Sziasztok!
Zsu:
Én is jót nevettem ezen a Misibás dumán.
Nagyon szorítok nektek, egyébként nekünk pont febr. 03-án van a megismerkedésünk évfordulója - remélem szerencsét hoz nektek az a nap!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rodina:
Örülök, hogy átestél rendben a HSG-én és átjárható vagy!
Dorkabab:
Szerintem nem a korod számít, hanem a lelked és a fizikai állapotod!
A p.inagolyót egyébként lehet orálba is tolni, nekem már volt, hogy úgy kellett pár napig. Hááát, először nehezen kaptam be...
Avarka:
Bocsi, de nekem az AMH-s dolog nem volt egyértelmű...
Hugod egy tündér!
Vicky:
Csodálatos Barbus, örülük, hogy már jól vagytok és az otthon szeretetteljes nyugalmában!
Kubuspace:
Küldtem priv.
Hála a Zuram is jó humorérzékkel bír, ráadásul mindezt pókerarccal adja elő, aki nem ismeri, az mindent elhisz neki.
Eleinte én is beugrottam pár csapdájába. Első randinkon a Trabijával vitt haza, azt mondta, hogy a másik autója a szervízben van - persze én elhittem. Aztán pár hét múlva furcsállottam, hogy még nmindíg nem javították meg azt a másikat?
De sosem tettem szóvá. Később kiderült, hogy csak viccelt - de én évek múlva árultam el neki, hogy simán bevettem a 2 autó meglétét. Akkorát nevetett!
Nekem is a Forgácsba volt az első inszemem...
Sting:
Navarednek tök igaza van!!! A rossz nagyszülő-szülő-gyerek kapcsolatot helyre kell rakni (rakatni), mert ez bizony befolyásolhatja a tudatalattidban azt, hogy megfoganhasson és megmaradhasson a gyerkőc. Persze ez nem mindenkinél van így, de nem árt rendezni. Én is járok ilyesmire, ahol éber hipnózisban folyik a kezelés, nagyon sok hasznos dolog került napvilágra és azóta sokkal jobban is érzem magam. Idén sajnos még nem voltam, de remélem nemsokára újra mehetek, mert olyankor sokáig nyugodt, kiegyensúlyozott állapotban vagyok (nem mintha ideges típus lennék, de mégis jobban érzem magam). Olyannak írnám le ezt az érzést, mintha ismerkednék magammal és egyre jobb dolgokat tapasztalok, simogatják a lelkem, amikor kimegyek a kapun szinte repdesek a boldogságtól. Nagyon szeretetteljes az egész "kezelés".
Andrea:
Gratulálok a vv-hez, még egy pár ilyen és röhögve tartod oda a vénád a vámPiroskáknak!
Ez a jósnő mekkora ötlet! Meg a He-os lufi is, mi is szívtunk már, nagyon muris volt!
Nagyon érdekes dolgokat írtál, kirázott a hideg tőle, amikor olvastam. Asszem én nem vállalnék be ilyesmit, mert jobb tiszteletben tartani ezeket a dolgokat (nem hiszek benne, de mégis ódzkodom tőle - persze nem mondom azt sem, hogy nem létezhet, én még nem tapasztaltam). Az órás sztori is elég furi, még pár ilyen és írhatjátok a forgatókönyvet az új magyar thrillerről én meg mehetek a moziba megnézni a filmeteket! Mogyoróscsokival lehet fizetni majd a jegyért?
DMimi:
Ne hanyagold a fogad, mert nagyon randa dolgokat tud művelni! Nekem sok gondom volt már velük, inkább jobb megelőzni a bajt! Ügyes legyél!
A térdenállós lánykérés olyan cuki lehetett, na meg a hugid is!
Sajna én pont ennél a lánykérési formánál röhögtem volna el magam, milyen szerencse, hogy nem vagyunk egyforma beállítottságúak!
Szerintem manapság kevés pasi teszi ezt meg. Nem, csajok? Nektek hogy volt?
Muzsi:
Jobban vagyok, köszi. Pénteken megyek dokihoz, onnantól indul a stimu - remélem.
Anyóca! Szerintem nagyon jók az eredményeid! Drukk a szerdai punkcióhoz! Altatás nélkül kérted? Te kis mazohista!
Kiss Angyal:
Hajrá szurik, növesztgesd csak szépen a tüszőcskéidet!
Heni:
Gratulálok az eljegyzésetekhez, ez olyan megható!
Bocsi, de elképzeltelek gyerekkel a kezedben, amint éppen a petefészkedre akarsz kakkantani!
Hajrá szurik!
Bridget:
Üdv!
Hát ez nem semmi, remélem akad valamilyen megoldás a babásodásra, drukk ezerrel!!!
Vörösmacska:
Nekem eddig eszembe sem jutott, hogy a "big" stimuzásnál így öregedhet a pfészek...
Drukk keddre/szerdára!
Babe:
Gratula, szépen fejlődik a babád!
Woody:
Szuper hírek, örülök, hogy negatív lett a véreredmény!
Marianna:
Gratulálok a kiskönyvhöz és drukkolok csütörtökre!
Csucsu:
Üdv, mielőbbi babásodást!
A Forgács még dolgozik a délpestibe?
Azt hittem csak a F. Intézetben tevékenykedik már... Én is jártam ott, az első inszemem során.
Pancsi:
Hajrá mensi!
Mit jelent pontosan a "csillag" gyerek elnevezés?