Új privát üzeneted érkezett!

Mieza, csak akkor csinálja más a beavatkozást, ha a dokid szabin van.Általában 2-t szoktak visszaültetni, de gondolom figyelembe veszik a ti kéréseteket is!A tüszik mérete nagyon jó!A mnyh vastagságot nem tudod?
Mi is tavasz óta vagyunk bmc-sek!
Vendég

Nem sajnos, azt nem kérdeztem. De gondolom pénteken még megkérdezhetem.
mieza

Köszi a sok gratulációt és drukkot.

Bejelentkezem gyorsan mert van egy kis időm. Jól vagyunk, a tejcsi és a baba alvása alakul. A gátsebem már elég jól van, apa lecsekkolta tegnap a kérésemre. :) Az aranyerem alakul, jót tesz rá a kúp. Már az arcom sem annyira gáz, de a hátam még mindig olyan, mintha szeplős lennék. Barbus ma egész jól viselkedett, a barátnőm megmutatta a fürdetést és nem is ellenkezett annyira. A gyerekorvos is volt kint, minden rendben a babussal. A fülijét még nem rakattuk be, majd legközelebb megkérdezzük. Vetettem ma apával a cicimre bimbóvédőt, de elég nagy az a része amit a baba a szájába vesz. Viszont ma este jobban rácsatlakozott és így nem fájt annyira. Meg a másikból fejtem és így egy étkezést kihagytunk, addig regenerálódott. A bal mellemet még mindig nem annyira szereti, néha már rákap. De a barátnőm szerint jól rakom mellre, majd csak jobb lesz. Tettem fel az oldalra friss képeket, beteszem a linket az aláírásomba. A szüléssztorit is majd megírom valamikor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!!

Brrr de hideg van ma...

Muzsi!!
Drukkolok,gyere majd a telefon után!!Ölellek!!

Pancsi!!
Na,előkerestem a leleteimet,azon rajta van,hogy 3cm az endometriózis,nem ajánlott még aműtét,de majd meglátjuk,ha adoki azt mondja inkább inszem előtt csináljuk,meg akkor hajrá,minthogy lekelljen állni.

Mieza!!
Igen,Nekem is azt mondta adoki,hogy a terhesség alegjobb az endóra.Na,de ha nem sikerűl??

Vicky!!
Gratulálok Barbushoz!!Meglestem,nagyon szép Kislány!!
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Sajti!
Én úgy tervezem, hogy első leszek a sorban, tuti újságot fogok olvasni, szólítsatok má' meg, mert tiszta hülye vagyok, lehet a saját tesómat sem ismerném fel tömegben :)

Mako!
De jó, hogy előkerültél. Azóta minden jóra / jobbra fordult, melóhelyem egyenlőre marad, legalábbis ezt a lombikot mindenképpen itt csinálom végig. Olvasd majd el, nem akarok vele untatni senkit, nagon rendi volt a főnököm.
Most szurikátázok ezerrel!!!! A 3. lombikba vagyunk benne nyakig!!
Drukk neked nagyon a jégovisokhoz!!!!!

Muzsi!
ZT hősöm, nehogymá' elkenődj, nem elég neked 3 baba?? :lol: :shock:
Bőven elég szerintem, no para! Milyen volt a punkció mesélj!!!! Ha telóztál várunk nagyon!!!! Puszillak
Küldöm a randisugarakat, meg sz osztódósugikat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macsek!
Annyira nagyon tetszenek az emotikonjaid!!!! Honnan lehet ezeket szedni, úgy megnézném mi még a kínálat!!!!

Mieza!
Ezek tök szupi eredmények!
Nagyon drukkolok a holnaphoz, ne félj semmit nem érzel majd. Te is nyugodtan szólíts meg ott leszek elől újsággal a kezemben!!!!
Tuti, hogy fekete bársonygatyóba leszek, meg zöld kapucnis kötött pulcsiban!!!! Most nézem szakad a hó!!! :evil: :evil: :evil:
Lehet mégsem leszek első a sorban, mert így nem indulok el kocsival. Mindegy ott leszek, valahogy valamikor!!!
Általában keető babát kapunk vissza. Megtapadási arány 30-35%, így azt szokták mondani, hogy nagyobb eséllyel sikerül a 2.vagy 3. alkalom, de rengetegen vannak akiknek elsőre sikerült, nézd csak meg a táblázatban ( hsz végén csatolom ) a kismamáinkat ii. az anyukáinkat!!!!! No stressz, no para, no kombinálás!!!! Okés?

Dorka!
kijavítottalak, de nem kaptam privit tőled! Figyelj rá, hogy mindig legyen tárgya a privinek, mert úgy nem jön át!!!! Ne parázz, sikerülni fog, csakis +++ an kell nézni a dolgokat!!!! Nem szabad előre lemondani róla, persze túlzottan beleélni se!!! Nézd meg te is ezt a titok c. könyvet, amit feltettek a csajok. Nekem személy szerint kicsit erőltetett, de tényleg ha kiszűröd belőle e lényeget, tanulhatsz belőle!!!! Na látod, még laptető is!!! :) :) :)

Vicky!
örülök, hogy minden rendben!!!! Csak így tovább, majd belejöttök!!! Puszillak!!!

Puszi mindenkinek!!!

1264665011.2752.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni!!

Bekerűlhetnék a táblába Én is???
csucsu99
Budapest

Csucsu!

hát persze, csak küldd el az adataidat nekem.

Pusssz

heni77

Vicky, fantasztikusan édes, szép a picitek!!!! Milyen aprócskának tűnik, ahogy a kezedben tartod!!! Biztos belejöttök majd a szopiztatásba is, ne görcsölj rajta!
Nagyon sok boldogságot Nektek :D
Gondolom még nem olvastál minket vissza, úh. újra leírom, h. az én drága hugicám, aki szintén Barbara 1991. január 21-én született :lol: na mit szólsz??? Szóval biztosíthatlak, h. egy nagyon jó természetű, szép és okos kislányod van/lesz :D

Dorkabab, laptető, ügyi vagy!!! :wink: Ja és Woodynál is úgy volt, h. sikertelen lombik(ok) utáni inszem sikerült, szóval nem lehet tudni, vedd elő a (régen) tanultakat és higgy magadban!

Mieza, szerintem is jók az eredményeid, bár talán a 26-os kicsit nagynak tűnik, de a kisebbek biztos megnőnek amekkorára kell!
Nekem a múltkor megkérdezte Sz. doki, h. nem akarom-e újra megműtetni az endomat (kb. 2-3 cm volt)? Mire én halál komolyan mondtam, h. eszemben sincs, aztán csak mosolygott. Nagyon jól tudják ők is h. semmi értelme, inkább próbáljuk a lombikot!!!
Szerintem amúgy 2-öt fogjak javasolni beültetni, én ugyan 3-at kértem vissza, de sajna nem sikerült...
Péntekre megy a drukkkkkkk!

Angyalka, aranyos vagy, h. féltesz, de eléggé öntörvényű vagyok és szeretek is mindent kipróbálni, na meg nincs is bennem elég félelemérzet (miután gurultam vagy 20 métert, a boradom meg még többet és közben imádkoztam, h. túléljem és senkit ne üssek el, újra megpróbáltam a felvonót és sikerült!), de azért most már próbálok leállni :wink: :lol:
Amúgy olyan k...va izomlázam van, hogy csak na :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Amúgy lányok ez a titok film tényleg nagyon amcsis, de a mondanivalója jó, csak szűrni, szűrni közben :lol: Én olvastam már jópár ilyen témájú könyvet is, de addig amíg az ember nem tudja magáévá tenni, kakát sem ér :(

Zsu, te szerdán mégy vissza vv-re, Sting pedig csüt-ön pisire, ugye?
Annyira izgi :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Navared:köszi a drukkot drágám annyira kedves egy csaj vagy te is! :lol: :lol:
megkaptam a privit lassan válaszolok is. :!: :!:

Hello új tagok! :lol: :lol: :lol: mielöbbi babásodást.

Zsu:hajrá szerda! :lol: :lol:

Vicky:nagyon szép a drága picilányod!olyan kis szépség!!!!!mindenbe belejöttök :)

nálam beköszöntött torok gyuszi kis megfázással hintve!

Kép
sting1982

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, csa tegnap volt a Nagyikám temetése, és ez egész napos "elfoglaltás" volt. Utána Vendégek jöttek Hozzánk, illetve Anyuékhoz, de Mi is ott voltunk.
Szörnyű volt, röviden csak ennyit. Ja, és curva hideg is. Pedig úgy felöltöztem, mintha az Északi Sarkra mennék. Hát ott is érzetem Magam.
Jól termeltetek, nem is igen tudtam visszaolvasni.
Remélem Mindenki jól van.

Vicky,
gyönyörű babád van. Még egyszer GRATULA!!!!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok. Melyik kórházban hoztad a világra?

Sting,
elolvastam a privit, megy majd a válasz.

Heni,
már bököd akkor Magad? De jó Neked! :lol:

Többieknek, akikhez most nem tudok szólni, nagyon mennek a drukkok, ügyesek legyetek.

Puszi:)

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Babe!

Sajnálom szegény nagyidat, de sajna ez az élet rendje elkellett engedni szegénykét. Kár, hogy nem láthatta a déduncsiját már :(

Sting!
mi jöhet még??? :evil: :evil: :evil:
küldöm a baciűzőket!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Pancsi, Mieza!
Tőletek is kellenek az adatok, és akkor minden okés lesz a táblázatban!!!!

Babe!
Hogyne, már megy a szurka ezerrel!!!! Úgy "élvezem" :)
Végre történik valami!!!!

Pusszz

Lukácsné, vagy valaki excelguru, segítsetek!

A táblázat BMC néven van elmentve nekem, de amikor feltöltöm akkor nem a név jelenik meg, hanem 123456.789.xls, mit tegyek, hogy a feltöltés után is megmaradjon a neve a táblázatnak?

kösszz

1264669411.0579.xls

heni77

Nah Kpn:alapítunk???????? :roll: :roll: :roll:
remélem ha nekem nem is de neked összejön a manó!mi vagyunk a fórum néha már negatív tagjai![/quote]

Kép
sting1982

Nah Kpn:alapítunk???????? :roll: :roll: :roll:
remélem ha nekem nem is de neked összejön a manó!mi vagyunk a fórum néha már negatív tagjai :!:

Kép
sting1982

Heni!!
Köszi!!

Sting!!
Jobbulást kívánok,hess bacik!!

Babe!!
Sajnálom a Nagyidat... :(

Csajok,ugye hétfőn Apa megy cuccos leadásra,amúgy belehet vele menni???Vagy az halál ciki?? :oops: :shock:
Van ott egyáltalán valmai??Tv,újság?? :shock:
csucsu99
Budapest

csucsu99:Szia!bemehetsz apával és van újság!de tv az nincs :roll:
de mind a ketten alapos kézmosás a fertőtlenítővel ami csapnál van.elösször én is bementem de aztán "hozzászokik"az urunk

Kép
sting1982

Szia Sting!!

Köszi,Én is így gondoltam,ha nem ciki,bemegyek Vele.Aztán utána útjára engedem,ügyes gyerek. :lol:

Ja és kb mennyi idő,míg meg van az eredmény??
csucsu99
Budapest

Csucsu!

2-3 nap általában, telefonon lehet érdeklődni, hogy bacimentes e apa- Csak erre válaszolnak, egyéb részletet nem árulhatnak el, csak a dokik!!!

Tényleg fontos az alapos kézmosás, remélhetőleg a csap is működik odabent :)
Szerintem nem ciki ha bemész vele, ebben az intézményben mindenki tudja miért vagyunk ott, szerintem semmi nem ciki.

heni77

Csucsu!
Igen, be lehet menni Apácskával.
De ami az újságot illeti.... :? Ha "ilyen extrákra" vágyik urad, akkor jobban jártok, ha vesztek egyet az újságosnál...szerintem az egy kész bacitanya (meg miegymás). Megfogdosták már egy csomóan, meg gondolom rácsöppent egy kis ez+az.
Jaja, az eredmény 2-3 nap, szóval, ahogy Heni írta.

Babe!
Sajnálom! De legalább már (bocs, nem találok rá jobb szót) túl vagy rajta.
dmimi

Heni!!
Köszi,csap: :shock: Igen Én is így gondolom,hisz egy a cél mindenkinél.

Dmimi!!
Nem vágyik újságra,csak kiváncsiságból kérdeztem meg,hogy mire lehet számítani. :lol: Na meg nem a legsterilebb gondolom az újság.
csucsu99
Budapest

[quote="dmimi"]C írta:dmimisucsu!
Igen, be lehet menni Apácskával.
De ami az újságot illeti.... :? gondolom rácsöppent egy kis ez+az.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez+az!!!!!!

Hát ja, van benne valami, én is mondtam apának, hogy letöröm mindenét, ha hozzámer érni ott valamihez.
Már többen is mondták, meg Apa is, hogy készüljetek Csucsu, mert vannak olyan igényes pasik, akik a mosdóba pipilnek, így elég pisiszag van odabent!!! :evil: :evil: :evil:

heni77

Dmimi!

Drukk nektek, hogy tele legyen az a fiola!!!!!! :wink:

heni77

Heni!!

Ne ijesztegess!!!Jesszussss :shock: :twisted: :evil: Rühellem az ilyen igényes embereket!!Nem is mondom Apának. :roll: :oops:
csucsu99
Budapest

Mennyivel jobb lenne vinni otthonról. :lol:
csucsu99
Budapest

Pisiszag bent?te jó isten :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ez már durva :evil: :evil: :evil:

Kép
sting1982

Heni!
Köszi, ránk fér a drukk.
Habár idáig mindig azt mondta drnő, hogy 7-10 napot pihenjünk, de múltkor azt mondta (olyan ártatlan őzike szemekkel nézett rám) "Noémi, adjon párjának még-még-még időt!!" Gondolom kiolvashatott vmit a szemeimből, mert már itt nagyon elgörbült a szám. Habár az az igazság, hogy a 10 napot sosem tartottuk. :oops:
Úgyhogy mivel múlthéten voltam UH-n (vagyis csak szerettem volna, mert nem uhuzott meg), és én uhu előtti nap nem vagyok hajlandó.... Így jött ki, hogy akkor ne húzzuk az időt és minden nap mondom embernek :"Arról van itt nagyba szó, hogy te máma nem b@szo!"
Már úgy várom a hétfő estét!!! Adunk majd az érzésnek!!!! Lehet hogy most már tényleg be is szerzek vmi korbácsot, bilincset....

Erről jut eszembe (korbács :wink: )!! Hááát, néha napján felmerül az emberlányának a fejében (jó, igen, magamról beszélek) hogy be kéne szerezni vmi kis szexuális játékszert..... :oops: :oops: :wink: :D (És nem vibrire gondolok, hanem tényleg vmi játékos játékszerre) Milyen jó hogy van internet, meg internetről rendelés. Találtam egy oldalt, ahol a bőrtangától kezdve a paskolón át, az ehető testfestékig minden van, és még azon is túúúúl... TE JÓ ÉG!!! Amikor megláttam a kuki-mell-p.na alakú gumicukrot!!!!! Az már sok volt nekem is!!
dmimi

heni drága

amikor a melléklet csatolására mégy akkor meg kell adni egy nevet
/a melléklet leírása /ez legyen a neve hogy BMC táblázat vagy BMC, akkor írja ki amit nekem is szokott.

mindenkinek drukkolok csajok és sok sikert kívánok.

én megvagyok csak a hülye ügyfelek kikészítenek ma is kiakadtam már egyszer nem tudom hogy kibírom-e április elejéig..... megpróbálom majd valahogy túlélni.

vicky édes a babócád nagyon.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sting,
küldöm a torokbaci űzőket, ez most nagyon nem jókor jött. De hátha-nátha :lol: :lol:

Mimikém,
kitartás. Én nem tom, de most, hogy Babás vagyok, annyira nem kívánom a sex-et. Elég rossz így, merthát ugye Apának elég nagy az igénye. De hát ez így normális, nem?

Heni,
éljenek a szurik!!!!!!!! :lol: :lol: Mikor kell menned megint BMC-be?

Kép

Kép

babe3

lukacsne:Szia!hogy vagytok? :lol: :lol: leszámítva a munkahelyi idegeskedést :evil: :evil: :evil: amit nem szabad :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Lukácsné!
Ne idegeskedj!!!!!! Minden reggel vedd be ezt:

Kép

Dmimi!
Ez az "arról van itt nagyba szó...." szöveget én is ismertem, tök jó :) :) :)
rendeltél végülis valamit?
:shock: :wink:

Babe!
Holnap megyek, kivi vagyok mennyit nőttek a tüszikéi, és a mhnyh. Figyi én még sosem voltam terhes, úgyhogy fogggalmam sincs normális dolog e, hogy nem kívánod annyira a kexet. De bizti van benn valami.

köszi Lukácsné az infót, teszek is egy próbát!!!!

BMC

heni77

Heni,
ügyi vagy! Látod sikerült.
:lol:
Én is kiváncsi vok, hogy mit mondanak Neked holnap. Várhatóan mikor lesz a punkció?
Jaj, már annyira iztulok Érted. Ti már naon régóta próbálkoztok, ugye?
Ez a 3. lombik? Nem semmi, nagyon drukkolok Neked/Nektek.
Hát még Én se voltam Babás, úgyhogy ehhez a sex dologhoz, Én is hülye vok. Csak annnyit tudok, hogy most a hancúr helyett inkább csak odabújnék és aludnék. :lol: :lol:
Hát ez van.

Kép

Kép

babe3

Sting, köszi szépen, ez jólesett :D
Aztán igyál ám sok-sok folyadékot, citrom, méz, hagymatea, vagy ha azt nem csíped, akkor apróra vágott hagymát be kell tenni pl. zsebkendőbe és a mellkasra tenni fél-1 órára. Közben folyik taknyod nyálad, de tuti jó, kihozza a felesleget :wink:

Babe, tényleg legalább túl vagy rajta és már csak a szép emlékeket őrizd róla!

Dmimi, milyen kis pajkosnak tecccik lenni :wink: :oops: Persze nem baj ám... korbács, bilincs, stb. Egyébként nálunk is van itthon sok okosság :lol: de azért bizonyos határokon belül maradunk!

Lukácsné, hát ügyfélszolg-on melózni az elég gáz, főleg áldott állapotban. Muszáj dolgoznod vagy nem akarsz otthon lenni az elejétől? Csak mert az emberek kétlábonjáró bacilusok. Én is melóztam ilyen helyen, volt olyan, h. véletlenül (remélem) pofán köptek... na erre ugrok....bleeeeee :shock:
Szóval nagyon vigyázz magatokra!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Aha!!

Sikerült.

A képet megpróbálom nagyobba is feltenni!!!

tessék szedni minden reggel!!!!

Kép

heni77

Babe!

Húúúú, már elég rég próbálkozunk.
csak a BMC be 3 éve járunk, meg előtte 2,5 évig már a nőgyógyászommal ügyködünk, illetve ő küldött el mindenhova vizsgálatra :)
Legalább az első gyerekemet a páromtól szeretném. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez egy vicc volt, nehogy valaki komolyan vegye!!!!!!!

Irigyellek is, hogy elsőre összejött a babátok!!!!

Mi több műtéten, 2 inszemen + 1 lefújt inszemen, + 2 lombikon vagyunk túl sikertelenül.
Hogy a terminált együttlétekről ne is beszéljünk. És azt nagyon nagyon utáltuk, minden hónapba UH, és SZÓLTAK, hogy mikor kell dugni. Fújjj, nagyon gyűlöltem

Na de majd most, minden megoldódik, nagyon bízunk benne4!!!!

heni77

Heni, neked eddig mindig rövid protokolod volt?
Csak mert kíváncsi lennék, h. aki Decapeptylt is szúr a 21. naptól annak a mensije megvolt-e???? Kicsit fura, mert előző lombiknál simán megjött, most is volt olyan érzésem kedden, de azóta semmi. Mondta a doki, h. nem 100% h. megjön, de a múltkoriból kiindulva...
Lombikos lányok, kérnék tapasztalatokat! Köszike!

Képzeljétek, annyira fáj a kezem, hátam az izomláztól, h. konkrétan nehezemre esett sajtot reszelni :lol: :oops: Olyan vagyok, mint egy reumás csiga :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na hát nem is tudom, ki tudja igazán élvezni az időre dugást.... :lol: Én tuti nem :( De ha muszáj, akkor muszáj!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi! Mi van veled? Mesélj! Remélem minden rendben van!!!!!!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,

Heni,
Köszönöm 69 mm-es nevében.
Mármint magadtól kelsz fel olyan korán ? Úristen.
Annyira jó a vonalzód.

Dmimi,
Szép álmod volt Neked is.

Woody,
Köszönöm.
Ma akartam menni istenhegyire, de szakad a hó. Hát arra lusta vagyok h a postáért lemenjek. Brutál ez az idő.

Vörösmacska,
Drukkok mennek péntekre.

Eszter,
De jó olvasni hogy minden rendben van Veletek. Ez a lényeg, lassan majd érzed a mozgásukat is.

Angyal,
Tyűűű mennyi szép tüsző. Hajrá hajrá.

Kpn,
Ilyen gondolatokat, hess messzire elkergetni.

Navared,
Örülök h jól sikerült a kiruccanás. Épp előbb néztem a honlapot, biztos jó hely lehet.

Mieza,
Én a kérdésedre nem tudok válaszolni. De természetesen drukkokat küldöm.

Vicky,
De jó hogy jelentkeztél, képeket mindjárt csekkolom. Jaj de tündér a kicsi Barbi.
Örülök hogy jól vagytok.

Sting,
Jobbulást.

Muzsi,
???????????????????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Heni,
Én is irigyelem Saját Magam, mert nem igazán mertem remélni, hogy ekkora szerencsém lesz. De a jó Isten segített Rajtam. És remélem, ezután is fog, és szeptember elején egészséges Pici Babának adhatok majd életet.

Mimi,
tényleg jó kis ötleteid vannak, Te kis Domina. :lol: :lol:
Nem baj a sexbe minden megengedett, ami mind2 félnek jó!

Navared,
Te most hol tartasz? :wink:

Kép

Kép

babe3

navared:én amikor szúrtam a Deca-t,pár napot késve jött,de jött Piri!
Utánna kaptam Merionalt és Gonal-t,nekem rengeteg tüszőm nőtt,talán túl sok is,hiszen punkció után nem kaphattam vissza a babákat,helyette infúzióra jártam 4 napon át,és két hónap pihenésre ítéltek......na ez szörnyű volt :cry:
De eltelt,és most Boldog Kismama lehetek :D

Neked és mindenkinek szorítok és kívánom sikerüljön,a védére legyen ++++++++++++++az a teszt :!:

Kép
marianna82

védére=végére :lol: :oops:

Kép
marianna82

Muzsi:Remélem minden ok. Veled csak pihizel még jó nagyokat!!!!

Lányok,holnap naon sokan mentek a BMC-be,drukkolok mindenkinek ezerrel.

Én nemsokára indulok a dokihoz,nagyon izgulok,majd jövök beszámolni.

Kubu:nekem sincs sok kedvem ebben a zord időben elindulni,de kárpótol hogy láthatom a babánkat.

Kép
marianna82

Marianna, köszike! Azért furcsállom, mert a múltkor normálisan megjött és nem is nagyon szokott késni, ráadásul nem érzem semmi jelét, amit elég érdekes, kivéve a hét elején :roll: Persze a Deca bekavarhat...
Én is csüt-től kapom a Merionalt és Gonalt, úgy mint a múltkor. Neked azért kellett elhalasztani nyáron a beültit, mert túlstimuztak, ugye?! Engem szerencsére nem tudtak, mert nehezen voltam stimulálható.
De látod, most már minden okés és ott figyel a pocidban a babuci :D Jól viseled az áldott állapotot? Neveken gondolkodtatok már?

Babe, most tartok a 29. napomon és jövő héten csüt-től kapom a többit szurit emellé a reggeli mellé. És akkor 2-3 naponta uh, néha vérvétel, aztán ha minden jól megy punkció, et és baba a pociban :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, igen elég jó hely... nem is gondoltam, h. ilyen profi. Olyan érzésem volt néha, mintha külföldön lennék, azzal a különbséggel, h. itt mindenki magyarul karattyolt :D
Hát persze ha lennének nagyobb hegyeink és ha meglenne még nagy-Magyarország... de álom álom....

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared:igen,enyhe túlstimu volt,és már ott furcsáltam a dolgot hogy punkció után nagyon rosszul voltam,görcsöltem mint még soha és hánytam mint állat,fal fehér voltam.A többi csajnak meg semmi baja nem volt,pedig nem vagyok egy "gyenge"típus mégis ez volt!

A terhességet szerintem egész jól viselem,semmi hányás és rosszulétek.Hangulatváltozások vannak gyakorta,párom néha kivan Tőlem...na meg fáradt vagyok időnként.Ezek azt hiszem nagyon is elviselhető dolgok :lol: A gyomorégés kevésbé de ez már a baba előtt is meg volt :(

Neveken már gondolkozunk de még nincs konkrét befutó,és még a bő fél év alatt változhat is párszor :wink:

Kép
marianna82

Sziasztok!!

Jajj, hát ti annnnnyira de annnyira aranyosak vagytok!! Nagyon köszönöm a drukkokat, nagggggyon jól esik, hogy szurkoltok!!

No és meg is van a hatása.... : Szal 100% megtermékenyült!! Így van 3 édes, picike, de tuti nagyon kitartó zigótácskánk!!!!!! Holnap megyünk beültire. Iszonyatos, mennyire izgatott vagyok...

Nem jutottam végig, de elkezdtelek visszaolvasni titeket:

Pancsi, kérdezted korábban, hogy mennyit szúrtam: Gonalt napi 112 egységet, Merionalt 1 ampullát. Aztán becsatlakozott az 5. nap a napi egy Cetrotide. Aztán a punkció előtt két nappal 2 nampulla Ovitrelle.

Sajti@, tüskés hátú sperma megtetszett?? Akkor ki is a mazohista????

Kubuspace, Mingyá megnézem a te kis édes porontyodat!

Heni, Vörösmacs, Navared, nemtom, hogy igazából mi lehet az összefüggés az érett peték leszívhatósága és az altatás között. De pl amikor az asszisztens/nővérke megtudta, hogy altatás nélkül kérem, rögtön azt kérdezte, hogy azért-e, mert kevés a tüszőm? Szal valami lehet a dologban. No meg Szűcs doki is mondta. De gondolom nem szólhat jelentős érv a nem altatás mellett, mert akkor szerintem gyakrabban alkalmaznák.

Heni, én nem Puregont szúrtam, hanem Gonalt, szal sajna nem tok ebben segíteni. ÉSÉSÉS: Vonatkozik mostantól rád is az újraértelmezett közmondás!!Szal nemsoká menned kell a BMCs gyógyszertárba tesztért!!

Navared, rem azért az boardozástól nem tündökölsz különböző színekben!!(Elég ha a stimu végére a szurik megteszik a hatásuk) Az uram egyre izgatottabb a síelés támától amúgy..

Dmimi, szép kis álom a martinis szülés!!!George is ott volt?

Vörösmacs, majd szépen sorban elfogynak a „ha”-k és akkor minden rendben lesz!!Szugerálom, hogy szívódjon fel a cisztád péntekig!!

Kpn, azért bízz még kicsit, hátha!

Eszter, örülök, hogy minden rendben veletek!

Angyalka, szép eredmények!!Hajrá továbbra is!

Vicky, de jó, hogy minden rendben van!Hamar teljesen „felgyógyulsz"!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Mariann,
Te 1,5 héttel jársz előrébb, mint Én. Hülye kérdésem lesz, Neked már látszik valami? Én nem tom eldönteni, a Férjem és Anyum azt mondják, hogy egy kicsit már látszi, Én nem veszem észre. Te hogy vagy ezzel?
Jó Neked, hogy már van kiskönyved, Nekem azt mondta a Doki, ha a Down-kór szűrésnél minden OK, akkor menjek a Védőnőhöz. Már alig bírom kivárni.
Én iszonyatosan fáradt vagyok, annyit tudnék aludni, mint egy csecsemő. Néha reggelente vannak hányingereim, de nem vészes.
Na az Én hangulat változásaimtól is kivan már az Én Férjem is. Mondja is, hogy nagyon hisztis lettem. Én annyira nem veszem észre, de bizti így van.
Nagyon vigyázz Magatokra ebben a hülye időben.
:lol:

Kép

Kép

babe3

Babe:nekem is mondják,hogy nőtt a pocakom,de szerintem az Utro. is közrejátszik,lelassul a bélműködés ezáltal felpuffad a hasam :lol:
Viszont amikor lefekszem és végigsimizem a pocakomat,egészen lennt lehet érezni hogy nagyobb és keményebb mint volt.
A 12.hét után meg már nőnek mint a gomba :lol: Nagyon várom azt az érzést mikor érethetem is a babám mozgását és állítólag a 16.hét körül már lehet is érezni!
A hisztisség és érzékenység meg remélem idővel elmúlik,megszokja a hormonváltozást a szervezetünk.Ha nem,akkor Apa a bolondokházába köt ki :lol: :lol: :lol: :roll:

Kép
marianna82

Muzsi: örülök hogy jelentkeztél és minden jól alakult,gondoltam ám Rád!
Holnapra is mennek a drukkok,és a babaragacs!

Kép
marianna82

Bocsi lányok,de azt hiszem ezt a laptetőt most bezsebelem a mai uh-hoz :D :oops:

Kép
marianna82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?