Basszus csajok! Ne hülyüljetek már meg! Eszter, mi a búbánat ütött beléd? Ha néha megbántjuk egymást, hát istenem! ettől szép az élet, hogy zajlik! Ha xien miatt döntöttél így, akkor leszel szíves tájékoztatni bennünket, hogy mit szúrtunk el szerinted, mert speckó xient sem értettem, hogy mire sértődött be. Ha más bajod van, akkor meg leszel szíves elárulni, hát nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymáson?!
Nóri! Nocsak, nocsak csak nem szülsz meg itt nekünk a nagy izgalomban? Láttam a ctg-det, na én most nem tudok ilyet produkálni annak ellenére sem ,hogy már nem szedem a magnéziumot.
Lehet, Noncsi baba kíváncsi már a világra?
Szintus! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Barbi! Már kezdtelek hiányolni, hogy mi van Veled.
Juci! Remélem jól érzitek magatokat a színházban.
Katica! Szuper eredmények, hogy Emő ilyen szépen növekszik. Látod, nem kell itt aggódnod...
Monyo! Szombaton szülésindítás?! (Remélem jól emlékszem, ha nem, akkor bocsi.)
Na, itt vagyok már vasárnap óta Pesten a doki keze ügyében ha itt lenne az idő. De nem történik semmi, legalábbis eddig...
Pedig én már szülni akarooook.... Tudom, hülyén hangzik, de itt a kedves kis sógorkámék szó szerint kinyalják a picsám, szóval unatkozom. Haza akarook mennniii
Na mindegy, holnap befejezem a tanfolyamot legalább. Pénteken talizok a dokival meg a szülésznővel, remélem az eredményeket meg tudjuk beszélni. És az is valószínű, hogy a doki megvizsgál. Kíváncsi leszek a kenet eredményére, mert kb hete erősödött a folyásom.