Katica: mindjart kuldom a pu-t. Olvastam am a multkor is a felhivasod, es nagyon meglepodtem, hogy megajandekoznal bennunket. Annyira meglepett, hogy bevallom, en nem is mertem jelentkezni, vartam a tobbiekre...
Ezek szerint te teljesen aterzed a felmaszos-felelmemet. Egyszeruen mar ket masodpercre sem tudom Kristofrol levenni a kezem. Kicsit faraszto, hogy oszinte legyek.
Az egy dolog, hogy a szomszedos szobaba sem ugorhatok at nelkule, vagy pisilni is csak ugy merek elmenni, hogy ot is viszem magammal. De jelenleg mar az sem megoldhato, hogy tegyuk fel pihenni probalok fel orat, o pedig velem egy legterben van, nezem mit csinal, ha baj van szaladok. Nem, ez igy nem mukodik, mert akkor allandoan rohannek. Barmi van, egy embernek (ez altalaban en vagyok) ott kell allnia mellette es kb percenkent leszedni valahonnan.
Biztosan emiatt, de most nagyon lestrapalt vagyok. Eletkedvem egyenlo a nullaval. Faj a fejem, szedulok, faj a torkom, faradt vagyok. Faj a derekam. Minden bajom van. Es iszonyat tureltemtlen vagyok szegenykemmel, ami miatt meg lelkiismeret-furdalasom is van gratiszban.
Es most mi van? Semmi, lepjunk tul a probleman, hiszen holnap kezdodik a koltozkodes, most hozott fel Feri egy vagon dobozt, rekeszt, el kell kezdenunk pakolni. Legszivesebben elvonulnek egy barlangba.
Kakti: ez a megoldas, hogy a nagyszulok jonnek Kristofert egesz jo lenne, ha...Ha lenne ertelme. De mivel a nullason jovunk be ugyis Maglodrol, anyosomek meg az M3-as bevezetojenel laknak, igy igazabol nem nyernenk vele sok idot.
Ha nincs nagy forgalom es minden zavartalanul megy, akkor nem is lesz gond, merthogy kicsit sietosen negyed ora a Maglod-nagyszulok ut, husz perc alatt a Margitba is be lehet erni, a gyereket csak a parkoloban atadnank, ami szinten 10-15 perc. Nah, ha ezt osszeadjuk, plusz egy husz percet raszamolunk a felocsudasra, ami a szules beindulasat koveti, valamint az autoba valo bepakolasra, akkor jo forgalom es nagyon jo esetben egy ora alatt a korhazban vagyunk.
Hat, ez egy villamszules mellett mar nem is tunik kevesnek.
Es rosszabb esetben, ha Feri nincs is otthon? VAgy eppen be van allva az M3as bevezetoje, esetleg az Arpad hid?
Es figyelembe veve amit Nori irt meg bele kell kalkulalnom a vajudasi idobe egy antibio kurat, ami minimum negy ora.
Hat, nem lettem boldog.
Nah, majd meglatjuk, nem parazok elore. Mindenesetre a cuccomat osszepakolom. Mert mar egy helyen van minden, de nincs kulonvalogatva, hogy mi megy a szuloszabara, mi a korterembe, mi a hazajovetelhez. Es Kristofnak is rakok ossze egy rohampakkot egy-ket napra valo ruhat, pelenkat, popsitorlot, inni-ennivalot.
Mar csak a kutyarol ne felejtkezzunk el a nagy rohanasban, ne maradjon Maglodon bezarva.
Nori: ez a bankos sztori kicsit gaz. Huh, en ketsegbeesnek es felhaborodnek. Nemtom melyik megoldast valasztanam. Egyik sem tetszene.