Új privát üzeneted érkezett!

Csisza
Hargita, Székelyudvarhely, csíkszereda, Medve-tó, Gyilkos-tó, stb...
gyönyörű helyek.

engem nem zaravnak az érdeklődök, mégha bugyutaságokat is kérdeznek. Jobb mint ha c@rna mindenki ránk.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kattkat:..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 15:18-kor.
Vendég

Na, akkor mesélek.
3/4 10-kor léptem ki a lakásból. Letakarítottam a kocsit, kituszkoltam a kertből (mert beszart a kapunk), és elindultam. Nem volt még 10 óra. 10:50-kor még a Kiscelli utcán álltam a meredeken kézifékkel, és a féket taposva. Akkor már több, mint 10 perce álltam ott. Az agyamat próbáltam a kocsiban tartani ahelyett, hogy elszállt volna. A vicces, hogy ott annyira vacak az út, hogy a legtöbb autó kétszeri nekifutásra bírt felmenni a múzeum mögötti részen. Én felmentem elsőre, de csak egyesben sikerült, és úgy kacsázott a kocsi, ahogy pörögtek a kerekek, hogy kicsit be is tojtam. Aztán végül féldélre értem a János kórházba. A CTG-n, senki nem volt rajtam kívül, így fel is kapcsoltak a gépre. Minden utazási izgalom ellenére odabent a nyugalom szigete lehet, mert Lili kétszer produkált kiugróbb szívdobogást, meg mocorgást, a méhtevékenység megint végig 20 körül volt. (Persze, mióta hazajöttem, már megint éreztem egy-két erősebb fájdogálást.) Utána beszéltem a dokkerral: a tenyésztés nekem is pozitív lett, így írt fel egy doboz Augmentint, meg egy adag Gynoflort (ennyit a kekszről). Mindegy. Rendbe vágjuk a bacikat, utána keksszel kicsalogatjuk a csajszit. :lol:
Jövő héten a Rózsakertbe kell mennem (Apa első kérdése: mi van? a dokinak elfogyott a pénze?), és ott csinálja meg a CTG-t és a 38. heti (utolsó) UH-t. És akkor remélem, megmondja, mekkora a kölkünk. :) A lényeg: még nem szülünk.
Aztán már hazafelé nem mertem a dombon keresztül jönni, így vacakolgattam kicsit a dugeszba. De most jöhet majd a pihi - meg a blog-csinosítgatás... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Szuper hírek!

Asszem megyek, alszom egyet! (ásítós szmájli)
Vendég

Tegyük tisztába. Nem azért ásítok, amit írtál, ok????? :roll: :lol:
Csak simán álmos vagyok!
Vendég

Én is álmos vagyok, szóval no problem. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:43-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Ma a tervezett programok felével végeztem csak, kénytelen voltam hazajönni, mert iszonyúan csúszkáltam a kocsival, más se hiányozna, mint egy jó kis baleset itt a finisben. Már úgy belejöttem a pocakos vezetésbe, hogy nem is veszem észre közben, hogy kicsit korlátozott vagyok a mozgásban.

Reggel voltam dokinál, aki azt mondja, szerinte túl fogom hordani. :? Mivel méhszáj továbbra is tök zárt, jóslófájás nuku, CTG a nullán, méhlepény nem igazán öregszik, ezért szerinte később fogok szülni. Állítólag egy hetet hagynak otthon, egy hétre meg be kell feküdni. Én már most mondtam, hogy nem áll szándékomban kórházba vonulni, úgyhogy kiegyeztünk egy 10 nap otthon várunk-4et kórházban várunk beosztásban, ha esetleg szükség lesz rá. Kakti, szeretnélek emlékeztetni, hogy papírforma szerint egy héttel utánam jössz, úgyhogy valóban nincs ok a sietségre :lol: Mindesetre hős vagy a ma reggeli autós kalandért :wink:

Asszem sütök egy kis buktát magamnak. Másnak úgyse fogok :evil:

Vettem egy második isofixes talpat a bébihordozó kocsiba való betételéhez, mert Apa olyan jól beszereltette a már meglévőt a sajátjába, hogy nem akarja visszaadni, mondván felesleges az ide-oda pakolás. El fogja kényeztetni a kölköt, előre látom, jajjj…. Az eladó csaj a boltban tök rendi volt, fél utcányit cipelte nekem a cuccot a kocsiig, hóesésben, mondván, nekem ez most nem tenne jót.

Aggódom: anyukám volt ma hasi/kismedencei UH-on, mert napok óta érez valami furát, azt mondja neki az okos orvos – drága pénzért - , hogy nem találja az egyik petefészkét, viszont lát egy 3 cm-es „valamit”, amiről nem tudja megmondani, hogy tényleg van, vagy csak úgy tűnik…… :roll: Menjen el egy hüvelyi UH-ra, majd ott többet látnak. Anya persze tök para –hipochonder, mint én - , úgyhogy gyorsan elküldtem a helyi SZTK-ba, ami ugyan elég lerobbant, meg sokat kell várni, de legalább még ma mondanak valamit. Nem tudom, nálatok ez hogy van, de az én anyukámat hatökörrel sem lehet orvoshoz vinni, nem jár rendszeresen szűrésre, hiába kárálok, és csak akkor megy, ha valamit érez már. Én ettől szabályosan megőrülök, de hát felnőtt ember, mégsem vontathatom el. Remélem nincs komolyabb baj.

Nekiállok lebontani a karácsonyfát, holnap jön a taki néni, legalább eltünteti a nyomokat.

Kép
juci-77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:44-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Juci: bár az orvosod minden bizonnyal okosabb nálam a témában, de annyi olyanról hallani (meg az ismeretségi körömben is van ilyen), hogy zárt volt végig, nuku jósló és normális időben megszült. Még a végén elhiszed, hogy túlhordod, és tényleg túlhordod - tudod ez is olyan hipochonderes dolog.
Anyukádnak szorítok - nem lesz semmi baja!

Kép
zsizell

Sziasztok!
Én is itthon.. CTG reaktív, én úgy éreztem, hogy alszik a csajszi, de ezek szerint nem... végig menekült az érzékelők elől...5percenként újra kellett keresni... De minden rendben volt, aztán még megtapogatta a doki kivülről a pocimat és kész... egész héten nem volt ilyen puha a hasam, mint ma! Máskor ha felülök, felállok, azonnal bekeményedik..ma bezzeg..biztos megijedt Blanka ettől a sok mindentől... 110-től 170-ig mindenféle értékünk volt... jövőhét pénteken újra ctg és 38.hetes uh.
A szülőszobán csináltuk a ctg-t, mert ma a választott szülésznőm dolgozott... Megnéztem a szülőszobát/mint aki még sosem látta/ és mindig rá kell jönnöm, hogy az összes szülőszobához képest amit valaha láttam ez a legnyomorúságosabb... de végülis nem számít, baba szempontból itt a legjobb az ellátás a környéken..
Levették a vérem a laborhoz ami kell az EDÁhoz, ugyhogy elvileg már nincs akadálya, hogy hátba szúrjanak! :lol: :lol:
Meg végig beszéltünk mindent, hogy mit szeretnék, meg hogyan, mondta, hogy vigyem a gátmasszázsolajat és ha lehet akkor gátvédelem, ha meg kell akkor vágnak...vagyis ezt én mondtam. :lol:
ÉS!!! Ami nálunk furcsa: nem csinálnak nálunk 36hetesen kenet vételt, még el is csodálkoztak a kérdésen, nálunk strepto ellen szemcseppet kapnak a babák megszületésükkor... :shock: érdekes mennyire más a szokás mindenfele.../mint pl. ahogy zuzmooéknál sem csinálják automatikusan a tenyésztést./ érdekes nem????? De ha itt így, akkor nekem is így. nekem mindegy csak Blankának jó legyen a végén. és ha azt mondják, hogy így jó, akkor én elhiszem.
én ma kínait főztem: barna tészta/szójaszósszal meg hagymával/, meg wok füszeres husi bébikukoricával, hagymával, borsóval....holnap meg kacsa lesz/ bocsi Boruska!/ :lol:

Kép
Kép
ronci

Juci!

Tökéletesen leírtad a 3 nappal szülésem előtti állapotot.
Mondjuk nem azért, de így is tágultam kb... :oops:
Vendég

Fingom nincs, hogy hozom el Lucát a bölcsiből... :roll:
Autóval fosok a nagy hóban. Gyalog kicsit messze van a sétához, meg nincs is meleg gatyám. :oops:
Vendég

Nóri! Vastag harisnyád????

Kép
Kép
ronci

Nori!
en ilyenkor a ferjem vastagnadragjat huzom fel :oops: . mikor csak szankozni vagy erdobe megyunk, oda nem a terhesfarmeromba megyek.
csisza

nóri, ronci: A párom van a képeken, csak a gyerek apja meg ne tudja. :D Egyébként 33 éves! Csak nagyon fiatalnak látszik, tényleg kölyök képe van. Jól megrontottam, mi? :D A hülye emberekre: egy vénembert majdnem megvertem kedden a patikában. Be"szaladtam" a gyerek cuccaiért és nem tudtam intézni a dolgokat, mert az ürge reklamált és olyan hangos volt hogy nem hallottam a nőt. Olyan gyógyszert kapott, ami ugyan még nem járt le, de nem sokáig volt már jó. 5 perc alatt el lehetett volna intézni. Elnézést, kicseréljük. De az ürge csak nyomta a sódert, hogy ő szegény nyugdíjas. Már egy idő után szóltam neki, hogy nem hallom a hölgyet, erre közölte hogy foglalkozzam a saját dolgaimmal. Hát mondtam hogy azt tenném, de nem hagyja. Ha nem fájt volna a seggem és nem aggódtam volna a kocsiban alvó gyerekemért (hogy mikor kel fel), akkor úgy elküldöm a fenébe, hogy csak úgy porzik. A porontyomért ölni tudnék.

eszter: Ne sértődj meg kérlek. Nem tudom mi volt a dolog, de biztos nem ér annyit hogy felzaklasd magad.

ananácska: Azért a hosszú szüléstől én is tartottam volna, nekem ez a 6,5 óra is elég volt. Bár nem tudom, hogy a hosszúaknál melyik része a hosszú.

bellerreni: Szopi idő elég változó, a gyerektől függ.

ktc: Képzeld, már szopizik a bal ciciből is, de 3 szívás után még mindig elengedi. De a hónaalj tartással át lehet egy kicsit vágni. Meg most éjszaka fejt tejcsit adtam neki, így pihent a jobb bimbóm egy kicsit.

Kérdésem lenne az anyukákhoz: Szerintetek ha az én picike babám 70 ml-eket eszik az nem sok? Mert a dokinéni 375 ml körülit számolt per nap, de többet eszik. Ugye nem lehet túletetni a babót?

Látogatók: Hozzánk lassan jönnek majd a rokonok, én mondtam nekik hogy jöhetnek, mert Barbus nagyon jó. Ha csak délután tudnék aludni vele, akkor biztos még nem akarnám hogy jöjjenek. Anyuék 6-án jönnek, az anyósékat még nem tudom.
Azt én sem igényeltem hogy valaki ideköltözzön, de ez a viszonyok miatt is van. De a párom elég sokat tud segíteni. Egyébként rendszeresen webkamerázunk a nagyszülőkkel és nagyon hálásak érte. Így láthatják a babát, de nem kell ezért ideköltözniük. :)

A buktasütést én sem kerülhetem szerintem el, jól beelőztem páratokat.

A cuccokat pakoljátok össze csajok! A mellettem lévő két csaj 3-3 óra alatt megszültek! Nehogy ezen kelljen stresszelni, hogy még nincs minden elpakolva. De szerintem nem lehet rossz ilyen gyorsan szülni.

Mi ez a dolog Eszterrel? Miért haragudott meg? Mondjuk szerintem elég labilis az idegállapotunk így szülés után, mert én is szóltam már be apának mióta itthon vagyunk. És sértődtem is meg rá. De szerintem ez betudható a megkavarodott hormonoknak.

Valaki foglalja nekem össze az elmúlt hetet zanzásítva légyszi. Mi van Edit férjével? Látom Csanád nem akart még maradni odabent.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem Nóri (ahogy a képeket láttam) a férje nadrágját hatszor kéne, hogy felhajtsa, hogy a hossza jó legyen. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki, de jó, hogy jelentkezel! Örülök, hogy Barbus ilyen jó kislány és a szopi is megy. A képeken is nagyon édes. :)

Editre én is gondoltam sokat, hogy hogy vannak, babástul, férjestül... Beszélt vele vki mostanában?

boruska

Na, én is közzétettem a blogcímet. :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki:
[quote]A írta: porontyomért ölni tudnék.

Ez olyan anyatigrises volt! Nagyon édes :D
zuzmooo

Sziasztok!
En is itt, probaltam visszaolvasni, de mar elfelejtettem a legtobbet, amire reagalni szerettem volna. Szoval, a teljesseg igenye nelkul:
Eszter: nem tudom, mi bantott meg,vagy miert gondolod, hogy te egbantanal barkit is, de ne mar... Tessek tovabbra is jelentkezni!!!
Anita, Csipike: de jo, hogy mar Ti is itthon vagytok! Vicky- ez a lanyka gyonyoru- kicsit lenni irigy...
Hat, en nem keszitek blogot, mert halvany lila segedfogalmam sincs hozza, pedig jo lenne megorokiteni valamilyen formaban ezeket a pillanatokat, mert kesobb biztos jol esik visszanezni, vagy megmutogatni az ifjabbiknak...
Csisza- udv kozottunk! Vegre meg valaki Erdelybol- bocsi a lokalpatriotizmusert. Szentgyorgy nagyon szep hely, egyszer egy hetig ott nyaraltam.
Nagyon behuztatok a feket, most senki nem igyekezett babazni a heten. Toltsetek alvassal az utolso napokat, szukseg lesz tartalekra- marmint ha ezt eddig nem sejtettetek volna. En utodom felcserelte a nappalt az ejszakaval, egesz nap alszik, ejszaka viszont igenyt tart arra, hogy olbe legyen- osszesen 1 orat aludt 2-3 kozott, aztan 5 utan lepasszoltam apanak, az o hasan reggel 8-ig aludt, de letenni o se tudta. Nem sir, csak nyuszog, mint egy kiskutya, nem lehet a kisagyba hagyni.
Akiknek mar van babaja- mit jelent az, ha zold a kaki?
geri79

Kakti: nagyon szép a blogod! Ha nem fiam lenne én is valami tündéreset választottam volna (imádom a tündéreket! :D)
zuzmooo

En Karacsony ota ossze voltam pakolva, es bizony jol jott, mert ha itthon sz@rakodtam volna a pakolassal, annak ellenere, hogy elso baba volt, es delben meg vettem be gorcsoldot, meg vagy 1000mg mg-citratot, az autoban szultem volna meg...
Vicki- azt mondta a doki neni, hogy kb 60 ml kell 3 orankent- atlagosan- neha kicsit tobb vagy kevesebb nem hiszem, hogy szamit. Es ha nem faj a hasa, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.
geri79

Korlátoztam a blog elérhetőségét, de a közös gmail-es címmel továbbra is meg tudjátok nézni.
zuzmooo

Megjöttem a dokitól. BPD:95, FL:73, súlya: 3100 g. Buksija jól beilleszkedve. Méhszáj: 2111. Ctg-n volt egy 115%-os jóslóm. Ezekre azt mondta, hogy 10 napon belül várható a szülés...
Mostmár akkor tényleg csomagolok :D Jövő hét??? huhhh

Ronci, nálunk sincs kenetvétel, hanem a szülésnél mindenkinek adnak 2 adagban antibiotikumot.

Vicky, anyatejből nem lehet túletetni a babát!
lara

Ja és volt belső vizsgálat, amivel ugye megnézte a méhszájat...nem volt túl kellemes, de nem volt annyira durva.
8 évvel ezelőtt ez durvább volt, de akkor a totál zárt 3000-es méhszájat feszegette, biztos azért.
Azt mondja, hogy lehet, hogy lesz majd pici vérzés vagy barnás cucc...
lara

Geri! gratulalok a fiadhoz. priviben mar lefuleltek, hogy honfitarsak vagyunk:) a zold kakirol annyit, hogy a lanyom a pelenkaba emlekezetem szerint a szivarvany osszes szinet, ha nem is, de sok hijjan produkalta mar. a zold az tuti:) anyatejes babaknal ez teljesen normalis.

Vicky! anyatejbol nem lehet tuletetni a babat. ha vigasztal, az en lanyom mindig a normalis adag masfelszereset ette(es rakta ki a pelusba). most is joevo, kiloban is meglatszik rajta.

Lara! en csak hirbol hallottam, de ilyenkor, mikor megpiszkalnak allitolag egy kicsit rasegitenek a dolgokra, ugyhogy szerintem csomagolj. a 10 nap amugy is elrepul....
csisza

És mondd Lara, mikor szülsz??? :lol: :lol:

Engem nem kielőzni! Megsértődöm! :lol: Most már kijelentem: SZÜLNI AKAROK!!!!!! Majd meglátjátok, enyém lesz az első februári baba! :lol:
Vendég

Nóri! Verseny indul! :D :D Jól van, kiegyezek egy döntetlenben is a jövő hétre, mit szólsz? Esetleg most hétvége?

Csisza, igen megyek is és MOST elrendezkedek.
lara

Csajok, én teljesen elhülyültem a nem egészen két hónap alatt, mióta itthon vagyok! :shock: A korábban elküldött angol cikkünkre most reagáltak és van benne néhány javítanivalóm. Még jó, hogy nem most kell megírni, mert még magyarul is alig jutnak eszembe a kifejezések...Kép
Mi lesz itt még később...
zuzmooo

Neeeem, en szulok eloszor februarban stipi-stopi, 2-an vagy 3-an terverzem, bar ember tervez, a gyerek meg akkkor jon ki amikor akar...

Zuzmoo, itt eleg jo ido van, 7 fok, lattam hogy otthon meg minus 6, brrr. Ki sem dugnam az orrom ha nem lenne muszaj. Marmint otthon.

Ja a mult heten megijesztett a leanykam, mert egesz nap nem ereztem mozogni, fel is hivtam a szulesznot, hogy mi lehet erre mondta, ha masnap delutanig sem erzem menjek be a korhazba, addig meg szamoljam hanyat rug. Na aznap ejjel 30!-at rugott. Mondanom sem kell, hogy azota is este es ejszaka aktivabb... Mindegy csak rugdosson, meg mocorogjon.

Juci, majd szolj, hogy mit mondtak anyukadnak. Biztos nincs baj!

Kép

Kép
editmk

Edit!

Nem-nem. UM alapján 39+4-nél tartok. 2-án szülök és pont! :lol: II-es III-as a lepényem és olyan a CTG-m, mint a Himalája. Ja és van egy lányom, aki a fejemen ugrál, hogy vegyük ki Kistesót!

Monyó tuti szül addig. Kokonya remélem azért nem ír, mert túl van rajta. Juci félreállt, ő inkább enni szeretné azt a buktát. Zsófi már tuti lebabázott. Van még valaki???? Sztem nincs. Akkor ha 1-jén szülsz, ok. Meg a 3. is az.

Csak tudod, nálunk a családban a nővéremet és a lányomat leszámítva mindenki aznap született, ahányadik hónap volt.
(Én 01.01. Anyu 04.04. Apu 08.08. Papi 08.08. Mami 10.10. Nagynéném 10.10. Férjem 11.11)

Ebbe a 02.02. tök jól illene! Nem vagyok megszállott, ugye? :lol:
Vendég

Oh, Nóri!
Ez szép sorminta! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szalagos fánkot zabálnék nagy mennyiségben! Lekvárral!
Vendég

Sziasztok.

Azt hittem mire jövök Eszter jelentkezik. :(

Én ma egész nap pihentem, hajnalban még 4-kor ébren voltam, utána meg 1/4 8-kor fel is ébredtem. Délelőtt aludtam egy picit még az emberrel, de olyan vagyok, mint akit fejbe vágtak. :cry:

Segítséggel kapcsolatban: mi is elég kicsi helyen leszünk. 44 nm. Anyu már bejelentkezett, de ki lett kötve, hogy egy pár napot szeretnénk hármasban tölteni, meg egyébként ágyunk sincs másik, amin alhatna. Most megy a gondolkozás, hogy hová lehetne elküldeni alukálni, mert itt ezen a pici helyen nem fogunk elférni. Naponta meg nem utaztatnám 130 km-t. Holnap is jönnek és matracon alszanak, de most még ugye nincs itt a baba. Nem tudom mi lesz, de én sem vágyom rá, hogy itt legyen bárki is huzamosabb ideig. :oops:
Kaját szerintem mi is rendelni fogunk az elején, de majd az még kialakul.

Én is akarok már szülni, mondjuk február közepe felé. 15. után ha lehet. :P
Vendég

Nori :D

Meg van 9 nap a kiirt idopontig, de en mar annyira nem bannek szulni. Nem jellemzo ram ez a nyugosseg, de tenyleg mar a sajat agyamra megyek...

Kép

Kép
editmk

NA, Apa holnap Szlovákiába megy. Anyós fodrásznál, Após is megy az urammal. Rémálom.

Csak holnap ne kelljen szülni, mert:
- nincs, aki elhozza a gyereket
- nincs aki bevigyen engem
- üres a hűtő, be kellene vásárolni :oops:
Vendég

Helloka mindenkinek!

Kitakarítottam a fürdőszobát, lefertőtlenítettem a csempét és ilyen nagy nagy takarításban voltam. :lol: Holnap meg lemosom az ajtókat, vagyis így tervezem. :roll:

Szerintem én jósolgatok. Vagyis nem tudom, de olyan furcsa érzéseim vannak. Nem fáj, csak úgy nyilalgat meg szerintem a gát fájogat, vagy valahol ott... Érdekes érzés. Jah jut eszembe, hétfőn az NST-n 80-as fájásaim is voltak és nem is éreztem :shock:

Nem hívtam ma Esztert, mert meglátogatott a barátnőm és nem akartam közben telefonálni, de holnap felhívom, ha nem jelentkezik addig.

És Edittel mizu? Nem kérdezné meg valaki akinek meg van a száma? Izgulok érte. Úgy volt, hogy már hazajöttek valamelyik nap. Vagy rosszul emlékszem?

Nóri! Huhh, de izgi :lol: Én amilyen szerencsétlen vagyok tuti ilyenkor szülnék :shock: de akkor neked ahhoz drukkolunk, hogy ne szülj.

Na megyek pihikézek. Holnap jövök.

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Na lányok! Összepakoltam! 8)
Barnás cucc tényleg van a vizsgálat miatt, plusz azóta egyfolytában jóslók. Persze ez még lehet nem jelent semmit és a 41.héten fog születni.
Nórinak engedélyezve a február 2-a a sorminta miatt! Tök jó!

Szabad gátmasszázsolni nyitott méhszájjal? (2111)
lara

Lara!

Én csak kívülről masszírozom a gátat. Úgy a nusi és a popsi közti bőrt. Elvégre ott vágtak. Belül nem volt gáz. Azt nyugodtan nyomkodd. Be nem nyúlnék a fertőzésveszély miatt!
Vendég

Nóri!
Már megint szívemből szóltál... a szalagos fánkot én is imádom! De nagyon!!! És most, hogy említetted, boldog örömmel tolnék be az arcomba úgy hármat-négyet(-ötöt-hatot-hetet...)
(küldök pü-t)

Engem is érdekel, mi van Edittel. Írnék is neki, de múltkor sem válaszolt az SMS-emre. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A mi blogunk egyelőre itt:
http://lucababam.freeblog.hu/
ide költözünk majd, szóval ez felújítás alatt áll:
http://baloghblog.freeblog.hu/
Vendég

Annyira édes szövegei vannak Lucának! :)
Irigyellek, hogy te már megtapasztalhattad ezt az érzést. Nekem ez még nagyon messzinek tűnik... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Basztikuri.
Elszallt egy csomo minden, amit begepeltem.
Nah, ujra:

Nori!

Szep ez a szuletesi datum rend, de ha jol latom Luca ujat csinalt, ha Noncsi ot koveti, akkor februar 17-ig meg van idod. Nem? :P
De nem kivanom ezt neked, szulj csak masodikan. Nekem a 17 jo lesz.

Ma egesz nap pakolas volt. HOlnap es szombaton folytatodik. Kezdodik a mi cuccaink Maglodra szallitasa, a sogornomek atkoltoztetese. Valszeg szombat este, vagy max vasarnap mar ott alszunk. Sot, vasarnap mar ebed-vendegsegem is lesz, a batyamek jonnek at. Mindez ugy, hogy csak a batyam fogja nekunk berakni a fozolapot es a sutot. Nah, erre varrjatok gombot!
Ugyhogy rakott karfiol lesz es tejszinhabos hutos suti, mindkettot megcsinalom Pesten szombaton es levisszuk. Mikronk mar lesz, melegiteni tudok.

Viszont szet fogom unni a fejem a kovetkezo ket napban. Holnap delelott elvonul rajtam, Kristofon es a kutyan kivul mindenki koltoztetni. Mi nem megyunk, mert csak labalatt lennenk, segiteni egyikunk sem jo. Viszont valszeg haza sem jonnek ejszakara, mert felesleges. Ugyhogy itt maradok ket napra egyedul. Annyira nem vagyom ra. :shock: :shock:
Vendég

Jol neznek ki a blogok lanyok!
Nagyon ugyesek vagytok. En ilyesmirol nem is almodozom. Egyreszt, mert en nem vagyok tul kiszamithato, a blogirashoz meg az kell. Bennem csak fellangolasok vannak, irnam ket hetig, majd fel ev szunet. Igy ertelme nem sok van.
Masreszt ha lenne is kedvem, akkor sem ferne bele ket ilyen kis poronty mellett. Orulok, ha este hatig atoltozunk pizsamabol.

Jut eszembe: a pokemberes panaszkodasomnak meg is lett az eredmenye.
Ma volt egy kis eses, ami kozben elharapta a szajat. Ez nem volt durva, de verzett.
Es most este volt egy nagy eses, epp az emlitett borfotelbol. Csattant is, siras is volt jo sokaig es jo hangos. Pukli is lett a fejen. Mas baja nincs, remelem. :(
Vendég

Az a baj, hogy a félelemérzet nem születik velünk. Így meg kell tapasztalni a dolgokat. Az esést, az ujjunk megégetését, stb... De hidd el Bea, meg fogja tanulni, hogy ez így nem pálya. Vagy max. ipari alpinista lesz belőle! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: nagyon remelem. hogy hamar megtanulja, hogy a maszasbol eses is lehet. Bar a huncutsagat es a vakmeroseget elso tippek szerint az apjatol orokolte. Meg az aktivitasat is. Nem a lusta beszari anyjatol, azaz tolem, sajnos.
Akkor kevesebb osz hajszalam lenne...

Tudjatok mi most mi rosszat csinalunk?
Feri pizzat rendelt. Tiz elott picivel pizzat fogunk zabalni.
Vendég

Elsődleges vélemény szerint anyunál nincs nagy baj, van ugyan pár miómája, de azokkal együtt lehet egyelőre élni. Elküldték mindenféle laborvizsgálatra, citológia, mammográfia, stb, úgyhogy végleges eredmény kb. két hét múlva várható. Huhh....

A buktát megsütöttem, figyelemelterelésnek nagyon jó volt. Isteni lett, jól belaktam. Majd hazajött Apa egy bazi nagy csomaggal, anyukája küldött gesztenyés roládot, lekváros linzert, meg némi egyéb nasit. Cukrászdát nyitunk :lol:

Bea, jó étvágyat a pizzához! Éljen az éjszakai bűnözés! :D

Kép
juci-77

Juci!

Megyek Hozzátok! :lol:
Vendég

Juci!
Csatlakozom Nórihoz! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti