Képzeljétek, azt vettem észre, hogy pár napja lejjebb ment a hasam. Álló helyzetben a tenyerem totál befér a szegycsont és a méh teteje közé.
Erusverus, az én dokim nem törődött az uccsó menst. időpontjával. Az UH-n mért mm alapján kimondta, hogy mennyi idős a terhesség és ez alapján belőtte a szülés várható időpontját. Uccsó menstr. szerint febr.11-én lenne a dátum, ezt módosította febr.20-ra. Ami szerintem túlzás, de mindegy. Én febr.18. szerint számolok, és szerintem febr. 13-14-én születik. nnnna, jó kis kavarodás, mi? A lényeg, hogy majd megszületik valamikor
Xien, ha a dokid helyettese lesz ott a szülésnél, akkor te annyi pénzt fox neki adni, mint a saját orvosodnak vagy kevesebbet?
Amúgy én is a febr 14-et néztem ki magamnak, vagy a 13-at a szülésre
Kakti, igen, igazad van, tényleg hagyni kell a tejet, hogy magától kiengedjen és utána lehet picit rámelegíteni. Régen csináltam már ilyet (első babánál 8 éve), mert a második babával már nem fejtem.
Pénz a dokinak az első látogatáskor: hát jó, akkor nem stresszelek ezen, nem kap stexet és kész
Nóri, ne aggódj a valentin napi szülésed miatt, te addig nem húzod!
Én sem tudom elképzelni, hogy lesz itt még egy harmadik gyerek is...hihetetlen...
Remélem beférsz az UH-ba!
Kokonya Móni, kivétel nélkül aki látta a hasam, rávágta, hogy fiú. Szóval én valahogy fiúra számítok, de persze mindenből unisexet vettünk. De próbálok lányt is elképzelni, de fiúra vagyok jobban ráállva úgy érzem. Az a furi, hogy nem tudjuk a nevén szólítani, mert nem tudjuk, hogy melyik nevet emlegessük
Edit-Csanád, jaj de szép baba ő is! Eddig minden baba nagyon helyes
Vicky, helló otthon! Tök jó, hogy van jó sok tejcsi!!
Csisza, üdv itt!
Szintus, akkor holnap reggel mész? jóisten! Szorítok!
Tegnap vacsira megettem 3 óriási szelet kenyeret vajkrémmel, felvágottal és dupla adag sajttal...hát én voltam olyan rosszul, egész este szidtam magam, hogy mi a csudának zabálok ennyit...alig tudtam aludni..