Onlany- Nem semmi az a haznezes
Nagy az Isten allatkertje, ezt mindig is tudtam
....Ez meg a multkori mobilozasos birsag volt, amit oda adott Csabi a fönökenek, aki allitolag elintezte....Hat most ezt is odaadta neki
...Milyen dvd az amiben forronadragos fiu az oktato, mert azt en is megveszem
Iner- Az a fel kg szerintem is a baba sulya most mar
Susytunder- Remelem nem betegszel le!!
Csip- Remelem jobb lesz a napod, mint a reggeled
Szerintem tuti, hogy beagyazodas miatt erzed a hasadat!!
Csajok ehez a szopihoz csak annyit tudok mondani, amit a baratnömmel ateltem, neki most 9 honapos a kisfia.....Es hat ö is nagyon szopi parti, mindenaron szoptatni akarta a kisbabajat....Hat az elejen egy horror volt, olyan nagyok lettek a cicijei es kemenyek, latszodtak az erek rajtuk, komolyan en mikor raneztem, az fajt.....Azt mondta, hogy a bimboja tiszta sebes lett, legszivesebben elsirta volna magat amikor megint szopni akart a baba,....Mar mindenki mondta neki, hogy mit erölteted, hagyd abba stb.... de nem adta fel, es kb egy honap mulva mintha mi sem törtent volna, nem fajt a cicije, meggyogyult a bimboja, mindig volt teje, csak szopit kapott a baba fel eves koraig es egy gyönyörü , jo husiban levö kis tünder lett...Ugyhogy szerintem a legfontosabb, hogy nem szabad feladni!!!!!
Tündi- Jol nez ki ez a kocsi
...De irtatok, hogy nehez....Mennyi a jo suly???Nem sokara majd te is szoptatsz, meg böfiztetsz
Jo munkat!!
Kirus- Gyönyörüüüüü poci!!!
Mi van a gepetekkel???feltamadt??
Kirus ügyi volt akkor a doki bacsinal!!
Joli- Hat kitartas a dietahoz, nem lehet egyszerü az biztos
De nagyon ügyin vasaroltatok, nem fenykepezed le??A Baldachin különösen erdekelne
Na meg egy poci foto
Onlany- Remelem jobban leszel, es ne is gondolj olyanra, hogy megint olyan szörnyüseg törtenik veled...Mert nem fog!!!!!!!Es a szopirol pedig, ha nem fog menni, akkor nem fog menni, ettöl te ugyanolyan jo anya vagy, mint barki mas, ez nem ezen mulik, vannak akik genetikailag nem tudnak, nincs mit tenni!!Nezd a jo oldalat....A szüles utan egy hettel mar berughatsz ha akarsz
Na jo, termeszetesen viccelek