Új privát üzeneted érkezett!

Betty, nagyon aranyos vagy, hogy leírtad mert tiszta hü vagyok ezekhez. Bizakodok, már egyre jobban, de azért ott van egy kis félsz is.

Csajok ilyen sok a lombik?
Én azt hittem csaj a szurikért kell fizetni!
Sőtttttt azt hiszem Betty, te írtad a múltkor hogy a fagyis babák visszaadása nem számít bele abba a bizonyos 5ingyenesbe. Viszont Ancsy mást ír, vagy ahány hely annyi szokás? :twisted: :twisted:

Fogalmam nincs itt Szegeden hogy lehet?! de nagyon remélem nem is kell megtudnom.

Egyébként mindenki maga válassza meg hova jár lombikozni? mert egyszerűbb lenne, elmenni Betty a lombikos központodba, hozzáteszem nem tudom hova jársz? mint 100eft-ot kifizetni egy-egy fagyi babó visszaadásért.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

na tessék laptető, még meg is könnyeztem!!!!! jajjj csajok de jó lenne!

Egyet azért nem értek, itt mind bizakodunk és bízunk, és nézzétek meg senkinek nincs ott a pocakban a babó, vagy csak nem tudunk róla :oops:

Ancsu

ancsuka

Halihó!

Megjöttem...visszaolvasok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
nem tudom, mert csak pár darab van belőle a boltban.
Lehet, mégis megrendeljük... :lol:
Most nem azért az 1000 ft különbségért, de miért nem tudják sima postán elküldeni, mirt kell ennyihez egy futár :?: :!: Kép
Csak azért akartuk, hogy nehogy nekik legyen igazuk :lol: de lehet, Ők nyernek mégis ebben :lol: mindegy, szarunk rája :D

Ancsuka
te drága, hát megkönnyezted a laptetőt is :lol: :?:
Nem vagy egy kicsit hormonilag zokni :?: :lol: :lol:
Sztem ahány ház, annyi szokás a lombik dologban. Nálunk nem kell fizetni a fagyisért, és nem is számít bele az 5 támogatottba. A magánintézeteknél tudom, hogy fizetni kell, de ott aztán mindenért :roll: nem tudom, miért :roll:
Ez mindenesetre gáz.
( Nálunk is az van, kicsit fosok is tőle, hogy át lesz az egész lombikos istennyila költöztetve egy másik épületbe, viszont onnantól átveszi a kaáli, és ez is az lesz...ééés az naon nem lenne jó most nekünk, mert ott is még a levegővételért is pengetsz keményen) :x Kép
Oda már ezt is viszem majd magammal :lol: :lol: :lol: sztem szükségem lesz rá :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsuka
Higgy már egy kicsit jobban kérlek és bízz, reménykedj, csak pozitívan :!:
Laptető hozzon szerencsét+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem azt mondta az orvosom, hogy nincs más lehetőség vagy inszem vagy lombik, de spontán is sikerült, vagyis még baba nem lett belőle, de már volt egy pozi tesztem és Én ennek annyira örültem és bízom, reménykedek továbbra is és mindenkit arra bíztatok, hogy fel ne adja, mert igen is, hogy sikerülni fog :!: :!: :!:
Betty (profnő) már megírta Neked a hőmérős dolgot, amit köszönök :!:

Nekem 7 nap alatt ürült ki a szervezetemből a tüszőrepi :!:

Betty
Ugye nem haragszol az előbbiért :?:
Uh hétvégén lesz :?:
Piri elhúzott már a cisztával kézenfogva :?: nagyon remélem :wink:

Angyli
Sztem szép lettem, apácska azt mondta, hogy igen :!: :wink:
Elaludtam a székben miközben masszírozta a fejem :arrow: 20 percig szokta :shock:
Piri :?:

Ancsy
Nagyon sajnálom, az már nem jó jel, ha barnázol, de ezt már megírtam, hogy nálam hogy volt :!: :cry: :cry: :cry:

Gabi
Hogy ment a szurizás :?:

Ranita
Jobban vagy :?:

Ancsi
Merre tekeregsz :?:

Zsu kismami
Te csak pihizzél :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
:lol: :lol: :lol: :lol: Te sem vagy piskóta :!: :lol: :lol: :lol:

Magánban mindenért kell fizetni, de nagyon sokat, ha valami pluszt meg akarsz tudni még azért is :!: :shock:
A mi Kaálinkba nagyon sokan vannak, de gondolom ez máshol is így van :!:
2 orvos csinálja az egészet, várni kell 2-3 hónapot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
miért is kéne haragudnom... :?: Valahol elvesztettem a fonalat :?: :!: :lol:
Mindegy is, ha haragudnék, biztos emlékeznék vmire :lol: :lol:
Hétvégén megyünk, csak még nemtom, melyik nap.
A vodka az nem vicc :lol: :lol: :lol: Csapom is a hónom alá, ha kaáliba kell mennem :lol: :lol: :lol: (nem tudtam kihagyni) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Profnő :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, ok! De szólj, ha közben másképp döntenétek!
Te honnan rendeled a teszteket?

Most hallottam egy bnőmtől, hogy egy lombik magánban 350-400ezer ft, akkor ha jól stimulálható vagy! :shock:

Suzy, 2 orvos?? az tényleg kevés! Nálunk 4 van és szerintem még 2 tuti elférne...mert nagyon sokan vagyunk.
Vendég

Az naon durva lenne... :shock: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
igen csak kettő van, egy nő és egy férfi :!:
itt is el kelne még több is, főleg, hogy nagyon sok a román állampolgár :!:
Múltkor a barinőm várakozott és azt mondta, ha még egy órát ott kellett volna nekik ülni, tuti megtanultak volna románul, mert csak azok voltak körülöttük :!: (ezt nem rosszból írom)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, akkor érthető, hogy sokat kell várni...
Vendég

Csajok!

Nekem most lezárult a dolog egy darabig...megjött (azt hiszem pirinek hivjátok ):cry:
De én is drukkolok mindenkinek tovább+++++++++++++++++++++++++++++++++
ancsyka

Suzy :!:

Ideért piri, holnap telefon a kaáliba, csütörtökön megyek a vérvételre :!:

Köszi lányok, hogy küldtétek :D

Puszi Mindenkinek :!:

Megyek ledőlök, mert leszakad a derekam.

További szép estét, jó éjt Mindenkinek :!:
Vendég

Én elég érzékeny tipus vagyok, mindenen el tudok érzékenyülni, főleg mostanában, de szerintem ez most betudható a hormonoknak.

Idegesít ez a munka dolog is amit tudtok, meddig lehet ezt így csinálni?

Egy nyugtat, Vivivel októberben vagyis szept végén kerestem fel a dokit, hogy babát szeretnék és adta a costit egyből, januárban ciszta műtét, majd március végén +teszt és december végén egy tündéri kislány lett az eredmény. Most nyár elején kezdtük de nem volt érdemleges tüsző..., fogigátló, szóval az első normális tüszőm augusztus végén volt 31.-én Most néztem meg 5normális tüszőérésem volt eddig, nem tudom mit akarok. Talán ha minden simán menne, legalább a munka terén nem sokkolnék ennyit.

Gondolom már totál elegetek van belőlem.... :roll: ne hari csajok

Komolyan most már csak pozitív leszek, vagyis megpróbálok.
Piri vasárnap nem jön (akkor kellene neki ha nem lennék terhes, de az vagyok) és csüt. reggel (2hét az inszemtől)egy szép pozitív tesztet hozok nektek és pont :!:

Mindenkinek nagyon sokk drukk+++++++++

Ancsu

ancsuka

ancsyka, nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ancsu

ancsuka

ancsyka :!:
Nagyon sajnálom :(

Biztos, hogy jó lett a hajad és meg is szépültél :wink:

Na tényleg lépek.....
Vendég

Szuzy
képet nem dobsz a hajadról (hátulról) :lol: :?:

Ancsyka
sajnálom :!:

Ancsuka
nincs elegünk belőled, no para 8) :lol:

betty615

Angyli
És csak ezt így írod, hát ez nagyon jó akkor :shock: :lol: :lol: :lol: jó éjt Neked :wink:

Ancsy
Szívből sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ancsu
Nincs elegünk belőled :!: ne viccelj már, írd csak ki magadból ami bánt :!:

Betty
Nincs, aki megcsinálja :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Jól ment a szuri,először csak álltam,kezemben a "toll",tű a hasamtól fél centire.......és gondolkodtam.Aztán durr be.Holnap már simán menni fog. :lol:

Lányok!
Az lehet,h már érzem a szurik hatását?Szurogat a pf-em és olyan hülye hangulatom lett ma estére :cry: Sírni tudnék. :cry: Már apa is kérdezte,h mi a baj?

Jaaa,az én ismerősöm 550-600 ezret mondott magánba, lombikért. :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal!
Akkor odaért az enyém,mert nekem ma már nem volt. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsy!
:cry: Sajnálom nagyon!

Ancsu!
Nekünk elmondhatod minden bánatodat,de inkább csak a pozitív dolgokra gondolj most!!!

Suzy!
Valahogy oldd meg azt a képet!Én is tudok magamról csinálni :P
Kiváncsi vagyok én is.

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt!

Csajok ma nem nagyon leszek, vizsga, munkám meg mi egyéb... :wink:

Sokat gondolok Rátok és puszilok Mindenkit :wink: drukkjaimat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Legyetek jók és ügyesek!

tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok!

Gabi, én ehhez nem tudok hozzászólni....., de szerintem más tuti ír valami okosságot.
Szép kilátások lombik terén, komolyan nem is értem mi van avval aki mindezt nem bírja anyagilag, nem lesz soha gyereke? komolyan ez kiakaszt.

suzy, fénykép a hajadról? tudom ide nem teszed közzé, de privibe jöhetne.

Ancsu

ancsuka

sütök juhtúróspogit, ha finom lesz hozom a receptet.

Ja és köszi csajok, hogy ilyen megértőek vagytok, néha padlót fogok, főleg mesi közeledtével, hogy mi is lesz. ha megjön viszonylag gyorsan túlteszem magam rajta és emelt fővel várom a köv. kezdést.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Jajjj, de sokat írtatok :D !

Gabi,
szóval elkezdődött.... :D
Ügyes vagy a szurival.
Nekem nagyon feszítettek a tüszők. Érdekes mód, mikor megkaptam a tüszőrepit, másnap szinte semmit nem éreztem, de mikor mentem a leszívásra.... Szó szerint nem tudtam kiegyenesedni, annyira fájt. Nagyon kellemetlen volt.
A szurik hatásait érezheted már szerintem. Én nem jól viseltem. Letört voltam, még megszólalni sem volt kedvem, ha meg megszólaltam, tuti összevesztünk itthon :roll: :D .

Ancsy,
sajnálom pirit :evil: :cry: . De én csak azt tudom mondani, hogy nem feladni, tovább kell menni és csinálni. Ne tűnj el!!!!
100.000 ft egy fagyis beültiért????? :evil: Na ez nagyon durva :evil:
Ha jól tudom nálunk (Tapolca) nem kerül semmibe és nem is számít bele az ötbe.

Ancsuka,
kinéztem egy gombamártást a blogodból, apa imádja. Milyen husihoz szoktad csinálni?
És ne agyalj ennyit, ne is gondolj semmire, ne olvasgass a neten
:D :D :D Tudom, könnyű mondani :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Zsu,
hogy vagy????
Nálunk 2 orvos van, ebből általában mindig csak egy van ott. És rengetegen vagyunk. Gondolhatjátok mi van.

Enyém doki azt mondta, hogy a fehérjének semmi köze nincs a beágyazódáshoz, az vsak a túlstimu ellen véd. Ennek ellenére most én is tömni fogom magamba.

Most mennem kell, megyek "körmöshöz", makj még jövök és írok tovább. most bepótolom az elmúlt pár napot :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hú, mennyi hiba :oops: :oops: :oops: :oops: , mentségemre legyen mondva csak gyors akarok lenni.
Na pá, majd jövök nemsoká :D .

Kép

Kép
ranita1979

Zsu
én Ehcs-tól rendelem a teszteket, meg venni is szoktam a patikában néha.
Oké, majd szólunk, ha úgy döntenénk, köszike :wink:

Angyli
holnapi v.v.-hez+++++++++++++++++++++++++++

Ranita
igen, a fehérje a túlstimu miatt kell.
Nincs is annyi hiba az írásodban :lol: rá se ránts :lol:

Többieknek csók :!: :wink:

betty615

Ranita,
megmondom őszintén, hogy nyáron vagyis ha már jobb idő van kint szoktunk grillezni meg tárcsázni, és tárcsán szoktunk csinálni csirkemell csíkokat és ahhoz szoktam a gombamártást készíteni, valami isteni finom. Főleg, hogy a gombamártás is a tárcsán készül.Gyertek el megmutatom :lol: :lol:
Szoktam bent gázon is készíteni, finom úgy, szintén csíkokra vágott csirkemellhez készítem, vagy ami olcsóbb lehet kapni itt a corába csirke mell apróhúst, ilyen kis foszlányok, a csirkemellen ami van az a kis vékony csík szerű na azt szoktam venni, pont jó ilyenekhez.

Már tudom hova kell menni lombikozni Tapolcára :)

Fene... belement egy szálka az az újacskámba :cry:

Ancsu

ancsuka

Lenne egy éppen nem témához vágó kérdésem, ki szokott tetőboxal menni nyaralni szállodába, hotelba?

Ancsu

ancsuka

Na, itten vagyok megint.

Suzy,
jobban vagyok, mindenhogyan. Mit csináltattál a fodrásznál?
Én is voltam hétfőn, most előre gondolkodtam és elmentem még a szurik előtt, mert múltkor nem fogta be a hajam a festék :evil: , 2* kellett festetnem.

Angyal,
hurrá, piri :D . Neked legalább pontos volt :D .

Ancsuka,
nekünk nincs tetőboxunk.
Hétvégén lehet ki is próbálom ezt a mártást, apa örülni fog :D

Nem tudom ki kérdezte, én is Ehcs-tól (Betty után szabadon :D )rendeltem teszteket, van is itthon kb 8 darab. Ezeket most úgyis ellövöm, több meg úgysem kell. Majd a 3. terhességem előtt meg rendelek még. :D

Holnap meg szuri. Megyek anyóshoz, dolgozik (este 8-kor lesz mindig), az csak pár lépés tőlünk. Aztán azon gondolkodtam mégiscsak meg kellene vele próbálkoznom. De úúúútálom és nem merem :oops: .
A decát milyen szögbe kell adni?????

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, köszi nagyon, bízom benne valakinek van :oops:

Nem is fog kelleni az a 8db teszt sem, majd átveszük tőled a megmaradtat :lol: :lol: már az első pozitív lesz, amjd a második egy megerősítés a többi meg felesleges :)

Nem mered magad szúrni? Én se merném szerintem :?

Lassan megkel a pogim, ha kész küldök nektek is
Kép

Ancsu

ancsuka

Ancsu,
nekem jöhet. :D
Nekem is mennem kellene főzni. :roll:

Az első inszemnél, kaptam Merionalt. Azt minden további nélkül beadtam magamnak. Aztán decát kaptam tüszőrepinek és azt olyan szerencsétlenül adtam be, hogy teljesen bepirosodott a bőröm, meg felhólyagosodott. Na ezután többet nem tudtam rávenni magam. De tudom, hogy ezzel megkönnyíteném a helyzetem, úgyhogy a kezembe kellene vennem a sorsom.
De attól félek mindig, hogy hátha nem jó helyre adom be és nem használ :oops: :oops: :oops: .

Kép

Kép
ranita1979

Ancsu,
nálatok Vivi emlegeti a kistestvért? Szokta kérdezgetni, hogy neki miért nincs vagy mikor lesz már?

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok :!:

Furinak találtad, hogy irtam pirit, hogy megjött :?:
Valóban örülök neki, mivel csak igy tudok egyet megint előrébb lépni a siker érdekében :wink:

Jó munkát :!:

Gabi :!:

Ügyes voltál ma már könnyebben fog menni a szuri beadása.
++++++++++++++++++++++++

Igen ideért pirike és örültem neki, kivételesen.
Holnap regel megyek vv-re.

Betty :!:

Köszi holnapra a drukkot :!:
Neked is megy a hétvégi UH-ra++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Örülök, hogy jobban vagy :!:

holnaptól Neked is kezdődik a szuri de jó :!:
ügyes vagy, menni fog ne félj a beadástól.
A decát srégen kell beadni, ugy kevésbé csip.
++++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Megy a további drukk, hiszem, hogy kismama vagy++++++++++++++++++++++

gyancsi :?:

Melinda :?:

ancsyka :?:

Bri :?:

puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Jelentem, meg elek, delutan jövök , csak rohanok a boltba, de sokat gondolok ratok!! :wink:

Mindenkit pusszantok!!

KépKép
gyancsi

ranita, én a merionált meg sem próbálom beadni, az ügyeleten legutobb azt mondták mivel nekem 2 ampulla kell egyszerre azt be sem lehetne adni egy helyre kétszer kellene szúrni magam.
Emlegeti nagyon is sokat, még tavaly szinte minden napos volt, ma már annyira nem, de ilyeneket mondott, hogy ha mar lesz kistestvére akkor jó lesz neki, a tányér, baba vagy épp amire ő gondol, vagy elteszi ezt a testvérének, sőttttt egyszer cipőboltban voltunk és meglátott egy cipőt erre közli :arrow: anyu ezt vegyük meg a kistestvéremnek az eladók meg néztek hol a testvér, hát sehol :cry:
majd kijöttünk az üzletből és mondtam neki ha majd lesz testvéred megvesszük :wink: olyan édes volt.

Ancsu

ancsuka

Hanna még nem nagyon van tisztába ezekkel a dolgokkal. Van, hogy napi téma, hogy ő szeretne kistesót, meg mikor lesz már, valamikor meg elő sem hozza.
Tegnap reggel azt mondja nekem, hogy ő mindig mondja nekünk, hogy szeretne egy igazi, pici, sírós kisbabát, de mi soha nem vesszük meg neki :shock: :D . Mondom neki, hogy dehát a kisbabát nem lehet boltba venni, ő majd anya pocakjában fog nőni. Erre azt mondja, akkor az én pocakomban biztos azért nem nő, mert ő sosem eszi meg az ebédet :D :D :D .
Máskor meg tudja, hogy az én pocakomban fog nőni. Egyszer mondta is, én meg azt mondtam rá, -kíváncsiságból, hogy mit szól- hogy dehiszen a babát a gólya hozza. Na, jó hülyének nézett a gyerek :D . De a lényeg, szerinte, ha nekem már nagyon nagy lesz a hasam, akkor ő majd énekelni fog a babának és arra bújik majd ki.
Ja, meg van egy pici kis malackája, mostanában azt teszi be a pólója alá, hogy ott nő az ő kicsikéje :D

Kép

Kép
ranita1979

jajj, ne... Betty szavaival éljek hormonilag szokni vagyok :lol: , ,ár megint :cry: tudom nem azért írtad. De olyan aranyos volt amit írtál. Vivi is nagyon szeretne, még ha nem is emlegeti mindig, és hiszem, hogy minél előbb lesz is neki, pedig nem akartam, kb. 2 éve vagyunk azon a ponton, hogy Vivinek "majd " a majd már eljött tesó kell.

Én egyedüli gyerek vagyok nincs tesóm, mivel nem tudom milyen annak akinek van, így nem tudom jó lett volna-e? A férjemből kiindulva neki vagy lenne vagy se, mert soha nem voltak jóba, anyuci kicsi lánya a fia meg :evil:

Mi úgy gondolkoztunk Vivinek legyen meg minden és szépen elélünk így 3-an, kb. 2-3 éve változott meg ez az egész bennünk. Előszőr nem láttuk a kiutat az 50m2-es házunkból és oda még egy gyereket nem akartunk, majd később úgy voltunk vele majd lesz valahogy akár egy darabig egy szobába is lehetnek. Nyáron mikor mamám itt hagyott bennünket akkor rá 3-4 hónapra költöztük anyuékhoz, ők egy nagy magánházba laknak és megosztottuk a szintet, ők fent mi lent, külön minden. Lesz a gyerekeknek külön szoba, ami nekem feltétel volt, hogy egyszer külön szobájuk legyen a gyerekeknek.

Most jól elkanyarodtam abba is hagyom, bocsi :oops:

a sütit küldöm mindenkinek:
http://2.bp.blogspot.com/_fRYs6X-84uQ/S ... gi+002.jpg

a recept a blogban
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.01.27 11:42-kor.

Ancsu

ancsuka

Kép

Ancsu

ancsuka

nem tudom miért nem tudom beilleszteni a képet, bocsi csajok valamit bénázok

Ancsu

ancsuka

Ancsu,
guszta nagyon :D

Nekem sincs testvérem és én pont azért szeretnék Hannának. Mert tudom, hogy rossz, ha nincs. És azt szeretném, ha mi már nem leszünk, akkor is legyen neki kihez fordulnia.
Kiskoromban engem nem zavart annyira a tesvérhiány, most már egyre inkább. Pl a szomszédomnak van egy húga és én meg irigy vagyok rájuk, hogy milyen jól kijönnek egymással, naponta találkoznak, egyidős gyerekeik vannak, nemcsak tesvérek, hanem barátnők is.....
Apának van egy nővére, de nem igazából járunk össze. Elkövetett a múltban ( és szerintem még fog is) egy pár hibát, amit az én lelkiismeretes, családcentrikus férjem nem tud neki megbocsájtani. :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ott van a kép, én meg tudtam nézni.
Szombaton azt a túrós kiflidet fogom megcsinálni.

Jól elbeszélgetünk mi, de hol vannak a többiek?
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Igen mi is pont ezért döntöttünk a tesó mellett, ha mi már nem leszünk.
Sikerülni fog mind a kettőnknek és lesz tesója Hanának és Vivinek is, a többieknek meg egyből kettő lesz mi meg megyünk nekik segíteni :lol:

Milyen jó lenne kb. 1,5 -2 év múlva találkozna valahol a csapat, mindenkinél ott a gyerkőc és csak mosolyognánk a múlton.....

a többiek? hahó csajok hol vagyok?

......... , . - . - , _ , .......
......... ) ` - . .> ' `( .......
........ / . . . .`.. . . .. ........
........ |. . . . . |. . .| .........
......... .. . . . ./ . ./ ...........
........... `=(.. /.=` ...........
............. `-;`.-' .............

............... `)| ... , .........
................. || _.-'| ..........
............. , _|| .._, / .........
....... , ..... ..|| .' ..............
.... |.. |.. , . ||/ ...............
, ....` | /|., |Y.., ...........
... '-...'-._....||/ ..............
........ >_.-`Y| ...............
............. , _|| ..............
............... ..|| ..............
................. || ..............
................. || ..............
................. |/ ..............
..................................

Ancsu

ancsuka

Csajok minden gyerköcnek lesz tesoja, ne feljetek, Ancsu neked mar a pocakodban van, Anitanak meg feluton, meg ampullaban :D
Nekem 2 tesom is van, egy növerem es egy öcsem, a növeremmel sajnos nem mindig voltunk joban, nagyon sokszor összevesztünk, nem voltunk-vagyunk olyan igazi jo testverek,mert teljesen mashogy eli az eletet, mint ahogy en elkepzelem a sajatomat.....Kicsikent mindig verekedtünk, utaltuk egymast...Most nem utaljuk, de nem allunk annyira közel egymashoz...Az öcsem viszont egy tünderbogyo, imadom....21 eves es annyira edes, jo lelkü gyerek es mar most sokkal több esze van, mint a növeremnek :D

Betty- Akkor most hetvegen kell erted szoritanunk, hogy tünjön el a ciszta??Basszus, ha most otthon laknek tudtam volna neked segiteni, mert ott laktunk a Szentendrei ut mellett :(

Ranita- Hogy van a nathad??Mar muloban remelem.... :wink: Basszus egy nap es te is kezdessz??? :shock: :D

Suzy- Megnezted hetfön a filmet a spektrumon?En is nagyon kivancsi vagyok a hajadra, priviben esetleg???? :oops: :wink: :lol:

Gabi- Nagyon ügyin nyomtad akkor eleted elsö szurijat, nem szaroztal :D ....Hat igen, ezt a brutal koran kelest nem tudom en sem megszokni....Bar anno mikor otthon laktunk akkor 8-ra jartam, na azt sem tudtam megszokni :D En olyan vagyok, mint egy barnamedve, alszom amig valaki fel nem kelt, nekem a 12 ora egyhuzamban siman megy :roll: :D Mondta is Csabi, hogy remeli a gyerekünk az en alvokamat örökli majd :lol:

Angyli- Örülök, hogy megerkezett piri :D ...Most en nagy bajban vagyok, mert elözö honapban 21-en lett "pozi" ovutesztem, most meg tegnap meg minden volt, csak nem pozi :shock: ...Remelem nem most kezd el velem is szorakozni piri, mert leütöm :evil: Legkesöbb holnap pozinak kene lennie, mert ugy vettem ki a szabit az inszemre:roll:

Ancsuka- De cuki vagy, hat abszolut megertem, hogy nem mindig tudod ki hol tart, en is jegyzetelek :D ...Igen, nekem most volt a HSG es most varom a pe-t, hogy megtudjam beszelni a doki bacsival, hogy akkor mikor is mennenk haza az inszemre ( februar vege az mar biztos, csak a napot nem tüztük meg ki), ugyhogy most pozi LH tesztre varok :wink: ...Remelem a höd fent marad ha az utro hatasa elmulik,mert baba van a pocakodban :wink: +++++
Es jol irtak a csajok ide nem csak az örömünket hozzuk, hanem a banatunkat is, ezert vagyunk mi itt egymasnak, hogy vigaszt nyujtsunk, batoritast adjunk, hogy együtt örüljünk valamelyikünk örömenek :wink:

Ancsyka- 100 ezer egy fagyis beülti??? :shock: Nem semmi!!Az mit jelent, hogy augusztusban lejar a szocpolotok??Nagyon sajnalom pirit, de drukkolok, hogy februarban megkaphasd a fagyikaidat :wink:

KépKép
gyancsi

Csajok a tegnapi napom az valami botrany volt.....Baromi sok ho esett es persze vezettem tegnap.....Hat az utviszonyok azok nagyon szarok voltak, pedig itt mindig takaritjak es megis....Csak delutanra normalizalodott a helyzet, de addigra mar baromira kesesben voltam.....17.35-re ertem haza es 18.00-kor mentem a repülöterre dolgozni, ugyhogy hulla voltam, azert is nem tudtam jönni tegnap :wink: .....Ma meg kihordtam egy szivinfarktust labon :D ...Reggel hiv Csabi, hogy a multkor mikor szervizben volt a ceges kocsija, akkor kapott egy csere autot amit meghuzott valaki az ajtajanal es miutan visszakapta a sajat kocsijat , alairattak vele egy papirt, hogy az a serüles akkor keletkezett amikor a cserekocsi nala volt....Alairta, de nem is meselte nekem a szorit, a fönökenek sem mondta.....Erre ma hiv delelött, hogy kijött a ceghez egy 980 euros szamla a karrol :shock: :shock: :shock: ...Csajok en majdnem szörnyethaltam....Mondom, mi???????Aztan okoskodtunk, hogy mi az, hogy nem fizet a Casco meg, hogy lenne mar egy kis karc 980 euro.....Szegeny összevissza telefonalgatott, sik ideg volt, erre hivja a fönök, hogy ja az egesz javitas volt 980 euro, de abbol csak az önreszt kell kifizetni, ami 10 % azaz 98 euro.....Hat mondom a kurv@ nenikejet, az azert nem mindegy banyek :shock: :shock: ...Na szoval megusszuk egy 100-asbol :wink:

KépKép
gyancsi

Ranita
decát én 90-es szögben adtam be, nekem azt mondták, úgy kell.

Gyancsi
köszke, azért nem várom meg míg hazajöttök :lol:
Már megrendeltük egyébként :wink:

Szuzy
privi..

Később jövök most csak ennyike voltam..

betty615

gyancsi :!:

Én is örülök pirinek :wink:
Ne aggódj, biztos pozi lesz az ovuteszted mire kelleni fog :wink:

Hát tényleg nem mindegy, hogy 98 vagy 980 euro :!:
Vendég

Ranita, akkor nálatok is nagyon sokat kell várni!!Köszi én jól vagyok, sokat pihenek, eszek, alszok! :D :D
A decát kb 45fokos szögben kell beadni, egy kicsit összecsíped a bőröd, nekem is mindig felhólyagzott és bepirosodott, de az kb 10 perc után elmúlik!

Gyancsi, hát ettől a majdnem 1000euros számlától mindenki szívgörcsöt kapott volna! :shock:
Tök jó hogy megtanulsz hóesésben vezetni, én nem merek menni... :oops: pedig jó lenne már megtanulni csúszós uton is.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?