Új privát üzeneted érkezett!

Igen mindenhol menzi alapjan szamolnak,de ez azoknal stimmel akik kb kozepidoben fogantak es kb normalis ciklusuk van.
Ha mondjuk valaki kozvetlen menzi utan esik teherbe lehet egy vagy akar ket het kulombseg a menzis kor es a baba valodi kora kozott.
ugyanez a helyzet hosszu ciklusnal is.

eszter,ez a mehszaj dolog erdekes.Magamban elgondoltam hogy lassan szepen kinyilik a mehszajam es valoban mukodik,ket ujnyinal tartok,pedig semmilyen teat vagy homeos bogyot nem szedek csak arra koncetralok hogy nyiljak mert akkor vajudaskor anyival kevesebbet kell tagulni.
Nem vagy rossz anya csak Bulcsu erzi rajtad a feszkot es ezert ilyen.
En az unokaocsemet vettem e kezembe,pontosabbat kezembe nyomtak de nagyon ideges voltam mert nem fogtam meg pici babat,az amugy nyogodt gyerek ugy elkezdett uvolteni mint a faba szorult fereg,visszaadtam anyosnak es rogton lenyugodott.
Nagyon elszegyeltem magam hogy nem tudok gyereket fogni de aztan rajottunk a parommal hogy mi lehetett a baj.

Boruska,Noci feje kozvetlen lent van a szemeremdomb felett valahol.Nyomja a mehszajamat,meg olyan erzes mintha a labam kozott lenne egy labda ami sullyal van megpakolva.
amig nem ment enyire le addig csak az Uh an mondta a doki hogy fejjel lefele van de nem ereztem semmi kulonoset.

Kép
monyo83

Hű, már nem is bírom követni, kiknek kell drukkolni, inkább mindenkire nagyon gondolok!

Tegnap nem írtam méreteket, most pótolom. (36 hét 6 nap az én számításaim szerint)
BPD:91mm, THQ:98mm, FL:68mm Átlagos(!!!!!!!!!!!!!!!) mennyiségű magzatvíz, norm. flow. Hegvastagság 5.2mm Megkérdeztem a becsült súlyt, 2800g!!!!!!!!!!!! Na????????? Mit szóltok??????????? CTG-n semmi fájás, Emő viszont végig mozgott, szívverése a normális tartományban. Csupa jó hír!
ktc

várok Ctg-re. Rendesek,mert beírtak Uh-ra is,de nem 100% h bele is férek. Nekem Lucával az um januárban volt. Március végére voltam kiírva. Most um alapján jan. 31. Lenne!↲
Vendég

Sziasztok!
Mi mar voltunk ma ctg-n, vérvételen. Minden OK. Kivéve a múlt héten levett tenyésztés, nekem is van streptom. :evil:

Erusverus: az angolok ezt úgy csinálták (és speciel ezt szerintem jobban), hogy a 12. heti uh-ig az utolsó mensi első napját vették alapul. Akkor csináltak egy nagyon-nagyon pontos mérést és módosították aszerint a terhességi kort, ha kellett. Olyan szinten be tudták lőni, hogy például nálunk Kristóf egy nappal középidő előtt fogant, Erik két nappal később, mint a könyv szerint kellene (és mint mensi szerint kellett volna) és simán észrevették. Módosították is ennek megfelelően a várható szülési időt. Ez ott alap protokoll. TEljesen igazuk volt egyébként, mert én ovutesztet használtam, hőmérőztem, tudom, mikor fogant a gyerek.
Szóval én ezt tartom a mérvadónak és jobb módszernek.
A tudományos alapja egyébként ennek az, hogy kb a 14. hétig az embriók ugyanúgy fejlődnek, még nincs méretbeli eltérés közöttük a genetika miatt, mert ekkor elsősorban minőségi fejlődés van.
Utána már kiütköznek rajtuk az öröklött dolgok, hosszú láb, nagyobb fej, kisebb súly, nagyobb súly, stb. A későbbi uh-kon már ezért nem módosítanak születési időt.
Vendég

Ktc

a heg vastagságot hgoy mérik?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Képzeljétek, azt vettem észre, hogy pár napja lejjebb ment a hasam. Álló helyzetben a tenyerem totál befér a szegycsont és a méh teteje közé.

Erusverus, az én dokim nem törődött az uccsó menst. időpontjával. Az UH-n mért mm alapján kimondta, hogy mennyi idős a terhesség és ez alapján belőtte a szülés várható időpontját. Uccsó menstr. szerint febr.11-én lenne a dátum, ezt módosította febr.20-ra. Ami szerintem túlzás, de mindegy. Én febr.18. szerint számolok, és szerintem febr. 13-14-én születik. nnnna, jó kis kavarodás, mi? A lényeg, hogy majd megszületik valamikor :D

Xien, ha a dokid helyettese lesz ott a szülésnél, akkor te annyi pénzt fox neki adni, mint a saját orvosodnak vagy kevesebbet?
Amúgy én is a febr 14-et néztem ki magamnak, vagy a 13-at a szülésre :)

Kakti, igen, igazad van, tényleg hagyni kell a tejet, hogy magától kiengedjen és utána lehet picit rámelegíteni. Régen csináltam már ilyet (első babánál 8 éve), mert a második babával már nem fejtem.

Pénz a dokinak az első látogatáskor: hát jó, akkor nem stresszelek ezen, nem kap stexet és kész :D

Nóri, ne aggódj a valentin napi szülésed miatt, te addig nem húzod!
Én sem tudom elképzelni, hogy lesz itt még egy harmadik gyerek is...hihetetlen...
Remélem beférsz az UH-ba!

Kokonya Móni, kivétel nélkül aki látta a hasam, rávágta, hogy fiú. Szóval én valahogy fiúra számítok, de persze mindenből unisexet vettünk. De próbálok lányt is elképzelni, de fiúra vagyok jobban ráállva úgy érzem. Az a furi, hogy nem tudjuk a nevén szólítani, mert nem tudjuk, hogy melyik nevet emlegessük :D

Edit-Csanád, jaj de szép baba ő is! Eddig minden baba nagyon helyes :D

Vicky, helló otthon! Tök jó, hogy van jó sok tejcsi!!

Csisza, üdv itt!

Szintus, akkor holnap reggel mész? jóisten! Szorítok!

Tegnap vacsira megettem 3 óriási szelet kenyeret vajkrémmel, felvágottal és dupla adag sajttal...hát én voltam olyan rosszul, egész este szidtam magam, hogy mi a csudának zabálok ennyit...alig tudtam aludni..
lara

Eszter, milyen jó Bulcsú blogja :) teccik!
lara

Köszi a válaszokat! :)

A dokim megnyugtatott, hogy nem számolhatják el ennyire a korát, a 12. heti UH a mérvadó, és, hogy csak vasárnapig szedjem a bogyókat, mert szombaton betöltjük a 37. hetet.
A fájásokra azt mondta, hogy nyílogat a méhszáj.

Ja, és aki emlékszik: negatív lett a CMV kontroll!!! :)

Most megyek, lefekszem, mert ne aludtam valami sokat...

Drukkolok mindenkinek!!!

Kép
erusverus

Erusverus, nekem is azt mondták, hogy a magnéziumot a 37.hét betöltése után már ne szedjem (vagyis holnapig:).
Holnap megyek én is dokihoz, meg CTG-re, kíváncsi vagyok, mert mostmár nagyon sok jóslóm van, nem csak esténként (5-10 percesek), hanem nap közben is elég gyakran. Remélem már nem 3000-es lesz a méhszáj...
lara

Zsolti vagyok:-) Köszi a blog dicséretet lara.együtt írjuk Eszterrel:-) biztatok mindenkit és az apáknak is üzenem hogy bátran fogjanak bele mert nagyon kellemes dolog:-)

Üdv Zsolti

zarja

Jaj, képzeljétek tegnap mesélte egy 3 gyerekes anyuka, hogy az első baba 12, a második 2 óra alatt lett meg, a harmadik meg fél óra alatt, alig értek be a kórházba, majdnem kipottyant...
Durva...
Nekem meg még mindig nincs összepakolva a csomagom, mert úgy terveztem, hogy majd ha menni kell a kórházba, akkor szépen, nyugisan összecsomagolom a kórházi motyót...de lehet akkor nem kéne ezt így betervezni, mert lehet nem lesz idő pakolgatni..
Amúgy nálam az első 5, a második 2 óra alatt lett meg...akkor most készüljek a fél órára? :shock:
lara

Sziasztok!

Visszaolvastam ezt a két oldalnyi lemaradásomat, de olyan hígagyú lettem, hogy már ezt is elfelejtettem. :oops:

Mindenkinek drukk, aki megy a kórházba!

Nóri, én is nagyon várlak haza a hírekkel, abból talán fogok tudni következtetni arra, hogy mit rakoncátlankodik Samukám. Én majd jöv. hét hétfőn megyek UH-ra.

Meg fogom most nézni a papírjaim közt az első UH-s méreteket, és táblázatból összevetem, hogy mekkorka lehet a baba - kíváncsi vagyok, hogy jól vagyok e számolva.

Kép
zsizell

Megnéztem. A 8 és 12 hetes szerint jól vagyok számolva. A 28 hetes Uh-s méretek pedig 30 hetesre illenek. Nem tudom az mennyire számít. Max egy héttel hamarabb jön, úgyis azt szeretném. :D

Kép
zsizell

Hello, Csajok!
Bocsi, hogy így hívatlan-kéretlen "bezuhanok " ide...
A BMC-sek közül jöttem, de mindig zúgolvaslak Titeket, mert jó sokat írtok.
Egy kérdés: Valahol olvastam, hogy Csernusról írtatok.Lesz esetleg valami műsor Vele?Mikor?Hol?Tv-ben?
Érdekelne, megnézném, mert nagyon bírom.
Ha félreértettem, akkor ne haragudjatok, hogy zavartam.Ha nem, köszi a segítséget!!!
Mindenkinek jó babavárást-babázást!!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Hát én azt mondogatom Lilimnek, hogy még ezt a hetet mindenképp bírja ki odabent. Aztán hétfőtől (febr.1.) jöhet, amikor akar. :)
A szomszédom febr. 3-ra volt kiírva, ma hajnalban megszületett az ő Vivienje... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tegnap megszületett a mi baráti párunk második babája is, Ádám. Hát jó nagy baba, 56 cm és több mint 4 kiló (már nem emlékszem pontosan). Én ekkorára nem számítok :oops:

Kép
zsizell

Brigi! Csernust sztem színházban nézik Juciék!
Vendég

Köszi, azt hiszem, azt kihagyom....Majd egyszer talán....
Azért mégegyszer köszi!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

átküldtem a ctg-t gmailre. Extra durva mozgásai voltak. Abba kellett hagyni! Most várok az uh-ra.
Vendég

Lara, hát én nem várnék annyit, mert tényleg egyre rövidebb idő kell a szüléshez. Ugye már bejáratott az út...

zarja

Nóri, CTG: jóisten! hát mit csinálhatott Noémi a CTG alatt? nemsemmi...
lara

Eszter, az imént gyorsan egy helyre is tettem a cuccomat, már amit lehetett. Mostmár csak táskát kell vásárolni..
lara

Nóri: ez aztán a CTG :shock: És mit mondtak rá?

Kép
zsizell

Kriszti: ez a zacsi is jónak tűnik, köszi! Azt írja, hogy "közvetlen a mellszívóra csatlakoztatható". Vajon melyik típusra? Te így is próbáltad, vagy csak beleöntötted a tejcsit?

Nóri: megy a drukk az UH-hoz!!!

Zarja: egyáltalán enm vagy rossz anya! De Bulcsi megérzi a zaklatottságodat és azért nyugszik meg apánál, mert ő is nyugodt.
Egyébként én is félek tőle, hogy nem fogok tudni bánni Benővel, mert alapvetően türelmetlen és stresszre, depire hajlamos vagyok. Szabi viszont a megtestesült nyugalom :)
Szuper a blog! Kedvet is kaptam hozzá, csak hát mi nem vagyunk a szavak embere... :roll:

Katica: szuper hírek és méretek! :D Csak így tovább Emő!

Számítás: én ma kérdeztem a dokit, hogy átírjuk-e a kiskönyvben lévő március 1-et (mensi alapján), mert minden UH-n hetekkel nagyobb a baba, de azt mondta maradjon így, nem számít. :roll:

Szóval megjártuk ma a kórházat. Minden rendben, Bendő rendes baba, fejjel lefelé van :) Magzatvíz: norm, aorta és köldök flow: norm
Méretek (továbbra is szép nagy babóca):
BPD: 96 mm :shock:
TAD: 93 mm
Becsült súly: 3100-3200 g :shock:
Nyugtassatok meg, hogy azért még ki fog férni természetes úton! :roll: :shock:
A kenetet levette, bár azt mondta felesleges. Ő a kismamáinak a 38. héten szokott javasolni egy Klion kúp kúrát (5db), abban van gomba és baci elleni anyag is és így nem ad szájon át szedős antibiotikumot. Szerintem is jobb lesz így, mert az antibio jobban leterhelné az egész szervezetemet.
Első NST majd csak jövőhéten lesz, amit nem is bánok, mert már nem volt kedvem ott ülni.
zuzmooo

Zuzmoo,
ki fog férni... nekem Lillus is ilyen jó nagy fejjel bírt, most Léni is, max. a mini sapkákat Ti se fogjátok használni :wink:

Bea, te a streptora mit kaptál?

KépKép

KépKép
beneildi

FEJVÉGÜ! Flow is ok. Este jövök.
Vendég

Ildi: semmit sem kaptam ra. Egyreszt azert, mert a dokim a heten szabin van, a szulesznovel taliztam ma es ugyeletes orvossal pecseteltette a ctg-met. Majd jovohet penteken a doki mondja, ha kell valami, de a szuleszno szerint nem fog adni ra semmit elore, mert ok csak szules kozben szoktak antibiot. Elore nem, mert ki tudja, hogy mikor szulok, vegig nem szedhetnem amugy sem, ha meg most szedem egy hetig, akkor lehet, hogy szulesre ismet lenne es ugyanugy menne akkor is az antibio.
Vendég

Katica: örülök, hogy Emővel minden rendben.

Zuzmoo: Zsolti üzeni, nem kell a bloghoz szó, elég a kép :)

Itt volt a védőnő: csodálkozott, hogy ilyen gyönyörű, nyugodt gyermek. Mondtam az esti hisztit, azt mondta, esténként kimerülnek már a babák, ilyenkor többet kell dajkálni. Khm, megpróbáljuk.

zarja

Hurrá!
Noncsi jó kiscsaj! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zarja: ha ez megnyugtat, mi ugyanezt jatszottuk Kristoffal az elso ket hetben. A csalad a tavolbol tippelgetett, hogy biztosan hasfajos a gyerek, azert van nyuglodes minden este hettol tizig, vagy nyolctol tizenegyig. De tudtam, hogy nem hasfajos, mert... Mert egyszeruen tudtam es kesz.
Viszont kezdett betelni a pohar a masodik hetre, az allando fejes, szoptatas miatt szinte semmit nem aludtam, mindig arrol almodtam, hogy het-nyolckor megfurdetjuk a babat, majd ledoglok es alszom legalabb egyszer egy nap egyben 2-3 orat. Ugyanis akkor voltam mar mindig hulla faradt.
Hat, nem jott ossze, mert Kristof meg epp akkor sirt a legtobbet (napkozben es ejszaka evett, aludt, hangjat sem hallottuk, csak amikor ehesen ebredt). Huh, de utaltam az esteket. Mar keso delutan gyomoridegem volt amiatt, hogy vajon fogom-e birni, vagy leugrom a 2. emeleti teraszunkrol a hindu gyulekezet udvarara (merthogy ok voltak alattunk).
Feri jo fej volt ilyenkor is. Hiaba robotolt o is egesz nap, felajanlotta, hogy MINDEN ESTE VALLALJA A KRITIKUS HAROM ORAT, amig en alszom. Ez hihetetlen. Ha addig nem mentem volna hozza, akkor tutira hozzamegyek. Imadtam erte. Furdettunk egyutt, szoptattam, a fejest akkor kihagytam, a potlast mar o adta oda, elvagtattam zuhanyozni egyet nyugodtan es bedoltem az agyba, mint akit fejbelottek.
Draga ferjem pedig elhagyta a szobat es harom oran at nyuglodo babat ringatott. Emlekszem volt olyan, hogy mar o is kikeszult es ugy szabaditotta ki a mellemet es rakta ram Kristofot, hogy engem nem ebresztett fel. :oops: :oops:
2-3 hetes volt a babo, amikor ez aprankent elmult. Elarulom, hogy nekunk a polya segitett. Ha furdetes utan beleraktam, akkor evett, majd aludt, mint a bunda. Az elso polyahasznalatos estenket kovette az elso atalaudt ejszakaja.

Nori: ez nagyon durva ctg. Az enyem ehhez kepest siksag. :shock:
Vendég

Zarja: köszi! Rá is kattantam :lol:
zuzmooo

Nóri: tök jó! remélem nálam is rendben lesz hétfőre. Addig fejen állok.

Ildi: én kaptam a streptora semicillines gyógyszertári kúpot, amit egy hétig kellett használnom. De nekem már tavaly volt ez, november környékén. Most már én sem használok semmit, csak majd a szülésnél adnak antibigyót.

Kép
zsizell

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:31-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat: nem igazán vagyunk magasak (én kb 170, Szabi 175cm). Szerintem ilyesmi csupa-husi Michelin babánk lesz :lol: :lol: :lol:
Kép
zuzmooo

Huhh Csajok! Elég sz.rul vagyok ami azt illeti. Fáj a fejem, ma még ki sem másztam az ágyból. Lehet beveszek egy fél Panadolt hátha jobb lesz. Éppenhogy csak hőemelkedésem van, de nagyon levett a lábamról. Lehet csak elhagyom magam? :shock:

bellerreni
Eger

Édes-szájúaknak: én is folyton édességet kívánok, de már nem merek állandóan sütit enni. A minap kivettem a fagyóból egy doboz málnát meg epret és egy üveg rumos meggy levével és zselatin porral gyümölcskocsonyát csináltam belőle. Kb 3dl volt a meggylé, egész nagy tállal lett belőle és szinte tiszta gyümölcs (annyi cukor van benne, ami a meggy levében volt). Naaagyon fincsi! Két nap alatt be is termeltem. :D
Na, jó, hogy ne legyen annyira egészséges, nyomtam rá bőven tejszínhabot is :oops:
zuzmooo

esetleg elkuldene nekem valaki priviben a gmail elerhetoseget? :oops:
az elejen Nori elkuldte meg a jelszot is de azota elkalodott amikor totltem a privijeim.

Kép
monyo83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:32-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Reni: nyugodtan bevehetsz egy egész Panadolt is, nem lesz tőle bajotok. Próbálj meg aludni, nekem az szokott segíteni. Nem tudom van-e most valamilyen front, mert én jól vagyok, olyankor viszon mosott-sz@r szoktam lenni. :( Izomláz-szerű fájdalmaid nincsenek? Vigyázz magadra!
zuzmooo

Sziasztok,

hát jó sok esemény történt itt, mióta nem voltam... így nem is próbálom felvenni a lépést... esélytelen lenne... :)
Ma voltam CTG-n, de közel sincs olyan méhtevékenységem, mint Nórinak... ez durva... nekem 20 és 40 között mozgott, na jó egyszer felszaladt 60-ra, de ennyi... a baba szívével is minden ok, úgyhogy úgy néz ki, egyenlőre nem szülök... nem is baj... remélem kivárja az idejét.

Pénteken fogok orvoshoz menni, remélem ott is minden rendben lesz.
A gardrobunk lassan, de biztosan készül, már csak az ajtó hiányzik rá (mivel sk csináljuk, így elég lassan halad...)

Mindenkinek mennek a drukkok, és a babákhoz meg gratulálok mindenkinek... nagyon szépek... tényleg minden baba szép... :)

Bori, ne aggódj a takarítás miatt, én is így vagyok ezzel, most hogy vége a fekvős időszaknak, jobban érzem magam, ha takarítok, mert ülni, és feküdni egyszerűen nem tudok... iszonyat kényelmetlen... ki meg hosszú időre már nem nagyon merek egyedül menni... úgyhogy nagyrészt itthon vagyok és igen... én is takarítok....

Na megyek főzök valamit, hogy mire emberem hazajön este, legyen mit ennie...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Reni: én is amondó vagyok, hogy egy szem gyógyszertől semmi bajotok nem lesz, de ha kínlódsz az a babának is rossz! Meg persze pihi, nehogy lebetegedj itt nekem a hajrában!!!

Kép
zsizell

Hovááá tűűűnt mindenki? Na akkor én is eltűnök... :shock:

Kép
zsizell

[quote="monyo83"]e írta:monyo83setleg elkuldene nekem valaki priviben a gmail elerhetoseget? :oops:
az elejen Nori elkuldte meg a jelszot is de azota elkalodott amikor totltem a privijeim.

Senki? :cry:

Kép
monyo83

Megjöttem a ctg-ről - hát nekem is inkább síkság a méhtevékenység, egy-két kiugrás, de azt mondta a szülésznő, hogy ez inkább csak bélmozgás :)

Berci az elején nem vette a lapot, de a végére beélénkült, állandóan nyomogattam a gombot. Amikor a fenekét próbáltam kivadászni a bordám alól, akkor 170-re felpörgette a pulzusát, úgyhogy nem maceráltam többet :)

Vettek kenetet, drukkolok, hogy ne legyen strepto :roll:

Azért nagyon várom a hétfői UH, hogy a méretek miatt megnyugtassanak, mert alig nő a hasam - a 3 hete vett nadrág , ami akkor jó volt, konkrétan nagy rám...

Vicces volt, a kórházban összefutottam egy volt osztálytársnőmmel, aki 3 héttel jár előttem, és a legutolsó vizsgálatkor ma reggel annyira megpiszkálták, hogy beindult a szülés. De az összes szülőszoba foglalt volt, úgyhogy szegény nyomorult az előtérben vajúdott mellettem :? Lehet, hogy valami front van, hogy ennyi baba ki akart jönni ma?

Ja, és volt egy kb 15 tagú család is az előtérben (nem idén barnultak, welcome to Bajcsy kórház kőbánya), akik ott üvöltöztek meg kajáltak :?

Katica, örülök, hogy Emővel minden OK!

Nóri: ügyes a Noncsi, szépen befordult! Melyik praktikát vetetted be?:)

Barbi: megnyugtató, hogy más is takarít :)

Megjutalmaztam magam egy brazil kakaós Danette-tel - annyit mondtátok, hogy ki kellett próbálnom :oops:

boruska

[quote="monyo83"] írta:monyo83
[quote="monyo83"]e írta:monyo83setleg elkuldene nekem valaki priviben a gmail elerhetoseget? :oops:

Senki? :cry:

küldtem

boruska

Zsizell, nekem is ezt a kúpot ill. szájon át semicilint is nyomatnak.

Szóval Reni nyugodtan szedjél be egy gyógyszert, mert én ennek a többszörösét nyelem be naponta :shock:

Nóri, Noncsi :lol:

Az én fájásaim 10-es magasságban voltak, szóval az simán alföld Nóriéhoz képest :wink:

Barbi, jó hogy jelentkeztél :wink:

Akinek még van ereje takarítani, hozzánkis jöhet, mi nem állunk ilyen fényesen :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

én is :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

lanyok koszonom szepen :)

Kép
monyo83

Sziasztok

úgy látszik mindenki ma ment ctg-re. én is voltam. blanak nem akarta produkálni magát, a szülészmő mondta is hogy lehet hogy majd ismételni kell és előtte lépcsőzzek. de végül a doki elfogadta.
nekem is csak olyan 30,40 es contractiokat mutatptt a szerkentyű.

Eszter
általában a babák sötétedés felé nyűgösebbek az első pár hónapban. És tényleg rögtön leveszik ha feszült vagy.
lelkifurkád ne legyen, lesz még ilyen sokszor hogy ingerültebb leszel, pláne ha fáradt vagy.
arról nem írok hogy egy 5 és egy 7 éves fiúnál hogy szoktam néha felemelni a hangom :oops: :oops:
blog szuper. sajna nekem nincs ihletem ilyenekhez :lol: de másokét szívesen olvasom.

Nóri
hurrá. volt praktika? az az alsó görbe :shock: :shock:

bocs most csak ennyi, de minenkinek drukkolok :!: :!:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Fáj a hasam! A köldököm mellett, egész nap. Olyan nyomó érzés. Mint ha odakönyökölne Lili vagy nem tudom. De nagyon kaka érzés... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?