Új privát üzeneted érkezett!

Kicsi drágám alszik, hosszú ideje ma először nem alszom vele. :roll:

Tünde
Én a pelenkázóra azt tettem alá, pelust. Fürdetésnél a kád aljára pelus, Tisztábatevésnél a pocakjára pelus, mert a picinek ha csupasz a hasa rögtön csuklik. Leteszem az ágyra feje alá pelus, öledbe van feje alá pelus, babakocsiba feje alá pelus, kiságyba feje alá pelus, nyáron ha nem átfordítható karos a babakocsi napellenzőnek pelus... hirtelen ennyi jut eszembe. De tényleg mindenre azt használja az ember.

Joli
Sajnálom, ha így megvisel a szénhidrát hiánya, én nagyon jól éreztem magam, amikor egészségesen táplálkoztam és mozogtam, olyan lendület, energia volt bennem, akkor éltem igazán. Kitartás neked! Bár én ezt a kórházasdit sem nagyon értem. Unokatesóm szombaton szült 39. hétre, magas lett neki is a cukra. Először diéta, de semmi javulás, majd napi 4x-i inzulin, és még így sem állt be. Nem küldték kórházba még ekkor sem, csak az utolsó hetet töltötte ott.

Kép
Kép
susytunder

Joli!
Biztos holnap már megmutatja magát a kis csöppség!!! Szülésfelkészítőn mi volt?? Mesélj!!!
És mi lesz a neve a bébinek,mik tetszenek??
Jaj még egy kérdés hogy a baldahinvasat melyik boltban vettétek és mennyiért??
Ezt multkor elfelejtettem kérdezni a boltban...
A hátam az bírja jól, de a farcsontom sokszor fáj főleg fekvésnél(még oldal fekvésnél is)
Te hátad szokott fájni??
Vendég

Kirus

A czirfusz utcában a buszpályaudvartól nem messze vettük 1990 Ft volt azt hiszem. Laurának fogják hívni. Fiú nevünk nincs is. Úgyis lány lesz. Sajnálom, hogy fáj a hátad. Nekem is szokott néha. Nekem is a farokcsontom fáj, ha sokat ülök, meg néha a derekam.
A szülésfelkészítőn semmi érdekes nem volt. Most az egészséges táplálkozás volt a téma, meg a köldökzsinorvér levétel. Jövő héten lesz szó a szülésről és két hét múlva lesz a kórházlátogatós rész. Ha apás szülést akartok, akkor azon legalább mindekttőtöknek ott kell lenni.
Csajok!
Egy kérdés. Aki beoltatta magát influenza ellen, kapott erről bármilyen papírt?

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli
Én nem kaptam semmilyen papírt. Kellett volna? :roll:

Bár engem nem kérdeztetek, azért írom, nekem is fáj a hátam és a szemérem csontom. Néha mint ha kést szúrnának belém, úgy megyek mint egy pingvin. Nektek ilyen bajotok nincs? Azt hiszem nekem elkezdett eltávolodni a medencém egymástól.

Kép
Kép
susytunder

Kírus
Mülleres újság is jött, abban is vannak jelmezek igaz dupla áron.

Kép
Kép
susytunder

Joli: Én láttam a teszveszen ujjakat is ennyiért 6000 től, Természetessen Én nem használtra gondoltam... :D És most is fent van :D

Suzytündér: csak ámulok bámulok, mieket lehet tőled tanulni :shock:
Jók ezek, hogy így megosztod velünk... :D :D :D

Tünde: milyen jó kérdéseket teszel fel :lol: :lol: Nagyon jó, hogy ezt így meglehet beszélni :D Tetszik :D

Amúgy Suzytündér most vagyok a 10 dpo??? :oops: Jól írom???
Ez ma a 24 napom...
csip-csip18

Amúgy jó nagyon az új vonalzód, Suzytündér :D
csip-csip18

susytunder Te jó ég!!! és ezekre magadtól jöttél rá, vagy valaki elmondta? ha belegondolok, nekem nem is lesz segítségem... anyu 1000 km-re, anyós 200 km-re... csak a barátnőimre hagyatkozhatok...

Kép
gtunde75

Ja és mit érzzek???
Szokásos feszülés a hasamban alul most bal oldalt, közérzetem nem valami fényes, és ma eléggé kaja undorom is van :?
Dobok egy görbét!!!

Amgy ha még itt van Joli akkor szerintem a Tiéd nagyon hasonlít most az enyémhez...
csip-csip18

csip-csip18

Kitti
Jól írod, lehet, hogy ez jelent valamit, csak hagy szúrkáljon akkor.
Unalmamba cserélgetem a vonalzót, köszi a dicséretet, csak az a sárga szín nem tetszik, pedig mikor csinálom akkor piros. :?

Tünde
Mondták is meg magamtól is rájöttem. te is rá fogsz jönni sok mindenre, majd meg látod csak csodálkozni fogsz, hogy miket tudsz. :)
Nehéz segítség nélkül, de ha vannak barátnőm még jobb, mint anyós, bár anya nélkül nagyon rossz ezekben az időkben.

Kép
Kép
susytunder

Tetra pelusból nálunk is állandóan hiány volt, annak ellenére hogy 1-2naponta mostam, és istenítettem azt, aki ajándékba hozott nekünk. Hát minimum 20db kell, igen a büfi miatt, meg bárhova mész a gyerek alá teszed, szal ilyen eü okokból, meg később hamiztatásnál is hasznos lehet meg ilyenek.

[quote]n írta:ekem sosem váltak be ezek a szénhidrát szegény fajták, mert állandóan szédültem tőle
én is sajnos, de ez a mostani, hát nem térek magamhoz komolyan.... Most ettem rendesen krumplit hurkával és jobban érzem tőle magam, de jegyzetelem rendesen az értékeket.
Kórházban addig tartanak, míg legalább egy rendes profilt (általában 2t kérnek) nem produkálsz úgy, hogy a vizeletedben ne legyen aceton (no meg fehérje)

Suzytündér, olyan jó hogy ilyeneket leírsz, mert senki nem okosított ki, csak a hideget kaptam és kb 1hétig a férjem is olyan fura volt, hogy csak na rossz értelemben :(

Igen ezek a szép ágyneműs dolgok tizenezer körül vannak, a minősége más mint az olcsóbbaknak. Nekem ilyenből és olyanból is van. Én is úgy voltam vele annó, hogy a higénés cuccokból -nekem az ágynemű is az- újat veszek. Figyelmetekbe ajánlom a www.szopiparna.hu oldalt, itt nagyon jó áron vannak jó minőségű dolgok és nagyon korrektek, lelkiismeretesek!

Csip, küldd el kérlek a ciklus.hus görbéd, kíváncsi vagyok rá!

Kép
Kép
onlány

Pedig jó nagyon :D Nekem tetszik...

Amúgy ha meg állok, olyan mitha totálissan összehúzodna a méhem..
Kitudja, de most komolyn nagyon érzzem :?
Na jó nem ragozzom tovább...

Joli: feldobhatnád a csajoknak a diagramádat, hogy lássák miröl beszélek :wink: Köszönöm :wink:
csip-csip18

Onlány: Elküldtem már :lol:
csip-csip18

Sziasztok!

Itt aztán zajlik az élet...

Susy! örülök, hogy itt legalább hallok felőled... :D

Joli! milyen diétát csinálsz most? azért szénhidrátot is kell enni, én napi 160gr-mot eszem és nem éhezek tőle, próbálj meg olyat enni, ami lassan szívódik fel, pl korpovit keksz, teljeskiőrlésű kenyerek stb...
A gyümik meg a kefír, joghurt nagyon gyorsan felszívódik és pár óra múlva olyan mintha nem is ettél volna...és minimum napi 5x kell enni...
Sok mindent megvettetek már, lassan nálatok is minden meg lesz...
Nekünk is már csak pár apróságot kell majd venni...

Tünde! hamar elmegy tényleg, mert az ember az elején minden újdonságnak nagyon örül, mikor mész a 12 hetes uh-ra, aztán mikor megmozdul...nekem most mennek kicsit lassan a hetek...de már nincs olyan sok hátra...

Csip! szorítok, hátha lesz ott valami... :lol:

Kírus! nagyon szép a pocid, és ügyes a kislányod...én nem szerettem az oltásokat, most meg csomót kell menni vérvételre...

Suzy! jó munkát, majd este azért gyere...várunk...

Ancsi! téged is várunk...

Onlány! 200gr-os ch...az nem is rossz, nekem csak 160 gr...akkor te egész jókat ehetsz...mitől alakul ki az amit leírtál? nem nagyon értek hozzá...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Csip

Úgy látom a legjobb időben együtt voltatok. nagyon drukkolunk neked. Nézegettem azokat is a vaterán, de valahogy egyik mintája sem tetszett. Itt az üzletben is voltak 7000 forintért, de azoknak olyan durva volt az anyaguk, meg a mintáik nagyon randák voltak.

Susytunder

Sajnálom, hogy neked is vannak fájdalmaid. Hát igen. Ez a nem napfényes része.
Csak azért kérdem az oltást, mert apás szülés, csak úgy lehet, ha Tomi be van oltva. persze nincs. A védőnő mondta, hogy mondjuk azt, hogy be van és kész. Csak ezért érdekel, hogy követelhetnek-e rajtunk valamilyen igazolást az oltásról.

Joli
Kép
Kép
joli83

Kirus, tudom nem tőlem kérdezted, de én a brendon outletjében 2éve 1000ftért vettem a baldachinvasat.

Tünde, az jó, hogy így akarod, mármint hogy végig dolgozni, de ahogy te is mondod, ezt majd a baba dönti el. Amnióra mész?

[quote]n írta:ekem is fáj a hátam és a szemérem csontom. Néha mint ha kést szúrnának belém, úgy megyek mint egy pingvin. Nektek ilyen bajotok nincs? Azt hiszem nekem elkezdett eltávolodni a medencém egymástól.
jaj ne is mondd én is úgy érzem!!!!

Kép
Kép
onlány

Iner hát valószínű úgy leesik a vércukrom, hogy csak na és az vált ki olyan dolgokat,, mint pl a szédülés vagy a remegés, ilyenkor gyorsan pl szőlőcukrot kell enni, hogy helyreálljon. Amúgy meg valami újat tudtam meg! 3000kcal lehet a max a ch mellett, de ha valaki még így is rosszul van az emelheti! Tehát pl 20dkg krumpli és 2szelett főtt hús helyett akár egy brassóit is benyomhat, telítettebbnek érzi magát a zsírtól.

Jaj mire levéstem a mondanivalóm,addig Csip eltetted már :shock:

Kép
Kép
onlány

Csip a lehető legjobbkor voltatok együtt!!! most akkor lehet izgulni!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

lányok, most rohanok, megyek védőnénihez! végre kapok terhes kiskönyvet!!! hurrá!!! :lol: :lol: :lol:
majd utána jövök!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kitti
Na én ehez a görbékhez egyáltalán nem értek. :oops:
Mikorra nem várod piri anyót?

Onlány
Nagyon szivesen segítek, bármikor, bármiben. Ez a szopis dolog nagyon nehéz és igen is ne nézzenek rád/ránk csúnyán hanem csinálják utánunk. Volt, hogy én is sírtam, mert nálunk is volt cumi zavar, és már majdnem feladtam, de apa egy percig sem hibáztatott, azt mondta akkor egyen tápszert, ha jobb, mint az anyatej, kis lusta, aztán bekeményítettem, szinte egyfolytában a cicimen lógott és újra szopizott 2- 3 nap után. De szenvedtünk rendesen.
Ja igen pelus még kell a védőnőhöz is legalább kettő mikor menni kell. Meztelenre kell öltöztetni és azt borítja rá az anyuci amíg várakozik, ott rohasztó meleg van. És otthonra is kell a mérlegre egy pelus.
Egyébként neked milyen védőnőd van, ha ilyen szépen sikerült ebbe az egészbe így beleszaladnod? Nem világosított fel szoptatással kapcsolatban?

Na végleges a vonalzó, ez már tetszik. :)

Kép
Kép
susytunder

Iner

Most csak én magamtól kezdtem szénhidrát szegényen kajálni. Semmi lisztes, cukros. Se krumpli, se rizs, de most már kész vagyok, mi lesz, ha tényleg belövik a diétát, és számolni kell minden falatot?

Onlány

Hát én már totál kész vagyok. nagyon átérzem a helyzeted, szinte ugyanaz. Kíváncsi vagyok mi lesz jövő héten.

Joli
Kép
Kép
joli83

Na most meg a másik sárga... :evil:

Kép
Kép
susytunder

Joli, szerintem addigra lezajlik az influs dolog mire szülsz és nem kérnek semmi igazolást

Kép
Kép
onlány

Joli
Kép
Kép
joli83

Iner
Itt vagyok. :wink:

Majd rákérdek erre hogy kérhetnek e valami igazolást, de tényleg úgy csináld, be van a párod oltva és kész. De tényleg lecseng akkorra mire eljön az időd.

Onlány
Akkor nem vagyok egyedül, mi lesz még a végéig?
nektek mi a baba neme? Név?

Joli
Nagyon szép a nevetek, nálunk is esélyes a Laura :)

Kép
Kép
susytunder

-------
Zsu, regényt tudnék írni a védőnőmről és hát inkább hideget és meleget.... Eleve nálunk egyszer volt véletlen kinn 2év alatt, de kb 5percre. általában 1 órát ülök nála, de hogy minek.... Épp tegnap voltam ott, mikor a másik v.nő is rendelt. Míg engem lezavart, a 3.nő jött be a másikhoz. Ilyeneket nem monndott, sőt a vizeletemet se nézi, se nem mér vérnyomit. Csak az orvosi papírjaimat nézi meg és írja fel a kartonomra. Ennyi. Mindezt 1 óra alatt. Lizi is írni akart

Kép
Kép
onlány

Iner
A tanyán 3 topic van ahová írok, azért is látjátok, hogy be vagyok lépve.

Kép
Kép
susytunder

Azta csajok termeltetek :shock: Megyek olvasni.....

KépKép
gyancsi

Sajna nem vagy egyedül. De hát ez van, már nincs sok, nekem kb 3hónap max :) Kislányunk lesz, de névvel kapcsolatban még nem jutottunk dűlőre :( ami nekem tetszik apjának nem. Dalma van most soron és apa azzal cikizi hogy dalmata és komplexusai lesznek. Mondom erre, majd kap egy dalmatinert :) :D

Kép
Kép
onlány

mármint hogy szokja

Kép
Kép
onlány

látod látod Ancsa! Kellett neked ebédet rittyenteni :wink:

Kép
Kép
onlány

Onlány
Ne is mondd! Apa is minden névből viccet csinál. Olyan komolytalan. Én a Johannába és a Jázminba vagyok szerelmes, ő egyikbe sem. Neki a Nóra a befutó, össze is hoztuk a kettőt Szabó Nóra Johanna, de neeeem tetszik a Nóra. Esélyes a Veronika nálunk, meg még egy- kettő, nem tudom mi lesz a végén. :)

Ancsa
Gyere, gyere, válts le, én már úgy is sokat írtam, még meguntok a végén, úgy is kel Kristóf mindjárt, már másfél órája húzza a lóbőrt. :)

Zsu
Most én hiányollak! :)

Kép
Kép
susytunder

Onlány: küldöm akkor mégegyszer a diagramámat...

Na Joli is beküldte, köszönöm :D
Szerintem van hasonlóság benne :roll:
Mit gondoltok, szerintem nagyon egyforma a két diagramma...
:oops:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 50400_.png
csip-csip18

Huuu bejött egy csaj és totálissan hagymás volt a lehelete, azt hittem majd megörülök :evil: :evil: :evil:
Mindjárt felfordulok!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Susy! értem...akkor minket már meg sem látogatsz a tanyán?

Joli! nem olyan szörnyű számolgatni, csak az első pár napon volt furcsa nekem is...de aztán már van aminek tudom kb-ra a ch tartalmát, így nem számolgatok...
Biztos megtalálják a megfelelő diétát neked majd, s akkor nem eszel kevesebbet, és nem leszel rosszul...mennyi is volt a cukrod?
Mi sem kaptunk igazolást, apa sem, pedig be van oltva...remélem április végén már nem lesz járvány...

Csip!++++++

Onlány! de nem értem, ha ennyire leesik a cukrod a diétától, akkor miért kell csinálnod, akkor elvileg nem is magas nem? én szoktam brassóit enni sima husi helyett főtt krumplival, sokkal laktatóbb és nincs benn ch ugyanúgy...

Ancsi! várunk..

Iner

iner

Kitti
De jót nevettem! Hagymás lehellet. :lol: :lol: :lol:

Na megyek lányok, felkelt a kis manóm.
Mindenkinek szép délutánt!

Kép
Kép
susytunder

Iner
Kicsit lehiggadok, aztán majd megyek. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Nem elégg, hogy szarul rzzem magam, még jönnek az emberek hagymás lehelettel :evil:
Hát elméletileg jövöhét csütörtök, az a 32 nap, h az átlagot nézzem :roll:
Szóval van még odébb van...
De most nem is vagyok bezsongva, amúgy...
csip-csip18

Onlany- Nem semmi az a haznezes :shock: Nagy az Isten allatkertje, ezt mindig is tudtam :D ....Ez meg a multkori mobilozasos birsag volt, amit oda adott Csabi a fönökenek, aki allitolag elintezte....Hat most ezt is odaadta neki :D ...Milyen dvd az amiben forronadragos fiu az oktato, mert azt en is megveszem :D

Iner- Az a fel kg szerintem is a baba sulya most mar :wink:

Susytunder- Remelem nem betegszel le!!

Csip- Remelem jobb lesz a napod, mint a reggeled :wink: Szerintem tuti, hogy beagyazodas miatt erzed a hasadat!!

Csajok ehez a szopihoz csak annyit tudok mondani, amit a baratnömmel ateltem, neki most 9 honapos a kisfia.....Es hat ö is nagyon szopi parti, mindenaron szoptatni akarta a kisbabajat....Hat az elejen egy horror volt, olyan nagyok lettek a cicijei es kemenyek, latszodtak az erek rajtuk, komolyan en mikor raneztem, az fajt.....Azt mondta, hogy a bimboja tiszta sebes lett, legszivesebben elsirta volna magat amikor megint szopni akart a baba,....Mar mindenki mondta neki, hogy mit erölteted, hagyd abba stb.... de nem adta fel, es kb egy honap mulva mintha mi sem törtent volna, nem fajt a cicije, meggyogyult a bimboja, mindig volt teje, csak szopit kapott a baba fel eves koraig es egy gyönyörü , jo husiban levö kis tünder lett...Ugyhogy szerintem a legfontosabb, hogy nem szabad feladni!!!!!

Tündi- Jol nez ki ez a kocsi :D ...De irtatok, hogy nehez....Mennyi a jo suly???Nem sokara majd te is szoptatsz, meg böfiztetsz :D Jo munkat!!

Kirus- Gyönyörüüüüü poci!!! :D Mi van a gepetekkel???feltamadt?? :wink: Kirus ügyi volt akkor a doki bacsinal!!

Joli- Hat kitartas a dietahoz, nem lehet egyszerü az biztos :? De nagyon ügyin vasaroltatok, nem fenykepezed le??A Baldachin különösen erdekelne :oops: Na meg egy poci foto :wink:

Onlany- Remelem jobban leszel, es ne is gondolj olyanra, hogy megint olyan szörnyüseg törtenik veled...Mert nem fog!!!!!!!Es a szopirol pedig, ha nem fog menni, akkor nem fog menni, ettöl te ugyanolyan jo anya vagy, mint barki mas, ez nem ezen mulik, vannak akik genetikailag nem tudnak, nincs mit tenni!!Nezd a jo oldalat....A szüles utan egy hettel mar berughatsz ha akarsz :D :D :D Na jo, termeszetesen viccelek :D

KépKép
gyancsi

Susytunder- Jövök en , de nem valtalak le, mert te sokkal okosabbakat es hasznosabbakat irsz :D

Csajok a tegnapi napom az valami botrany volt.....Baromi sok ho esett es persze vezettem tegnap.....Hat az utviszonyok azok nagyon szarok voltak, pedig itt mindig takaritjak es megis....Csak delutanra normalizalodott a helyzet, de addigra mar baromira kesesben voltam.....17.35-re ertem haza es 18.00-kor mentem a repülöterre dolgozni, ugyhogy hulla voltam, azert is nem tudtam jönni tegnap :wink: .....Ma meg kihordtam egy szivinfarktust labon :evil: ...Reggel hiv Csabi, hogy a multkor mikor szervizben volt a ceges kocsija, akkor kapott egy csere autot amit meghuzott valaki az ajtajanal es miutan visszakapta a sajat kocsijat , alairattak vele egy papirt, hogy az a serüles akkor keletkezett amikor a cserekocsi nala volt....Alairta, de nem is meselte nekem a szorit, a fönökenek sem mondta.....Erre ma hiv delelött, hogy kijött a ceghez egy 980 euros szamla a karrol :shock: ...Csajok en majdnem szörnyethaltam....Mondom, mi???????Aztan okoskodtunk, hogy mi az, hogy nem fizet a Casco meg, hogy lenne mar egy kis karc 980 euro.....Szegeny összevissza telefonalgatott, sik ideg volt, erre hivja a fönök, hogy ja az egesz javitas volt 980 euro, de abbol csak az önreszt kell kifizetni, ami 10 % azaz 98 euro.....Hat mondom a kurv@ nenikejet, az azert nem mindegy banyek :shock: ...Na szoval megusszuk egy 100-asbol :wink:

KépKép
gyancsi

Csip- Nem adtal neki egy Orbitot????? :D

KépKép
gyancsi

Iner

nekem a doki azt mondta, hogy ne egyek krumplit! Sehogyan se, max barna rizst és csak nagyon keveset. Akkor jelentem én már semmit sem értek.

Ancsa

Sajna nem tudok mivel képet készíteni, de még minden be van csomagolva. Majd a hónap közepén rakjuk össze a kiságyat és akkor beletesszük a dolgokat, meg a rá a baldachint. Persze, amint megleszünk mindennel csinálok, majd anyósék gépével képet. Poci fotó egyelőre még nincs, szintén a fenti okokból, de hamarosan azt is csinálunk.

Joli
Kép
Kép
joli83

Egyébként az éhgyomri 3,5 lett, a két órával későbbi 8,8.

Joli
Kép
Kép
joli83

Ancsám: lehet kellett volna!!!!
de inkább a wcre rohantam volna rókázni, mielött még oda is tudtam volna neki adni :D
csip-csip18

Joli! egy nap egyszer lehet enni krumplit, de max 20dkg-mot.
Nekem tésztát nem lehet egyáltalán, max durum liszteset, de inkább mellőzöm, én tejet nem ihatok egyáltalán, rizst is csak keveset lehet enni, max 50gr egy héten egyszer, ennyit lehet a tésztából is.
A kórházban biztos mindent elmondanak majd, meg kapsz kalóriatáblázatot is, én is kaptam, kint van hűtőn, ott mindig kéznél
van...és megfelelően elosztják neked, hogy mikor mennyi szénhidrátot ehetsz meg...nekem csak az a nehéz, hogy reggel 7 előtt már túl kell lenni a reggelin..és hát korán kelni szombaton és vasárnap is...az éhgyomri neked is jó lett, csak a terheléses magas, nekem is 8,3 volt...

Iner

iner

Joli- Akkor majd ha keszen van a kisagy, akkor varunk kepet, akkor lesz ugy is az igazi, ha minden a helyen van!! :wink: Nagyon sajnalom csajok a dietazokat :?

Iner- Ezek a 20 dkg meg ezek a mennyisegek a kesz krumplira vonatkoznak vagy a nyersre??Vagy pl rizsnel??

Csip- Nem voltal eleg gyors :D

KépKép
gyancsi

Mennék már haza :cry: Hol van még a 10 óra :roll: :roll: :roll:
csip-csip18

Ancsi! a nyersre vonatkoznak....főzés előtt

Iner

iner

na megint bealudtam! Mindjárt iszok egy cappuchinót!
Ancsa, tudod hogy műxik ez??? Úgy hogy kiviszik az össz számlát és ha balek az ember, kifizeti. Ezeknem ilyen a taktikájuk, de látom, hogy nagyjából mindig uabban a csóankban evezünk. Gyulának most küldött a máv biztosító egy csomit... Mikor Lizát vittük haza a kórházból -szülés után-, kissé ideges volt, hogy minden okés legyen, erre tolat kifele és egy nő integet neki, azt hitte kiengedi, hát nem.... és ne kérdezd hogy, de a jobb hátsó sárvédőjét meg egy picuri karcolást ejtett rajta. Ugye ez volt 07.03-án, a máv 08.15én adta be végleg a kulcsot... és most kapott egy papírt, hogy 316.000ft a javítás. A 2.csoportban van, összesen 4 csoport mármint kárcsoport létezik és van egy x összege a biztosítónak és ha futja rá és szerencséje van, akkor rendezik a kárt, ha nincs szerencséje, nekünk kell kifizetni :shock: :shock: :shock: :shock: A vicc az, hogy sehol nem lehet felvilágosítást kapni, sőőt a levélben is feltüntették, hogy infót az összegről, hogy mennyivel rendelkeznek és hogy mi hányadikok vagyunk nem adnak! Hát lehet imádkozni szerintem!

Röhej komolyan! Gyula kocsiját is pont ugyanígy húzta meg valaki és mikor intéztük a fényezést, javítást egy hivatalos márkaszervízben, azt mondták, ha nem kérünk számlát max 60eft lesz, ha kérünk 90körüli összegről küldenek a biztosítónak számlát. Na akkor mi is ez a 316ft???

Alszik Lizi, ha felkelt leírom a dvd címét, töltsd le :) de ez gerinc torna :oops:

Kép
Kép
onlány

hehe, én arra gondoltam, hogy az egész sorozatát a hapsinak megveszem :P aszem bese jöhetnék a házba ha apja megtudná! :D :D

Csip, gyanúsan viselkedsz te! Szegény te. Alapból ha valaki hagymásan liheg a másik arcába eléggé gáz, de hogy még van is veled valami :shock: Mért nem mondtad neki, kis türelmed kérek, rohanok wcre hányni a lehelletedtől

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?