Málnalevéltea? Ti már iszogatjátok? Én nyilván kihagyom, brrr, soha nem bírtam a gyógyfüves teákat. Valószínűleg inkább a homeós bogyókat próbálom ki, de még csak most találtam meg a listát, hogy melyek kellenek.
Kakti! Aztán gyere a hírekkel, hogy mi volt a ctg-n!
Ronci ez rád is vonatkozik!
Bea! Lehet, hogy kellene valami más terv a kórházba menetelre, de amint látom, már kaptál többféle javaslatot... A mászással kapcsolatban valószínűleg hozzá kell edződnöd, mert később még jön a fára, kapura, kerítésre stb-re való mászások. Ha ilyen ügyes, akkor tán nem fog sűrűn lepotyogni, ha mégis lepottyan, akkor inkább ezekről essen le, mint mondjuk egy fáról. Én is megjártam már a szekrény tetejét, mégsem lett semmi bajom. Mamámnál voltak kedvenc fáim, amikre mindig felmásztam. Na most a körtefa alatt mindig csalán nőtt, abba azért sikerült egyszer-kétszer beleesni. Ordítottam is rendesen az elején, de nem az esés miatt.
Reni! Csak pihengessél, tényleg nem kéne még kibújnia Zsubikának. Fejfájásod elmúlt már, gyógyit vettél be rá, ugye? A tgyásba már nem fog beleszámítani a januári fizud, én így tudom. Csak a teljes 2009-es kereseted.
Monyó, hogy vagy? Vannak valami jelek? Hóesés van felétek is?
Lara, hű ennyi jósló?! Na, nyilván most jelentkezik nekem is egy... Csuppancsról úgy tudom kórházban van vérnyomi és dagadás miatt. Így van lányok?
Stephie! Üdv itthon, aztán csak ügyesen!
Nóri! Pedig annyira örültem, hogy nálatok simán fog menni a kölcsön, nekünk majd félévbe telt. Lehet, jobb lesz bankot cserélni, mert mi ezt bántuk leginkább, hogy az első kukacoskodásnál nem váltottunk. Ha váltunk, akkor lehet, hamarabb lett volna pénzünk.
Na ez az amit mi is szeretnénk elkerülni, hogy a nagyszülők a nyakunkra telepedjenek. De azt hiszem még nem közöltük velük világosan az álláspontunkat. A hazajövetel után csak hárman szeretnénk lenni, hogy összeszokjunk. Nem azt mondom, hogy nem láthatnak bennünket, de ne maradjanak ott éjszakára. De mivel 35-40 km választ el bennünket, remélem kivitelezhető lesz.