Sziasztok!
Ami a jövő heti babatalit illeti, mi a biztonság kedvéért kihagyjuk...
Bár szerencsére már jobban van Betti, én nem tudom megállapítani, hogy vajon ettől függetlenül fertőz-e?
(Merthogy ahol összeszedte a vírust, ott is látszólag mindenki jól volt...) Szóval Nektek jó szórakozást, ha lesz és készítsetek megint sok fotót! Babavirág lesz?
Oui, ne is emlegesd a Margit-, meg a Hajógyári-szigetet...!!! Már alig várom én is a jobb időt (most nem is vagyok telhetetlen, a vágyam csak annyi, hogy mínusz ne legyen...), és jó helyszín lehet még a Kopaszi-gát is. Bár ott még nem voltam, de sok helyről hallottam már, hogy milyen szuper hely.
Jó ötlet, hogy beszeded a megmaradt vitamint - egyáltalán miért hagytad abba? (Én folyamatosan szedem a Femibiont, mert az van ráírva, hogy a szoptatás befejezéséig ajánlott szedni. )
Mira vashiányát hogy állapították meg? Vért vettek tőle? Vagy pisiből, vagy hogy?
Jobbulást neki a megfázáshoz is!!!
Köszi a linket, egyelőre csak gyorsan beleolvastam, de nagyon profinak tűnik! (Nekem is jól jönne egy ilyen besegítő néni, aki takarít, csak ennek a párom az akadálya: 1) az ő dolgaihoz ne nyúljon idegen 2) úgysem csinálja meg a néni rendesen a dolgokat (nagyon maximalista ilyenekben a férjem), akkor meg minek fizessünk? )
Eni :D , jó hír, hogy nincs semmi gond Liával! Jó szórakozást délutánra a babás jógához - drukkolok, hogy a kisleányka is jól bírja!
Dbea, durva, hogy ilyen a védőnőtök!
Az egy dolog, hogy nem jön ki, de legalább telefonon lenne elérhető! Bár lehet, hogy jobb is így, hogy nem találkoztok vele... emlékszel, többünknek is elég sok bosszúságot okoz a nem éppen szakszerű gondoskodás... (Hozzánk holnap délelőtt jön a ...védőnő (majdnem írtam egy jelzőt), kivételesen időben a 6 hónapos státuszhoz, mert a 3 hónapost nekünk is később vette fe, mint
Angelitáéknál.)
Betti is ugyanígy viselkedik, ha a felhúzott térdeimen csücsül! Olyan cuki, amikor elfárad és előrebukik a mellkasomra!
Figyeld meg, egyre ügyesebb lesz Marcus is!
Pest közeli korizási lehetőségnek tudom ajánlani Diósdot: sátorral fedett kis műjégpálya van itt. (
www.jegpark.hu - itt van a pályabeosztás, hogy mikor lehet menni)
Jimbone, szegény Donát - gyors fogacska-kibújást kívánok!!! És az szerintem nem gond, hogy szopin kívül mást nem nagyon fogad el, és biztos, hogy kiszáradni sem fog! Legyél türelmes, hiszen ahogy írod, a sütőtök és geszti már megy. (Betti egy pár nappal idősebb, de ő még csak az almánál tart!) Amíg nem fogy Donát, addig nincs baj - még a stagnálás is normálisnak tekinthető, hiszen egyre többet mozgolódnak, érthető, ha jobban "égetik a kalóriát".
Angelita, jó kis helye lett Emmusnak! Majd kiderül, mennyi ideig köti le: olyan lesz, mint
Kovisziszka Domija, hogy hipp-hopp lekúszik róla, vagy olyan, mint az én Bettim, hogy jó sokáig csak egyhelyben fog forgolódni!
Linacska, nagyon édes lehet Lili, ahogy az Excelt, meg a Photoshopot "használja"!
Szerintem nem gond, hogy így leköti a sz.gép, csak limitáljátok neki, hogy mennyi időt tölthet el ezzel!
Kovisziszka, egy jó sztori jutott eszembe arról, hogy írtad, hogy a húslevesből répát és krumplit adtál Dominak. (Milyen jó kislány, hogy ízlik neki a felnőttek kajája is, nem kell külön készíteni neki babakaját!) Egyszer dobozban hoztunk el anyósoméktól húslevest és külön bele a zöldségeket. Szépen meg is ettük, de zöldségből maradt pár darab a nyitott dobozban. Térülök-fordulok, nyúlok a dobozért, hogy kiöntsem - ÜRES!
A mi kis konyhamalac cicánk jót lakmározott belőle, biztos azt hitte, neki hagytuk meg!
(Amúgy azóta se kultiválja a zöldségeket, pedig azt hittem, vegetáriánussá vált!
)