Hát én alig jutok a végetekre...
OTP: nem is velem van a baj, hanem csütörtökig szar lesz...
Rózsa: lehet h csak hülyén olvastam, de a cumisüveg és h bármit ettél ez hogy függ össze a hasfájással??? már mint ezen a cumi hogy segít? Bocs ha banga vagyok, ha félre olvastam... vagy van titkod?
Amúgy akartam már erről is beszélni, hogy kinek, mi... nekem volt baj a szénsavassal, meg az uborkával... volt tőle hasfájás, ja és a tejtől is- na ezeket nem ehettem
de a védőnőnk azt mesélte, hogy volt aki már csak vajas kenyeret evett, de akkor is fájt a baba hasa. Van aki, meg ehet bármit... van akinek tápos a babája és sok próba mire megtalálják azt ami jó....
Amúgy nekünk hasfájásra bevált szer: Espumisan és Gripewater- ez utóbbi nagyon ász, mivel kb szódabikarbóna, hűtve- egy kanál evés előtt és tuti jó (vagy utána) (na sztem ezt is doc-oljátok lányok)
A székrekire pedig csak a kúp vált be nálunk... (glicerines) 8 hósan még csak tejeztünk, mert nem is akart enni és nem is kakilt ha bármi mást evett...
Mellszívó-első babások: sztem elsőre egy kézit szerezzetek be csak, van akinek ez is elég, van akinek még szívó se kell. elektromos pedig változó hogy kinek válik be kinek ne. viszont sztem azért a kézi a legjobb, mert akkor nem csak felteszed és szív a gép, hanem te is masszírozod, ami jó a csomók ellen. persze nagyon se szabad nyomni, mert megtöri a tejutakat. majd meglátjátok hogy kell e egyátalán szívó...
Tahti: ma kipróbáltam a tarkós testhő megállapítást a gyereknél, mert pont kíváncsi voltam, tudtam hogy fázik és a keze is jégcsap volt, ébredés után volt jó fél órával és még mindig fázott, no megnéztem a tarkóját és ott tök jó meleg volt... majd még tesztelem, de így elsőre nem jött be, ha erre halgatok, akkor nem adok rá pulcsit, pedig most ő is mondta hogy fázik, pedig ő nem szokta.
Tahti: bár én az elsőt szuper módon szültem és a varráskor már azt mondtam, hogy alszok 1 órát és jövök megint... azért én is félek, mert ki tudja mit dob a gép... de azt tudom, hogy én (bár azonnal 2-3 perces fájásokkal kezdtem) a fájások közt valami fura kábulatban voltam, az alvás és a meditáció közt. én végig álltam, csak a kitolásnál fekhettem (így a gravitáció is húzta) közben a férjem fogta a hasam két oldalát hátulról átkarolva és ez olyan jó volt... így kevésbé fájt... sokszor ha a fejem fáj és ráteszi a kezét az is kiveszi... tehát ránk nem volt igaz, hogy a férj csak néz és nem tud segíteni. remélem, hogy ketteske is az első fájástól számítva 4,5 óra alatt kicsúszik. majd megbeszélem vele!!!
Amúgy én is paráztam, de mindig beszéltem hozzá, hogy ugye gyors leszel... felkészültem életem legnagyobb szenvedésére, mert ezt olvastam mindenhol... de kiderült hogy valóban nagy a fájdalom küszöbön...
Sztem ide is agykontroll kell, no para és beszéljétek meg a gyerekkel, hogy ügyes legyen és gyors!