Sziasztok!
Hiányoztok ám! Most alszanak a csajok, nekem is kéne, de én inkább most írok! Ha engedik!
Utolsó két oldalt kezdtem el olvasni.
KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!
Kiscsillag!
Elég volt a sok szavazat? Mert minden nap mentem ám én is és néztem!
Magatokról is írhatnál!
Kriszti!
Először is légy üdvözölve a csapatban!
Szép neve lesz a legkisebb babónak! Férjem is Gellért!
Ez tök természetes, hogy látni akarod, hogy mit veszel!!! A ruhát is felpróbálja az ember, és a kocsit meg nem rövid időre veszed!! úgyhogy legyél is makacs!
Nagyon jól néz ki a torta, tudnék enni belőle
Nagy gratula a barátnődnek!
Tenci
Hómaci jó lett! És még mindig meg van! Igen, dokit két nap folyamatos hívás után sikerült elérni, tegnapra volt időpont!
És mikortól nyomjátok három gyerköccel?
Sajnos minden jó doki elmegy! Megértem a fogorvosod!
Buli még nem volt, de majd lesz, majd írok a napról, de most először válaszolok! Hát igen, úgy néz ki, hogy visszatértem az éjszakába, de így is csak néha tudok ide ülni. Itt is van mit csinálni.
És mit kap a nagyfiú?? bocsi, ha már írtad!!
Igen, igen! Megrendeltem Anyóshoz az ágyneműt, vasárnap jön és köszönti Larát! Szép én már láttam!
Sissy,
és Férjed gyomra hogy bírta a svédasztalt?de közben láttam, hogy nem volt nagy durranás, így pocak megúszta!!
lényeg hogy a színház jó volt!
Sándor doki megmondja a tutit, én már csak tudom! Nem is lesz semmi baj! De miért is lenne!
Akkor holnap mész megint? Jujj de izgi!
És akkor most hol lesz a szülőszoba? Vagy már készen van az új?
Örülök, hogy sikerült csizmát venni!
Brigi!
Nagyon ügyes vagy, hogy eddig szoptattál!
Szobatisztaság! Hát Lara úgye tavaly ilyenkor kezdte el, kaikval ügyes volt, aztán lassan haladt, de novemberben már délutáni alvásnál sem pisilt be a pelóba, aztán a december mikor anya nem volt, az hozott egy visszaesést, szóval előről indultunk! És hétfőn meg kezdjük az ovit.
És hogy ízlett Beninek az alma?
Igen, igen megy hétfőn oviba, most mehetett volna már, de hétfőn én voltam dokinál, tegnap meg Szofit vittük, csütin meg Apa elutazik, így jövő héten kezdjük a beszoktatást!
Tigrincs,
hát azt a Sinlacot, mi is megkóstoltuk, de borzasztó! Egyetértek Jázzal!
Ez a doktornéni nagyon aranyos lehet!!! ritka az ilyen! Örülök, hogy nincs semmi komoly Jázzal!
Ez tök jó, hogy ennyi mindent lehet az oviba. És hogy minden hangszert megismerhet! Te játszol valamin?
De akkor most már rendesen bilizik?
Szól??? hm??
Meg lehet nézni a képet amit a fotos csinált? És az ismerős?
Számolod hogy hányadik zacskó pelusnál tartotok??? nem vagy semmi!
de ezt eddig is tudtuk!
Veronikusz,
és új kép a csizmikről? Nekme meg a Jézuska hozott pont egy szép elegáns fekete bőr csizmát meg egy arany
hótaposot, ja meg egy Scholl papucsot is.
Annyira szépek a csajok!! nagyon jók lettek a rucik is.
Megy majd mail!
Ezt a házikót én is néztem,
de az állatkert nyert!
Szofi hozott Larának egy nagy babát, aki a Szaffi nevet kapta, de nem nagyon babázik, vauval csinál mindent!
Te lányaid is szoptattak mikor TE?
Nálunk Lara szoptat, de nagyon komolyan, ma még kagylót is kért hozzá! És ha Szofi elalszik, és mondom neki, hogy kisasszony ébresztő, akkor ordít vaunak, hogy kisasszony ébresztő. Mert Ő vaut szoptatja, akit ugyan Charly-nak hívnak de kislány!
Nagyon jók az ovis képek!!! gyönyörűek!!!
most olvastam, hogy nem tetszettek neked a képek!! nekem igen! Szépek a lányok!
De én ismerek egy jó fotost! Te nem?
igen, igen Judynak igaza van, én sütöttem még novemberben kenyeret, de a receptet a netről néztem! Majd megnézem ok?
Orsi,
nagyon édes ez a kép!!! hogy vagytok??? cumi???
képzeld azóta mióta lefotoztam vele, már nem is kell kiköpi!szóval ennyit a cumiról!
Mi is szeretjük Jutka nénit
kéne megint menni koncertre!
Judy,
megértem Ancsát, én is imádom micimackóékat, és hát így Lara is! Micimackó könyvklub???
MI tegnap voltunk Larának venni oviba benti cipőt, és hát vettem itthonra is neki, mert a papucs állandóan valahol van, csak nem a lábán. És hát Ő kinézett magának egy hercegnőset, 30-t és azt akarta. Szóval ezzel csak az volt a baj, hogy a múltkor már vettünk egyet és 1 hét alatt tönkre ment, meg kicsit nagy lett. Hello Kitty-s nem tetszett neki, így két lila elefanten lovacskás cipőcskét kapott.
nekünk meg eltünt az egyik malackánk!!!
édes lehet kis druszám ahogy elpakol! Nekem barátnőm mikor kicsi volt alkotott egy nagyot a bilibe, előtte festés volt náluk, és látta hogy a szülei festették a falat, gondolta hát Ő is. És meg is tette! Volt nagy öröm!
Alkotásról kép?
Lilluska,
nagyon jó kép!! jöhet még!!
Az nem baj ha öszinte, majd megtanulja kordában tartani az érzelmeit, de szerinetm jó, ha valaki így tud szeretni!
Hol is laktok? Hogy Dabass 10 km?
Ren!!!
De jó téged is "látni!!! Nagyon szépek vagytok!!!
nekem is a fürdőkádas a nyerő! Meg a zebra bébi!!!
Kriszta!!!
De jó téged is olvasni! Múltkor valahogy bejött egy régi oldal, nyári, ahol a szönyegen és egy takarón fekszik Panka olyan édes!
Új képek?
Gratula a fogacskákhoz!!
Andi tényleg nem jön?
Hát kedves Anyukák! Lara közben felkelt, így ennyit a magunkról való írásról! (szépen magyarul
majd legközelebb! Megyek mert vasalni kell! Ő is vasal, nagyon kis ügyes! Jézuska hozott neki vasalót, olyan mint az igazi, világít is, de nem meleg! Azt hiszem Bosh.
Szép délutánt mindenkinek!!!