Sziasztok!
Sajti!
Én úgy tervezem, hogy első leszek a sorban, tuti újságot fogok olvasni, szólítsatok má' meg, mert tiszta hülye vagyok, lehet a saját tesómat sem ismerném fel tömegben
Mako!
De jó, hogy előkerültél. Azóta minden jóra / jobbra fordult, melóhelyem egyenlőre marad, legalábbis ezt a lombikot mindenképpen itt csinálom végig. Olvasd majd el, nem akarok vele untatni senkit, nagon rendi volt a főnököm.
Most szurikátázok ezerrel!!!! A 3. lombikba vagyunk benne nyakig!!
Drukk neked nagyon a jégovisokhoz!!!!!
Muzsi!
ZT hősöm, nehogymá' elkenődj, nem elég neked 3 baba??
Bőven elég szerintem, no para! Milyen volt a punkció mesélj!!!! Ha telóztál várunk nagyon!!!! Puszillak
Küldöm a randisugarakat, meg sz osztódósugikat
Macsek!
Annyira nagyon tetszenek az emotikonjaid!!!! Honnan lehet ezeket szedni, úgy megnézném mi még a kínálat!!!!
Mieza!
Ezek tök szupi eredmények!
Nagyon drukkolok a holnaphoz, ne félj semmit nem érzel majd. Te is nyugodtan szólíts meg ott leszek elől újsággal a kezemben!!!!
Tuti, hogy fekete bársonygatyóba leszek, meg zöld kapucnis kötött pulcsiban!!!! Most nézem szakad a hó!!!
Lehet mégsem leszek első a sorban, mert így nem indulok el kocsival. Mindegy ott leszek, valahogy valamikor!!!
Általában keető babát kapunk vissza. Megtapadási arány 30-35%, így azt szokták mondani, hogy nagyobb eséllyel sikerül a 2.vagy 3. alkalom, de rengetegen vannak akiknek elsőre sikerült, nézd csak meg a táblázatban ( hsz végén csatolom ) a kismamáinkat ii. az anyukáinkat!!!!! No stressz, no para, no kombinálás!!!! Okés?
Dorka!
kijavítottalak, de nem kaptam privit tőled! Figyelj rá, hogy mindig legyen tárgya a privinek, mert úgy nem jön át!!!! Ne parázz, sikerülni fog, csakis +++ an kell nézni a dolgokat!!!! Nem szabad előre lemondani róla, persze túlzottan beleélni se!!! Nézd meg te is ezt a titok c. könyvet, amit feltettek a csajok. Nekem személy szerint kicsit erőltetett, de tényleg ha kiszűröd belőle e lényeget, tanulhatsz belőle!!!! Na látod, még laptető is!!!
Vicky!
örülök, hogy minden rendben!!!! Csak így tovább, majd belejöttök!!! Puszillak!!!
Puszi mindenkinek!!!
1264665011.2752.xls