Új privát üzeneted érkezett!

Hős Vörösmacs! :) Naggyon köszönöm az infókat!! Nekem Szűcs doki azt mondta, hogy min 9 szúrás, a 9 tüsző miatt. Akkor ha összerakom amit te mondtál, meg amit a doki, akkor valszeg a hüvelyboltozatot szúrják kb kétszer (jobb oldali tüszők, bal oldali tüszők), majd pedig minden tüszikét egyszer. Nem is adom össze... :) Nekem nem volt cisztaleszívásom, úgyhogy nem tudok mihez hasonlítani. Mondjuk lehet jobb is, mert különben be sem vállalom :oops: :) Szerintem az én vérnyomásom is magas lesz...

Heni, azért kérem az altatás nélkülit, mert azt hallottam, hogy kicsit jobb eséllyel tudnak petesejtet leszívni... Azt mondta Szűcs doki, hogy a franciák tényleg ezt állítják. Aztán meg azért kérem altatás nélkül, mert fogalmam sincs, hogy nekem mennyire fog fájni. :) (Ha tudnám, lehet nem kérném) Holnap kiderül! Aztán ha még egyszer valaha az életben szükség lesz egy punkcióra (de nem lesz!!), akkor már fogom tudni, hogy mekkora fájdalom, és legfeljebb jól nem válalom be.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Heni, köszi a ragacsot! És gratula kezdéshez!! Biztos minden rendben lesz! Utrot én tavaly ősszel vettem a patikában 5doboz volt 8300ft.

Muzsi, köszi tőled is a ragacsot, a punkció kb. 15perc volt, a beülti 20-25 perc volt, beültinél a biológus ellenőrzi a pipettát, hogy tutira bejutottak-e a gyerekek, és mikor visszajött mondta, hogy igen, akkor szedte ki belőlem a szerszámokat a drnő, és uh-n megmutatta, hogy ott vannak a mnyh mellett, két kis fehér pötyinek látszódtak!Majdnem elkezdtem már ott hozzájuk beszélni, úgy meghatódtam! :D
Aztán jött Misi bá.... :? :D
Pedig elnézegettem volna még őket, úgy fejre állítva! :D
Ja, és ha 10kor kaptad meg a repit, akkor hamar sorra fogsz kerülni, nekem éjjel fél 1kor kellett beadni!
Vendég

Zsu, köszi neked is az infót!!Igen, azt mondta a doki, hogy egy punkciós van előttem (mondjuk azt nem tudom, hogy azokra gondolt-e, akiknek ő csinálja, vagy szumma, a többi dokker paciensével együtt). És arra még emlékszel, hogy kb mikor kerültél sorra? (csak hogy tudjak viszonyítani a tüszőrepesztőm beadási idejéhez)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi,
nagyon nagy drukk a holnaphoz. Szorítok Érted/Értetek, és hogy minél fájdalom mentessebb legyen a leszívásod. Nekem is Szűcs Doki volt az Orvosom.

Zsu,
babaragacs szállítmány elindult.

Nekem ma megint feszítgetett a pocim, de ez Engem egyáltalán nem zavar, sőt.................. biztos nő a Kis Drágám, egyem a picike dobogó szívecskéjét. Jaj, Csajok már most annyira IMÁDOM ŐT, hogy az el sem lehet mondani, no meg az Apukáját is. :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Muzsi, annyira már nem nagyon emlékszem, de kb fél 11kor kerültem sorra, ha előtted egy valaki van akkor szerintem olyan fél 9-3/4 9kor sorra kerülsz.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! +++++++

Babe, kösz a szállítmányt, nyitom a kaput... :D
Biztos azt érzed, ahogy tágul a méhed, nem?
Vendég

Muzsi!!

Egy kalappal holnapra.Egy hős vagy!!!

Hozzászólni nem nagyon tudok még a témákhoz,de igyekszem nagyon.
Várom már,hogy minden vizsgálat meg legyen,és kezdhessünk!!!Simán március lesz szerintem belőle.

Amúgy inszem után is ott kell maradni pihenni??Vagy egyből lehet jönni haza???
csucsu99
Budapest

Zsu,
igen, tuti, azt érzem, mondta is a Doki, hogy ez tök normális. De hozzá kell tennem, nagyon "kellemes" érzés. De komolyan.

Csucsu,
inszem után, ha van ágyad (mert az inszemesek nem mindig kapnak), akkor még pihizhetsz egy kicsit. Én hála Istennek kaptam és kb. fél órát még pihentem is, aztán felöltözöl, felmész a záróért és mehettek haza. Nekem még mondta Szűcs Doki, hogy otthon még "húzzúnk rá" egy kicsit. Na Mi ezt túl is teljesítettük. De hát meg is lett az eredménye. Hála Istennek. :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

[quote="zsu1981"]k írta:zsu1981ét kis fehér pötyinek látszódtak!Majdnem elkezdtem már ott hozzájuk beszélni, úgy meghatódtam! :D

Ezen akkorát röhögtem :) :) :)

Babe!
igen, ilyenkor nyúlnak a méhszalagok azt mondják.

Az enyémek is nyúlhatnának má''' :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

[quote="muzsi"]
írta:
muzsi
Heni, azért kérem az altatás nélkülit, mert azt hallottam, hogy kicsit jobb eséllyel tudnak petesejtet leszívni... Azt mondta Szűcs doki, hogy a franciák tényleg ezt állítják.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vajon mi köze lehet a kettőnek egymáshoz??? :roll:

heni77

Zsu!

milyen kajákat főz anyud? ( halon és túrósan túl )

heni77

[quote="zsu1981"]
írta:
zsu1981Ja, és ha 10kor kaptad meg a repit, akkor hamar sorra fogsz kerülni, nekem éjjel fél 1kor kellett beadni!

Én már kaptam este tízkor is meg éjjel 1/2 1 kor is.

Délután 2-3 előtt sosem szabadultam, akárhányadik is voltam, mindig a záróra kellett várnom órákat!!! :roll:

heni77

Én is hallottam, hogy jobb arányban vannak tüszők altatás nélkül, de talán az én példám erre jól rácáfol. Lehet, hogy azért volt ennyi üres tüszőm mert hajlamos vagyok cisztás lenni. Nem tudom, meg fogom kérdezni.
Mindig Tanár úr megy először a műtőbe, vagyis az ő betegei az elsők én így figyeltem meg, egyébként én 1/2 10-kor kaptam a repesztőt szombaton és hétfőn 1/4 -1/2 9 körül én voltam az első.

Muzsi! Szúrás: a hüvelyátszúrást azt éreztem :( , amikor a tüszőkbe bökött azt nem éreztem, inkább azt, ahogy az uh fejet erőszakolta bennem, egyébként azon van a tű egyben.
vörösmacska

Muzsi, na akkor már itthon is volnék :D
Bakker altatás nélkül... szorítok, h. ne legyen szar élmény!!!! Amúgy nem akarok senkit riogatni, de ebben a taknyos időben akármelyikőnkkel előfordulhat, h. nem altatják, ha kicsit is náthás. Pont ezen agyaltam, h. lehet én is kipróbálnám.... :roll: Na azért maradunk az eredeti tervnél, de nem kapok agyvérzést, ha mégsem altatnak. A franciák már csak tudják :wink: foggalmam sincs mi lehet a különbség, hiszen vagy van benne érett pete vagy nincs, attól h. közben "kómában" van nem tűnnek el, vagy mégis :?:
Ezek szerint endod eltűnt....? Hál' Istennek!
Amúgy a tenyér izzadás, csak azt jelenti, h. ideges vagyok, ha a bal viszket akkor kapok pénzt, ha meg a jobb, akkor adok, de nekem mindkettő izzad egyszerre :lol:
Holnap beszámolok majd Eplényről! Azért is holnap megyünk, mert 7végén kis millióan vannak, talán hétköznap elviselhetőbb a dolog!
Ja és köszi az érdeklődéást, mindenki jól van már... nekem folydogál az orrom (azaz ami benne van :lol: )
Holnapra mennek a drukkok ezerrel!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sting, küldök privit!

Heni, hurrá laptető!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="heni77"] írta:heni77
[quote="zsu1981"]k írta:zsu1981ét kis fehér pötyinek látszódtak!Majdnem elkezdtem már ott hozzájuk beszélni, úgy meghatódtam! :D

Ezen akkorát röhögtem :) :) :)

Ezen én is!!! :D:D:)

Heni! Vonalzó még megvan :( :cry:
dmimi

Heni, sokfélét főz anyu, karfiolt sajtosan, tejfőlösen, babfőzeléket, halat, sütve, grillezve, csirkét sütve, tonhalat, mindig variálja, aztán már annyi minden van a hűtőben, hogy alig lehet becsukni az ajtaját! :D Vett még egy rakat, jughurtot, túrót, gyümölcsöt, magvakat.Szóval mindennel ellátott! Csak a babykre kell figyelnem! :D
A repi időpontja alapján van a műtéti sorrend, az már más kérdés, hogy a záróra sokat kell várni.
Ja, és tényleg belerondított az idilli képbe a Misi bá..... :D Meg ahogy letépte a se..emről a hatalmas ragacsot... elmehetne kozmetikusnak... :D
Vendég

Sziasztok!

Zsu:
Én is jót nevettem ezen a Misibás dumán. :lol:
Nagyon szorítok nektek, egyébként nekünk pont febr. 03-án van a megismerkedésünk évfordulója - remélem szerencsét hoz nektek az a nap! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rodina:
Örülök, hogy átestél rendben a HSG-én és átjárható vagy! :)

Dorkabab:
Szerintem nem a korod számít, hanem a lelked és a fizikai állapotod!
A p.inagolyót egyébként lehet orálba is tolni, nekem már volt, hogy úgy kellett pár napig. Hááát, először nehezen kaptam be... :? :D

Avarka:
Bocsi, de nekem az AMH-s dolog nem volt egyértelmű... :roll:
Hugod egy tündér! :)

Vicky:
Csodálatos Barbus, örülük, hogy már jól vagytok és az otthon szeretetteljes nyugalmában! :)

Kubuspace:
Küldtem priv.
Hála a Zuram is jó humorérzékkel bír, ráadásul mindezt pókerarccal adja elő, aki nem ismeri, az mindent elhisz neki. :lol: Eleinte én is beugrottam pár csapdájába. Első randinkon a Trabijával vitt haza, azt mondta, hogy a másik autója a szervízben van - persze én elhittem. Aztán pár hét múlva furcsállottam, hogy még nmindíg nem javították meg azt a másikat? :roll: De sosem tettem szóvá. Később kiderült, hogy csak viccelt - de én évek múlva árultam el neki, hogy simán bevettem a 2 autó meglétét. Akkorát nevetett! :lol:
Nekem is a Forgácsba volt az első inszemem...

Sting:
Navarednek tök igaza van!!! A rossz nagyszülő-szülő-gyerek kapcsolatot helyre kell rakni (rakatni), mert ez bizony befolyásolhatja a tudatalattidban azt, hogy megfoganhasson és megmaradhasson a gyerkőc. Persze ez nem mindenkinél van így, de nem árt rendezni. Én is járok ilyesmire, ahol éber hipnózisban folyik a kezelés, nagyon sok hasznos dolog került napvilágra és azóta sokkal jobban is érzem magam. Idén sajnos még nem voltam, de remélem nemsokára újra mehetek, mert olyankor sokáig nyugodt, kiegyensúlyozott állapotban vagyok (nem mintha ideges típus lennék, de mégis jobban érzem magam). Olyannak írnám le ezt az érzést, mintha ismerkednék magammal és egyre jobb dolgokat tapasztalok, simogatják a lelkem, amikor kimegyek a kapun szinte repdesek a boldogságtól. Nagyon szeretetteljes az egész "kezelés".

Andrea:
Gratulálok a vv-hez, még egy pár ilyen és röhögve tartod oda a vénád a vámPiroskáknak! :wink: Ez a jósnő mekkora ötlet! Meg a He-os lufi is, mi is szívtunk már, nagyon muris volt! :lol:
Nagyon érdekes dolgokat írtál, kirázott a hideg tőle, amikor olvastam. Asszem én nem vállalnék be ilyesmit, mert jobb tiszteletben tartani ezeket a dolgokat (nem hiszek benne, de mégis ódzkodom tőle - persze nem mondom azt sem, hogy nem létezhet, én még nem tapasztaltam). Az órás sztori is elég furi, még pár ilyen és írhatjátok a forgatókönyvet az új magyar thrillerről én meg mehetek a moziba megnézni a filmeteket! Mogyoróscsokival lehet fizetni majd a jegyért? :wink:

DMimi:
Ne hanyagold a fogad, mert nagyon randa dolgokat tud művelni! Nekem sok gondom volt már velük, inkább jobb megelőzni a bajt! Ügyes legyél! :)
A térdenállós lánykérés olyan cuki lehetett, na meg a hugid is! :)
Sajna én pont ennél a lánykérési formánál röhögtem volna el magam, milyen szerencse, hogy nem vagyunk egyforma beállítottságúak!

Szerintem manapság kevés pasi teszi ezt meg. Nem, csajok? Nektek hogy volt?

Muzsi:
Jobban vagyok, köszi. Pénteken megyek dokihoz, onnantól indul a stimu - remélem.
Anyóca! Szerintem nagyon jók az eredményeid! Drukk a szerdai punkcióhoz! Altatás nélkül kérted? Te kis mazohista! :lol:

Kiss Angyal:
Hajrá szurik, növesztgesd csak szépen a tüszőcskéidet! :)

Heni:
Gratulálok az eljegyzésetekhez, ez olyan megható! :)
Bocsi, de elképzeltelek gyerekkel a kezedben, amint éppen a petefészkedre akarsz kakkantani! :lol: :lol: :lol:
Hajrá szurik! :)

Bridget:
Üdv!
Hát ez nem semmi, remélem akad valamilyen megoldás a babásodásra, drukk ezerrel!!! :lol:

Vörösmacska:
Nekem eddig eszembe sem jutott, hogy a "big" stimuzásnál így öregedhet a pfészek... :roll: Drukk keddre/szerdára! :D

Babe:
Gratula, szépen fejlődik a babád!

Woody:
Szuper hírek, örülök, hogy negatív lett a véreredmény! :)

Marianna:
Gratulálok a kiskönyvhöz és drukkolok csütörtökre! :)

Csucsu:
Üdv, mielőbbi babásodást! :)
A Forgács még dolgozik a délpestibe? :shock: Azt hittem csak a F. Intézetben tevékenykedik már... Én is jártam ott, az első inszemem során.

Pancsi:
Hajrá mensi! :)
Mit jelent pontosan a "csillag" gyerek elnevezés?

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok, olyat álmodtam!!!
Lombik előtt vmiért megnézték a Zuram fickóit és ő is láthatta. Szaladt ki hozzám és behívott engem is, hogy nézzem meg. Volt köztük olyan, aminek tüskés volt a farka... Mondtam a biológusnak a képernyő felé bökögetve, hogy: - Na, azzal kérem megtermékenyíteni a petesejtemet!
Hát nem hülyeség? :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu, Kubu, mi a Forgácsba kezdtünk, de nekem sem jött be. Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy tízezer forintért arra sem vette a fáradtságot, hogy megvizsgáljon. Meg amikor közöltem vele, hogy műtétem lesz endo gyanú miatt, kiakadt, hogy azt minek. Közben meg ugye tényleg volt endóm.

Muzsi, hát nem tudom, mikor ér ide mensi. Holnap még biztos nem, mert azt már érezném. Csüt-péntek az esélyesebb. Nem baj, most már féllábon is kibírom valahogy. Drukk a holnapi punkcióra, bátor vagy!

Babe, jó lehet ez a feszítgetés ;) Babe, aznap "húztatok még rá" és másnap is? Elárulod hányszor, ha nem vagyok túl indiszkrét? Csak hogy készüljek rá lelkileg, mert a te példád azt mutatja hogy érdemes. :)

"A p.inagolyót egyébként lehet orálba is tolni, nekem már volt, hogy úgy kellett pár napig. Hááát, először nehezen kaptam be... " - csúcs vagy, Sajti

Vicces az álmod :)

Nekem egy étteremben akarta megkérni a kezem a zuram, de azt mondta, időközben átgondolta, mert tudta, hogy bőgni fogok és nem akarta h ott mindenki előtt (sztem simán berezelt ;) de végül is igaza lett, mert tényleg bőgtem.. egyszerű volt, de jó volt így
vayacon

Sziasztok Lányok!

Muzsi a csillag gyermek /kristály vagy indigó / nem tudom hallotad ezeket a kifejezéseket valamiféle auralátó szellemlátó.Pl a kislánynak 3-4 éves korában a család régen elhunyt kislány rokona volt a játszótársa Mariska.Akiröl nem is beszéltek neki soha.De ö tudta hol lakott és hogy volt egy kedvenc tyúkja meg mindig meg kellett teriteni nek.Meg még sok ilyen eset volt.Szóval félelmetes.
Nagyon szorítok neked a punkciód miatt holnap beszámolót mindenképp!!!Te mennyit szúrtál?

Babe privi felfüggesztve.Pocak lazító drukk!!! Nem szeded a magne b-6-ot?És nagyon fontos hogy kenjed a pocakod!!!!A hugom a oliva olajra esküszik ö 3x szült és még meg sem repedt a hasa.Nekem is Laurám 4500g-mal született és sehol egy csík szóval kenni kenni kenni :D :D
Navared lazíts egy kicsit nagyon jó ötlet ez az Epelény érezzétek jól magatokat.

Zsu hát nem semmi miket eszel mint egy vendéglöben gondolom amit megkívánsz el is készíti anyukád. Nagyon jó dolgod van. Mikor tesztelsz?

Henikém még várok hogy hol landol atáblázat. Most kezdted a stimulációt? Hát sok kis petikéd legyen.Mikor mész vissza?

Angyak köszi a tippeket de én írtam címet és mégsem.A képet meg lecsökkentettem és mégsem.Ma dolgoztam meg szülöi is volt ugyhogy le vagyok strapálva.Holnap több idöm lesz utána járni.

Mindenkinek sikeres folytatást :D :D
pancsi76

Pancsi, tényleg nagyon jókat eszek, szerintem már híztam is, amióta itthon vagyok! :oops: Veszek tesztet...de nem biztos, hogy lesz merszem hozzá...majd meglátjuk... :D

Sajt, február 3.-ára már van 2 szülinap, és a megismerkedésetek időpontja...jó kis nap lesz az remélem! :D :D
És hajrá pénteki stimu!Pénteken írja fel a gyógyszereket a doki?
Vendég

Mi már 11 éve együtt élünk és 10 éve volt az eljegyzésünk ami katasztrófa volt és mindkettönknek az volt a véleménye hogy esküvő no no no .Azért én szerettem volna de há én nem fogom emberem kezét megkérni. De eljegyzésünk 10. évfordulójára megkérte a kezemet és 3 repjegyet adott át.Nagyon boldogok voltun és vagyunk most is.Én elmondhatom hogy a lányom volt a koszoruslány, és hármasban voltunk nászúton.Persze a szertertás nagyon szük volt ugyanis csak mi hárman és két tanú volt ott.Amitöl a család lehidalt de ez van. Persze a Trófeában volt egy kis eszike is.

Zsu azér vigyázz a kilókkal mert remélem nem akarod a terhességet + 30al vinni
pancsi76

sziasztok,
bekukk, van egy 69 mm ülőmagasságú babám (fenéktől a fejig)
és képem is, van egy másik fórum (János kórház) ha gondoljátok ott meg lehet nézni.
holnap hajnalban jövök és visszaolvasok, de most várnak a fiúk :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pancsi, a mi családunk is lehidalt a rapid esküvőnktől, annyira gyorsan jött, szerdán bejelentkeztünk, aztán szombaton összeházasodtunk, 2 tanúval.Aztán ki-ki ment a dolgára! :D Voltak nagy sértődések...hiába mondtuk, hogy sürgősen kellett a papír a bmc miatt.De már mindenki belenyugodott!De én egyébként sem akartam soha "beöltözős-idióta zenés-utcán végig vonulós" esküvőt! :D
Vendég

Sziasztok!

Én már egy ideje olvasgatlak benneteket, sokat okosodtam tőletek.
Most lenne kérdésem, gondoltam bejelentkezem, hátha kapok választ.
Én is BMC, Szűcs doki. Túl vagyok egy inszem stimun, de endimetriózis miatt leállt és műtöttek is. Most lombik, pénteken leszívás.
Azt olvastam itt, hogy sok-sok fehérje, zöldség-gyümölcs, 3 liter víz naponta, teljesörlésű dolgok, meg ha hányingerem van, MagnaB6.
Esetleg még valami ötlet? Mit szabad, mit nem?
Azt olvastam, hogy a beülti utáni 2 hét fekvésből az első pár nap a legfontosabb, akkor semmi mozgás..
mieza

Szia, Mieza, üdv itt... amit leírtál az mind jó, én még szedek magzatvédő vitamint(femibion 800at), és a beülti után tényleg a fekvés és a semmittevés a legjobb!Én a beülti napján és utána két napig tényleg csak feküdtem, de utána egy kis séta nem árt, a lényeg, hogy kímélő programon légy!
Vendég

Köszönöm!:)
mieza

heni
én is gratulálok nektek , csatolom a táblát neked.
sok sikert neked is és pihenj sokat majd.

mieza
üdv itt a fórumon.
nekem 2 nap fekvés után mondta a dokim , nekem is Szűcs doki volt az orvosom hogy napi fél óra séta kell hogy megfelelő legyen a vérkeringés a méhedben.
no szex, no sport, no fizikai munka, sok fehérje és víz.
én naponta megette 25 dkg-os túrót bár a vége felé már nagyon utáltam, csak nyersen főzve sütve már nem olyan sok fehérjét tartalmaz, körözött, túrókrém, magában sózva kenyérre és túrós tésztának azt hiszem ennyi volt a változatossága :(
de meglett az eredménye aminek nagyon örültünk.
én nem bírtam meginni a napi 3liter vizet nem mindenki bírja én sok teát is ittam citrommal meg barna cukorral mert dec-ben volt a beültetés és a hidegben marhára nem kívántam az ásványvizet.
sok sikert neked.

zsu
szurkolok neked is

bocs ha valakit kihagytam csajok de már elég későn van és hajnalban megyek melózni.

bmc tábla

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Pancsi, nem semmi ez a csillag gyerek, tényleg félelmetes. én még csak filmen láttam ilyet :?

Zsu, drukk neked, remélem jót mutat majd a teszt, ha mégis használod.

Kubu gratula a nagy csávóhoz (vagy kiscsajhoz?). Gondolom, most kislányt szeretnétek, hogy van már egy fiú. Tényleg, kisfiad tudja már a hírt? Mit szól hozzá, hogy jön a kistesó?

Mieza üdv itt. Sajnálom az endót. Én nem értek a lombikhoz, de a többiek segítenek. Drukk h sikerüljön. :)

Lányok, inszem után lehet sportolni?
vayacon

Sajt@!
Olvasd el ezt és akkor megvilágosodsz... :D http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=6779
Annyira gyerek cipőben jár ez a dolog, hogy a TB nem támogatja ezt a vv-t. Szerencsére Katalin belerakott egy keretbe, amelynek köszönhetően ingyen elvégzik nekem ezeket a vv-ket.

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@Avarka:
Bocsi, de nekem az AMH-s dolog nem volt egyértelmű... :roll:
Hugod egy tündér! :)
avarka

Mieza
Az endimetriózist hogyan állapították meg?
avarka

Sziasztok,

Heni,
De örülök a jó híreknek, én nem tudtam a hétfői szabadnapodat, így jót izgultam hogy vajon mi lehet Veled.
Köszönjük Vicky híreket. Hurrá h otthon vannak.

Csucsu,
Nagyon jó helyen vagy a BMC-ben, tény néha sokat kell várni, na de a cél érdekében.

Navared,
Jó síelést Nektek.

Sting,
Nagyon érdekes ez a számmisztika. Van több technika, természetesen külső segítséggel de ezeket a dolgokat helyre lehet tenni. (Pl családállítás). Függetlenül attól h régen volt, és már nem is él, benned lehet még a gondolat, szóval lehet h nem ártana egy beszélgetés egy szakemberrel.

Muzsi,
Édes vagy, valóban korán kelő voltam, de nem ennyire. De azt hiszem lehet ebben a ki korán kel, kisbabát lel-ben valami 8)
Jó költözködést Nektek.
Hatalmas drukkok mennek Neked mára. Ügyes leszel !

Vörösmacs,
Húúúúúúú így ahogy leírtad az egész menetet. Igazi hős vagy.

Dorkabab,
:lol:

Sajt,
Válaszoltam :D
Na Urad nem lehet semmi. Ez az autós sztori nagyon király.
Sokáig jártál a Forgácsba ?
Dehogy hülyeség az álom :lol: látod már készülsz a nagy napra.

kubuspace

Szia Mieza! Üdv a fórumon!
Én is Szücs dokihoz járok.Nekem is sajna endom van már 2x mütötték a dokker most is látott UH-on endos szöveteket ugyhogy bele kell húzni.A legutolsó mütétem tavaly nov volt.
Arra lennék kiváncsi hogy mennyi petid van és hogy miket szúrtál?Mikor lessz a punkció? Nagyon szoritok neked és kivánok minnél elöbbi babásodást. :D :D :D :D
pancsi76

Vayacon,
Sajnálom hogy Te is így megjártad a F-ban. Na de majd itt :lol:
Nem tudom mit szeretnénk, a párom azt mondja fiú mert az gazdaságosabb (nem kell rózsaszín cuccokat beszerezni :shock: ) viccet felretéve, szívesen lennék két fiú anyukája is, de ha kishúgi jönne akkor is nagyon nagyon boldog lennék. Nem tudom egyszerűen.
Kisfiam mit szól ? Úgy ugrál a hasunkon mintha ugrálólabdák lennénk, persze én nem engedem és a pelusozásnál is nagyon figyelek nehogy belerúgjon véletlenül a pociba. Minden este elmondom neki hogy itt van egy baba, a testvérkéje, de ő csak rötyög.
Milyen sportra gondolsz ?

Sajt,
Nálunk így volt: munkába menet taliztunk a Nemzeti Színháznál, felmentünk a zikkurat tetejére és megkérte a kezem :oops: majd pedig két tanúval + 1 fő násznép a Balaton parton összeházasodtunk, hajóztunk egyet és elhúztunk egy hétre pihenni egy gyönyörű kastélyba a világtól elzárva. Persze hónapokba tellett mire kiheverte a család :shock: :lol: de aki egyszer már megégette magát…. Szóval most másképpen szerettem volna

kubuspace

Kubuspace nagyon is romantikus a házassági történet. Én is irtóztam a nagy felhajtástól.Ez csak rólatok szól és pont. A család azért megbékélt nem?
pancsi76

Pancsi,
köszi
persze megbékéltek, tény kellett hozzá az én szüleim részéről min 1-1,5 év :lol:
anyósék tudják h ilyen lököttek vagyunk.

kubuspace

Sziasztok!

Sajti!

hajrá péntek, én is megyek, te mikorra érsz oda? Én megpróbálok még 7 előtt, persze ez attól függ tudok e kocsival menni, merthogy megint hóesést mond :( de igazán talizhatnánk
Majd egyeztetünk..

Különben meg:

Kép

Zsu!
Jó kis kaják, köszi az infót!!! Kíváncsi vagyok kibírod e teszt nélkül :wink:
Én megfogadtam, hogy soha többet nem tesztelek, elég volt a sok - tesztből. majd csak akkor dobok egyet, ha a BMC ben közlik a jó hírt. Na akkor leszaladok a patikába és veszek egyet, hogy a BMC ből "bizonyítékkal" térhessek haza. :)
Az eddigi lombikokat is kibírtam teszt nélkül, bár majd beledöglöttem a kíváncsiságba.

Pancsi!
Megbeszéltem Lukácsnéval, visszaveszem a tábláztkészítést, csak nem találtam meg az utolsó feltöltöttet, amint megkapom, ill Lukácsné felteszi utoljára, beleírok, ill módosítok mindenkinel akinél változás történt.

Kubu!
Gratulálok a 69 mm ülőmagasságú babádhoz :) :) :)

[quote="zsu1981"]D írta:zsu1981e én egyébként sem akartam soha "beöltözős-idióta zenés-utcán végig vonulós" esküvőt! :D

Na ezzel ugyanígy vagyok én is. Bocs ha ezzel olyanokat megbántunk akiknek meg ilyen volt, de nem vagyunk egyformák.

Mieza!
Üdv itt nálunk, mielőbbi pocakosodást neked is!!! Mindent jól írtál, hozzátenném még, hogy semmi stresszz, és BÍZNI BÍZNI és BÍZNI a sikerben, nagyon fontos a ++++ hozzáállás, sok minden fejben dőlhet el.

Aha, látom Erika feltetted a táblát, köszi az eddigi segítséget, vezetem akkor tovább, aki nincs benne, vagy nem jól szerepel kérem a helyes adatokat!!!

Muzsi!
Amikor szúrtad a napi 100 Puregont, mennyi NE maradt a 300 NE s ampullában a 4. napra? Mert azt tudom, hogy túl van töltve, legalábbis tavalyelőtt úgy volt.

heni77

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspaceMuzsi,
Édes vagy, valóban korán kelő voltam, de nem ennyire. De azt hiszem lehet ebben a ki korán kel, kisbabát lel-ben valami

Csak megjegyezném, hogy minden nap 4, ha szerencsém van 4:30 kor kelek. Szóval rám aztán vonatkozhatna ez!!! :) :) :)

heni77

Sziasztok!!

Sajt!!
F.doki a Jahn F-el áll szerződésbe,ha műt valakit,akkor azt ott csinálja,legalábbis amikor Mi Nála voltunk.

Vayacon!!
Igen,ez volt az Én véleményem is róla,lehet,sőt gondolom jó orvos,mert van aki esküszik rá,de szerintem túl vállalják magukat!!És Tőlem is elkérte varratszedésért a 10E ft-ot,sőt műtét előtt mentem megbeszélni,hogy mi,hoygan lesz,semmit nem csinált velem,kb 10 p-et voltam nála,és legombolta az Ibolya.

Mieza!!
Üdv itt,ÉN is új vagyok.

Kubuspace!!
Gondolom,itt is kell várni és van csúszás is,hétfőn ezren voltak,mindenkitől kérte Irénke az elnézést,hogy várni kell.De a cél érdekében...

Én voltam rákszűrésen és a szokásos vizsgálaton,ott mondta a doki,hogy lát endót,mivel kicsit,Ő nem indokolja a műtétet.Rá is írta a papíromra.Na most kiváncsi vagyok mit mondanak majd.
Szerintetek így nekilehet futni az inszemnek???

Hétfőn megy valaki a BMC-be???
csucsu99
Budapest

Lányok, egy kérdés: ha csütörtök délután vagy este jön meg, akkor pénteken kell menni az uh-ra vagy hétfőn?
vayacon

Vayacon!

Ha csütörtökön jön meg, akkor tuti pénteken menj, mert a hétfő már késő lesz!!!!!!

heni77

[quote="sajt@"]C írta:sajt@sajok, olyat álmodtam!!!
Lombik előtt vmiért megnézték a Zuram fickóit és ő is láthatta. Szaladt ki hozzám és behívott engem is, hogy nézzem meg. Volt köztük olyan, aminek tüskés volt a farka... Mondtam a biológusnak a képernyő felé bökögetve, hogy: - Na, azzal kérem megtermékenyíteni a petesejtemet!
Hát nem hülyeség? :lol: :lol: :lol:

:D :D :D
Na, ezen szétröhögtem magam! De én is szoktam álmodni.... Legutóbbi ilyen álmom, amikor éppen császároznak és már a 3. bébit veszik ki belőlem, Én meg közben szép nyugodtan iszom a martinimet. :oops: :oops: :lol:
dmimi

Csucsu!
Mi megyünk majd hétfőn. De nem időzünk sokáig, csak a cuccost visszük be. Valahogy 8 és fél 9 között szándékozunk bemenni.
dmimi

Muzsi, most olvastam, hogy ma lesz a leszívás. Gondolom már megvolt, de nagyon drukkolok azért.
Várunk, nagyon a darabszámmal!

Heni, most néztem a szuper vonalzód és már indult is a lombik.
Nagyon-nagyon drukkolok, tuti siker lesz most, ahogyan már többször is írtam neked én érzem!

Kubu, megnéztem a képet és nagyon aranyos. Szuper, hogy minden ok volt!

Velem is minden ok, Babe nekem is vannak ilyen feszítő érzések. Nő a méh, mivel a babócának hely kell. Én azt mondtam, amíg ezt érzem, addig tuti minden rendben van.
Mi hétfőn megyünk ismét UH-ra már alig várom!
Puszi

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Woody!
Köszke aranyos vagy, ÁMEN!!!! :wink:

Kpn!
Te megint nagyon eltűntél!!!! Mi a stájsz?

Eszter82?
hogy vagytok mindnégyen? Gyere mesélj!!!

heni77

Dmimi!!

Viszitek a cuccost???AZt lehet????
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Nagyon sokat irtatok megint!

köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást ehhez a számmisztikus témához!
tudjátok nem tudom hogy érdemes e ezzel foglalkozni!
de utánnanézek....hátha csak ez a baj :roll:

Babe navared:irtam privit nektek!

mindenkinek drukkolok :lol: :lol:

Kép
sting1982

Na Szijjjasztok, megjöttem!
Nem volt Tanár úr, Zekéhez kerültem, először megijedtem, hogy mi lesz :?: , de Irénke megnyugtatott, hogy ő is dönthet, nyugodjak meg.
Nekem azt mondta egy barátnőm, hogy nagyon fapofa :( , olyan mintha karót nyelt volna, ezzel szemben, nagyon kellemes meglepetés ért. :lol: :lol: Nagyon jó fej volt, beszédes és kedves. :P
Szóval van egy 19 mm körüli meg nem repedt tüszőm, cisztám, ez jó ahhoz képest, hgy egy hónappal ezelőtt tök sokan voltak. meg azért ez nem is olyan nagy. Feltette a kérdést, hogy mit akarok, fogigátló vagy leszívás. Hát persze, hogy leszívás. Mikor akarom, csütörtök vagy péntek? :shock: :shock: Ja, ez így megy, mikor akarom? - kérdeztem tőle. Igen. Szóval pénteken megint megyek a műtőbe szívni, de nem baj. Közeljövőre vonatkozóan nem tud mit mondani, de leszívás előtt reggel meg kell keresnem mielőtt még túlságosan elhelyezkedek, hogy megnézzen uhun, hátha nem is lesz már ott a ciszta. Ez jó lenne. Ha ezen túl vagyok, akkor megyek kedden Tanár úrhoz, hogy megnézzen és vele folytatom, ha minden jó megy, létre kell hozni azt az állapotot nálam, mint a stimukor, ha kell akkor injekciót is kapok, tehát el kell érni, hogy legalább 1 dominám legyen, azt megrepeszteni és mehet a megtermékenyítés és beültetés. Sok a "ha", úgyhogy még nem vagyok annyira előrébb, de azért valami elindult.

Pussz pussz megyek melózni, majd reagálok, mert így most főleg hóvége lévén összecsaptak a fejem fölött a hullámok, de már nem izgat, péntekre-hétfőre kivettem szabit.
vörösmacska

Vörösmacs!
Mennek neked a cisztaűzők!!

Csucsu!
Igen, lehet. Ez olyan pároknál van engedélyezve (az engedélyezést szó szerint értsed-vagyis a doki a saját kezével ráírja a kis papírkára, hogy "Otthonról hozza"), mint mi. Vagyis ahol a helybeli mintaadás hatalmas lelki-pszichikai megrázkódtatást okoz apácskánál.
Ebben pl jó dolog az is, hogy nem kell sorba állni, hanem kapásból lehet menni a laborba a cuccossal. :)

Muzsi!
Csak hogy tudd, sokat gondoltam Rád ma. Gyere-siess beszámolni mindenről!! Remélem sok szép petécskéd lett!! :D
dmimi

sziasztok topiklakók!

Heni, jó a vonalzó, vidám a színe és a hírek is nagyon jók :lol:

nálam semmi, számításaim alapján pé, szo fog megjönni. nem hiszem, hogy sikerült...

puregon 400-420 NE van töltve!

Sajt, illetve bárki, aki 6 inszem után ment lombikra. érdemes ilyenkor laparral szétnézni bent, mielőtt nekikezdünk? milyen vizsgálatot érdemes csináltatni?

vagyok, vagyok egyébként, de inkább zug! :oops:
kpn

Lányok!
Már jó régen meg akartam kérdezni tőletek, hogy Ti hogy bírjátok az "üresjáratokat"?? Szóval amikor semmi sem történik, csak a várakozás van...?
Én túl vagyok egy majdnem stimun-a legvége felé állították le, mert nem volt (elég?) tüszőm. Én mondjuk nagyon "élveztem" a szúrásokat. Mindig azt mondtam, hogy egy szúrással ismét közelebb vagyunk a célhoz!! De most, hogy csak várni-várni és ismét várni kell...:( Nem is tudom...:( Engem kikészít ez a része a dolognak. És mivel (hozzáteszem sajnos) munkám sincs, egész nap a pocaklakó-projekten pörög az agyam.... Meg hogy mért vagyok ilyen szerencsétlen.... mért nem megy ez gyorsabban.... mért így vagy mért úgy...???
Nálatok ez hogy van/volt??
dmimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?