Új privát üzeneted érkezett!

mi holnap megyünk ctg-re

zuzmoo
avent mellszivom van. Én az ahhoz tartozó cumisüvegbe fejtem és onnan öntöttem át a zacsiba.

k

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Kakti

probáld simizni Lilit hátha behuzza alrébb teszi azon testrészét amivel nyom. Nekem be szokott válni

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Igen Brigi, színház.

Nóri, kész csoda, hogy még egyben vagytok. Az én CTG-men 20 perc alatt csak három kiugrás volt, a többi tök nulla.

Az UH szerint a Csöpp nem óriás, BDP 89,9, súly 2977. Én nem is bánnám, ha már nem nőne túl sokat. Az arcocskáját a változatosság kedvéért most sem mutatatta meg, nagyon szégyellős a kisasszony. Amúgy tökéletesen fejlődik, a méhlepényben van néhány mészpötty, de ez állítólag ebben a szakaszban nem gond. A magzatvíz "árnyalatnyival" kevesebb, de Hajdú Krisztina szerint ez így a 38.-on előfordulhat.

Na futok, hátha ma látunk valamit :lol:

Kép
juci-77

Halló Csajok!
Hová lett mindenki???
Kössétek fel a gatyátokat: szombaton telehold lesz! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vagyok, csak pihengetek. Holnap jövök, remélem már jobb állapotban leszek, mint ma voltam.

Pápá

bellerreni
Eger

Csajok!

Nagyon jó volt veletek!
Bunkó paraszt vagyok délről, és inkább most búcsúzom, mint hogy egyszer később véletlenül megbántsak valakit. Nagyon megszerettelek benneteket és nagyon fájna ha megbántanák bárkit is. Nem akarom. Nekem jobban fáj...

Legyetek szépek és jók!

Mindenkinek könnyű álomszülést kívánok és sok sok boldogságot a babához!

zarja

Kattkat, igen, emléxem erre a sztorira, hogy írtad, de nem emlékeztem, hogy 3.baba volt ott is...Hát akkor nem árt résen lennünk az biztos! Amúgy mennyivel született a baba, hogy ennyivel előbb jött? Amúgy jól emléxel, tényleg rálátok az erkélyről a kórházra.

Én holnap megyek CTG-re, UH-ra és a doki is megvizsgál. Iszonyat kiváncsi vagyok!

Eszter, ez mit jelent, most ezt miért írtad?
lara

Bázz Eszter mi a fene van? Nem is voltam egész nap, nem is bántottalak... Most akkor miért mész el? Miért bántanál bárkit is! A hisztis, "törlöm magam" picsa szerepe foglalt. Tessék összeszedni magad! Olyan nagyon dinnye vagy! Ki fogja itt a természetes vonalat képviselni? Barbienak, vagy Miss Picsának itt vagyok én, na de mi lesz itt nélküled? Jaj, ha nem akarod, hogy naponta 100-szor felhívjalak (tudom ám a számodat) gyere vissza szépen rinyálni nekünk! Ki a fenének fogsz hisztizni, ha Zsolti bácsi visszamegy melózni. Különben is, csak nem belefáradtál a szülés előtt állók nyavalygásába?! Tudom, a mi problémáink most nem a Tiétek, de eljön az idő, amikor újra egy témáról szól majd a sztori. Szeretünk és önző dolog lenne a részedről megvonni magad és persze Bulcsit tőlünk! OK? GYERE VISSZA OK????? Ok????
Vendég

Én elköszönök tőletek pár napra,legyetek jól,
aki a következő 5-10 napban megszül,annak könnyű és komplikációmentes szülést kívánok,minnél kevesebb csaszit a
topicban.
Pusszantalak benneteket!
Hajrá mindenkinek!!!

Nóri örülök h minden okés veletek! :D

Monyó akkor már 100%-os hogy szombaton inditják?

Köszönöm a drukkokat rám fér csak kicsit vagyok betojva..... :oops: :oops: :? :D :roll:

Kép
Kép
szintus

Eszter, ezt én sem értem :shock:

Most kb. egy hónapig tényleg nem egy mederben zajlik mindannyiunk élete, de basszus, utána mindahányan újszülött, pici babák anyukái leszünk, akiknek nyilván lesz egy csomó közös témája, öröme, gondja, bánata és ha már egyszer ilyen jó kis közösséggé formálódtunk, akkor attól, hogy várandósból anyukává csapunk át, még nem kell szétválni! :roll: :roll: Hiányoznál, ne hagyj itt minket :?

Kép
juci-77

Szintus!

Nem lesz semmi gond! Miért lenne? Fruzsival is túlélted, azóta meg csak erősebb, okosabb és tapasztaltabb lettél. Sok sikert Nektek!

(Eszter gyere vissza nagyon légyszi!!!!!!!!!!!!)
Vendég

Eszter!
Necsináldmár! Ennyire nem hatalmasodhatott el rajtad a baby blues, hogy azt hidd terhünkre vagy! Más nevében nem beszélhetek, de nekem nagyon hiányoznának a hozzászólásaid! Különben is saját babánk még nem lévén, kiváncsiak vagyunk mindere Bulcsival kapcsolatban! KépKép
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:32-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Eszter!
Csak ismételni tudom az előttem szólókat!
hamarosan újra egy cipőben fogunk járni!
Maradj velünk lécci! Kellenek majd a tapasztalt frissbabás kismamik tanácsai - így a tieid is!!! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.27 23:29-kor.
Vendég

szabályosan 10percenként keményedek. Megyek lefürdöm, mert felizgatott a fórum...
Vendég

Norcmorc!

PÜ!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

RePÜ
Vendég

Héé Nóri, febr. 1-ről volt szó legkorábbi dátumnak :shock:

Eszter, gyere vissza, mert Nóri a végén még megszül itt nekünk!

Jaj, izgulok.

Kép
juci-77

Eszter!
Komoly fenyegetés következik: ha nem jössz vissza közénk (ahova tartozol!), Bulcsi blogján az üzenőfalon fogunk "zaklatni"! Kép ;)
zuzmooo

Jut eszembe blog! Eszter vagy Zsolti: hogy kell az üzenőfalat betenni az oldalra :?:
zuzmooo

Zsuzsa!
Ez tetszik! :)
És a kérdésre adott válasz engem is érdekelne! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: csak nem te is elkezdtél blogolni? :D
zuzmooo

Csak de! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vendég

szuper oldal! Köszi Nóri!
zuzmooo

Köszi a sok gratulációt és drukkot.

Bejelentkezem gyorsan mert van egy kis időm. Jól vagyunk, a tejcsi és a baba alvása alakul. A gátsebem már elég jól van, apa lecsekkolta tegnap a kérésemre. :) Az aranyerem alakul, jót tesz rá a kúp. Már az arcom sem annyira gáz, de a hátam még mindig olyan, mintha szeplős lennék. Barbus ma egész jól viselkedett, a barátnőm megmutatta a fürdetést és nem is ellenkezett annyira. A gyerekorvos is volt kint, minden rendben a babussal. A fülijét még nem rakattuk be, majd legközelebb megkérdezzük. Vetettem ma apával a cicimre bimbóvédőt, de elég nagy az a része amit a baba a szájába vesz. Viszont ma este jobban rácsatlakozott és így nem fájt annyira. Meg a másikból fejtem és így egy étkezést kihagytunk, addig regenerálódott. A bal mellemet még mindig nem annyira szereti, néha már rákap. De a barátnőm szerint jól rakom mellre, majd csak jobb lesz. Tettem fel az oldalra friss képeket, beteszem a linket az aláírásomba. A szüléssztorit is majd megírom valamikor.
vicky79
Budapest III. kerület

Én is innen lopok. :lol:
Utoljára ilyen jóslóim 4nappal szülés előtt voltak. Az pont hétfő... :shock:
Vendég

Viki!

Ugye a pasi a babával nem a párod? Vagy igen? :shock:
Vendég

Sziasztok.

Csak gyors bekukk. Végigolvastam a pár oldalas lemaradásomat, de sajnos olyan szita az agyam, hogy nem tudok mindenre reagálni.

Holnap ha lesz időm rakok fel képet Lilien kuckójáról ugyanis elkészült.

Voltunk tegnap dokinál 2900 grammra mondták a súlyát. Hát remélem már nem sokat fog nőni. Voltunk ctg-n is, de én nem produkáltam olyat mint a Nórié. :D Az enyém inkább az alföldre hasonlított. Semmi kiugrás, viszont a leányka menekült.

Xient én sem értem. :shock:

Eszter, te viszont oszlopos tagja vagy a 2010 februári topicnak, úgyhogy nem eltűnni.

Zsófi is nagyon el van tűnve. Csak nem babázik. :wink:

Reni: tegnap nekem is nagyon fájt a fejem és én is bevettem egy algopyrint, mert nem bírtam tovább. Sajnos a fejfájást nem bírom elviselni. :oops:

Köszönöm a farsangi méhecske ötletet. Már rajta vagyok a témán. :wink:

Most megyek és ellopom a linzer receptet, mert azt szeretnék én is sütni.
Vendég

Huhh, Nóri!
Drukk-drukk!
Bár most kicsit akadozva írok, mert nálam is gondok vannak... Ilyen erősen még nem éreztem fájdalmakat... Egyre közelebbinek érzem a szülést... Annyira fáj, hogy úgy érzem, összesz@rom magam (boccs)... :? :? :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, Te max szimpátia-fájsz velem, mert Te max jövő héten indítasz! Ok????
Kokonya, meg Zsófi, meg Edit is szülhetne. Nem kéne buktát süssek... :lol:
Vendég

Basszus csajok! Ne hülyüljetek már meg! Eszter, mi a búbánat ütött beléd? Ha néha megbántjuk egymást, hát istenem! ettől szép az élet, hogy zajlik! Ha xien miatt döntöttél így, akkor leszel szíves tájékoztatni bennünket, hogy mit szúrtunk el szerinted, mert speckó xient sem értettem, hogy mire sértődött be. Ha más bajod van, akkor meg leszel szíves elárulni, hát nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymáson?!
Nóri! Nocsak, nocsak csak nem szülsz meg itt nekünk a nagy izgalomban? Láttam a ctg-det, na én most nem tudok ilyet produkálni annak ellenére sem ,hogy már nem szedem a magnéziumot. :roll: :evil: Lehet, Noncsi baba kíváncsi már a világra?

Szintus! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Barbi! Már kezdtelek hiányolni, hogy mi van Veled.

Juci! Remélem jól érzitek magatokat a színházban.

Katica! Szuper eredmények, hogy Emő ilyen szépen növekszik. Látod, nem kell itt aggódnod... :)

Monyo! Szombaton szülésindítás?! (Remélem jól emlékszem, ha nem, akkor bocsi.)

Na, itt vagyok már vasárnap óta Pesten a doki keze ügyében ha itt lenne az idő. De nem történik semmi, legalábbis eddig... :cry: Pedig én már szülni akarooook.... Tudom, hülyén hangzik, de itt a kedves kis sógorkámék szó szerint kinyalják a picsám, szóval unatkozom. Haza akarook mennniii :? Na mindegy, holnap befejezem a tanfolyamot legalább. Pénteken talizok a dokival meg a szülésznővel, remélem az eredményeket meg tudjuk beszélni. És az is valószínű, hogy a doki megvizsgál. Kíváncsi leszek a kenet eredményére, mert kb hete erősödött a folyásom.

Kép
Kép
molmar

Vicky: megkukkantottam a pici lányt. Hát mit is írhatnék. Gyönyörű. Nagyon szép leányzó. :D
Vendég

Zuzmooo:
sikerült! nekem ott van az üzifal! :)

Bulcsú oldalán lévő üzifal jobb alsó sarkában van egy cbox felirat. kattints arra. némi angol-tudással összehozod te is. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:33-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Hát Nórikám! Én is úgy tervezem, hogy febr. 1. előtt ez a kölök nem jön ki. De végül is ő dönti el!
Holnap a CTG-n persze nem lesz semmi! :)
(már megint itt ez a hülye dzsémszbondmacska!!! Zserbó meg itt őrjöng...)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Elvesztem a háttér-válogatásban... :lol:

Viki: gyönyörű babóca! :D

Kakti: Köszi! Megpróbálom, bár elég zizi mostanában az agyam az angolhoz (és minden máshoz is) :lol:

Nóri: tudom én, hogy szeretsz buktát sütni, na de most inkább pihenj egy nagyot! ;)

Molmar: Hajrá! Már nincs sok hátra :D
zuzmooo

Sziasztok!

Néha én is úgy érzem láthatatlan betűkkel írok, meg van pár olyan kismami aki még sohasem reagált egyetlen szavamra sem :(...persze ez lehet véletlen is :roll: , de bevallom én abban azért kevésbé hiszek :wink: No, mindegy...leírom amit akarok és max. akit nem hoz lázba átugorja.

Kattkat!

Köszi a "töltelék" infót :D Azt még megkérdezhetem, hogy hol vetted az anyagot? Nagyon tetszik...valami ilyesmi stílusút akarok én is (ja, a "nagy"fiamnak szeretnék falvédőt varratni az új ágya mellé), de eddig csak olyan szokványos sormintásokat láttam...azok meg nem jönnek be :?

Lara!

Nagyon bátor vagy, hogy még a pakkodat sem raktad eddig össze :shock: ! Barinőm huga novemberben úgy szült, hogy 3-kor ébredt ENYHE hasfájásra, 1/4 4-kor elment a víz, 1/2 4-kor indultak a kórházba...4-re értek oda, de nem volt parkolóhely...ő bement, addig a tesója keresett parkolót...ezzel aztán le is maradt a szülésről...1/4 5-kor lett meg a babó :P

Én ma voltam harmadszor CTG-n, de úgy utálok oda menni :evil: ! Teljesen feleslegesnek érzem :oops: Még az is eszembe jutott, hogy vajon észrevennék-e ha mondjuk a jövő hetet kihagynám :roll: :oops:

A málnalevélteát is mindig elfelejtem inni...ma kezdem...végül is sokat segített az első szülésemnél is :roll: :arrow: alig tartott a dolog 15 órán át oxival indítva :wink: No, mindegy...újra próbálkozok vele...hátha most bejön :roll:

Tudom, hogy már írtátok, de jó úgy ez a lötty, hogy 1 bögrébe 1 teáskanál ázik 10 percig???

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ez a málnalevél nálam is aktuálissá válik. Hogyan praktikus inni?

Azért Évi, ez a születés-sztori sem semmi. :)
Én épp azon gondolkodom, hogy reggel bepakoltassam-e a cuccomat a kocsiba, hogy ha megyek a CTG-re, azért legyen ott biztos ami ziccer alapon, vagy majd Apámat riasztom ha véletlenül történne valami, hogy hozza utánam a férjemet meg a csomagokat... De asszem, ezt a verziót fogom választani. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky! Csodaszép a kis Barbus! Várjuk a szüléstörténetet és még több képet!

Mi az? Kitört a blogőrület? Hmm, tőlem ne várjatok ilyet lányok, nekem ehhez nincs türelmem. Talán a párom... De csak csináljátok nyugodtan, én majd lemeózom és gyönyörködöm a szebbnél szebb babócákban... :wink: 8) :D

Tényleg, Zsófi hol van? :shock: Lehet, hogy már meg is szült? :shock: :shock:

Kép
Kép
molmar

Évi: én kb 6-8dl vízbe teszek 2ek teát és 20percig ázik. Utána tupis kávészűrővel leszűröm. Mézzel és citrommal nem is rossz!
Vendég

Benettke: Én ezen az oldalon találtam nagyon sok szép falvédőt. Ötletgyűjtésnek érdemes végignézegetni:
http://www.chinookdesign.hu/index.php?inc=galeria
zuzmooo

Nóri!

6-8 deci :shock: ???? Hogy bírsz annyit meginni :?: Ugye nem egyszerre?
No, jó mondjuk én a natúr szénaízzel próbálkoztam...éppen lement (blöe) Nem is emlékeztem rá, hogy ez milyen car :? Legközelebb (bár lehet az csak pár nap múlva lesz ha megint elfelejtem) én is beízesítem!

Kakti!

Sztem jó gyorsan :wink: (mármint inni a löttyöt)

Amúgy az első gyerekét 3 doki nyomta ki a csajból...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Zuzmoo!

Ezek tényleg gyönyörűek! De nekem be kell majd érnem egyszerűbbel, mivel a hugom barátnője varrja ingyé...csak nem kérhetek tőle patchwork-öt :roll: :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi! Én simán megiszom 2bögre 3dl teát egyben. De a lényeg,h még melegen ízesítsd. Aztán h hogy iszod,az mind1. És annyira nem finom,mint a kedvenc jázmin teám. Szóval jobb túlesni rajta.
Vendég

fészekrakó ösztön: megmostam a hajam,be is szárítottam,majd nekiálltam és végignyaltam a konyhát meg elpakoltam,ha anyóséknak jönni kell éjjel,ne égjen a fejem! :-)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:34-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri!

Hát finom teából nekem is lemegy egyszerre 1/2 liter is!

Hol veszel jázmin teát? Neten? Nagymamámnak az volt a kedvence, s én is szertettem akkoriban...de rég is volt :roll:

Kattkat!

Valahogy sejtettem :wink: Bevallom az Ikeában az anyagokat még sosem néztem meg rendesen...ezek szerint érdemes lenne!

Most nekem is kezdett derengeni, hogy nagyon melegen, kvázi forrón tudtam a legjobban meginni régen is... :roll:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi!
Jázmin teát minden teázóban, meg a nagy plázákban lévő teaboltokban is tudsz venni! De sok gyógynövénybolt is árul.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?