Ma a tervezett programok felével végeztem csak, kénytelen voltam hazajönni, mert iszonyúan csúszkáltam a kocsival, más se hiányozna, mint egy jó kis baleset itt a finisben. Már úgy belejöttem a pocakos vezetésbe, hogy nem is veszem észre közben, hogy kicsit korlátozott vagyok a mozgásban.
Reggel voltam dokinál, aki azt mondja, szerinte túl fogom hordani.
Mivel méhszáj továbbra is tök zárt, jóslófájás nuku, CTG a nullán, méhlepény nem igazán öregszik, ezért szerinte később fogok szülni. Állítólag egy hetet hagynak otthon, egy hétre meg be kell feküdni. Én már most mondtam, hogy nem áll szándékomban kórházba vonulni, úgyhogy kiegyeztünk egy 10 nap otthon várunk-4et kórházban várunk beosztásban, ha esetleg szükség lesz rá. Kakti, szeretnélek emlékeztetni, hogy papírforma szerint egy héttel utánam jössz, úgyhogy valóban nincs ok a sietségre
Mindesetre hős vagy a ma reggeli autós kalandért
Asszem sütök egy kis buktát magamnak. Másnak úgyse fogok
Vettem egy második isofixes talpat a bébihordozó kocsiba való betételéhez, mert Apa olyan jól beszereltette a már meglévőt a sajátjába, hogy nem akarja visszaadni, mondván felesleges az ide-oda pakolás. El fogja kényeztetni a kölköt, előre látom, jajjj…. Az eladó csaj a boltban tök rendi volt, fél utcányit cipelte nekem a cuccot a kocsiig, hóesésben, mondván, nekem ez most nem tenne jót.
Aggódom: anyukám volt ma hasi/kismedencei UH-on, mert napok óta érez valami furát, azt mondja neki az okos orvos – drága pénzért - , hogy nem találja az egyik petefészkét, viszont lát egy 3 cm-es „valamit”, amiről nem tudja megmondani, hogy tényleg van, vagy csak úgy tűnik……
Menjen el egy hüvelyi UH-ra, majd ott többet látnak. Anya persze tök para –hipochonder, mint én - , úgyhogy gyorsan elküldtem a helyi SZTK-ba, ami ugyan elég lerobbant, meg sokat kell várni, de legalább még ma mondanak valamit. Nem tudom, nálatok ez hogy van, de az én anyukámat hatökörrel sem lehet orvoshoz vinni, nem jár rendszeresen szűrésre, hiába kárálok, és csak akkor megy, ha valamit érez már. Én ettől szabályosan megőrülök, de hát felnőtt ember, mégsem vontathatom el. Remélem nincs komolyabb baj.
Nekiállok lebontani a karácsonyfát, holnap jön a taki néni, legalább eltünteti a nyomokat.