, ajjjajjjj, nem lehet, valami jó, h keresztülhúzták a számításodat munka ügyben Kép

Hami tegnap volt 10 hónapos , megmértük: jelentem, átléptük a 7 kilót rendesen: 7280g és 72 cm! Na, ugye szép KépKépKép
És most ahelyett hogy aludna, apa táskájából pakol ki - be, és amikor nem sikerül, kiabál vele Kép Igen, ez a mobiltelefon befér, de ez a pohár nem, de miért nem? De én ezt is bele akarom rakni!!!

Lehet, h megint feleslegesen kérdezem, de van kedve vkinek holnap szigetezni vagy valami? Úgy tűnik, még jó idő lesz. Nos?

Cuppp
Ann
annann

Sziasztok!

<font color="ff0000">Dandy,
Martinnak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!</font>

Kép

Ann,
nagyon ügyesen növöget a 10 hónapos Hami Kép Gratula neki! A játszóházas képek is nagyon jók, azt hiszem nekünk is ki kellene már próbálni ezt a játszóházat Kép
Mikor lesztek kint a Szigeten? Mi szívesen kimennénk Kép

Edit,
jó hogy írtál Kép Gratula Botinak a járáshoz!!! Hogy megy a bölcsibe szoktatás? Hogy tetszik Botinak? Gondok Kép Remélem nem komoly.

Hanzika,
nehéz kérdés ez a munkahely. Mostanában én is sokat gondolkodom, hogy mi lesz vajon, amikor vissza akarok menni dolgozni... Ha nem azon az osztályon dolgoznál, az nagy gond lenne? Más osztályon volna neked való munka?

Vera,
nagggggyon jók a szülinapos képek Kép Szép ajándékokat kapott Bence, és a torta is klassz. A bébitaxi nagyon tetszik, látom Bencikének is, és nagyon ügyesen ül rajta! A képek alapján én mindig úgy látom, hogy Bencike husibb, mint Zsoltika Kép De nehéz is őket lemérni, mert hát nagyon tudnak mocorogni. Az itthoni mérlegünk szerint Zsolti súlya 9,2 kg, szóval nem sokkal tér el a rendelőben mérttől Kép

Barbi,
örülök, hogy Ádámka javulgat. Bilizés Kép

Orsi,
jó hogy jelentkeztél Kép Írj bővebben is a két lurkóról, ha van időd! Ja, miért ment új oviba Panna?

Klarissza,
hazaérkezett már Apa?

Cory,
nagyon jók a képek! Zsoma jó kis husi volt már 1 naposan is KépKépKép

<font color="0000ff">Ma nagy kiruccanáson voltunk, ugyanis a szüleim házassági évfordulóját ünnepeltük, és étteremben ebédeltünk Kép Zsoltika eléggé sajtkukac volt, így kézről kézre adogattuk, csak akkor nyugodott le egy kicsit, amikor kihozták a kaját, és kapott belőle Kép De nagyon jól éreztük magunkat, olyan jó hogy már így ki lehet mozdulni Kép De az alvás... Ma reggel fél 7-kor kukorékolt Zsoltika, aztán 9-kor újra elaludt, és szunyált 11-ig. Ilyet nem nagyon szokott, mármint korán kelni igen, de így kora délelőtt nem nagyon alszik. De legalább mi is pihentünk Kép

A jövő héten pedig már nagy pakolásban leszünk, mert még a parkettázás előtt egy csomó mindent le szeretnénk vinni majd Szentesre (többek között a franciaágyunkat Kép), meg a szüleimhez, tesómhoz és barátokhoz is viszünk értékes és mozgatható dolgokat, hogy azok se legyenek itt útban. Hú, már előre fáradok Kép

Most viszont szaladok le Apához, ő sétáltatja Zsoltikát Kép

Sziasztok,
Gabi</font>

pgaboka

Martinnak boldog szülinapot!

Zsizsa és Gabó

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Gabi, írtam mélt Kép
annann

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket!
És akkor pár kép,
ilyen volt 5 percesen:
Kép
ilyen lett:
Kép
Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy,
hú milyen nagy lett Martin! Látom tetszett neki a torta Kép Ha van időd, írj bővebben magatokról, a szülinapról Kép

Ann,
válaszmail ment Kép

És én is megyek Kép Jó éjt mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Dandy: BOLDOG SZÜLINAPOT Martinnak! Kép

Gabi: pedig akkor még csak 2280g volt Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hú én nagyon lemaradtam a köszöntésekről, de tegnap este nem tudtam valami oknál fogva a szülinapi köszöntőmet elküldeni.Nem ment a babanet...
Nade nem magyarázkodni akarok, hanem a kis drágákat felköszönteni!

Batkamanó: Emmának kis késéssel, boldog szülinapot kívánunkKép.Fotókat várunk ám !

Dandy: MArtinnak is nagyon sok boldog szülinapot, jaj de drágák Dorinával a fotónKép

Docka:Andrisnak is holnapra szól ám,hogy nagyon sok boldog szülinapot kívánunkKép(biztonsági okból kifolyólag, már ma elküldömKép)

Kép

Robó és Anita
anita77

Sziasztok!

Csak 1-1 mondatra ugrottam be...

Gabi!
Leveled megkaptamKép holnap írok, csak ma már hulla vagyok, mert két órát vasaltam az imént...Kép

Ann!
Gratula a 7 kiló átlépéséhezKépKép

Dandy!
Martin nagyon szép és nagy fiú lettKép

Hanzika!
Kedden délután jön hozzánk a gyógytornász, akkor megkérdezem hogy vállal-e még magánban babát és kiadhatom-e a tel.számát. Ha igen, utána küldöm!

Edit!
Jó hogy írtálKép Ha van egy kis időd írj magatokról bővebben, engem is érdekel minden a bölcsivel kapcsolatban (na nem azért mert én is szeretném beadni BencétKép hanem hogy nektek hogy sikerül a beszoktatás), hogyan éli meg Boti? Na és Te????

És még annyi hogy visszaolvasgattam az archívban és így még jobban feltűnt hogy egyre többen eltűnnekKép Pl. Szisz és Susie, Diti, Meme, Regina, csak hogy pár nevet említsek, talán ők írtak a legrégebben. Már nem is fognak?!Kép

Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Lányok!

Nagyon sok boldog szülinapot szeretnék én is kívánni, Emmának, Zsomának és Martinnak!Kép

Nagyon aranyosak a képek minden babórólKép

Tegnap felköltöztünk a téli lakunkba, ennek köszönhetöen a manó 4x ébredtKép Tudni kell róla, hogy átalussza az éjszakát 2 hós kora óta....
Jön 2 foga is, és tegnap elkezdte mondani, hogy teték=tessék, és hájó=hallóKép

Bocs, hogy csak inkább magunkról, de eléggé nyamvadt vagyok még mindigKép

Puszi Mindnekinek

Tündér&Ilang
tündér

Sziasztok!

MARTINNAK ÉS ANDRISNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Lelépünk Lacával ismét Debrecenbe. (Egyenlőre bébisintér hiányában, csak otthon tudom a vezetést gyakorolni.)
Vonattal megyünk, úgyhogy izgulok, mit fog az út alatt művelnmi a drágám Kép
Lizi szülinapján érkezünk haza Kép Kép

Puszi Mindenkinek!!!!
klarissza

Sziasztok!
Martinnak és Andrisnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Lizi és Panu

amiről Cory írt, ha valakit érdekel:
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=87714

Ann, Hami gyönyörű nagylány, már majdnem akkora, mint Lizi Kép, a méreteket tekintve (na jó, súlyban egy kicsivel több)

Cory: látom, Zsoma tanulja az egyedülevést Kép, nagyon aranyos!

Vera, jól viselte Benci a sok ajándékot, és a sok családtagot Kép, látható, ogy élvezte a helyzetet, helyes volt minden fotón, de ahogy a kislányra figyelt, az a legjobb, szerintem Kép, tiszta férfi Kép

Barbi, Ádi ilyen jól bírja a trónolást?, remélem, már jobban vagytok! jó szaladgálást!

Dandy, a tortaevés jól sikerült, Martinnak is ízlett Kép

Hanzika, a várható munka egésznapos lesz?

Edit, hogy megy a bölcsi? én is nagyon kíváncsi vagyok...

jajjjajjj, futok, mert szétfő a krumplim....

panu
panu

Hahó!

Docka Andrisának nagyon boldog szülinapot kívánunk!Kép

Zsizsa és Gabó

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Docka Andrisának boldog első éves szülinapot kívánunk! Kép

Hanzika+Marcus

Kép
hanzika

Ann,

Hát igen, nem egészen így gondoltam, bár tudtam, hogy a kolléganőmék most már a babaprojekten vannak Kép Csak azt hittem, én naív, hogy majd kb. augusztus környékén kell visszamennem....

Gaboka,
Lenne más osztályon szerintem munka a számomra, csak egy gond van. 11 évet lehúztam ezen az osztályon úgy, hogy egy évvel a cég beindulása után kerültem oda, tehát rálátásom volt a többi osztályra is. És hát nem szívesen mennék át máshová, az az igazság. Tán az informatikai osztály lenne az egyetlen kivétel, de azt azóta outsourcing-olták, tehát ez is kiesik. De igazából akkor lesz ez tiszta, ha publikus lesz a kolléganőm terhessége és tudok a benti személyzeti osztállyal és főnökömmel beszélni.

Vera,
Előre is köszi, ha megkérdezed a gyógytornászt! Leköteleznél!

Panu,
Szerintem egész napos. Tavaly, mielőtt eljöttem, egy anyuka szeretett volna 6 órába visszajönni, a főnököm nem egyezett bele. Azért én is megpróbálkozom egy-két tervvel, mint pl. 4 óra bent, 4 otthon vagy 6-7 órás munkaidő. Aztán majd meglátjuk.

Edit,
Én is kíváncsi lennék a bölcsis tapasztalataidra nagyon!

Puszi és jó éjt mindenkinek!

H.

Kép
hanzika

hi

megint csak éjjel jutok ide.

szoval ott hagytam abba, hogy kiestem a gyakorlatbol.

MINDEN BABÁNAK és ANYÁNAK akinek az elmult 1,5-2 honapban volt szülinapja, névnapja, hoforduloja sok-sok-sok-sok puszit és jo kivánságot küldök.

panna nem uj oviba, hanem ujra oviba jár. ma már volt a 3. férje is az ovi és ettöl ma nagyon jol érezte magát Kép

gyogytornászrol jut eszembe: hogy halad bencus a mozgással??

panu:
szupi játszonk lett a ház elött, nem jöttök????? bikáson is talizhatunk.

apropo. talit szerveztek mostanában?

hanzika:
hiányolal az nlc-röl.
ezt a képet neked dedikálnám.
Kép
hálás köszönet a segitségért!!

76vera:
horváth cukiba járunk mi is 8 éve. most éppen egy uszomedencét csináltatunk velük egy ismerösünknek.
náluk nincs lehetettlen, max várni kell rá egy picit. Kép
én a málna kupolájukat szeretem a legjobban, érdemes kiprobálni.
és látványnak sem egy utolso.

edit:
miért kellett bölcsibe menni? (tudom, már mindenki tudja, de én még nem, bocsi a többiektöl)

barbi:
jo a kép ádirol! jo lenne, ha benedek már bilizne, de nem fogom eröltetni.

és akkor 1-2 kép:
születés után pár orával:
Kép

és 1 évesen:
Kép

és még kettö:
Kép
Kép

na jo8
holnap nem jövök, mert pannának tánca lesz és hulla leszek mire hazaérek a 2 gyerekkel+ uszija lesz benének.
szerdán jelentkezem-- remélem
orsolya11

Sziasztok!

Köszönjük a további köszöntéseket! Jelentem a torta elfogyott!Kép)

Docka Andrisának Boldog szülinapot kívánunk!!

Dandy
dandy

<font color="0000ff">Sziasztok!

Éjfél előtt még egy gyors beköszönés:</font>

<font color="ff0000">Docka,
Andrisnak nagyon boldog szülinapot kívánunk Kép</font>

Kép

<font color="0000ff">Ma taliztunk Ann-nal és Hamival a Margitszigeten Kép Nagyon jó volt, rettenetesen meleg volt, sokfelé jártunk, csak Zsoltikának volt egy sírósabb időszaka, de aztán elaludt Kép Majd teszek fel képeket, de inkább holnap, most már zuhanok az ágyba.

Jó éjt,
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

Megint csak futólag tudok én is irni, de itt már késö van, és ideje aluszkálni menni.

Martinnak és Andrisnak nagyon boldog ELSÖ szülinapot kivánunk, üdv srácok az egyévesek közöttKépKépKép
Kép

Mi most már családilag jól vagyunk, végre kigyógyult mindenki a betegségböl. Hétvégén voltunk is kirándulni, meseszép tájakon,hegyek-virágok-tavak között. (majd ha lesz idöm kicsinyiteni a képeket rakok is fel. APropó, milyen programot használtok kicsinyitéshez?MErt amit én használok az olyan nagyon bénára alakitja át, nem csak tömörit hanem "rondit" is a képen...Na, ez csak egy mellékvágány volt)

Ádám nagyon ügyesen tanulgatja a bilizést, tegnap 3-szor volt igazi pisi, ma csak egyszer, de én már ennek is örülök, egyszer majdcsak rákap az izére...(na nem a pisiéreKépKép)
És most már külön szava van a cicára titya(vagy valami ehhez hasonló babahang), és a kutyára Bá-(ez a Vá-vából), és mindig mutogatja is amikor látunk állatokat...Meg a repülöt,meg a lámpát, meg macit a falon, a csacsit szóval elég sokmindent ért. Ha kérem,hogy hozd ide...akkor hozza, és a vedd ki a cumit is müködik, kiveszi és adja a kezembe.
Na, hirtelen ennyit jutott az eszembe,még megnézem milyen képek vannak, és megyek is.

Látom van egy nagyon szupi Bence szülinap, szép és sok ajándékkalKép , Kicsi-nagy és tortás Martin is nagyon aranyosKép, Ikertesónk kicsiben-nagyban is ügyi, az a tologatós nagyon jópofi játék! Panna is aranyos,komoly óvodás lányKép

Sziasztok,remélem mindneki jól van ,és aki nem ir, az ir hamarosan!!!!!!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Mi megint hosszú hétvégéztünk, úgyhogy utólag kívánok sok boldogságot a két szülinaposnak, azaz Martinnak és Andrisnak.
A képek alapján mindenhol jól telt a nagy nap Kép.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!
Orsi, egyre jobban hasonlítanak a gyerekek egymásra, nemde? ezen a héten nem ígérem a talit, inkább a jövő héten. most én dolgozok hajnalokban, du. főzés, háztartás Lizi mellett, apa folyamatos munkában ezen a héten, nagyi segít ki minket délelőttönként, és a hétvégére a nagyival, 3-an csajok elutazunk Zalabérbe.

Hanzika, szerintem se add fel, próbálkozz, hátha bejön egy kis könnyítés, akár időben, akár otthoni munkával, bár megjegyzem, ez sem egyszerű, hiszen most már kevesebbet alszanak a gyerkőcök és amikor ébren vannak állandó felügyeletet igényelnek. megkérdezhetem, mi a munkád? hozzáteszem, hogy nekem is elengednek a 6 órából kettőt, ez a kettő a 4 óra stúdió után eléggé laza, igaz, nem állandó alkalmazásban vagyok, hanem napidíjas, számlás. és ez ugye sok hátrányt is jelent.

és végül két kép a nagylányról:

mama, ki akarok menni, itt kell kinyitni???
Kép

nem sikerült Kép, segítesz??
Kép

panu
panu

Sziasztok!

Bence már két órája alszik, én meg unatkozomKép Már megfőztem az ebédjét, kettő után jön a gyógytornász, de nincs még szívem felébreszteni.

Ma van a házassági évfordulónk, este megyünk a Várba egy kis romantikázásra, mert már régi vágyam volt hogy sötétedés után nézzük meg fentről a várost. Persze amint elkezd sötétedni, már indulunk is, mert hármasban megyünk Bencével (bébiszitter hiányábanKép) és így nem lehet hosszúra nyújtani.
Délelőtt elvittem Bencét fotóshoz és annyira szép képet csináltak róla! Még mosolygott is, pedig meg volt lepődve rendesen!
Vettem ugyanis Apának egy klassz képkeretet és ebbe szerettem volna egy friss mai fotótKép Remélem örülni fog neki!

Docka!
Andrisnak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
Kép

Regina!
Neked pedig nagyon boldog névnapot kívánunk (ha ma tartod és olvasod még egyáltalán a topicotKép
Kép

Panu!
Ez a Lizi hatalmasat nőtt már megint mióta nem láttukKép És nagyon szééééép! Vagány abban a kis sapekbanKép

Gabi és Ann!
Képeket tessék feltenni a minitalirólKép

Orsi!
Gyerkőceid csudaszépek és szerintem is egyre nagyobb a hasonlóságKép
Köszi az érdeklődést, Bencike halad, bár a mászást nagy valószínűséggel kihagyja, mert úgy kúszik mint a csík, a mászás nem érdekli, viszont mindenhol térdelni és állni szeretne. Na de még ez sem megy egyedül, csak némi segítséggel. Igaz még a gyógytornásznak is nehéz térdeltetni vagy guggoltatni mert egyből nyomja fel magát állásba. És ha fogjuk a két kezét nagyon peckesen lépeget, és annyira koncentrál hogy még a nyelvét is kidugjaKép Csak keveset engedek neki ebből, ilyenkor jön a hiszti...

Tegnap lent voltunk az udvaron bébitaxizni, hát egy ideig ment is, néha már ráérez hogyan kell egyedül előrelöknie magát, de utána vonzotta a fű, fa, bokor és le kellett venni róla, sétáltunk meg bogarásztunkKép

Szép napot mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kép

Andrisnak boldog szülinapot kívánunk! Kép
Kép

Tényleg taliztunk Gabiékkal tegnap és baromi nagyot sétálunk, a (korábban műtött és most újra szerencsétlenkedő) térdem egy kicsit lestrapálódott, de semmi gáz, mert jól éreztük magunkat! Kép Teszek fel 1pár képet mingyá' Kép

Vera, nagyon édi lehet Benci, ahogy áll + lépeget Kép peckesen, nyelvnyújtva, el tudom képzelni. KépKépKép Bébitaxizás KépKépKép Szerintem nem tuti, h kihagyja a mászást, attól még, hogy állni akar (s talán jobb is lenne, ha nem tenné, bár ügyin kúszik!), szerintem majd most fog megjönni hozzá a kedve! Haminál is úgy volt, h már ült és állt, amikor még egész gyakran kúszott, s csak utána jött rá a mászás ízére.
Boldog házassági évfordulót nektek!!!
Kép

Panu, hűűűűha, hogy Lizi mekkora nagy lány lett. Én már jóval több mint 1 évesnek nézném... Téged se irigyellek a munka miatt. De az a lényeg, h Te jól érezd magad. Tényleg, jól érzed magad? KépKépKép

Barbi, Ádám már egész nagyfiú, nagyon okos Kép Titya, Bá KépKépKép Örülök, h meggyógyultatok! (Képkicsinyítés: IrfanView)

Ma voltunk az oviban (munkahelyemen) és kipróbáltuk a homokozót Kép Cseppet vizes volt a homok és koszosak lettünk, de ez vele jár. úgy sajnálom, h nem volt nálam fényképezőgép, pedig elárasztalálak benneteket képekkel Kép Egyébként érdekes, h csak matatott a homokkal + lapátolt, de nem akarta megenni.
És az is kiderült, h nem fogad el mástól kaját: épp gyümölcsöt ettek a gyerekek, körtét, megkínálták őt is egy szelettel, de nem kellett neki, pedig imádja a körtét,bármikor, minden mennyiségben jöhet. Jó Kép leglaább nem viszi el a cukrosbácsi KépKépKép

Na keresek képeket.
Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Most csak a képeket teszem fel, kiváncsi vagyok mennyi fog látszani belölük...

Panu, ez a Lizi-lady olyan nagy lány már!!!És milyen édesKépKép

Na megyek, itt esik az esö,és nem tudunk kimenniKép

Barbi
Kép

Kép

Kép
Ezen a képen lehet látni lennt az utat, onnan másztunk fel a hegy tetejére, jóóó magas volt.
ÁDám a hátihordozóban jött, és lefelé belealudt ebbe a hegymászásbaKép

Kép
Kép
barbi

Na, akkor itt volnánk:
Zsoltika-Gabi
Kép
...és még egy Hami
Kép
Meg Hami hintapalinta
Kép
annann

Meg Hami galambot kerget (ha vki tudja, h ez milyen állat, akkor mondja meg, a munkahipotézis az, h galamb..)
Kép

Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Ezek a babócák (akik már nem is annyira babásak, inkább kigyerekesekKép) csudaaranyosak, csudahelyesek Kép Orsi Benéje és Pannája, Barbi Ádámja, Gabi Zsoltija és Ann Hamija Kép És az én "szerelmem" Lizi milyen nagy lány már! Kép

Orsi,
Szívesen még egyszer Kép Azóta én is gyűjtöm, engedélyezték odabent a nagyok és van is már egy fürdőkádas játékunk és egy formagyűjtős dobozka Kép
NLC-re meg nem tudok 3 napja bejutni, nem enged be Kép

Barbi,
Szép tájakért még mindig irigy,irigy Kép Örülök, hogy Ádi jól barátkozik a bilivel Kép És azok a szavak Kép Nálunk most minden baba Kép

Panu,
Kereskedelmi asszisztens voltam egy amerikai kereskedelmi cégnél . Most már elég nagy az osztály, így nem tudom, hogy mire jutok majd. De nem adom fel Kép Az sem rossz, hogy te is kaptál egy kis időbeni könnyítést Kép

Vera,
Először is: Boldog házassági évfordulót! Kép Hogy sikerült a kiruccanás a Várba? Én imádom ilyenkor a várost, olyan csodaszép! Még ifjúkoromban, egy milánói kiruccanásból hazajövet láttam repülőről a várost, főleg a Várat és környékét éjszaka, akkor jöttem rá, hogy nem nagyon láttam még szebbet!
És apája mit szólt a képhez?

Ann,
Tök jó, hogy Hami élvezte a homokozót. Én még nem próbálkoztam vele Marcusnál egyelőre. És az is jó, hogy nem fogad el mástól semmi kaját. Nálunk se nagyon, bár az is igaz, hogy ha családilag eszünk, majd kinézi a kaját a kezünkből és kunyizik. Ez akkor muris, mikor egyik oldalról Marcus, másikról a cicánk vesz körbe engem, mikor eszem és sóvárogva nézik a tányéromat Kép
Szerintem a madárka meg galamb.

Jó éjt

H.

Kép
hanzika

<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!

Zsoltika ma hanyagolja az alvást Kép Még mindig ébren van, pedig ilyenkor már rég aludni szokott. Jelen pillanatban az apukájával csapkodják a konyhaszekrény ajtaját Kép Én meg végre olvasgathatok meg írok is Kép</font>

Hanzika,
azért remélem, minden rendben lesz a cégnél!

Barbi,
még mindig nagyon gyönyörű helyeken jártok! És Ádám is hatttalmas nagyfiú Kép De ügyes, hogy már így beszél! Zsoltika még mindig az "oda"-nál tart KépKépKép

Ann,
homokozás Kép Jó, hogy nem eszi Hami a homokot, így nem kell állandóan lesni Kép

Vera,
boldog házassági évfordulót! Milyen volt a romantikázás? Kép

Panu,
csatlakozom az előttem szólókhoz: Lizi nagyon nagy! És milyen lazán sétál Kép Igazi baseball-hölgy Kép

Orsi,
komoly nagylányod és huncut Benéd is nagyon szépek Kép

<font color="0000ff">Tegnap nagyon jó volt a mini-tali Ann-nékkal Kép Velünk voltak még a barátnőmék, tehát 3 anyuka és 3 baba volt jelen. Nagyon szuper idő volt, sőt inkább túlságosan is meleg. Először a Kalandpark melletti játszón mászkáltak a gyerkőcök. Úgy bírtam, hogy a 3 gyerek háromfelé mászott Kép Aztán elindultunk az állatkert felé, mondván hogy a picik majd bealszanak a babakocsiban. Ez eddig nálunk mindig működött, mert már amúgy is alvásidő volt Zsoltikának, de most persze nem akaródzott elaludnia. Végül az állatnézegetés után szopival bealudt Zsoltika is, ekkor már Hami és Krisztián is aludtak, hát elsétáltunk a vízeséshez és a zenélő kúthoz is. Jó nagyot jártunk!!! Én is teszek fel néhány képet, ha nem baj Kép

Ami még külön jó volt: Zsoltika úgy elfáradhatott tegnap, hogy éjjel egyáltalán nem kelt fel, este 9-től reggel fél 7-ig aludt Kép Teljesen ledöbbentünk, de persze nagyon jólesett az alvás a férjemnek és nekem is KépKépKép

Végül a képek:</font>

Zsoltika álldogál:
Kép

Hami: jól áll a frizurám? Kép
Kép

Hami és Ann:
Kép

<font color="0000ff">Jó éjt mindenkinek,
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok Lányok!
Orsi, jó hogy újra vagy! Már régen is irtam ,hogy szeptembertöl visszamegyek dolgozni, eredetileg is ugy terveztem. Rengeteg munka van egyébként idebent most hirtelen (megnyert pályázatok, amiket nem lehet veszni hagyni) és nincs ember. Én meg pont ezért maradtam az egyetemen, hogy ezt csinálhassam.

Bölcsi: talán délután már többet tudok, de az az igazság, hogy szerintem 1-2 hónap amig igazán kiderül, hogy jó döntés volt-e. Eddig minden nap ott voltam én is vele. Elöször 1 órát, aztán 2-t stb. Tegnap már megebédeltették és lefektették úgy, hogy nem voltam bent. Minden gond nélkül el is aludt (ettöl féltem igazán) és vagy 1 órát aludt is. Az evésnél csak az a baja ha nem ö kapja éppen.
A játékidö nehezebb, eddig 3szor mentem ki kisebb idökre és egy jó 1/2-3/4 óra után egyszercsak rájött, hogy nem vagyok ott és vigasztalhatatlanul elkezdett sirni. Erre behivtak, de ez persze nem megoldás. (Egyébként elötte amikor kimentem elbúcsúztam, pá-pá meg minden, de az nem volt baj) Amikor meg ott voltam, akkor tök messze is elment és rám sem nézett, úgy játszott. Persze ez mind normális, tudom.
Ma megint magától ment be a csoportba. Ma van az elsö nap, hogy csak alvás utánra megyek érte. Kiváncsi vagyok hogy telt a napja. Az enyém egyelöre körömrágósan.

Vera, nem is irtam még, hogy milyen fantasztikusan fejlödik Bencike! Gratula hozzá!

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Képzeljétek, Zsoltika ma délelőtt a játszótéren 9 LÉPÉST TETT MEG TELJESEN ÖNÁLLÓAN!!! KépKépKép

Napról napra ügyesebb, tegnap ugyanis 4 lépésnél tartottunk. Most már biztos, hogy elindult, és láthatóan élvezi Kép

Annyira örülök!!!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Nagyon mérges vagyok, mert sz@r a gépünk és pont akkor fagyott le mikor épp elküldeni készültem egy hosszú leveletKép
Gyorsan újra pár sor:

Gabi!
Hatalmas gratula Zsoltikának a járáshozKép Nagyon ügyi hogy még a szülinapja előtt elindultKép
Szigetes képeken pedig gyönyörű!

Edit!
Biztosan megszokja Boti a bölcsit, szerintem hamarabb mint TeKép
Egyébként mit adnak nekik enni? Mennyire veszik figyelembe hogyha valaki pl. még nem eszik ezt vagy azt? Mármint az ilyen picikéknél. Vagy naív vagyok és semennyire?Kép Hú, mi lenne ott Bencével a sok darabos kajávalKép

Hanzika!
A Pampers fürdős játéka milyen? Mert mi is azt kértük csak még nem jött meg. De a szülinapjára kapott is Bence hasonlót, úgyhogy lehet hogy ajándék lesz majd belőleKép

Barbi!
Megint szép helyen jártatokKép Ádi aranyos a képeken! Szerintem ő 1évesen több helyen volt már, mint mi itt a topicbanKép

Ann!
Homokozó Hami ari lehette, kár hogy nincs kép róla. Tessék pótolni!Kép Viszont a szigetes képeitek nagggyon jók, főleg a madaras tetszettKép
De jó nektek hogy bármikor bemész a munkahelyedre mindig gyerekek veszik majd körül HamitKép

Remélem úgy lesz ahogy mondtad és Bence mászni is fog, bár már ott tartanánk...

Tegnapi évforduló klassz volt, szép rózsacsokrot kaptam ApátólKép Utána elmentünk a Citadellára (mégsem a Várba), sétáltunk, fényképeztünk sokat. Benci nagyon élvezte, sikongatott a fáknak és szerintem az külön tetszett neki hogy sötétben sétálunkKép
Este pedig meggyújtottuk Apával az esküvői gyertyánkat, amit már tavaly a kórházban is (ugyanis az 1. évfordulónkat a kórházban ünnepeltük Bence születésekorKép).

Ma délelőtt pedig itt jártak nálunk Anitáék RobóvalKépKépKép A fiúk jól elvoltak egymással, Robó naggggyon okos-ügyes fiúcska, le voltam döbbenve mennyi mindent csinál és mond. Anita mostanában nem mesél róla sokat, pedig lenne mitKép Jön-megy, puszit ad (még Bencének isKép), brekeg és hinta-palintát mondKép meg még sok-sok mindent! Nagyon aranyosKép
Jó volt velük újra találkozni!Kép

Teszek fel képeket is:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Jók ezek a közös képek, a Zsolti-Hami és a Bence-Robó duó nagyon jól érzi magát!!!!
Elöször nem ismertem meg Hamit a kendöbenKép, aztán rájöttem,hogy az ZsoltikaKépKép GAbi, gratulálok a lépésekhez, ÁDám ugyanigy haladt. Elöször 5-öt, aztán 5x5-öt, utána megállás nélkül kiment a konyhába, az kb 15 lépés egyszerre...Ma meg már egyedül kigyalogolt velem a mellettünk lévö iskola udvarán a játszótérre, nem tudom mennyi méter, de elég sok gyalolgolva még nekem is...

Láttam Anitát is a képen, legalább igy feltünik néha a topicbanKép, szegénynek sok a dolga mindig, de azért irogathatna a nagyon ügyi Robóról!!!Hogy miket tud már ez a nagyfiú!?!?Kép Mesélj még ANitaKép!!!

NA, nálunk pontosan 3 napig tartott a csoda a bilivel, se tegnap, se ma nem volt produkció...Hát igy nehéz is lesz,napközben pelusban van, nem látom,hogy mikor pisil-mikor nem,igy aztán lehet éppen az én akcióm elött engedett egy adagot a pelusba, és igy hiába várjuk a bilibe a csodátKép Azt viszont még nem akarom,hogy egész nap meztelenül szaladgáljon, olyan nagyon komolyan még nem bilizünk...
Mind1, majd kialakul.
A mászókán nagyon otthonosan érzi magát, tegnap voltunk egy nagyon jó kis játszótéren, nyáron viziparadicsom is,majd jövöre kipróbáljuk már azokat is.Gond nélkül megy mindegyikre fel-le, mi tényleg csak disznek álltunk ott melletteKép

Most nekem is csak ennyi idöm volt, megyek vasalni és egy kicsit irogatni, el vagyok maradva a levelezésemmel...

Régen irt lányok hol vagytok????Már vége a nyárnak, tessék megint irogatni!!!

Sziasztok
Barbi
Ezen a mászóka-akadálypályán egyedül végimegy és a csúszdán is lecsúszik egyedül, csak apa nem hiszi elKép

Kép
Kép
barbi

Na, a képek lemaradtak,ime:
Kép
Kép

(mellesleg a fényképezönkben elemtöltés után mindig elállitódik a dátum,néha észreveszem,néha nem,igy van egy halom 2002-es dátummal ellátott képünkKépKép)
Barbi

Kép
Kép
barbi

Kép

<font color="119911">Szia mindenki! Kép Kedden este hazaértünk mi is, csak azoknak jelentem akiket érdekel. Kép Mivel fél hat óta hallgatom a szomszédok szenvedését, ami abból áll, hogy versenyeznek ki tud minél zajosabban elindulni suliba, melóhelyre, így felkeltem, beizzítottam a kávéfőzőt és most ideültem regényt írni. Kép
Erősen gondolkodom azon, hogy beperelek valakit, vagy a honvédséget, vagy az építőt, mert ez nem normális szerintem, hogy ennyire lehet hallani mindent. Egy éve nem aludtam ki magam, ami ugye sem az egészségnek, sem határtalan szépségemnek</font>Kép <font color="119911">se tesz jót. Na mindegy.
Szóval megjöttünk, jó volt meg minden, csak kicsit sok volt...nekem a távollét, azért mégiscsak más az embernek a sajátjában. Beni nagyon jól érezte magát, csak egyszerre 4 fogat növeszt, azt hiszem mind rágó fog, így eléggé szenvedtünk a popsival, kakival, de rendeződni látszik a dolog. Ja, Ann, így utólag is Kép a segítséget! Beni elutazás előtti este rájött, hogy profin tud puszit adni, azóta elhalmoz minket és másokat is. Kép Midőn haza érkeztünk és találkoztak Diával a játszón, ölelgették egymást és csókokat adtak egymás szájára, hihetetlenül aranyosak voltak.
Nem sok változás van nálunk, mondja, hogy "papa", ha integet "pápá", tegnap mondta, hogy "apa, anya, mama", a "lámpa" az már nagyon profin megy, a kutya még mindig "vau-vau". Ügyesen iszik már üvegből, pohárból és próbál egyedül enni, ami maszatosra sikerül általában, de élvezi. Akik régen látták azok szerint nőtt is, én nem tom, majd hétfőn megyünk szurira, akkor megméretjük Kép. Ja, azt is mondja, hogy "szia". Most más nem jut eszembe, pedig valamit még tud, majd legközelebb. Kép Ja, felmászik székre, ágyra és nagyon csibész, zsivány lett!.</font>
Most menek, felrakok pár képet, aztán ha lesz valami jövök. 21.-éig nem sűrűn, mert addig van itthon Ati, de utána minden nap fellelhető leszek itten, gondolom naaaaagy-naaaagy örömötökre. Kép

Ebéd nagyival, szegénynek nem sok maradt Kép :
Kép

Kép

Így eszik egyedül paradicsomot:
Kép

Alkesz Beni, imádja a sört.
Kép

zit
zit

Látom, sikerült mindenkit elriasztanom a topiktól.
Na, majd akkor még írok kicsit én. Újra. Kép
Eszembe jutott, hogy még miket mond Beni. Most már ha a füléhez tart bármilyen telefont, akkor tisztán mondja, hogy "hálló". Ha tüsszent valaki, mondja, hogy "ci" (hapci), mondja a "vájá"-t (várjál) és a "gyeje"-t (gyere). Ma reggel mentek le apájával és bejött értem, hogy "gyeje". Mondtam neki, hogy most csak ti mentek apával, erre közölte: "appa, babba". Kis okos fiam. Kép
Ennyi. Azért ír valaki? Légysziiii!! Kép

zit
zit

Barbi

Ádámnak boldog névnapot mára az itthoni naptár szerint!
Kép

zit
zit

Szia ZitKép

Én írok NekedKép Nagyon szép és kis okos fiacskád van ténylegKép Jó sok szót mond már. Mondjuk érdekes, mert Bence ugyan kevesebbet, de szinte ugyanezeket tudja. A "szia", "gyere" már régebben megy, pár napja mondja a kacsára hogy "háp" és a libáira hogy "gágá". Nagyon cukiKép
Tegnap pedig totál ledöbbentem mert számolgattunk (én öltözésnél is szoktam, meg macikat, tárgyakat, mindentKép). Erre tegnap az egy után mondta hogy te-tttőKép Többször egymás utánKép
De tegnap még volt egy jó sztorink: Apa reggel ment dolgozni, kikísértük az ajtóig és mondtam Bencének hogy Apa megy dolgozni hogy hozza haza nekünk a sok pénzt amit majd mi eltapsolunk. Erre elkezdett tapsolniKép Majd' megszakadtunk a röhögéstől. Annyira jó hogy már így lehet velük kommunikálni, és tényleg napról-napra okosodnak, én naponta írom Bence újabb és újabb tudományait, különben elfelejteném.

Zit, és a férjed mikor jön haza legközelebb ha 21-én elutazik? Biztos kicsit nehéz lesz Benivel kettesben, de épp azért mert ilyen kis okos meg mindig csinál valami újat, gyorsan elrepül majd az idő Apa nélkül. Közben pedig gyere sűrűn, majd mi elszórakoztatunkKép
Már ha a többiek is írnak...

Most én is arra várok hogy Bence felébredjen, már két órája alszik... Olyan rossz nélküleKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Csajok,
csak életjelet jöttem adni, nem is olvasok. Nagyon bekaptam egy betegséget, Gabi is, de szerencsére rajta nem annyira jött ki. Neki csak három hasmenéses széklete volt, én viszont tegnap este háromszor hánytam, és éjjel óránként rohangáltam a vécére, a végén már szédültem a folyadékveszteségtől, de inni nem tudtam a hányinger miatt. Ma kíváncsiságból megmértem magam, és három kilót fogytam a tegnap reggeli súlyomhoz képest.Kép Szóval elkélne egy kis gyógyenergia. Majd jövök, ha jobban leszek.

Bocsi, hogy csak ilyen hírekkel jöttem. Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ja,
és a tejci is eszméletlen mértékben lecsökkent, pedig Gabinak nagyon kéne a betegség miatt.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa, gyógyuljatok! Küldök gyógyenergiát ezerrel! Gabóca erös és nagy kislány már, biztos könnyen átvészeli, ha már az elején sem kapta el annyira, mint az anyukája. Nem lesz semmi gond. Tejci meg iztos visszajön ha te rendbejösz.

Zit, jó hallani felöletek. Hihetetlen okos Beni. Bár mindig is az volt. Mindig édes izgalommal olvasom (már mióta csatlakoztál), hogy miket tud, mert akkor egy-két hónap és mi is ezeket éljük át, számithatok rá. Ez jó érzés, kellemes várakozás.

Mi elutazunk holnap Lisszabonba pár napra, repülövel, kivancsi vagyok, hogy milyen lesz. Remélem jó. És azt is, hogy Apa is jól birja majd a babysitterkedést amig én a megbeszéléseken ülök majd.

Tegnap Botka mosolyogva fogadott a bölcsiben, ma meg amikor uszi után bevittem mosolyogva pápázott amikor elmentem és ahogy leselkedtem láttam, hogy utána nekiállt autót tologatni. Azért apájának azt mondták, hogy késöbb sirt egy kicsit. De amikor bement érte akkor épp happy volt. Ez persze mind nem sokat jelent, de legalább bizakodom.
Orsi, ti nem csütörtök délelött jártatok úszni Benével? Mi most mentünk át a 9 órás csoportba, bevált.

Panu, hallgattalak reggel a rádióban. Vagy fél óra volt amig leesett, hogy Te vagy. Kép Akkor mostmár folyamatosan dolgozol reggelente?

No megyek haza, mert biztos kezdek hiányozni a fiuknak és pakolni is kellene már ezerrel.
Csáó!
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Képzeljétek!!!
Bencike most először életében feltérdelt EGYEDÜL egy nagy doboz mellett!!!!KépKépKépKép Ollyan boldog vagyok!!!!!!

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Gabi,
Gratula Zsoltika lépéseihez! Kép Nagyon ügyes fiú már!

Vera,
És nektek is a saját feltérdeléshez! Kép Már csak egy "löket" és már mászik is! Kép
Nagyon jók a képek Beniről és Robóról Kép Ő is milyen nagyfiú már, meg sem ismerem ;-)
Pampers-es játék egy gumitappancs csík, rajta 3 figura - egy malom, egy lefolyós játék és egy csikóhal, ami spriccel. Ja és plusz egy pelikán, ami lapátként szolgál.
Örülök, hogy jól sikerült a házassági évforduló is Kép

Barbi,
Ádámnak boldog névnapot! Kép Jók a mászókás képek nagyon! És a bilizéssel még nincs semmi veszve, hisz állítólag olyan 2 éves korukban lesznek a babók tudatosan képesek erre az akcióra Kép

Edit,
Jó utat Lisszabonba! Vigyázzatok magatokra!
Látom, azért jól megy a bölcsibe szoktatás és Boti is jól viseli a dolgokat! Ne aggódj!

Zit,
Imádnivaló ez a Beni, főleg a paradicsomevős kép tetszik Kép És nagyon okos, ügyes már, mennyi mindent tud Kép

Zsizsa,
Jobbulást neked is és Gabinak is! Igyál, amennyit csak tudsz (nekem a dokinőm annó a sós-cukros teát javasolta és bevált. Így az elvesztett sót és cukrot egyszerre pótolhatod).

Marcus kezd nagy zsivány lenni Kép Eddig kis zsivány volt. Mindig az van, amit ő szeretne - bontogatja a szárnyait rendesen Kép Nálunk is megy a pápá, apa, papa. Cicát imádja, sokat fogócskáznak. Szépen áll fogódzkodva, lépeget, de még nem egyedül. Viszont a bal lábát még mindig beforgatja tartja, ha áll, vissza kell vele menni orthopédiára.

És végül egy kép róla:
Kép

Jó éjt!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Boldog névnapot Ádámnak!

Zsizsa: Jobbulást neked és Gabinak is!

Vera: gratula Bencikének a feltérdeléshez!
Jó újra látni Robót és Anitát, köszi a képeket!

Dandy

Dandy
dandy

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntöket ÁDám nevében,én egyedül csak a decemberit tudtam,még jó,hogy reggel anyukám e-mailben megirta...
Nem tudom otthon milyen az idö, de itt 4 fok van délben!!Fütünk,mint télen. De hó még nem esett,lehet az is fog..

Vera, gratulálok én is Bence mozgásához, látod szépen lassan csak beindul ökelmeKép!!

Zsizsa, neked meg egy adag gyógyitó energiát küldök, gyorsan lábalj ki a nyavajádból!!!

Képzeljétek, kedden találtak egy 2 órás kisfiút az egyik szemetes zsákban az éjjelKép Még élt, és már jól van, sikerült megmenteni. Megtalálták az anyukáját, 15 éves csaj, egyedül volt otthon a 12 éves és 3 éves öccsével, amikor megszültKép
Tudom,hogy otthon is vannak ilyen történetek, itt nálunk nem sürün szerencsére...
Micsoda mázlija van a picinek,hogy nem akkor volt ez a hideg,mert nem élte volna túlKép
Két kutyasétáltató néni hallotta meg a sirást,és igy találtak rá a kisfiúra. ÚÚÚGy örültem,hogy életben maradt, kicsit kihült és kiszáradt, de most már jól vanKép

Na, én meg jól elszomorodtam, vettem fel pár mesét ÁDámnak a tv-böl, nem tudom van-e otthon a Bob, the Bilder sorozat. Erre a párom tegnap valamit rávettKép Egy kanál vizbe bele tudnám ilyenkor folytaniKépKép Most vagy megveszi neki DVD-n, vagy nekiáll bepótolni a meséket....

Többiek!!!HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! IRJATOK!!!!!!!!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

<font color="0000ff">Sziasztok!

Mozgalmas napunk volt ma Kép Délelőtt 2 másik anyukával és a gyermekeikkel séta a Duna Plázába, délután meg nagy játszóterezés Zsoltikával. Este asztalos jött hozzánk, az ágyunkat szerelte, 1 órán át fúrt-faragott, de készen van az ágy!

Néhány reagálás:</font>

Vera,
nagy-nagy-nagy gratula a feltérdeléshez!!! Nagyon beindult Bencike! És a Robóval készült képek is jók, látszik hogy jól elszórakozott a két fiú Kép És a szavakhoz is gratulálok, hihetetlenül ügyes Bence!

Barbi,
köszönjük a gratulát Kép Figyelgetem ám mindig Ádám fejlődését, mert Zsoltika nagyon utánozza Kép Mászókázás: ügyi Ádám!

Zit,
üdv újra itthon Kép Hol is voltatok pontosan? Szomszédok Kép Szörnyű, hogy ennyire áthallatszik minden. Beni nagyon aranyos a képeken! Tényleg iszik sört? Kép Fogacskanövesztéshez kitartás! Dumáláshoz nektek is gratula!!! Kép

Zsizsa,
jobbulást! Küldök pozitív energiát, gyógyulj meg mielőbb!

Edit,
jó utat nektek Kép Látod, ügyes fiú Botka, hogy ilyen szépen elvan már a bölcsiben.

Hanzika,
nagy zsivány Marcus Kép Úgy a jó, ha zsiványkodik! És milyen jó színe van, totál barna!

Anita,
egyetértek a többiekkel, tessék gyakrabban írni Robókáról! Kép

<font color="0000ff">Ahogy Hanzika írta, nekem is eszembe jutott, hogy a barátnőm kisfia is furán tartja a lábát, amikor lépeget. Egyenlőre a babakocsit tolja, meg a bébitaxit, székeket... De a lábfejét nagyon kifelé tartja, a térdét nem hajlítja csak egy kicsit. Elég merev lábakkal lépked. A kisfiú 1 éves elmúlt már (két héttel). Szerintetek ez gond? Persze megkérdezik a dokinénit is, csak gondoltam, rákérdezek én is itt a topicban. Ja, és már elég régóta lépeget, szerintem 1 hónapja biztosan, de lehet, hogy már régebben, és a kezdetektől így tartja a lábacskáját.

Ma a Plázától hazafelé buszoztunk, és annyira rossz volt: először is 3 babakocsit pakoltunk fel a buszra (alacsony padlójú). Szerencsére nem volt sok utas, bőven elfértek tőlünk, de az egyik megállónál felszállt egy újabb apuka babakocsival. Először nem is nagyon vettem észre, hogy milyen nagy kisfiú utazik a kocsiban, csak akkor figyeltem fel, amikor egy utas "beszólt" nekik, hogy miért állnak az ajtóban. No ekkor láttam, hogy beteg a kisfiú, látszott hogy vmi fejlődési rendellenessége tutira van Kép Mi pont szálltunk le, így átadhattuk a helyünket, de miért ilyenek az emberek, annak az apukának épp elég baja lehet! Igazán lehetnének segítőkészebbek is, nem is beszélve a megértésről! Szörnyű volt Kép

De hogy jót is írjak: ma Zsoltikát nem lehetett felráncigálni a játszótérről. Szinte folyamatosan ment. Az öcsém pedig a telefonjával kamerázta, ahogy Zsoltika totyog, meg jópár fényképet is készített Kép Már nem is számolom a lépéseket, jó sokat megtesz KépKépKép Persze este beájult, jól elfáradhatott szegénykém.

Én is megyek, mert holnap jön a nagy nap KépKépKép

Sziasztok,
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

Itt vagyok, itt vagyok BArbi!!!!Úgy látszik hatásos volt az invitációd.Nem mintha eddig ennek hiánya miatt nem írtam volna. Talán Vera a tanú rá, hogy mennyire leköt Robó és nincs mellette időm írogatni. Sokszor még elolvasni sem tudom a napi termést csak a képeket nézegetem meg. Azt meg végképp nem tudom mit írtam utóljára magunkról...

Akkor magunkról egy pár sort: Robó elkezdett menni, már elég ügyesen szedi a lábait. Mint Vera is írta sokat beszélget, puszikat ad, huncut nagyon. JA és Vera kihagyta, hogy hisztizni is tud ám, de nagyon!! Kezd saját akarata lenni és igencsak érezteti velünk, hogy az legyen amit ő akar. Persze ez nem mindig sikerül neki, de azért mindig próbálkozik ám.Majdcsak leszokik róla hamarosanKép.(vagy ne reménykedjek?Kép)Mellette tüneményes, értelmes nagyon. Hirtelen és gyorsan csak ennyi jutott az eszembe...
Sajnálom, hogy már nem tudok napi rendszerességgel jönni, de látom nem én vagyok az egyedüli, aki időhiányban szenved, mindemellett krónikus fáradtságban is. Szerencsére már jobban alszik Robó egy fokkal, de még mindig nem alussza át az éjszakát.Mégis valahogy úgy érzem, hogy régebben még jobban bírtam az éjszakázást Robóval, mint most. Lehet, hogy nálam is mostanra állt vissza hormonháztartásom és emiatt lehet...Röviden ennyi történt velünk, ja és kész a konyhánk isKép

Nagyon édes a kis zsivány Marcus, a sörivó Beni, a csúzdázó nagyfú Ádibádi, Hami-Zsoti páros, nameg a hintapalinta, kapunyitó Lizi kisasszony, szülinapi Bene és komoly tesója is csuda édik,(Orsi te lennél a háttérben?).

Mára ennyi futotta, Zsizsáéknak jobbulást kívánok.Küldök sok gyógyenergiát és igaz kilókat nem tudok, mert rajtam is lötyög a gatya, de biztosan akadnak itt lányok,akik szívesen passzolnak pár kilót.Igaz?

Vera: gartulálok Bencus feltérdeléséhez. Hogy milyen tüneményes együtt a két fiúKép.

Többiek:meg kell jegyeznem, hogy Bencus is rengeteget fejlődött és olyan kis értelmes. Elkápráztat a szókincse, nagyon kis ügyiKép. Jó volt nagyon találkozni Veráékkal, csak nagyon rövid volt....

Zit: hogyne várjuk, hogy mindennapi írogató legyélKép.Igaz jobb lenne, ha apa is veletek lenne, de ennek is van jó oldala.Ügyi, értelemes nagyfiatok van ám!Milyen oltást kap Beni?

Edit: jó olvasni felőletek, gyere néha ha van egy kis időd. Jó utat kívánok , képeket várunk ám!Látom haldtok a bölcsibe szoktatás terén. Nagyon érett nagyfiú már Boti!

Gabi: gratulálok Zsolti lépéseihez. Lassan már szaladni fogKép.

Ann: azért én megpróbálom legközelebb levenni egy kis cukorral HAmit a lábárólKép. Persze csak viccnek szántamKép.Homokozás tuti jó lehetettKép.Robó ha belejön, még a pelus alatt is homokos szokott lenni, nem értem hogy csinálja, mikor halom ruha van rajta??

HAnzika: látom nálatok is van szárnybontogatás, kitartástKép.

Többiektől elnézést, de el kell búcsúzzak. Megpróbálok sűrűbben jönni, de nem ígérhetek semmit...

Jó éjt:Anita
anita77

Dandy: aranyos vagy, köszönöm. Jólesett nagyonKép.

Anita

Végül zárásul egy sorozat, lehet válogatniKép

Kép

Anita
anita77

Barbi: természetesen mi is köszöntjük Ádit, de gondoltam decemberben tartjátok ezért nem is írtam az előbb..Jól gondoltam??Bár nem rossz ötlet külön tartani, hiszen karácsony úgyis nagyon nyűzsis.Nemde? Azér egy lapot mi is küldönk ámKép:

Boldog névnapt Ádibádi!!!:

Kép

Anita és Robó

Mostmár tényleg megyek aludni, behoztam a lemaradásomat isKép....
anita77

Sziasztok, megint itt vagyok! Igazán köszönöm a névnapi köszöntést(ANita, tündéri a Malackád!!!), de nekem fogalmam sincs melyik az igazi Ádám napKép Ciki,nem ciki, nem volt sosem Ádám nevü osztálytársam, barátom, rokonom, ismerösöm, akit köszöntöttem volna,igy most fogalmam sincs melyik az igazi Ádám névnap, a mostani, vagy a decemberi??? Ha valaki tudja,mondja már meg légysziKép

Apa egy DVD filmmel állitott haza, ez a Szépség és a Szörnyeteg valami újabb kiadása.Mondjuk egyszer jó lesz biztos, de most nem erre vagyunk rákattanva, az az épitös kis mese sokkal babásabb. Mentünk bevásárolni, és abban a boltban megtaláltuk, kettö félét is, meg pluszban egy Micimackósat is vettünk,szóval ma jó napunk volt. Ahhoz képest, hogy reggel még nem is tudtam a névnapról, kapott 4 DVD-t a lelkemKép Jó nekiKép

Ja, és most már biztos, hogy nagyjából érti a bilizést,mert fürdés elött azonnal belecsurrantott. Vagyis ha jókor próbálom, produkál ö, de sokszor lehet éppen akkor akarom biliztetni, amikor már kieresztette a pisit a pelusba...

Na, megyek egyet tv-zni, most kezdödik a Jóbarátokból a Joey új sorozata, nagyon kiváncsi vagyok,már egy hete a vizcsapból is ez folyikKép

Sziasztok
BArbi

Kép
Kép
barbi

Judit Virágjának és Gabi Zsoltijának
Boldog első szülinapot!!!

Kép

zit
zit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: