Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje, no meg már lassan a hét eleje is!! Sajnos nem tudtam jönni a fórumra, mert nagy költözködésben vagyunk. Már a cuccok nagyja át van cuccolva, de még egy kisebb takarítás várat magára a lemondott albiban. Február 1-gyel mondtuk fel, szal most ez eléggé lefoglal. Hál’ istennek azt veszem észre, hogy így a folyamatban lévő lombikról is el tud terelődni a gondolatom. Bár nem könnyen.
Visszaolvaslak titeket, aztán jönnek a reakciók.
Bridget0801, az üveggolyszlik olyanok, amelyekben van egy 3színű, hullámhoz hasonló kis rész. Gondolom ez a cirmos?!
Pancsi76, a progeszteron szintet nézik a BMC-ben. Ha nem elég magas, akkor kapsz rá golyszlit vagy injekciót. Akinek kell, hamarabb kezdi el használni az utrogestant, illetve valaki ebből kevesebbet, valaki többet kap. Sőt volt itt egy lányka, aki progi szurit is kapott. De azért kérdezz rá a dokinál, biztos ami biztos. (Nu, haladok előre a fórumban és látom, hogy már kaptál erre választ
)
Ja, és igen, Navared!!
Pancsi, mi az, hogy valaki csillag gyerek?
Sting, folyamatos drukk megy neked!!
Heni, hétfőn terveztem, hogy rákapok a bal bokádra, ha tényleg a sor elején állsz, meg én is odaérek, de sajna ez nem jött össze. Mondjuk mi fél 9 körül értünk csak a BMC be, de még így is a legkülső ajtónál volt a sor vége…Nem tudom mi lehetett, mert azért ilyenkor már nem szokott sor lenni az én tapasztalatom alapján…
Nohát, hát már hétfő du-nál járok a visszaolvasásban és még sehol nem vagy a hírekkel??Aham…Most olvasom, hogy hétfőnként nem vagy gépközelben. Tudtam én, hogy minden rendben lesz és indulhat is a stimu, zebratárs!! Küldöm az enrdzsit a tüszőnépesedéshez és -növekedéshez!
Dmimi, aztán remélem a kishúgod kapott szép rucit az esküvőtökre!
Nagyon ari lett a vonalzód!
Navared, remélem anyud és tesókád is jobban vannak már! Ugye te nem kaptál el tőlük semmit?! Hogy megy a deca adagolása? Látom már, szóval izzad a tenyered…akkor sok pénzt is fogsz kapni…
(vagy azt másra mondják? Huh, nincs meg most..) Nagyon ügyi vagy, hogy magadnak beadod a szurit!!Én elvileg ma kaptam az uccsót (kop-kop), de mindet az uracskám szúrta.
Hú, holnap Eplény?! Majd írd meg légyszi, hogy milyen volt, mert a párom már régóta szemez az ötlettel!
Rodina, szerintem ne gondolja a versenyfutásra a petefészkeddel!! Igazából szerintem ezek a stimuk azért nem vesznek el éveket. Valahogy nekem a Bridget dokija által felvázolt elmélet szimpatikusabb. Szal nincs versenykedés, a petefészkeid és te együtt dolgoztok a babusért, és eredménye is lesz, meglásd!!
Lujzici, azért az nem semmi, hogy nem éltetek együtt a pároddal az esküvő előtt!!Engem ki akart „próbálni” az uram, mielőtt bevállal..
Zsu, remélem jól vagytok mindannyian!!Mennek a babaragacsok tőlem!!Bár ha anyukád ilyen édes és főz minden napra, akkor tán nincs is rá szükség! Azért biztos ami biztos, küldök ragacsot…
Azt meg tudod mondani, hogy meddig tarthatott a beavatkozás? És hogy hogy látta őket a dokinő az uh-on a mnyh közelében?Már ilyenkor látszódnak uh-on? Azért kérdezem, mert amikor voltunk a „felvilágosító” előadáson, akkor a doki azt mondta, hogy a lombikosok sikertelensége valahol ott lehetne megfogható, ha biztosan tudni lehetne, hogy az embriók jó helyre kerültek közvetlen a beülti után. Merthogy állítólag csak azt tudják ellenőrizni, hogy abban a pipettában nem maradtak az embriók, amivel felhelyezték őket, de azt nem, hogy jó helyre kerültek-e? Akkor ez most nem így van?
Kubuspace, hmm, mostmár elgondolkozom azon, hogy a mondás, miszerint „ki korán kel, aranyat lel” helytelen, s helyesen így van „ki korán kel, kisbabát lel”… Vagy csak a terhességgel együtt jött meg ez a te „uhu” természeted??
Andi, jó lehetett ez a misztikus páré a hétvégén!! Egyébként én iszonyatosan szkeptikus vagyok ilyen téren, noha vannak babonák, amiket inkább betartok… Remélem, hogy mindenkinek csak a jó teljesül!!
Babe, minden rendben lesz veletek!!Nagyon örülnék egy-két édesbabusos fotónak ám!!
Vayacon, menzi úton van, a laptető besegít ebben (is)!!
Woody, jó helyen pihiztetek, a szüleim a Mátra lábánál laknak, sokat jártunk oda!Gratu a jó hírhez, örülök, hogy minden okés veletek!
Mariann, de szeretnénk itt sokan olyan kiskönyvecskét!!
Rakd el biztos helyre, nehogy lenyúljam!
És ne aggódj, minden rendben lesz, és nem lesz semmi porbléma
;No meg probléma sem!!
Vörösmacs, nu, tudod már, mikor mész a BMC-be? Volna néhány kérdésem a punkciódhoz kapcsolódóan! Szal meg tudod mondani, hogy kb meddig voltál bent? És azt, hogy a méhfalat hányszor szúrták át? Azt tudom, hogy minden jónak látszó tüszőbe megy egy kis szurka, de azt nem, hogy a méhfalat hányszor kell átbökni? És fájdalomcsillapítót azért kaptál, ugye?Ésésésésés hány tüsziből lett a 6 petécskéd?
Csucsu99, Szia!
Remélem hamar kikerültök a BMC „kegyeiből”! Jó hogy leírtátok Kubuspace-szel a korábbi intézetben szerzett tapasztalatokat. Sajnálom, hogy így megjártátok ott! Remélem itt minden jól fog elsülni, úgy, mint Kubuspace esetében is!! Én Szűcs dokihoz járok, meg vagyok vele elégedve teljesen, noha néha lehetne szerintem empatikusabb. De ha most indulnánk is őt választanám...
S akkor rólam:
Tegnap voltam uh-n, és holnap pedig meglesz a punkció!!!Jujjjj, hogy én mennyire izgulok!!!
A doki azt mondta, hogy 9 tüszőm van, ami esélyes a peteadásra. Tegnap este 10kor megkaptam a két Ovitrelle-t, ma reggel pedig még egy Cetrotid-et; és ezzel remélem kifújt a szurik listája. A holnapi punkció miatt cidrizek kicsit, valszeg altatás nélkül lesz, mert én így szeretném. Persze vmi fájdalomcsillapítót fogok kapni, no meg a doki is azt mondta,hogy ha nagyon nem bírom, akkor majd elaltatnak utólag. De erre nem lesz semmi szükség!!!!! Amire viszont igen: picike drukkocskákra majd holnap!