Csajok minden gyerköcnek lesz tesoja, ne feljetek, Ancsu neked mar a pocakodban van, Anitanak meg feluton, meg ampullaban
Nekem 2 tesom is van, egy növerem es egy öcsem, a növeremmel sajnos nem mindig voltunk joban, nagyon sokszor összevesztünk, nem voltunk-vagyunk olyan igazi jo testverek,mert teljesen mashogy eli az eletet, mint ahogy en elkepzelem a sajatomat.....Kicsikent mindig verekedtünk, utaltuk egymast...Most nem utaljuk, de nem allunk annyira közel egymashoz...Az öcsem viszont egy tünderbogyo, imadom....21 eves es annyira edes, jo lelkü gyerek es mar most sokkal több esze van, mint a növeremnek
Betty- Akkor most hetvegen kell erted szoritanunk, hogy tünjön el a ciszta??Basszus, ha most otthon laknek tudtam volna neked segiteni, mert ott laktunk a Szentendrei ut mellett
Ranita- Hogy van a nathad??Mar muloban remelem....
Basszus egy nap es te is kezdessz???
Suzy- Megnezted hetfön a filmet a spektrumon?En is nagyon kivancsi vagyok a hajadra, priviben esetleg????
Gabi- Nagyon ügyin nyomtad akkor eleted elsö szurijat, nem szaroztal
....Hat igen, ezt a brutal koran kelest nem tudom en sem megszokni....Bar anno mikor otthon laktunk akkor 8-ra jartam, na azt sem tudtam megszokni
En olyan vagyok, mint egy barnamedve, alszom amig valaki fel nem kelt, nekem a 12 ora egyhuzamban siman megy
Mondta is Csabi, hogy remeli a gyerekünk az en alvokamat örökli majd
Angyli- Örülök, hogy megerkezett piri
...Most en nagy bajban vagyok, mert elözö honapban 21-en lett "pozi" ovutesztem, most meg tegnap meg minden volt, csak nem pozi
...Remelem nem most kezd el velem is szorakozni piri, mert leütöm
Legkesöbb holnap pozinak kene lennie, mert ugy vettem ki a szabit az inszemre:roll:
Ancsuka- De cuki vagy, hat abszolut megertem, hogy nem mindig tudod ki hol tart, en is jegyzetelek
...Igen, nekem most volt a HSG es most varom a pe-t, hogy megtudjam beszelni a doki bacsival, hogy akkor mikor is mennenk haza az inszemre ( februar vege az mar biztos, csak a napot nem tüztük meg ki), ugyhogy most pozi LH tesztre varok
...Remelem a höd fent marad ha az utro hatasa elmulik,mert baba van a pocakodban
+++++
Es jol irtak a csajok ide nem csak az örömünket hozzuk, hanem a banatunkat is, ezert vagyunk mi itt egymasnak, hogy vigaszt nyujtsunk, batoritast adjunk, hogy együtt örüljünk valamelyikünk örömenek
Ancsyka- 100 ezer egy fagyis beülti???
Nem semmi!!Az mit jelent, hogy augusztusban lejar a szocpolotok??Nagyon sajnalom pirit, de drukkolok, hogy februarban megkaphasd a fagyikaidat