Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőőőőőőőő!!!! :lol:
Na jóóóóóóóó, átpasszolom Sissynek! :wink: Szeretettel! :wink:

Léptem! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenci!

Benedeknek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!! :lol:

a többire majd később :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Renáta, a Pók u-i lakótelepen lakunk, a Máltai játszótér mellett. Ti merre?

Ígérem, hozok majd szembőlfotót Zsombiról (és megkeresem én is az ő ovis képeit is).

Most mennem kell, Zétiből árad a szag...

Kép
Kép
Kép
szzsk

A legfontosabbat majdnem kihagytam:

Benedeknek Boldog Születésnapot!!!!!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Benedek!!!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!
Mi a kedvenc meséd? :wink:

Puszi

Kép

ancsaboszi

Benedeknek nagyon boldog szülinapot!!!! :D :D

Timi,
elérhetőség e-mailben megy majd, persze, csak még nem tudtam apuval beszélni :oops: Azt se tudja hol áll a feje, hétfőn jöttek haza Pécsről, holnap mennek vissza, hugoméknak segítenek, de nem haladnak úgy a dolgok ahogy kéne :? De legkésőbb a hétvégén megszerzem az infókat.
Ügyes nagyon Jáz, hogy bilibe végzi a dolgot :D Anna még mindig nem hajlandó ráülni, pedig próbálkozom. De amúgy is kitört nála a dackorszak - kicsit korán szerintem, de ez már tényleg annak tűnik :? - szóval bármit szeretnék mindig NEM és hiszti :roll: Kezdek tőle megőrülni, pedig még eltart egy darabig... Amúgy tündér, elkezd hisztizni, szanaszét dobál mindent, aztán mikor elmúlik a dühroham, akkor szépen elpakol :D

Ren,
nagyon jó az új avatar!! Iván göndör fürtjei :D És igen, Linda is hatalmasat nőtt!!! A macsekkép fantasztikus :D :D :D

Hű most mennem kell résen lenni... Ancsa egyenlőre még a papírra rajzol a bordó színesceruzával, de hétvégén egyszer már megtalálta a falat a kékke :roll: Próbálok még jönni... Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Tenci!
Benedeknek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!

Hát nálunk nem jött be a jan. 27., amire drukkoltál!Tutyika még lustizik odabent. :)

Vero, Tigrincs!
Végül találtunk csizmát, de Tigrincs neked ezt említettem priviben. Leértékelve vettünk egyet, jó lesz az még máskorra is. Igaz egy pár centit nem tudtam belőle felhúzni, de azt úgysem látta senki.

Vero! Jobban van Zsófi?

HReni!
Igen, repül az idő! Hihetetlen, hogy nemrég csináltuk a tesztet és tessék, hamarosan a kezünkben tartjuk.
Köszönöm a drukkokat, elkél!!!
Neked meg szorítok, hogy minél hamarabb összejöjjön egy "hamaregyszerreelalszanakagyerekek és tesemvagytaknyos este", így Zsolti kedvére cirógathat!!!!!!!
Lurkók képei nagyon helyesek és egyáltalán nem sok. A képekből sosem elég, eltudom őket nézegetni sokáig.

Tigrincs!
Nem csoda, hogy becsömörlöttél. Igazad van, hogy félretetted, el áll, nem romlik meg.
Persze, nem haltam éhen, azért így is fincsi volt, csak nem ehhez vagyunk szokva. :) Fene a jó dolgunkat, mi? A kis telhetetlenek!!!
Nem ültünk be sehova, eszembe sem jutott, én amúgy is már olyan fáradt voltam a végére, s 9.45-kor lett vége, meg mire kijutottunk, volt 10 is mire haza indultunk.

A fogdoki meg 80ezer????? Hát az valóban nagyon durva!!!! És látod megél, van páciense. Az én dokim sem olcsó, én is magánhoz járok, de azért nem ennyire pofátlan. Pár évvel ezelőtt voltam nála utoljára, s akkor talán 5-6 ezer volt egy tömés, a férjemnek a gyökérkezelést csinálta 10 körül. De majd tavasszal kiderül mennyi most az ára, mert terhességem elején úgy beszéltük meg, hogy majd megyek hozzá, ha ki tudok mozdulni, mert van egy-két pirinyó likacska. De az elmúlt években szinte semmit sem romlott. Ezen én is meglepődtem. Pedig édesszájú vagyok nagyon.

A laptetőt meg köszönöm, remélem nálam is beválik!!!!!!!

Na mentem dolgozni!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Köszönöm szépen Mindenkinek a féléves köszöntéseket!

Lara: Isten Éltessen!

Benedek: Nagyon Boldog Szülinapot!!!!

Timi: Köszönöm a hiányolást, de nem jutok el sokszor az írásig :-( Nem is értem, hogy ti hogy csináljátok??
Igen pont félévesen kapott előszőr almát :-) Kihúztam idáig, mondjuk már 2 héttel korábban beszéltem a gyerekorvossal ez ügyben, mert a mérleg mutatója nem mozdult, max kicsit, de ő azt mondta, hogyha éhes lenne nem aludna, nem mosolyogna, csak sírna, így ez meggyőzőtt.
Napi olyan 5-6X van szopi még :-) Súlya tegnap 6820 gr volt.
A fiúk jól vannak és imádják egymást! A kezdeti nehézségek után rendeződőtt a helyzet. Petya már nem bántja, sőt inkább szeretgeti. Ha Benit leteszem a földre (szigorúan ott vagyok), akkor simogatja és bújik hozzá, Benedek pedig teljes extázisban kacag neki. Már odáig is lejutottunk, hogy odaadja az autóit is Benedeknek és ez nagy szó!
Örülök,hogy nincs komoly baj Jázminnal! Benedeknek is meg van duzzadva az orrnyálkahártyája, azt mondta az itteni orvos, hogy majd kinövi. Tényleg nagyon rendes a dokinéni,h ogy így számon tartja Adrit is!

Kriszti: Köszönöm a tanácsodat a szobatisztasággal kapcsolatban. egyenlőre nem erőltetem, remélem nyáron a 3. szülinapja körül tényleg szobatiszta lesz. Nekünk már van verdás alsógatyánk, sőt boxerünk is, de nem érdekli egyenlőre :-(
Eldöntöttétek már, hogy milyen lesz az új autó? Én a picassora szavazok. A barátnőméknek az van és nagyon meg vannak vele elégedve és nagyon tágas.
A torta szuperül néz ki és a fiúk is aranyosak!!

Veronikusz: Köszönöm a biztatást a szobatisztasággal kapcsolatban, én is remélem,hogy azért a középiskolás ballagásán már nem kell pelenkáznom :-)
Nagoyn csinik a lányok a "királylányos" ruhában! , bár a név kötelez :-)és az a tiara... hát az agyam eldobom.
Nekem is van hótaposóm :-) úgy voltam vele, hogy a babakocsit tolni és szánkózni sokkal jobb, mint a magassarkú.

Tenci: Van még tej szerencsére, de már nem annyi, hogy elég legyen neki, így napi 2X kap már gyümit a szopi mellett és 1X tejpépet.
Remélem tényleg rájön már, hogy jobb pelus nélkül élni.
Fogdoki.. hú inkább akkor még szülök.. rettegek tőlük.

Lilluska: Nagyon jók a képek! Dorottya már kész hölgy!! Bogyinak gyönyörű szemei vannak!!

Orsi: Szuperek a képek!! Nekem az tetszik legjobban, mikor Kolos ágyában fekszenek és Kolos átöleli Noelt.

Renáta: Jó, hogy jöttél! A képek szuperek!! Hogy vagytok? Gátsebed??

Na most megyek, mert Petya már nem bírja, pedig 2 kekszet is kapott :-)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt!

Reni!
Azt hittem káprázik a szemem! Vagy hogy egy őskövületi oldalra jöttem fel! :lol: :lol: hasonló nyugis estéket!!! :wink:
Dicséretet köszi, te se panaszkodhatsz! :wink: nagyon édik a lurkók! Nekem az tetszik a legjobban, mikor Iván öleli hugit a kádban :D Linda lányt meg ne fogyókúráztasd!!! :lol: :lol: egyem a formás kis lábait! :lol:
Duplo ház: én nagyon szeretem :D jókat építek belőle a lányokkal :lol: (a vázat én építem, ők meg kiegészítik). Már annyi Duplojuk van, hogy 4 szintes, fürdőszobás (WC-vel, káddal, mosdóval!!! :shock: ) medencés házat építünk belőle :lol: nekem is nagyon bejön! :lol: de ha match-box-oznánk nekem az is bejönne, lévén fiúsítva voltam a bátyám által :lol:

Kriszti!
Örülök, hogy minden rendben veletek! :D
Lányok dicséretét neked is köszi :D

Tigrioncs!
WOW! Környezetkímélő/spórolós Jáz!!!! :shock: hatalmas gratula a bilizéshez! :D
Könyv: sebaj! Majd jön az ihlet és folytatod! :wink:
Ovis fotózás: hát igen! Nem is tudom, honnan hívják ezeket a csókos fotósokat, de biztos jókat kaszának. :evil: csoportkép! Igen volt! már nem tudom az mennyi volt! :roll:
Zsófi fürtök: határozottan alakulnak :D ahogy nő a haja, úgy tud egyre jobban fürtösödni! Viszont nagyon vékony szálú, így elég egy sapi és máris kisimulnak (átmenetileg :D )
Fogak: nekünk már kb 1 hónapja 8 fogunk van :D viszont dugja be hosszan/mélyen az ujját. Szerintem most a hátsókkal küzd szegényke. :oops:
Lányok-ruhák dicséretét neked is köszi! :wink:

Judy!
Hogy vagytok? Annával hogy bírod? :D rámol? Intézkedik? :D nagyon édesek a kádas képek! :lol: és ilyen jó fej? hiszti, szétpakol majd megnyugszik és elrámol?! :shock: ez nagyon tetszik!!!! :lol: :lol: :lol: Falak: UH! Ha látnád nálunk! Picasso elbújhatna! Tele vagyunk művészi alkotással :D kutyus betyárkodik?
Jól rémlik, hogy te nem rég sütöttél KÉZZEL kenyeret??? Elküldenéd nekem a receptet? Megnézném! :D úgy kipróbálnám 1x! :D

Sissy!
Zsófi :oops: hát! nem mondanám, hogy jobban van :cry: elég csúnyán köhög :cry: :oops: de jön-megy-intézkedik :lol:

Steffiről tud valaki valamit??? :oops: Heni is jól eltűnt megint! :oops: no meg még páran … :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na most ráakadt a nagypapára :D

Vero,
Na jó, azért nem mindig pakol el maga után :D De tegnap pl szétszórta a maradék szaloncukrot (ott van egy tálban az asztalon, bár nem tudom minek), elkezdett rajta taposni, majd jött volna, hogy rám másszon, de mondtam neki, hogy ha ilyen rossz akkor nem leszünk jóban. Erre szó nélkül visszament és összeszedte az egészet :D Meg a ruháit is visszapakolta a szekrénybe miután szétdobálta. De aztán van, hogy teljesen megsértődik, akkor otthagyja az egészet...
Falat lemostam, úgyhogy már nincs meg a képzőművészeti alkotás, de gyanítom nem ez volt az egyetlen :D
Kutyus tegnap nem lógott meg, de csak azért mert após bezárta a házba amíg kiálltam a kocsival. Teljesen meg van hibbanva amúgy. A tévészerelő nagyon tetszett neki, folyton meg akarta erőszakolni :oops:
Szerintem Ancsára emlékszel, ő sütött nemrég. Én is kértem a receptet, de már nem tudta elküldeni - akkor ment be a kórházba. Nekem is van egy receptem, azt megkeresem neked. Az sem volt rossz, csak nekem kicsit sótlan lett, meg nem kelt meg igazán... :oops: De én is akarok még próbálkozni :D
Steffiék jól vannak, de szerintem nem sok ideje van, Martin már nem alszik napközben :D Majd szólok neki, hogy jöjjön :D

Sissy,
még lehet 27-e, hosszú a nap :wink: :D De úgyis ő dönti el :D

Brigi,
örülök, hogy rendeződik a viszony a két fiú között :D Szobatisztasággal én is próbálkozom Ancsánál, de még addig sem jutottunk el mint ti - ráülni se hajlandó :?

Na megyek, hiszti indult... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Larának utólag is Boldog Születésnapot!

Benedeknek Boldog Szülinapot!

Velünk nincs semmi különös amúgy. Én olvasok szorgalmasan, csak az írásig nem jutok el sosem. Most egyedülálló vagyok, mert ember elsíelte magát 4 napra.
Petya rossz. Most éppen kiborította összes legót, és ül a közepén. Köhög, folyik az orra, és fogakat növeszt. Titokban kinövesztette az egyik rágót, így van most 8. De szerintem úton van a többi is.

Judy!
Ne stresszeld magad a bili miatt, de (bár Timi nem ért egyet)
nagyon kicsi még Anna. Tigrincs a kivétel, de ezt már írtam. majd nyáron vedd le róla a pelenkát, fel a bugyesz, aztán irány a kert. Én is ezt fogom Petyával csinálni, aztán majd meglátjuk. Petit is olyan szinten érdekli, hogy megmutatja, mit hova kell alkotni, aztán ennyi. Panka két és fél évesen szinte egyik napról a másikra lett szobatiszta (a kakaügy aztán megérne egy misét, de szerintem ez extra ügy volt).

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cukorfalat!
A féléves köszöntéshez én is csatlakoznék: Happy Half Year! :)

Vero!
Ha Zsófi jön-megy, akkor hál' istennek nincs komoly baja. Pár nap és kutya baja nem lesz.

Judy!
Szerintem nem baj, hogy ilyen korán próbálkoztok már a bilivel. Lehet neki mutogatni, aztán majd rájön, hogy mikor akar ráülni. Aztán nyáron meg valóban lehet, majd akár meztelenke rohangálni. Addig is ott van mutatóban, s egy kicsit tudatosul.

S hogy jan. 27. hosszú még a nap???!! Valóban. Képzeljétek el, anyum kollégájának a menye kb. febr. közepére volt kiírva, erre ma megszületett. Most hívott anyum. Úgyhogy ők nagyon tudják mikor akarnak jönni. Mondjuk jó nagy baba, mert 4 kiló 60 és 61 cm!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Csajok Köszönjük szépen-aranyosak vagytok! :D

és igen már egy Benedek...ilyenkor már egy éve a műtőben voltam.....most meg itt kavar össze vissza :lol: :lol: nem is tudom lassan követni-és akkor nem is szólok a lassan háromévesemről :lol:
tök jó élmény volt úgy mindent egybevéve-habár Benedeknél jobban bennem volt a para hiszen tudtam mire készülhetek..de a tudat-jó kezekben jó helyen :D :Dés szobatársam..... :wink: :wink:látogatóim is innen bnetről....Renáta,Memme,Eni-szóval olyan sosem felejtem el...és Eni teBenekednek is boldog harmadikat-és lassan Jankának is első szülinap :D :D sok itt a vízöntő :wink: :lol:

KRISZTA-szóval férj lepattan???-és titokfogak tök jók.... :lol: :lol:

JUDY-képzőművészeti alkotáshoz kitartás :wink: uszi milyen volt? :lol: és igen ha bejön a jóidő-na majd akkor....pelus le bugyi fel-te meg csak szaladjál a nyomok után :wink: :lol: :lol:

VERÓ-Zsófesznek gyógypuszkók-de szerintem már sokkal jobban van.....tervezel még varrni valamit???-na majd tesóm kiscsaját én is felpakolom csini ékszerekkel
:wink: :wink:

BRIGI-de jó,hogy helyzet rendeződött-hogy csináltad??? :roll: :lol:nálam Mikey még mindig kisállat Benedekkel- persze már Benedek is visszavág-rászokott a harapásra...-de még az erőfölény a döntő :roll: :D-de az isten még így is Mikey a szemében...
nagyon jó vagy a szopiban.....
és fogászat???-láttam szép fogaid vannak :wink: :lol: :lol: :lol: úgyhogy lehet szülni mész????-ez látszik esélyesebbnek :wink: :lol: 8)

SISSY-akkor holnap?-Jáz szülinap-----persze drukk februárra :wink:
apás szülést terveztek???

ANCSA-kedven mese nincsen-nem nagyon tévézünk-ami megy max Thomas,na arra odafigyel..... :D :D most épp Miki letöltött Miki valami régit még első szériából-Mikey csak retroThomasnak hívja :wink: :lol: valami JIMJAM adón nyomták :roll: :lol:
hogy vagytok-jöhetnél pár sorra....és ágynemű meglett?????

KRISZTI-na mi volt a pelusba??? :wink: :lol: :lol:

RENÁTA-de jóóóóóó,hogy jössz :wink: :lol: édesek és szépek a gyerkőcök.....mondd már meg honnan ez a göndörség Ivánnak??? :lol: :lol: mailt délután írok....
és nagyon jó az avatar :D

TIMI-hű ez fogdoki akkor durva-de lehet a tömésen kívül más is volt nála.....
én most hogy voltam-egy fog röntgen,fúrás+gyógytömés bele=5500ft
holnap megyek-és attol függ mit csinál-az megint X összeg,és valszínű még egy köröm lesz-szóval 20alatt tutkó nem állok meg....és ha még gyökértömés is lesz.....de ez holnap kiderül :roll: :roll:
csajok jól vannak???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

na mire végére értem-Benedekem is megszületett 11.37kor :lol: :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Hát Tenci akkor ebédidőre jött Benedek! :)

Igen, elvileg apás szülést tervezünk, mindenképp bejön velem, aztán majd meglátjuk/meglátja, hogy bírja. Ha esetleg ő kijön, tuti anyum váltja a helyén, mert ő már jelezte, hogy mindenképp ő is jön velünk be, amint megindult a szülés. :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Na, mondtam hogy nem ez volt az utolsó képzőművészeti alkotás.. Megszületett a következő - zsírkrétával az íróasztalra :roll: Na ezt meghagyom apájának :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Tegnap megszült a legjobb barátnőm! 3.60kg és 54cm a kislányuk, Tamara. Olyan boldog vagyok!!! :) :) :)

Judy, műalkotások nálunk is vannak, a falon még szinte nyoma sincs Zéti kezeinek, de az összes bútor tarka színekben pompázik (mert én agyament, filctollat adtam a kezébe!!!!). Ám ha így halad, nem lesz egyéb felület, csak a fal, aztán festhetünk nyáron... :lol:
A hiszti nálunk is kezdődik, keményebb a meló, mint anno Zsombival volt, mert Zs. nem vágta magát földhöz az utca közepén, és nem eresztett gyökeret hirtelen a zebrán. Ezeket Zéti honnan tanulhatta, nem tudom. Lehet, hogy a hiszti genetikusan is öröklődik? :D

Cukorfalat, szívesen segítek, ha tudok. ;) Amúgy a játszin nyáron jó dolgunk volt, mert sok egykorú kisfiú próbálkozott a leszokással, és pl. versenytpisiltek a kerítésen kívülre. :D
Autó-téma most pihen, nincs újabb használt autó a piacon, amit még nem láttunk volna. Van, amelyik árban jó lenne, de hihetetlen km-adatokkal bír (könyv szerint 85000, valóságban 188000km!!!), van, ami nagyon tetszik, de nem jó áron veszik be a miénket. A Mazdáról lemondtunk, marad a Citroen C4 G. picasso és képbe került a Ford S-Max (apósom nyomására...). Utóbbira nagyon rá kellene fizetnünk... Nem tudom, lesz-e ebből valami még néhány hét leforgása alatt.

Vero, nekem van egy alap kenyér-receptem, általában azt sütöm, fincsi, ropogós a héja. Igaz, keleszteni kell, de ha reggel bedagasztom, mire feljövünk a játsziról megkel, átgyúrom, pihen még egy kicsit, és délután megsül. Biztos rövidebb idő alatt is megkelne, de a játszótérről való távozás nem az erősségünk...

Kriszta, Zéti is taknyol, köhög, fogat növeszt. 16 foga van már, olyan helyes, amikor mosolyog. A nagyőrlőket nem látom még startra késznek, így remélem adatik néhány nyugis éjjel még nekünk.

Etenci, hát volt cucc a pelusban, de szag alapján többnek gondoltam... :o :mrgreen:

Sissy, nekem eddig mindkét szülésem apás volt. Első tervezetten, második véletlenül. Zoli épp szabin volt, kora délután vitt a Kútvölgyibe vizsgálatra. Aztán mikor hazaértünk a játszóra mentünk, onnan vissza szülni. Az egyik szülésznő felajánlotta, hogy vigyáz Zsombira, ha be szeretne velem jönni Z. Mert hogy tuti nem ér vissza, ha elviszi a gyerkőt a békási barátnőmékhez. Így N. Rita vigyázott Zs-ra, Zoli pedig bent volt velem. Jó lenne most is, ha be tudna jönni, de most azért 2 gyereket kell majd koordinálnia...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Most csak villámban....
Bocs csajok, de ez nem cicaruha, hanem zebra :roll: Oké, hason fekszik, így a fekirat nem látszik, de mióta van a macskának sörénye? :wink: :lol: Nameg ilyen kis bojtos farka és patája...Tessék jobban megnézni 8) :lol:

Vero
Nemtok szkennelni, de nekem még ennél is csigásabb volt a hajam :D Meg Nagyimnak is göndör volt gyerekkorában, húgomnak is....Szal volt honnan. Jó lenne, ha Linda is...

Benedeknek Boldog 1.Szülinapot♥♥♥

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Csak gyorsban.
Meg vayukn, jó náthásan :oops: :oops: :oops: Viktor nem alszik napközben és így totálisan felborította a napi rendszert. :x

Tenci: Benedek Nagyon Boldog Szülinapot! Kívánunk.
Kép

Annyi mindent akartam még de sajnos nincs elég időm, azért próbálok jönni. V

valentina

Sziasztok!

Hiányoztok ám! Most alszanak a csajok, nekem is kéne, de én inkább most írok! Ha engedik!
Utolsó két oldalt kezdtem el olvasni.

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!

Kiscsillag!
Elég volt a sok szavazat? Mert minden nap mentem ám én is és néztem!
Magatokról is írhatnál!

Kriszti!
Először is légy üdvözölve a csapatban!
Szép neve lesz a legkisebb babónak! Férjem is Gellért!
Ez tök természetes, hogy látni akarod, hogy mit veszel!!! A ruhát is felpróbálja az ember, és a kocsit meg nem rövid időre veszed!! úgyhogy legyél is makacs!

Nagyon jól néz ki a torta, tudnék enni belőle :lol:

Nagy gratula a barátnődnek!

Tenci
Hómaci jó lett! És még mindig meg van! Igen, dokit két nap folyamatos hívás után sikerült elérni, tegnapra volt időpont!

És mikortól nyomjátok három gyerköccel? :wink:

Sajnos minden jó doki elmegy! Megértem a fogorvosod!

Buli még nem volt, de majd lesz, majd írok a napról, de most először válaszolok! Hát igen, úgy néz ki, hogy visszatértem az éjszakába, de így is csak néha tudok ide ülni. Itt is van mit csinálni.

És mit kap a nagyfiú?? bocsi, ha már írtad!! :oops:

Igen, igen! Megrendeltem Anyóshoz az ágyneműt, vasárnap jön és köszönti Larát! Szép én már láttam!

Sissy,
és Férjed gyomra hogy bírta a svédasztalt?de közben láttam, hogy nem volt nagy durranás, így pocak megúszta!!
lényeg hogy a színház jó volt!
Sándor doki megmondja a tutit, én már csak tudom! Nem is lesz semmi baj! De miért is lenne!
Akkor holnap mész megint? Jujj de izgi!
És akkor most hol lesz a szülőszoba? Vagy már készen van az új?

Örülök, hogy sikerült csizmát venni!

Brigi!
Nagyon ügyes vagy, hogy eddig szoptattál!
Szobatisztaság! Hát Lara úgye tavaly ilyenkor kezdte el, kaikval ügyes volt, aztán lassan haladt, de novemberben már délutáni alvásnál sem pisilt be a pelóba, aztán a december mikor anya nem volt, az hozott egy visszaesést, szóval előről indultunk! És hétfőn meg kezdjük az ovit.

És hogy ízlett Beninek az alma?

Igen, igen megy hétfőn oviba, most mehetett volna már, de hétfőn én voltam dokinál, tegnap meg Szofit vittük, csütin meg Apa elutazik, így jövő héten kezdjük a beszoktatást!

Tigrincs,

hát azt a Sinlacot, mi is megkóstoltuk, de borzasztó! Egyetértek Jázzal!
Ez a doktornéni nagyon aranyos lehet!!! ritka az ilyen! Örülök, hogy nincs semmi komoly Jázzal!

Ez tök jó, hogy ennyi mindent lehet az oviba. És hogy minden hangszert megismerhet! Te játszol valamin?

De akkor most már rendesen bilizik? :roll: :roll: Szól??? hm??

Meg lehet nézni a képet amit a fotos csinált? És az ismerős?

Számolod hogy hányadik zacskó pelusnál tartotok??? nem vagy semmi! 8) de ezt eddig is tudtuk!

Veronikusz,

és új kép a csizmikről? Nekme meg a Jézuska hozott pont egy szép elegáns fekete bőr csizmát meg egy arany :-)hótaposot, ja meg egy Scholl papucsot is.

Annyira szépek a csajok!! nagyon jók lettek a rucik is.
Megy majd mail!
Ezt a házikót én is néztem, :lol: de az állatkert nyert!
Szofi hozott Larának egy nagy babát, aki a Szaffi nevet kapta, de nem nagyon babázik, vauval csinál mindent!
Te lányaid is szoptattak mikor TE?
Nálunk Lara szoptat, de nagyon komolyan, ma még kagylót is kért hozzá! És ha Szofi elalszik, és mondom neki, hogy kisasszony ébresztő, akkor ordít vaunak, hogy kisasszony ébresztő. Mert Ő vaut szoptatja, akit ugyan Charly-nak hívnak de kislány!

Nagyon jók az ovis képek!!! gyönyörűek!!!

most olvastam, hogy nem tetszettek neked a képek!! nekem igen! Szépek a lányok!
De én ismerek egy jó fotost! Te nem? :wink: :lol:

igen, igen Judynak igaza van, én sütöttem még novemberben kenyeret, de a receptet a netről néztem! Majd megnézem ok?

Orsi,

nagyon édes ez a kép!!! hogy vagytok??? cumi???
képzeld azóta mióta lefotoztam vele, már nem is kell kiköpi!szóval ennyit a cumiról!
Mi is szeretjük Jutka nénit :-) kéne megint menni koncertre!

Judy,
megértem Ancsát, én is imádom micimackóékat, és hát így Lara is! Micimackó könyvklub???
MI tegnap voltunk Larának venni oviba benti cipőt, és hát vettem itthonra is neki, mert a papucs állandóan valahol van, csak nem a lábán. És hát Ő kinézett magának egy hercegnőset, 30-t és azt akarta. Szóval ezzel csak az volt a baj, hogy a múltkor már vettünk egyet és 1 hét alatt tönkre ment, meg kicsit nagy lett. Hello Kitty-s nem tetszett neki, így két lila elefanten lovacskás cipőcskét kapott. :)

nekünk meg eltünt az egyik malackánk!!! :lol:

édes lehet kis druszám ahogy elpakol! Nekem barátnőm mikor kicsi volt alkotott egy nagyot a bilibe, előtte festés volt náluk, és látta hogy a szülei festették a falat, gondolta hát Ő is. És meg is tette! Volt nagy öröm!

Alkotásról kép? 8)

Lilluska,
nagyon jó kép!! jöhet még!!
Az nem baj ha öszinte, majd megtanulja kordában tartani az érzelmeit, de szerinetm jó, ha valaki így tud szeretni!
Hol is laktok? Hogy Dabass 10 km?

Ren!!!
De jó téged is "látni!!! Nagyon szépek vagytok!!!
nekem is a fürdőkádas a nyerő! Meg a zebra bébi!!!

Kriszta!!!
De jó téged is olvasni! Múltkor valahogy bejött egy régi oldal, nyári, ahol a szönyegen és egy takarón fekszik Panka olyan édes!
Új képek?
Gratula a fogacskákhoz!!

Andi tényleg nem jön?

Hát kedves Anyukák! Lara közben felkelt, így ennyit a magunkról való írásról! (szépen magyarul :-) majd legközelebb! Megyek mert vasalni kell! Ő is vasal, nagyon kis ügyes! Jézuska hozott neki vasalót, olyan mint az igazi, világít is, de nem meleg! Azt hiszem Bosh. :-)

Szép délutánt mindenkinek!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Először is.....

Tenci!

BENEDEKNEK NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Ebből az alkalomból Jáznak kibújt ma reggelre a 8. foga is! :wink:
Voltunk ma 1 éves mázsán. Pontosan 9 kg és 78 centi. :D Múlt hónaphoz képest 4 centit nőtt! :shock: :D
Na Jáz vonalzója még nem tart 1 évnél..... 8) .... lehet majd csak 11 óra felé! :D Majd jövök és megnézem. 8)
Tényleg, mit kap a Fiatalúr szülinapjára?

Boszi!

Szólni még nem szól, hogy kakilnia kell! 8) Egyetlen egy szót használ mostanság....na jó, vagy bő 2 hete..... és az a BABA!!! Minden baba!!!! :shock: :roll:
Evés után szoktam ráültetni a bilire és ha hiszed, ha nem, rögtön nyomja bele a cuccot! 8) Meg pisil is mellé. Ha megkérdezem Tőle....vagy Apája.....hogy "Van már kaki?", akkor belenéz a bilibe és mutogat bele és fülig ér a szája! :D Szóval ennyit kommunikálunk bilivel kapcsolatban. 8)
Egyébként már nagyon sok mindent megért és megmutat, de ha megkérdezed Tőle, hogy "mi ez"? , akkor mindenre csak babát mond. Pedig, ha úgy kérdezem, hogy pl. "hol az autó"? , akkor megmutatja a könyvben, de ha azt kérdezed, hogy mi az, akkor baba! :shock: :D De biztos ezt is kinövi!!! :lol:
És igen, tudom én magamról, hogy néha-néha "gógyis" vagyok, de most...mármint amikor Jáz született......azt vettem a fejembe, hogy ráírom a pelusos zacsikra a számokat, mikor megveszem, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyi zacsi pelust fog elhasználni! 8)
De azért még ne küldj zártorsztályra, jóóóó?!?!?! :oops: 8)
Örülök,hogy Csajszik jól vannak! :wink: És Larának mi lesz a jele az oviban? Várja már?

Vero!

Jól sejted, az ovifotós az mindig valakinek a valakije! :roll: Nem mintha bajom lenne ezzel.....a legtöbb helyen így műxenek a dolgok.....csak legalább értene hozzá!!!! :roll: Mondjuk idén nem panaszkodom, mert jók voltak. Nálunk a tavalyi volt a gáz! :?
Zsófinak akkor még mindig jobbulást és gyógypuszkókat küldök, viszont majd göndifürtökről kérek képet, ha lesz! Majd csinákolok én is Jázról. Egyébként nálunk is ez a helyzet a hajzattal! :lol: Sapi föl és kilapul, aztán később visszaáll, viszont hajmosás után olyan fürtös, hogy csak na!!! :lol: :wink: Szóval remélek!!! 8)

Judy!

Persze, köszi az infókat. És nem olyan sűrgős!! Hál'Istennek nem érzem még, hogy mennem kéne, de azért én félévenként szeretem "leellenőriztetni" őket! :wink: 1-2 hónap csúszás pedig nem gáz! :wink:
Fog menni az a bilizés! Nyugi!!!! Jön a nyár, aztán adhatjuk rájuk a kis bugyellárist és indulhat a dolog....élesebben! :wink: Mi meg utánuk a felmosós cuccal! :lol:
És az mit jelent, hogy Steffiéknél Martin nem alszik délután? Hát nem jár Martin oviba? Lemaradtam valamiről? Én még ott tartok, hogy jár és talán ovit váltanak! Nem sikerült és inkább kivették Martint?

Kriszti!

Apósnak igazat adok Ford S-Max-szal kapcs. 8) De a döntés és persze a pénz amit rá tudtok/akartok áldozni az a Tiétek! :wink:
Nálunk gyerek doki bácsinknak van Picasso-ja, de azt mondta soha többet franciát! :roll: CukorBrigi barátnőjéék meg meg vannak elégedve a Picassoval! Evvan. Látod?! Ahány ember annyi. Szóval ebben tényleg nem lehet tanácsot adni!!! Az a legjobb, ha az ember saját maga dönti el és akkor nincs "harag/összeveszés" senkivel! Szóval hajrá!
Nálunk ha csere lesz, tuti Galaxy! 8)
És képzeld, János....Párom....felhívta az egyiket Galaxy-st és megkérdezte, hogy mennyi az annyi, a f@szi...autókereskedős.... meg mondta, hogy 4,1 milla ha hitelre vesszük és 4,7 h kp!!! :evil: :shock: Na ettől tudok nagyon kibukni!!!! Mert ugye akkor Te...vagyis Mi....fizessük meg azt a lóvét is, amit a banktól kapna, ha hitelre tudná eladni!!!! :evil: Na ezt pl. tök szemétségnek tartom. Ahelyett, hogy örülne, hogy valaki elvisz egy autót KP-re!!! De hát ez a mai világ..... :? És mi akkor sem fogunk hitelre venni autót. Akkor inkább még kivárunk!
És köszi, hogy keresel Zsombiról is szembőlképet! :wink: MÁr alig várom! :wink: De rajta lehetnél Te is! Meg Mindenki a családból! Az is jó lenne! :wink: :D

Valikám!

Végre előkerültél!!!! Hurrá!!!! :D
De az nem jó hír, hogy betegek vagytok! :( Te is vagy csak Viko?
Azt hittem, hogy betemetett a hó a számgéppel együtt és még nem tudtad magad kiásni! 8) De megnyugodtam, hogy nem!
Bár annak a hírnek jobban örültem volna...hogy betemetett a hó...., mint ennek, hogy betegek vagytok!
Gyere ha lesz időd! Pussz!

Ren!

Szánom-bánom, hogy lemacskáztam a zebrát! 8) Megkövetve Lindát......Csodaszép az a Zebralány!!!! :wink:

Brigi!

Hát hogy a Többiek hogy csinálják, hogy tudnak jönni azt nem tudom. 8) Én általában akkor jövök, ha Jáz alszik, de mostanság inkább este, mikor már Mindketten az ágyban vannak! Akkor van igazán nyugi! És olyankor tudok nyugiban írni!
Szopiban nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! :wink:
Örülök, hogy Petya már szeretgeti Benit! :wink: A Nagyoknak is idő kell, hogy megszokják az új helyzetet! Van akinél tovább tart, van akinél kevesebb ideig és van akinél később jelentkeznek a "féltékenységes" dolgok! De eddig szerintem még minden testvérpárocska....hármacska-négyecske.....túlélte ezt! :wink:
Jáz is egész nap rágja a kezét! Meg szedegeti a morzsákat a földről! :D Mit nekem porszívó, ha van Gyerekem is! :D
És Beni kapott már mást is almán/gyümin kívül most hogy már elmúlt féléves? Vagy csak gyümiztek még?

Kriszta!

Nem írtál valami sokat! :roll: Pl. a vezetésről semmit. Hogy állsz vele? Nem abbahagyni, mikor már kezdett jól menni!!!! Okés? :wink: Panka jár oviba? És Ember hova ment síelni? Valami céges kiruccanás?

Na jó, most megyek, mert Jáz felébredt a délutáni alvásából! 8)

Éjfél előtt még visszanézek.

Szép estét és pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

TIMI-grat a nyolcadik foghoz :lol: már jócskán megelőztetek-mi csak kettőnél tartunk....de ha beindulunk egyszer :roll: :wink: :lol:
Benedeksúly 8.30kg-80cm-szóval értékek közelítőek :D és kérünk csajokról képet-főleg göndrihajú Jázminról!!!-jöhet vizesen is :wink: :lol: 8) :D
pelenkaszámolás csomagokként??,-de a darabszám változik neeem???
szerintem a Kútban a hatodikon a helyed :wink: :lol: 8) :lol: :wink: :wink:
Ajándék-semmi extra-most pénzt kapunk mindenkitől-hiszen annyi mindent kaptak most meg van is .....nyárra veszünk valami komolyabb nagy trambulint-már ki is néztem :roll: :roll: :roll: persze apróság lesz hiszen csak a szülinapjaik lesznek :wink: :lol:

ANCSA-átlátok én rajtad :wink: :wink: akinek ennyi segítsége van...vasalás takarítás...meg a többi-Lara elvégzi Ancsa meg jön ide icipicit :wink: :lol: :lol: köszi Lara :wink: 8) 8) :lol:
Szóval hétfőtől ovi?-és ott a környéken?-nagyon kíváncsi leszek milyen lesz....Gellért viszi és hozza???
nem mondod hogy 30-as lába van Larának???? :roll: :roll: :roll:
Szaffi-kedvenc rajzfilmem-és tudtad,hogy Szófia beceneve???illetve így is becézik.....

VALENTINA-tessék jönni-és mesélni :D hát igen ha nem alszik napközben Vikó-én már csak tudom hiszen nekem nyár óta nincs alvás-de már megszoktuk és így álltunk be...mi lesz ha betölti Vikó a hármat??-ovihelyzet???-neked meló???

RENÁTA-csigahajat én is értem....Iván nagyon dögös pasi... :D és hogy raktál oda olyan édes szívecskét?? :roll: :D

KRISZTI-játszótér közel van?-látom szeretik a srácok....és gratula havernődnek

JUDY-képet... :D és apja mit szólt??? :roll: :lol: :lol:

SISSY-hűűűű mekkora lett volna az a baba február közepéig....nem volt elírva??? :roll: szülést meg Krisztitől akartam kérdezni -de köszi...édes vagy-habár már kérdeztem tőled :roll: :roll:
iwiwen nem vagytok fent??
KRISZTI-ti???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szép estét!

Sissy!

Gratula ismerősödnek! Szép nagy baba! :shock: :D És őt hogy hívják? Azt nem mondta az anyukád? Bocsi, de engem mindig a nevek érdekelnek! 8)
Tényleg jogos Tenci kérdés.....Nem számolták el egy "kicsit" a szülés idejét?
Laptetőt nincs mit! Ez most Neked jár. :wink: A következő meg majd Krisztinek! :wink:

Kriszti!

Te barátnődnek is gratula Tamarához! Szép és különleges neve van! :wink: Ő is szép súllyal született! :wink:
A köv. laptető, ha az enyém lesz, átadom Neked is! :wink:

Tenci!

Köszi a felvilágosítást. :wink: Jáznak sem lesz nagy ajcsi, csak pici. Nálunk is lóvét ad mindenki. Én nem haragszom meg érte. Inkább pénz, mint valami 826-ik felesleges dolog. Aztán majd ha kell valami veszek Neki belőle! :wink: Mondjuk pelust! :lol: 8)
És azért igyekszem nem a hatodikon kikötni!! :lol: Megvárom inkább míg azt is privatizálják! :lol: :wink: Az mégis csak nívósabb lenne, nem?! :lol: 8)

Na jó, megyek aludni!
Szép álmokat Mindenkinek!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jázmin!!!!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!
sok, sok puszi

Kép

ancsaboszi

Jázminnak nagy ölélés és puszi szülinapja alkalmából!!!!!

Benedeknek is (így utólag) hatalmas puszi!!!

mi megvagyunk.
kedden voltunk az 1-es gyerekklinikán, mert még mindig sárga és ez nem normális, ki kellett vizsgálni.volt hasi Uh meg vérvétel - annyira ordított. :cry: :cry: úgy sajnáltam, még nem láttam így sírni.
holnap kell visszamennikontrollra addig meg teáztatni kell, hogy kürüljön a szervezetéből a sok bilirubin. a mája nem tudod vele mit kezdeni, és a cukros lötty elvileg segít. de nem igazán hajlandó meginni, a cumisüveget utálja. ha a szájához érintem már ordít. nem kell neki a műcici.

bocsi Lányok most csak ennyi, jövök még ígérem és reagálok is... csak nehéz egyedül.

még1et: :)
Renéta nagyon örülök, hogy jöttél!
snooopy

Sziasztok!

Jázminnak boldogságos 1. születésnapot kívánunk!!!

Köszi mindenkinek a gratut a barátnőm nevében! :)

Tigrincs, igen, sajna ennyire lehúznak az autókereskedők. De az a szomorú, hogy pl. a kisebb kereskedésekben alig 1-200000Ft a különbség, vagy épp nincs is, de a nagyobbakban meg rápakolnak egy csomót, ha nem hitelre veszed az autót.
Amúgy az hasznos volt, hogy mindenhol elkértük eddig a forgalmi másolatát alvázszámmal, rendszámmal, és egy márkakereskedésben lecsekkoltuk az autókat. Tudnak érdekes dolgok kiderülni (na ez jó magyaros lett). A Mazdáról pont azért mondtunk le, mert annyira régiek ezek az autók, hogy akkoriban még nem nagyon volt computer-es vizsgálat, így nem tudni, hogy a km valós-e.
Amúgy csak az a bajom apósommal, hogy megbeszéltük, milyen autót szeretnénk, erre mindig talál újabb és újabb típust, amit meg kell néznünk. Így sem tudunk választani, pedig mostmár nagyon döntenünk kell. A pénzben is segítenek, de ezért tkp elvárja, hogy olyan autót vegyünk, amit ő választ... Én meg nem szeretem az effajta kényszert...

Etenci, a játszi kb. 100m-re van tőlünk... De kész gyötrelem elindulni, mert Zétike pont akkor talál valami halaszthatatlan játszanivalót, amikor már 20 perce indulunk folyamatosan. Olyankor felkapom, vagy begyömöszölöm a babakocsiba, és végigüvölti az utat hazáig.

Jajj, itt szakad a hó...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Jáznak nagyon boldog 1. szülinapot!!! :D :D
Te Nő, ez a csaj már most akkora mint Ancsa másfélévesen???? :shock:

Orsi,
Hű, az nem jó ha még mindig sárga... :? Remélem hamar elmúlik!!!! Majd gyere és mesélj, hogy mi volt a kontrollon, ok???

Tenci,
fotó nincs, nem lehet úgy lefotózni hogy rendesen látszódjon... Majd ha megint falra rajzol, akkor azt lefotózom, ok? :D
Apja csak annyit jegyzett meg: Szép munka! :D

Timi,
persze, nyáron már biztos menni fog, csak jó lett volna ha már bölcsikezdetnél tartunk valahol :? Nem baj, azért elkeseredve nem vagyok :) Meg azért bölcsikezdetig is van még pár hónapunk. Most hogy az a pozi nem jön be amit szerettem volna, már nem is olyan sürgős :roll: :D

Ancsa,
gondolkodom a könyvklubon, de apja nem szereti az ilyesmit, amit folyton küldözgetnek, azt mondja, inkább menjek el egy könyvesboltba és vegyek neki :roll: De még meglátjuk. Mondjuk az a másik hátránya, hogy ha nem a mi postásunk van, és nem tudja, hogy apósnak eltart egy ideig, mire kiér, akkor mehetek érte a postára minden hónapban, ami munkába állás után nehézkes, mert persze csak hétköznap 8-4ig van nyitva :roll:
Én egy gumipapucsot vettem Ancsának, amit nem hajlandó felvenni... Pedig a régi papucsa már épphogy felmegy a lábára, és az uszodába kellene valami :? Úgyhogy néznem kéne neki másikat...
Tegnap este is nekiállt rendet rakni a szobájában :D Aranyos nagyon. Amúgy is folyton jön-megy intézkedik :D Szeret segíteni. Múltkor is együtt porszívóztunk :D :D
Fotó nincs sajnos, nem tudom jól lefotózni mert mögötte van az ablak, és túl sok a fény, így meg nem látszik :? Meg amúgy is elég halvány, szóval nem túl fotogén az alkotás :D

Vali,
Vikónak jobbulást!!!!

Ren,
mea culpa.... De tényleg annyira macskás volt benne a kiscsaj, a sörényt meg a patát nem is figyeltem :D Akkor is tündéri ha zebra :wink: :D :D

Kriszti,
ezen már én is gondolkodtam, nálunk férj és anyós is elég akaratos, na meg a sógorom is, és az unokatesó is ilyen lett :D Szóval lehet hogy genetika :D :D

Lányok, itt szakad a hóóóóóó!!! :D :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszti-Timi,
sajnos ez a lehúzás általános - én is tisztességtelennek tartom. Timinek már meséltem anno, hogy mikor a pözsót vettük tavaly nálunk is úgy volt, hogy kpben 2,4 hitelre 2,15 millió :? Mi végül megvettük hitelre, majd a következő hónapban kicsengettük a hitelt, így kezelési költséggel együtt 2,2be került az autó :D De ehhez mázli is kellett - pont akkor zuhant egyet a svájci frank árfolyam :D :D :D

Timi,
dobok mailt.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Snoopy, pohárból sem tudod itatni? Vagy kiskanállal?
(az egyik kolleganőmnek van valamilyen betegsége - a nevét nem tudom, a szervezete nem tudja lebontani a bilirubint, így sokszor sárga).

Fotót hirtelen ezt találtam Zsombiról (rólam nem nagyon készül, nem szeretem...)
Kép

Kép
Kép
Kép
szzsk

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:47-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:48-kor.
Vendég

Igen, gitár a férjemé. Annak idején elég komolyan vette a rock-zenélést, szóval minden van a gitárhoz... Zsombi meg imád gitározni, mikrofonba énekelni... :)
Tennék én több képet, de lustadisznó szülők vagyunk, nem fotózunk sokat, ha meg esemény van, elfelejtünk...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Lillus,
ez nagyon jó ötlet, én is kipróbálom :D :D Gratula Boginak a bilizéshez!!! És hajrá vezetés :D :D (télen én se szeretek éjszaka vezetni, olyankor engem nagyon vakítanak a szembejövők... De azért mindig megoldom :D )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

JÁZMIN-BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!

ORSI-nem is mondtad,hogy besárgult Noel-vagy lemaradtam??? :oops: :roll: remélem sikerül megitatni kismanót :roll: -és jó híreket kaptok holnap...drukk
műcici:igazi kispasi-már most tudja mi a tuti :lol: :lol: :lol:

JUDY-na látom akkor nálatok is hamarosan aktuális lesz egy festés :roll: :lol: ikeás festőállvány??? :roll:
nekünk is van-de sokkal jobb helyek is vannak a lakásban Mikey szerint :wink: :lol:

LILLUS-ügyes Bogi-csak így tovább :D jó sok fogatok van....
és vezetés-na itt a hó....próbakör??? :roll: :D :D

KRISZTI-nagyon nagy fiad van :D és nagyon komoly-beszarás ez póz :wink: :lol:
Orsi Koli-nagy dobos te fiad gitározik-lassan összejön egy bnetes zenekar :roll: :wink: :lol:

és itt is szakad a hó :D :lol: megyünk is letolni a járdákat :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Most csak gyorsra jöttem, mert Beni ébrett enni akar...

Jázmin Nagyon sok boldog Szülinapot!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tigrincs!
Jázminnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!! Grtula a fogacskához!

Oké, fotózok majd Zsófit! :D

Judy!
Azért Ancsától mégis rendes dolog, hogy legalább 1x már elpakolt :D
Kenyér: igen! Most hogy mondod! Tényleg Ancsa volt! Nem baj! Most már találtam egy fincsi receptet a neten! :wink: azért köszi

Kriszta!
Te egy HŐS vagy!!! :oops: nekem eddig egyszer (Kata születése után 1-2 hónappal) próbálkozott Laci, hogy ő elmegy Kubába haverokkal … :oops: én elküldtem őt a sunyiba! :oops: szóval le a kalappal!!! Komolyan!!!! :oops:
Ja! Gyakrabban foglak emlegetni, ha legalább így fel-felbukkansz!!! :wink:

Tenci!
Varrás: folyamatosan varrok valamit :D (megvarrom ha valami elszakadt, tegnap felvarrtam a gatyám …) de ha kifestettem tavasszal a hálószobát, akkor lehet varrok új függönyt is! :D
Kútvölgyi 6. emelet: mért küldöd oda Timit? Mi van ott??? :rol: :D

Orsi!
Uh! Szorítok, hogy minden rendben legyen mielőtt! Sárgaság husssss! :oops:
Itatásra egy tipp HA NAGYON KELL itatni: szop-tanit!!! (vagy hogy írják!!! :oops: ) Egy kis tartájból – ami a nyakadba van kötve – jön le egy mini szilikon cső, ami a cicidre van egy ragasztóval ragasztva, odavezeti a csövecskét a mellbimbóhoz, kvázi cicizés közben onnan is jön :oops: Mikor nekem Zsófi este 9-től másnap reggel 9-ig nem evett, Rákóczi Ági LLL tanácsadó – anno Kút-os szülésznő - bérbe adta és az éjjel lefejt tejet azzal adtam este oda Zsófinak. Szerencsére alig kellett használom, még jó hogy nem vettem meg! :D

Kriszti!
Kenyér receptet majd lehet hogy 1x elkérem, de most találtam egyet, amit felcsigázta a fantáziám :lol:

Ancsa!
Fényképész: :D tudom! Tudom! Ismerek jó fotóst :wink: de sajnos nem én jelölöm az oviba! :oops:
Csizma kép: oké, majd szerzek elemet a gépbe! :D
Duplo: állatkertünk is van :lol:
Szoptatás: igen! Szoptattak! :lol: felhúzták a trikójukat és úgy szoptattak!!! :lol:
Kenyér recept: nem fontos, de ha küldöd elteszem! Gondolom nem csak 1c sütök majd kenyeret.

Kriszti!
Zsombi nagyon helyes kis pasi!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska!
Gratula a bilizéshez és a vezetéshez! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na megint itt. De ugyebár egy éve elég nagy volt a forgalom a szülészeten, úgyhogy "muszáj" :lol: :

Jázminnak Boldog Szülinapot!!!

Veronikusz!
Azért annyira nem kell fényezni engem, mert csak 4 napra ment, Panát meg anyós lenyúlta és ő vitte oviba. Viszont most szombaton egész család megy egy hétre, és annyi dolgom lenne, de nincs kedvem semmihez. Petya meg alszik. úgy tűnik 8. fog is megérkezett, de megint nem az alsó 2., hanem egy másik rágó. De nem is eszik semmit, az biztos.
Fürtöskék nagyon édesek. Óvodai fotózásról meg annyit, hogy nálunk kettőből semmi. A tavalyinál a bordó ruhás gyerekemet egy bordó háttér előtt sikerült fényképezni és mintha még barnítva is lenen a kép. Idén meg a gyerek mosolygás címén valami olyan arcot vág, hogy még. De a bölcsiben is próbáltak olyan képet eladni nekem, amin (már bocs) kb. a szájába lógott a takony, mert sírt fényképezés előtt. MOndtam, hogy köszi, nem kell, erre év végén grátisz megkaptam. :roll:

Timinek vezetés: Háát, nem nagyon megyek. A múltkor viszont vezettem, és apa megdícsért... :shock: Lehet, hogy félt, hogy nem mehet síelni... hihi. Ma akartam menni egyedül, mert az útra kell venni ezt-azt, meg jönnek ma a barátaink, akikkel megyünk, de nem merek a hó miatt. )Jó kifogás sose rossz.)

Lilluska!
Nagyon szépek vagytok Ti is! Gratula a vezetéshez, meg Bogibilihez. Petya ma a WC-re áhítozott, de mikor el kezdem levenni róla a cuccot, akkor berág.
Mondtam már, hogy unokatesómék is Inárcsiak?

Kriszti!
Fiúk nagyon ottvannak. De azért a virslikről gondoltam, hogy nem egyedül az övé. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
de de! kell téged FÉNYEZNI!!! :lol: én 4 napra sem engedtem volna el :oops: :oops: :oops: bár ha belegondolok mostanság volt párszor Angliába ... ki tudja! lehet már rég megjárta csak nem tudok róla???? :lol: :lol: :lol: Családilag Petyával mentek? és hova? nagyon irigyellek!!! én még sosem voltam síelni :oops: úgy elmennék Tirolba, Karintiába 8) :wink: főleg ha még haverokkal megy az ember és este jókat lehet kártyázni, dumálni ... :wink: Egy barátnőnk jön most haza a norvég férjével és elhívott hogy talizzunk most kettesben!!! :shock: most döbbentem le, hogy mióta Kata megszületett ilyen nem is volt! Régi szép idők, mikor barátnővel beül az ember KETTESBEN, NYUGODTAN és még beszélgetni is tud, nem csak szaladgál a kakisok után!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok ma még1x :)

Köszi lányok a drukkokat, biztos nem lesz gond! a doki is megmondta, hogy Noel nem beteg baba csak lassabban ürül a bilirubin.

Vero, erre már én is gondoltam. jó ötlet lenne - épp mst beszéltem a szoptatási tanácsadónővel és azt mondta felejtsem el a teát, az csak ront a helyzetem, a sárgaság az anyatejjel ürül, tévhit a tea. megadta egy főorvos számát aki szopis tanácsadó is, őt keressem ha kezemben a lelet (azt nem adták oda, majd holnap).
szóval szegénykémbe feleslegesen tuszkoltam a teát, meg is figyeltem, hogy kevesennet kakil. azt mondta a szopis nő, hogy a sárgaság a kakaival ürül nem a pisivel. kevesebbet is kakil tegnap óta.

már megint nem olvastam vissza...megyek ledőlök picit mert épp alszik Noel. ki kell használni.
snooopy

Tigrincs,
Akkor is ügyes vagy!
És nem küldelek sehová!!!
Várja már nagyon az ovit!
Szerinted mi lesz a jele? Jó jele lesz, pedig nem is mondtuk, hogy az legyen.
Tipp???
És mit kap Jáz?? mi az az apróság? sütöttél tortát???

Tenci
igen, igen hétfőn megyünk! Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá!
Zsombi már mondta, hogy majd Ő megvédi!
Leányvárra megyünk oviba, oda vették fel, az Esztergom felé tőlünk a 2. falu.
Német nemzetiségi ovi, nagyon jónak tűnik.
Nem, hát pont ez az hogy nem 30 lába van, és a hófehérkés mamuszból csak 30 volt, és azt akarta megvenni. :-)))
hát nem tudom ki viszi majd Larát, majd meglátjuk! Múlt héten megérkezett a jogsim is.
Persze hogy tudtam! :-) Azért lett a baba neve Szaffi, mert általában úgy nevezzük el a babákat akitől kapja, és hát Szofinak nem akartam, mert az megzavarhatja, így lett Szaffi.
Nekem is az egyik kedvencem, és mikor készült a rajzfilm Apukám találkozott Dargayval, és kapott egy csomó ilyen lapot, amiből a film lett :-) sokáig meg volt.

Itt is szakad a hó, de én ki sem tudok menni! Apa elment, majd szombaton jön, Mama meg még nincs itt, de szóltunk neki, hogy hozzon répát, hogy tudjunk hóembert építeni, bár lehet hogy most is hómaci lesz.

Orsi,
jajj jajj!
Szegénykém! Remélem minél hamarabb elmegy a sárgaság!!!
majd gyere és mond hogy van!!!
Nurofennek a csövével nem próbáltad?

Judy,
kár, hogy nem tudod lefotózni, de biztos lesz még!
Ha belépnél a könyvklubba, akkor szólj, mert ha mi beajánlunk kap utána Lara ajándékot.
C und A-ban már megjelentek a flipp-flopp gyerek papucsok.

Krisztinagyon helyes fiad van!!!
és jó ez a kép!!

Lilluska,
Igen, igen Inárcs volt a tippem, mintha már mondtad volna! Nekem Dabason lakik az egyik barátnőm!
Gratula Bogikának!!! Nagyon kis ügyes!
De hát milyen lenne, hisz az Anyukája is ilyen ügye, és hóesésben is nyomod?

Veronikusz,
és az állatkertet is szeretik? Lara imádja az állatokat!
Igen, igen Lara is úgy szoptat, mondom tegnap még kagylót is tett be, mint Anya :-))) Imádom!
Hú már nem is tudom hol találtam, de jó volt, én több kenyeret is sütöttem már onnan.
Tök jó hogy tudsz varrni!!!

ancsaboszi

Rólunk!
Szóval a szülinap jól sikerült! :-)))
Későn reggeliztünk, én reggelre feldíszítettem az étkező feletti lámpát, (lufit is akartam fújni, de a szottyat tüdőm nem engedte) így csak girland volt rajta, és az asztalon volt az ajándék!

Ajándék: Hú hát nagyon sokat gondolkodtunk, hogy mit kapjon, hisz karira annyi de annyi mindent kapott,
úgy gondoltam hogy kap egy biciklit. De aztán rájöttem,hogy majd inkább a nyuszit kérjük meg hozza, mert addig hova tegyük:-) és akkor mit? Imád doktorosat játszani, és már kapott két táskát, de a sztetoszkóp már tönkre ment mind a kettőben, amit Ő halkítónak hív :-) Apa bement a boltba, hogy vegyen egy táskát! Három -féle volt, az a kettő ami tönkrement, és egy új, na azt kapta :-))) Meg egy fagyöngyből készült láncot meg karkötőt. Imádja az ékszereket!

Barátnőm vett egy boszorkány jelmezt neki, ami szintén nagyon vagesz, és felvette a kalapot meg a sztetoszkópot, így Ő lett a boszorkány doktornéni!

Szóval reggeli előtt kibontottuk ezt, aztán megreggeliztünk, és utána életünkben először négyesben sétáltunk. Apa húzta Larát a szánkon, én meg toltam Szofit! Nagyon jó volt, majd hazajöttünk, Apa csinált Larának ünnepi ebédet, mert ezt nagyon szereti. Lazacos tészta volt! Én meg addig játszottam vele. Majd aludtunk, aztán megettük a tortát amit sütöttem! (hát újítani akartam, és mogyorós piskótát csináltam, ami elég furi lett, de a krém a szokásos csoki volt, és nagyon finom)
Vasárnap meg jöttek Zsombiék köszönteni Larát, Lara és Szofi is kapott virágot :-) Meg Zsombi Anyukája varrt Larának két szép szoknyát, az egyiken vau van! Hát örült neki. :-)))

Szofi!
Szerencsére jól van! Nagyon édes, már nagyon figyel mindenre!!! és elértük a 4 kg!
Kedden voltunk kontrollon!
1-re kellett menni, fél egyre értünk oda, ismerősünk bevitt minket így protekcióval negyed négyre végeztünk! Először megmérték a vérnyomását (ami nem volt egyszerű, mert ugye cumit már kiköpi teázni meg nem teázik, így elkezdtem szoptatni, aztán Szofi kiköpte mert ugye közben kezein lábain mérték a vérnyomását, ami nem volt kellemes, cici meg lespriccelte a nőciket :-) majd fel kellett öltözni, ki a folyosóra, várakozás, közben szopi. A doki nagyon kemény volt, nagy nehezen előkerült, aztán megint le kellett vetkőztetni Szofit mert Uh-t csinált. Doki még azt sem mondta el hogy hogy kell adagolni a gyógyszert, amit felemelt. Adott egy ambuláns lapot, amin az előző mennyiség van. Szóval nem hiszem hogy ide megyünk még Szofival. Holnap jön hozzá a dokinéni, és beadja neki az oltásokat! Ő még semmit nem kapott. És dokinéni is ajánlott más orvost!

Hát ennyi most megyek, és elküldöm, sok puszi

ancsaboszi

Kriszta,
De azért kell téged fényezni! Nagyon ügyes vagy! És akkor szombattól síelés? Mi az hogy egész család? Ti négyen vagy Anyósék is?
Gratula a fogacskához!
Hát a fotózáshoz annyit, hogy mikor én fotóztam suliban, akkor ugye 6 féléből lehetett választani 3 háttér volt, én odaírtam, hogy milyen ruhát javaslok hozzá! De volt aki bordó hátteret kért valami bordós barnás kapucnis felsőhöz, de volt aki csíkosban jött. Szóval nem akarom a fotóst védeni, de 20 háttérrel nem szaladgálhat!

Veronikusz,
lányok nélkül még nem találkoztál senkivel??? :roll:
az a nem semmi.
akkor jó talit!!!!

Szép délutánt mindenkinek!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Jázminnak nagyon-nagyon boldog szülinapot!

Majd reagálok a többire is, de most már mennem kell, mert a régi lakásban muszály pakolgatni, hogy az eladásra minden be legyen dobozolva.

Ja a mai ctg rendben volt. Semmi fájás. Sándor doki azt mondta, hogy egy hétig még biztos nem lesz baba. S múlt hét óta 10 g-ot biztos nőtt a babó, s hogy hová hízlalom a gyereket???!!! :) Pedig nem ettem többet mint máskor, s benne volt két gyüminap is. Na mindegy, a gyerek úgyis tudja mi kell neki és mennyi.
A ctg még a régi helyén, a szülőszobák pedig a B szárnyban lesznek, ott ahol a Sándor doki irodája is. De hogy hogy lesz kialakítva azt nem tudom, de biztos nem lesz olyan barátságos mint a másik. De majd elmesélem, mert én már biztos ott fogok szülni! :(

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!

Boszi!

Nagyon szép születésnapja volt Larának! Elképzeltem, ahogy sétáltok négyen a hóban azon a szép helyen, ahol laktok...... :wink:
Csak nem VAU lesz a Kisasszony jele? :shock: :D De ne csigázz tovább, ha nem jó a tippem, akkor is írd meg légysziiiiii !!!! Tűkön ülök! :D Lehet, hogy esetleg Zsombi súgott az óvó néniknek Lara érdekében jel ügyben? :lol: :wink:

Jáz szülinapi apróságán azt értem, hogy végre kaptam a scamp-ba "Angel" feliratú pólót! :wink: Aminek a hátán angyalszárnyak is vannak. Karácsony előtt....mert először karira szerettem volna Neki.... a fickó, aki csinákolja a scampos ruhákat, megígérte, hogy január vége felé lesz, mert az annyira kelendő, hogy nagyon elkapkodják. És lett! :lol: Így Jázzal ma nyakunkba vettük a várost és elmentünk a boltba vásárolni! Szóval ma ketten buliztunk egyet! :lol: Szegénykémnek általában úgy is "csak a levetett" ruhák jutnak :roll: úgy hogy eldöntöttem, hogy szülinapjára kap valamit, ami eddig még nem volt soha senkié!!!! HÁt ennyi.
Tortát nem sütök Neki :oops: , hanem rendeltem egyet, ami meglepetés lesz mindenkinek! 8)

Orsi!

Szegény Noel!!! :cry: De remélem holnap jó híreket kaptok és minden okés lesz Vele. Egyébként Jáz is vagy 3 hétig kicsit sárga volt, de nekem a doki bácsink azt mondta, hogy csak szopiztassam , az anyatejnél jobb nincs!!! Hál'Istennek Neki sem lett semmi baja, úgy hogy biztos, hogy Noel is rendben lesz! :wink:
És Koli hogy van? Tetszik Neki az új házatok és a környék? És tudom, hogy még messze van, de idén már beiratod oviba?

Lillus!

Csak így tovább a vezetéssel!!!! Szuper ügyes vagy!!!! :wink: És milyen volt az autópályán "nyomni"? Meddig ment fel a kilómétermutatóóra?? 8)
Az első hóban való vezetést én itt a környékünkön az utcákban "nyomtam". 8) János tudta-ismerte az utakat így kipróbáltam a megcsúszást....hogy lehet korrigálni.....ha valamiért félre kell rántani a kormányt, hogy reagálok én is meg az autó is....ugye bömi hátsókerék meghajtású, szóval teljesen másképp reagál a kicsúszásra, mint egy első vagy összkerék meghajtású....stbstbstb. Próbáld ki először a férjeddel, ha hajlandó rá....és Te is! 8) Bár minden helyzet más és más és a téli utakra igazán nem lehet felkészülni, de azért jó, ha az ember "próbálkozik" milyen is lehet.
Boginak pedig hatalmas gratula a bilizéshez!!! :wink: :D

Judy!

Köszi a mélt, de már csak holnap tudom megnézni! 8) János nagygépnél én loptopról nyomom, de lassan az ágyat fogom nyomni....vagyis már benne fekszem vagyis ülök 8) .....mert mára elfáradtam Jázzal együtt! Holnap meg korán én viszem Adrit oviba, mert utána meg spurizok fodrászhoz. Reggel 9-re. Úgy hogy ma "korán" fekszem. 8)

Kriszta!

Akkor jó síelést Nektek! És hova mentek? Petya is fog síelni? :roll: Vagy Ő még csak hókutyázik? És Panka? Egy hét az tök jó! Érezzétek jól magatokat!
És vezetést nem hanyagolni!!!! Megy az!!! :wink: Jó, most megbocsájtom, hogy hóban nem tepersz, de ha elolvadt tessék menni!!! :D Jövőre/idén majd meg már a hóban is! 8)

Sissy!

Örülök, hogy minden oké! :wink: Kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek a szülőszobák. Majd tényleg meséld el! És a Pocaklakók az uccsó 4 hétben hízzák a legtöbbet! Nekem Jáz a vége felé, heti 20 dekát hízott. :shock: :D Még jó, hogy nem húztúk ki a 40. hétig. De doki bácsim....akárcsak Adrinál......10 dekát tévedett a születési súllyal kapcsolatban! :wink:

Kriszti!

Jó Kispasi Zsombi fiú! És ezzel a gitárral, igazán dögös Pasinak hat! :wink: És Tencinek tök igaza van. Lassan összejön itt a bneten egy rokc banda. Dobos meg gitáros már van! :wink: De biztos meglesz a zenekar előbb vagy utóbb! :lol:
És köszi a képet még egyszer! Az meg, hogy utálsz fényképezkedni....gyere fogjunk kezet! :wink: De azért majd egyet keressél magadról is, amin úgy érzed, hogy tényleg jól nézel ki! Bár akármilyen is teszel fel, mi tuti megdícsérünk! :wink: 8)
Apósra és autóra visszatérve.....Én csak úgy gondoltam, hogy após ötlete jó. Jó kis autó az a Ford SMax. Kérdezd csak meg Verot!
:wink: Az mondjuk tényleg gáz, hogy Ő akarja megmondani Nektek, hogy milyen autót vegyetek, mert "kisegít" Benneteket! Ilyenkor olyan rossz az ember "szájíze"! :? Ezt meg tudom érteni. Mert már bocsánat, de okés, hogy segít, de az övé lesz az az autó vagy a tiétek? Szóval szerintem NE engedjetek abból, hogy Ti válasszatok! Hiszen Ti fogjátok használni! Ha meg nem tetszik neki, akkor meg.....na mindegy. Én ha segítenék a gyerekemen, biztos nem mondanám meg neki.....főleg ha már felnőtt és családja is van!!!......hogy "csakazértis" ilyet vegyél!!! Én tuti annak örülnék, ha olyat tudna venni, amit Ő/Ők szeretnének. Hiszen az az öröm, ha tudsz abban segíteni, hogy meglegyen neki az, amit szeretne!! Nem? És nem az , amit én szeretnék. Na mindegy. Ez csak az én magánvéleményem. :roll:

Vero!

Zsofesz jobban van már? Köszönjük, hál'Istennek a fogacskák nekünk sem okoznak "fejtörést"!!! KOPPKOPPKOPP!!!
És ha most elmondom Neked, hogy nálunk János a "varró"!? :shock: :wink: Nálunk Ő varrja fel a gatyeszokat, függönyöket, stb. Igyekszem én is, de Ő már olyan profi benne, hogy inkább nem "égetem" magam itthon Adri előtt! :oops: :roll:

Lányok!

Bocsi, ha valakiknek most nem reagáltam, de tényleg most nagyon fáradt vagyok! Megyek aludni! Szép álmokat Mindenkinek!
És még egyszer köszi a köszöntéseket!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sissy!

Nagyon szorítunk Neked! Biztos vagyok benne, hogy azért jó körülmények között zajlik majd a szülés! Bár elképzelni sem tudom,hogy azon a folyóson hol :roll:
Sándor vicces fiú! :lol:
És hogy vagy?pakolás? azért csak óvatosan!!!

Lilluska,
ezt nem értem. Magadnak szeretnél ilyet? De miért? Mi benne a kerek?

Tigrincs,

Örülök, hogy jó napotok volt! Várjuk majd a több irányú fotót!!!
És igen, tényleg szép nap volt a szülinap!
Hétvégén lesz buli és arra rendelted?
Mert én a mai napra gondoltam, vagy a napján nem szoktatok tortázni?
Larának az első szülinapján répa tort volt, Apa egész nap velünk, és délután meg a Margitszigeten sétáltunk, tavaly meg Egyiptomban pancsiztunk, szóval a szülinapok jók!!
Jele:
nem a pancsizással kapcsolatos! Nem Zsombi sugott! Nekem sugta meg az Anyukája, és én tök örülök neki! Halacska a jele!!!

hétvégén mennek a nagyok is?

ancsaboszi

És ime pár kép a szülinapos boszorkánydoktornéniről :lol:

Kép

Kép

És ime még egy kép!

Kép

Jó éjt mindenkinek!

ancsaboszi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:50-kor.
Vendég

ANCSA-kisboszi tüneményes :D -de a 30-15tappancs nagyon jóóóó-remélem felrakod blogodra :wink: :lol:
apukádnak jó kapcsolatai voltak látom-de gondolom az ő munkájában ez alap volt :wink:
a halacska meg tök jó választás-egy Hajósnak.... :D :D -szerintem Zsombinak nem kell megvédenie Larát... :roll: :lol:
és mi készült végül?kellet a répa??? :D

TIMI-na idáig nem értél....és séró jó lett???? :roll: :lol: meglepi torta??-és honnan rendeled??
nálunk három lesz.... :D :D :D

VERÓ-még neked akartam-fogyival,igazándiból reggeli vacsi mindennap gyümi-és ebéd ami épp van :lol: súlyom stagnáló..ami a lényeg fölfelé nem megy :roll:GR-turbója nagyon jó-na ott ugranak lefelé a kilók-csak az a baj,hogy minden héten ua az a menü-ami 3-4 hét után kicsit nagyon :lol: katasztrófa-komolyan nekem a végén a nap fénypontja az algaleves volt :lol: de asszem febr végén ismét belevágok egy hónapra :roll:
és te hogy állsz???
nagyon csajos csaj vagy fickós génekkel :wink: :lol: még a festés is bevállalod??? :roll: :lol: -nem kacsingatsz a lakberendezés tudománya felé??? :lol:
jaaa és mi van a hatodikon?Timi majd elmondja :wink: :lol: lehet én is ott kötök ki....áááááááá ez csak viccccccc :D :D :D

ORSI-mi van veletek??

na mi megyünk mert mire elindulunk...nem kis menet ez az öltöztetés :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?