Új privát üzeneted érkezett!

Pancsika,
nem kaptam még mindig privit Tőled. Ez meg hogy lehet? Küldd át légyszi még egyszer!!!!!!!!!!!
Elvileg Lukácsné vezeti a táblát, de annyira ritkán jön, hogy szerintem át kéne venni Valakinek, aki olyan naprakészre csinálja, mint annó Henikénk.

Tényleg Drága Heni,
merre jársz már?????????????? Remélem csak minden naon OKÉS volt, és most azt ünneplitek. De azért gyere és oszd meg Velünk a történteket. Már nagyon kíváncsiak vagyunk.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Hát most már értem! Valami miatt nem tudom elküldeni az üzenetet.Utánajártam és az Adminisztrátor nem engedi, volt valakinek ilyen probléma.Ja és nem tudok képet sem feltenni.Hogy lehet ezt megváltoztatni???
pancsi76

Hencsikém: hol vagy??? Mi volt ma a BMC-ben???

V.macska: Neked most a fagyasztott petikéket termékenyítik, vagy újra szurizod magad és friss petét fogank leszívni és megtermékenyíteni :?:

Sajt,Kpn: :?: :?: :?: hol kószáltok :?: :?: :?: merre jártok :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andrea, nem semmi dolgok történnek veletek. ;) ÉN fogékony vagyok az ilyen misztikus dolgok iránt, de még soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót.

Marianna, gratu a könyvecskéhez. :)

Vörösmacska, szuper, hogy kezdhettek. Én is nagyon várom már mensi manót, persze csak ha feltétlen akar jönni. ;)

Babe, de jó lehetett hallani a szívverését. Lehet, tényleg fiú lesz, ha ilyen sebesen nő. :)

Dmimi, nemsoká túl lesztek ezen a szexmentes időszakon, türelem.. jó a vonalzód ;)

Csucsu, üdv Neked. Engem is műtöttek endóval, sajna egyre gyakoribb ez a betegség. :( Neked hányas fokú, hol műtötték? Kisebb fokú endóval elvileg mehet az inszem is, nekünk is az lesz. Dokikról már nagyjából elmondták az infókat a többiek, szerintem is bátran választhatod bármelyiket. Spermavizsgálati eredmény kb. 2 hét (legalábbis az első alkalom, mert elég sok mindent néznek). Telefonon csak azt mondják meg, van-e benne baci.

Zsu, igazad van, csak pihizned kell. Mikorra várható az eredmény?

Heni, én is várom a híreket!
vayacon

Pancsi: nekem is volt már ilyen probléma,hogy nem ment el az üzenet...nálam az volt a hiba oka,hogy a témához nem írtam semmit....nézd meg,hátha azt Te is kifeljtetted..elég csak egy pontot rakni ,vagy sziát írni...remélem ennyi a baj és tudtam segíteni... :roll:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Csucsu üdv itt. Nagyon jó helyen vagy! Kép Gyors babásodást kívánok.

Heni Huuuuuhuuuu. Gyere!

Igen, a fagyasztott petesejtjeimet fogják megtermékenyíteni, ha a doki úgy látja, hogy rendben vagyok, a mert a múltkori stimu után maradt egy csomó ciszta meg sárgatest is, szerdán többet fogok tudni.
Egyéb pontos részletet semmit sem tudok, csak annyit, ha megtermékenyülnek, akkor a 18. napomon fogják beültetni, hogy közben mi történik azt nem, de én úgy sejtem lesz egy repesztő szuri és kész.
Hármasával van lefagyasztva a 6 petesejt. Gondolom először hármat ébresztenek, de félek, hogy mi van, ha egy sem éli túl (mert, hogy ez elég bonyolult dolog), remélem akkor megpróbálják a másik hármat és nem veszik el a hónap, de szerdán megpróbálok beszélni Katalinnal is.

Puszka, jó éjt.
vörösmacska

sziasztok

nem vagyok eltűnve csak nagyon fáradt vagyok mert sokat dolgozom, a táblázat naprakész de nem fogom minden nap csatolni ha semmi nem történik, ha valaki bele akar kerülni írja meg az adatait akár itt, akár priviben.

Heni
mi van veled?

táblázat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2010.01.25 22:13-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kedves babe

soha nem volt naponta csatolva táblázat, de ha szeretnéd itt a lehetőség átveheted.
csütörtökön volt frissitve a táblázat, mivel azóta 1 változás volt benne gondoltam megvárom ma Henit is és beleírom de mivel nem jött így elküldtem.

Ha szeretnéd csinálni itt a lehetőség csináld. / ne haragudj de marhára nem esett jól amit írtál, mert úgy gondolom ha annyi munkád lenne mint nekem meg még kisgyereked is a terhesség mellé nem ezt írtad volna./

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne
látom megint szereztem Magamnak egy "ellenséget", bocsi nem úgy gondoltam. Te honnan tudod, hogy Nekem mennyi munkám van? Most is épp azért vagyok gépnél, mert dolgozom. Tényleg nem akartalak megbántani. NE HARAGUDJ!!!!!!!!!!
Nem azért írtam, mert szeretném csinálni, de ha ez Neked megkönnyebbülés, csinálhatom.

Kép

Kép

babe3

Sziasztok,

Dmimi,
Vonalzód :roll: kitartás.

Tényleg valakinek valami infója Mártikáról ?

Marianna,
Továbbra is….. kivi vagyok a csütörtökre :lol: (én ma megyek a kórházba uh-ra)

Csucsu,
Üdv itt.
Drukk h ne kelljen sokáig járnotok a BMC-be.

Zsu,
De aranyos az Anyukád.

Heni ???????????????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a kedves fogattatást!!!Aranyosak vagytok,látom jó kis csapat van itt!!

Próbálok majd képbe kerűlni...

Pancsi!!
76-os vagy???Én is.. :D

Vayacon!!
Jáhn F-be műtöttek,Forgács doki!Most azt mondták tegnap,hogy eddigi eredmények alapján nem szükséges lombik.Tehát ha minden jól megy,inszemmel kezdünk.
csucsu99
Budapest

Csucsu,
megkérdezhetem h miért nem a Forgácsba jársz ?

kubuspace

Kubuspace!!

Attól függetlenül,hogy fizetni kell,Én nem voltam megelégedve.Nagyon sokat kellett várni,volt,hogy a bejelentett időpontra oda mentünk és 2 órát vártunk!!Meg Ő hozzá kellett vissza mennem varratszedésre,adtunk Neki pénzt boritékba a műtétért,és még elkérte az Ő díját a varratszedésért is.

Te is jártál hozzá??
csucsu99
Budapest

Jó Reggelt Mindenkinek!

Hogy vagytok ma?

Csucsu,
üdv körünkben. A Csajok már miden infót megadtak, amire kivi voltál. De kérdezz nyugodtan. Szerintem a legjobb helyen vagy.

Heni,
mi van már Veled????? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

babe3

Babe!!

Köszi,Neked pedig gatulálok!!Remélem követlek,és Nekem is sikeres lesz az első inszem!!

Ki csinálta Neked az inszemet???
csucsu99
Budapest

Csucsu,
jártam, 1 inszem, valami olyan gyógyit kaptam ami szart sem ért, már bocsánat, de megcsinálta az inszemet, 40 pénzért, faca. aztán következő újra lett volna, de otthagytuk. és igazad van a várakozások stb. stb. naon nem tetszett.
aztán egy neves szülész-nőgyógyi barátunk aki barátja Szűcs dokinak azt mondta hogy ebből elég irány a BMC.
Elmentem beszélni a F. tanárúrral, megértett, elfogadta, sőt mondta hogy mindkét fiú (mi barát, Sz. doki) nagyon jók ismeri őket jól, úgyhogy jó kezekben leszünk.
De Ibolya a szó szoros értelemben vau-vauzott velem, amikor mentem 1-2 nap múlva a papírjaimért, mert h ilyenkor a páciensekkel foglalkoznak, nem ér rá ilyenre (volt két napja) stb. stb. Aztán elmondtam neki hogy ne ő érezze, sőt senki se személyes támadásnak ezt a döntésünket. Szabad orvosválasztás van....
No comment.

kubuspace

Sziasztok!

Húúú, már megint mennyit írtatok!!! :shock:

Sorban olvasok vissza és megpróbálok reagálni!

Zsu!

Ne izgulj, minden rendben lesz, küldök mára is egy kis ragacsot!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Párom szülinapja is febr 3, kívánom, hogy te kapj ajándékot helyette :) Az ő ajándéka tőlem ráér kb 2 héttel később is :) :) :)

Andi!
Húúú bammeg nem semmi a jósnős partytok. Megmondom őszintén én sem hiszek benne, de........akkor én is elmesélek valamit, lehet már mondtam akkor bocsi, akit untatok ezzel.

Tavaly a barátnőm ( főnököm, szomszédom ) elment a jósnőjéhez :shock: ő piszkosul hisz benne, de én mindig úgymond kiröhögöm. De nagyon sok minden úgy van amit mondott neki szinte 95% ban bejött. Rákérdezett miránk, illetve a baba témára is. Azt mondta neki, hogy idén ( mármint tavaly 2009 ben ) nem lát semmit, de jövőre ( tehát idén 2010 ben) egyértelműen babát lát nálunk.DE!!!! Fogynom kéne a sikerhez!!!Mondtam is neki, hogy te képes voltál fizetni X ezer Ft ot,??? Ezt én is tudom, hogy nem ártana fogynom, akár ezért akár csak úgy.

Nem fogattam szót és tavaly belevágtunk VOLNA a lombikba, ha nem derül ki az IR, tehát tényleg fogynom kellett. Itt egy kicsit megdöbbentem, hogy tényleg ezt mondta a csaj, szóval ez bejött neki, remélem a 2010 re szóló látomása is!!!! :wink: :wink: :wink:
Kívánom, hogy nálatok is stimmeljen minden!!!!!!

Avarka!

Örülök, hogy taliztunk, itt is köszi mégegyszer!!! A 30-40 000 ret már nem is tudom ki kérdezte, hogy mennyi pénzt vigyen magával inszem kezdésnél a szurikra!!! Arra írtam!! Ja már látom Navared írta is...Zugfizetés?????? :shock: :)

Babe!
Láttam iwiw en a Pidurkátokat, nagyon cuki, pont én is azt néztem, hogy mennyire látszanak a kis kezecskéi :) Vigyázz magatokra!!!!

Woody!
Gratula a jó eredményhez!!! Csak így tovább!!

Vayacon!
Én is azt akartam mondani, ennyi laptető inszem előtt??? Huhhh nagyon sikergyanús!!!!

Mariann!
Gratullok a kiskönyvedhez!!!! Szerencséd van, hogy ilyen szuper védőnőt fogtál ki!!!! Akartam is kérdezni, de ha már így szóba hoztad. Mennyibe kerül most az Utro???

Mimi!
Curva jó a vonid!! :) :) :) Reméljük nemsokára mást írhatsz rá!!!! :wink:

Csucsu!
Üdv itt, mielőbbi babásodást nektek is! Nagyon jó helyre kerültetek. Spermavizsg + vv hamar megy, ha reggel nyitásra odamentek, szerintem max 1 óra alatt végeztek. Jótanács!
Érdemes fél 7 körül odamenni, hogy viszonylag elől álljatok a sorban!!!! Mert az tart igazán sokáig, míg elértek a recepcióhoz!!!!

Macsek!
Hajrá neked is!!!!

Jajj csajok de arik vagytok, hogy így aggódtok értem, ANNYIRA NAGYON JÓL esik!!!!! Természetesen minden rendben volt, de már írtam is párszor, én hétfőn sosem vagyok gép előtt, mert akkor szabadnapos vagyok, és annyi de annyi mindent el kell intéznem, bocs, hogy nem szóltam előre, azt hittem tudjátok, hogy a hétfő az ilyen nálam.

Szóval minden oké, elkezdtem a szurikat. Napi 1 Merional + 100 NE Puregon megy péntekig, akkor UH, és estétől a Cetrotide is megy. Nagyon örülök, az 1.lombiknál is ezt a cuccot és mennyiséget kaptam, és nagyon szép 11 petécském lett!!! Tök "élvezzük" a szurikat, párom az ampullaletörő mester, én a szurkabajnok!!!

Tegnap sz összes spórolt pénzünk odaveszett a patikában, ezért is kérdeztem, mennyi most az Utro? Valahonnan pénzt kell rá szerezzek, csak nem tudom mennyit!!! Ugyanaz a támogatottsága lombik esetén, mint inszemnél?

Köszi az eljegyzés gratulációkat, jövőhét pénteken ünneplünk ( remélem nem aznap lesz a punkció, de ha mégis akkor szolidan nyomom majd a partit )

Vickyvel beszéltem vasárnap, Barbuska besárgult, kék fény alá tették, lehet azóta már haza is mentek!!! Szopival picit szenvednek, de majd belejönnek!!!!

Lukácsné!
Ha akarod szívesen visszaveszem a táblázatot, csak tudod, úgy volt, hogy nem lesz melóm, és azt hittem azt kell keresnem, de most talán lenne rá időm. Mondd nyugodtam, elhiszem, hogy terhes :) most ez számodra ennyi teendő mellett!!!!

Húúú majdnem 2 órája olvasok írok!!!!! De jelentem a végére értem!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kubuspace!!
Hát igen,kb így éreztem Én is.És azért elég sok pénzt ott hagyott az ember.11E volt csupán a rendelése.
Én tegnap mikor beléptem a BMC ajtaján,olyan nyugalom fogott el.Mindenki nagyon kedves volt,Irénke volt a recepción,mosolygott,beszélgetett velünk.

Heni!!
Köszi a tippet,akkor hétfőn igyekszünk korán odaérni!!

Amúgy más a támogatottsága a gyógyszereknek ha inszem és lombik van??
csucsu99
Budapest

Heni,
de jó, akkor elkezdődött Nektek is. Nagyon örülök.
Én jövő héten megyek megint UH-ra, már alig várom. Esküszöm, most "élvezek" Nőgyógyászhoz járni.

Csucsu,
köszi a gratut. Én is, mint Kubu, Szűcs Dokihoz jártam. Szerintem nagyon rendes, kedves Doki. :lol:

Kép

Kép

babe3

Csucsu!

Igen más a támogatottság inszem ill. lombik esetén a gyógyszereknél, de inszemnél viszonylag kevés kell, a lombikhoz képest.

Most azt nem tudom, hogy az Utro nál is így van e?
Csajok, lombikosok, SOS kéne a válasz!!!!

Köszi

heni77

Ja és Csucsu!

Sajna várakozás itt is van bőven,arra számoljatok, de legalább ingyen!!!!!

heni77

Heni,
Én a múlt héten vettem Utrot, kb. 1700 forint egy doboz ára, amibe 30 darab kis golyócska van. Szerintem mindenhol kb. ennyi. :lol:

Kép

Kép

babe3

Köszi Babe

heni77

Heni, örülök! Nekem nem Utrot írtak fel, hanem valami zselét, a neve most nem ugrik be, remélem ebben a cikusban már használhatom, mert ott figyel szekrényben már december eleje óta :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

Szivi!

Többiek!
Hol vagytok? Pihi vagy meló?

Kép

Kép

babe3

Pancsi, köszi, igyekszem nagyon sok szép, egészséges petécskét érlelni! :D Amúgy ma vagyok a 27. napomon és érzem is már h. mensi manó erősen kerülget. Ma reggel kissé hisztis is voltam, szóval tuti, h. nem sokára itt lesz... mondjuk curvára örülnék, ha nem holnap jönne meg, hanem ma, vagy csüt-ön, mert holnap megyünk Eplénybe egy kis síelés-boardozásra :lol:
Nekem hosszú protokolom van, ami a 21. napon kezdődött és még "csak" a Decapeptyl szúrom, majd ehhez jön a többi 9 nap múlva...

Heni, sajna nem'tom mennyibe kóstál az Utro, mert nekem még előző alkalomból marad egy csomó és nem is mostanában fogunk venni.

Vörösmacs, akkor holnap már tisztábban látsz, ne is gondolj olyanra, h. nem ébrednek fel!!! Miért ne? Akkor nem is lenne ez a nagyszerű lehetőség, ha esélytelen!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni, látom megírta az árárt Babe, hát nem occsó, ha azt vesszük, h. egy doboz 3 napig, meg még egy reggelre elég :( jó kis üzlet... Lehetséges, h. lombiknál olcsóbb???

Pancsi, csak 10 kbyte-os képet tudsz feltenni, ahhoz le kell butítani (kicsinyíteni a képet, fotót), én is próbálkozom :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

annyit irtam mit állat és nem küldte el a gép?????????bakker

Kép
sting1982

Sziasztok csajócák :lol: :lol: :lol: :lol:

Henikém:örülök hogy minden rendben:)irtam privit!

Navared:hajrá tüszikék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babe neked is irtam privit :lol:

Andikám:jó kis sztorid van:)
én is hiszek az ilyen jóslásokban bár én tavaly szám misztikushoz mentem pont a manóka miatt!
hát mindent mondott de jót azt keveset.nekünk azt mondta nagyon nehezen jön majd össze a gyerek!
és ez arra vezethető vissza (egyébként számokkal sok minden évszámom kijött)hogy nekem anyámmal (nem ő nevelt és már nem él)soha nem volt jó kapcsolatom,vagyis én gyerekkoromba próbáltam hozzá máshogy állni és ez tényleg igy volt.és ez a rossz kapcsolat gátolja bennem az anyaságot ill a nőiességemet!nah ezt adjátok össze ... a fene se érti mindenesetre az ember a rosszat nem akarja annyira elfogadni, és persze nem arra az irányba tereli az életét senki amit a jós vagy számmisztikus mond!

Kép
sting1982

Sting, ha tanácsolhatok vmit.... ha valamiért most mégsem jönne össze a baba (persze erre ne is gondolj most, kérlek!!!!!!!!!!!), akkor azért ezt az anya témát/problémát nem ártana feloldani! Sok technika van rá, persze sgítséggel és szerintem nagyon jól működnek! Mert ezek mélyen bevésődött minták, amit nehéz csak úgy eltüntetni :(
Nekem volt "problémám" anyámmal (pedig imádjuk egymást), apámmal (őt pl. nem is ismerem, ami azért tényleg gond VOLT), ill. egyéb más dolgokkal kapcs-ban is, de hihetetlenül sokat javult minden!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!

Sajna ennyi lehet a lombikos ára is az Utrónak, valami ilyesmifélére emlékeztem, tavalyelőttről :(

heni77

Sting,
olvastam a privit, ha lesz egy kis időm vissza is írok. Sajnálom, amit a számmisztikus mondott Neked.

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje, no meg már lassan a hét eleje is!! Sajnos nem tudtam jönni a fórumra, mert nagy költözködésben vagyunk. Már a cuccok nagyja át van cuccolva, de még egy kisebb takarítás várat magára a lemondott albiban. Február 1-gyel mondtuk fel, szal most ez eléggé lefoglal. Hál’ istennek azt veszem észre, hogy így a folyamatban lévő lombikról is el tud terelődni a gondolatom. Bár nem könnyen. :)
Visszaolvaslak titeket, aztán jönnek a reakciók. :)

Bridget0801, az üveggolyszlik olyanok, amelyekben van egy 3színű, hullámhoz hasonló kis rész. Gondolom ez a cirmos?!

Pancsi76, a progeszteron szintet nézik a BMC-ben. Ha nem elég magas, akkor kapsz rá golyszlit vagy injekciót. Akinek kell, hamarabb kezdi el használni az utrogestant, illetve valaki ebből kevesebbet, valaki többet kap. Sőt volt itt egy lányka, aki progi szurit is kapott. De azért kérdezz rá a dokinál, biztos ami biztos. (Nu, haladok előre a fórumban és látom, hogy már kaptál erre választ :) )
Ja, és igen, Navared!! :)
Pancsi, mi az, hogy valaki csillag gyerek?

Sting, folyamatos drukk megy neked!!

Heni, hétfőn terveztem, hogy rákapok a bal bokádra, ha tényleg a sor elején állsz, meg én is odaérek, de sajna ez nem jött össze. Mondjuk mi fél 9 körül értünk csak a BMC be, de még így is a legkülső ajtónál volt a sor vége…Nem tudom mi lehetett, mert azért ilyenkor már nem szokott sor lenni az én tapasztalatom alapján…
Nohát, hát már hétfő du-nál járok a visszaolvasásban és még sehol nem vagy a hírekkel??Aham…Most olvasom, hogy hétfőnként nem vagy gépközelben. Tudtam én, hogy minden rendben lesz és indulhat is a stimu, zebratárs!! Küldöm az enrdzsit a tüszőnépesedéshez és -növekedéshez!

Dmimi, aztán remélem a kishúgod kapott szép rucit az esküvőtökre! :) Nagyon ari lett a vonalzód!

Navared, remélem anyud és tesókád is jobban vannak már! Ugye te nem kaptál el tőlük semmit?! Hogy megy a deca adagolása? Látom már, szóval izzad a tenyered…akkor sok pénzt is fogsz kapni… :) (vagy azt másra mondják? Huh, nincs meg most..) Nagyon ügyi vagy, hogy magadnak beadod a szurit!!Én elvileg ma kaptam az uccsót (kop-kop), de mindet az uracskám szúrta.
Hú, holnap Eplény?! Majd írd meg légyszi, hogy milyen volt, mert a párom már régóta szemez az ötlettel!

Rodina, szerintem ne gondolja a versenyfutásra a petefészkeddel!! Igazából szerintem ezek a stimuk azért nem vesznek el éveket. Valahogy nekem a Bridget dokija által felvázolt elmélet szimpatikusabb. Szal nincs versenykedés, a petefészkeid és te együtt dolgoztok a babusért, és eredménye is lesz, meglásd!!

Lujzici, azért az nem semmi, hogy nem éltetek együtt a pároddal az esküvő előtt!!Engem ki akart „próbálni” az uram, mielőtt bevállal.. :)

Zsu, remélem jól vagytok mindannyian!!Mennek a babaragacsok tőlem!!Bár ha anyukád ilyen édes és főz minden napra, akkor tán nincs is rá szükség! Azért biztos ami biztos, küldök ragacsot… :)
Azt meg tudod mondani, hogy meddig tarthatott a beavatkozás? És hogy hogy látta őket a dokinő az uh-on a mnyh közelében?Már ilyenkor látszódnak uh-on? Azért kérdezem, mert amikor voltunk a „felvilágosító” előadáson, akkor a doki azt mondta, hogy a lombikosok sikertelensége valahol ott lehetne megfogható, ha biztosan tudni lehetne, hogy az embriók jó helyre kerültek közvetlen a beülti után. Merthogy állítólag csak azt tudják ellenőrizni, hogy abban a pipettában nem maradtak az embriók, amivel felhelyezték őket, de azt nem, hogy jó helyre kerültek-e? Akkor ez most nem így van?

Kubuspace, hmm, mostmár elgondolkozom azon, hogy a mondás, miszerint „ki korán kel, aranyat lel” helytelen, s helyesen így van „ki korán kel, kisbabát lel”… Vagy csak a terhességgel együtt jött meg ez a te „uhu” természeted??

Andi, jó lehetett ez a misztikus páré a hétvégén!! Egyébként én iszonyatosan szkeptikus vagyok ilyen téren, noha vannak babonák, amiket inkább betartok… Remélem, hogy mindenkinek csak a jó teljesül!!

Babe, minden rendben lesz veletek!!Nagyon örülnék egy-két édesbabusos fotónak ám!!

Vayacon, menzi úton van, a laptető besegít ebben (is)!!

Woody, jó helyen pihiztetek, a szüleim a Mátra lábánál laknak, sokat jártunk oda!Gratu a jó hírhez, örülök, hogy minden okés veletek!

Mariann, de szeretnénk itt sokan olyan kiskönyvecskét!! :) Rakd el biztos helyre, nehogy lenyúljam! :) És ne aggódj, minden rendben lesz, és nem lesz semmi porbléma :) ;No meg probléma sem!!

Vörösmacs, nu, tudod már, mikor mész a BMC-be? Volna néhány kérdésem a punkciódhoz kapcsolódóan! Szal meg tudod mondani, hogy kb meddig voltál bent? És azt, hogy a méhfalat hányszor szúrták át? Azt tudom, hogy minden jónak látszó tüszőbe megy egy kis szurka, de azt nem, hogy a méhfalat hányszor kell átbökni? És fájdalomcsillapítót azért kaptál, ugye?Ésésésésés hány tüsziből lett a 6 petécskéd?

Csucsu99, Szia! :) Remélem hamar kikerültök a BMC „kegyeiből”! Jó hogy leírtátok Kubuspace-szel a korábbi intézetben szerzett tapasztalatokat. Sajnálom, hogy így megjártátok ott! Remélem itt minden jól fog elsülni, úgy, mint Kubuspace esetében is!! Én Szűcs dokihoz járok, meg vagyok vele elégedve teljesen, noha néha lehetne szerintem empatikusabb. De ha most indulnánk is őt választanám...

S akkor rólam:

Tegnap voltam uh-n, és holnap pedig meglesz a punkció!!!Jujjjj, hogy én mennyire izgulok!!!
A doki azt mondta, hogy 9 tüszőm van, ami esélyes a peteadásra. Tegnap este 10kor megkaptam a két Ovitrelle-t, ma reggel pedig még egy Cetrotid-et; és ezzel remélem kifújt a szurik listája. A holnapi punkció miatt cidrizek kicsit, valszeg altatás nélkül lesz, mert én így szeretném. Persze vmi fájdalomcsillapítót fogok kapni, no meg a doki is azt mondta,hogy ha nagyon nem bírom, akkor majd elaltatnak utólag. De erre nem lesz semmi szükség!!!!! Amire viszont igen: picike drukkocskákra majd holnap! :)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Na, ki írt kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.a sokat ? :roll:

M
muzsi

Utro: Én, ha minden jól megy, akkor ki fogom váltani a napokban, s akkor tudok majd pontos árat mondani a lombikosoknak. Persze ha valaki addig be nem előz az infóval.

M
muzsi

Tényleg, Sajt@ról tud valaki valamit?

Vickynek szorítunk, hogy Barbus minél hamarabb rendbe jöjjön, és kijöhessen a szoliból! Az én kis unokaöcsém is besárgult, de aztán pikk-pakk rendbe jött!!

M
muzsi

Muzsi, most nincs időm írni, mert megyek el itthonról....majd du-este még jövök, addig is ne aggódj, holnap minden okés lesz!!!
Milyen gyorsan eljutottál a leszívásig! Szuper! Endot nem lát a doki a petefészkedben???
Nagyon ügyi vagy: 9 tüszőőőőő :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, addig is még nem jössz: Endót hál' istennek nem látott a doki, mondta is, hogy jók az eredményeim ahhoz képest, hogy ugye ez a bajom.

M
muzsi

Babe:ok várom a privit!

Muzsi:drukk neked a punkcióhoz!9petike az nem semmi!jó hogy szét nem szakadsz :lol:

Heni:válaszoltam...

Navared:ezzel az anyámmal való kapcsolat valamiféle feloldásával nem tudom van e értelme foglalkozni!ki erre a szakember?
én már megbocsájtottam neki mert eldobott magától már régen meghalt...
nem tudom...

Kép
sting1982

Muzsi!
Hiper-mega drukkok mennek neked a punkcióhoz!!! :D

Heni!
Tavaly én is kb. 1700-ért váltottam ki az utrot (ja, egy doboz ennyi). Itt (sajnos) nincs ez a megemelt/kiemelt támogatás. Aztán szépen stimulálódj!! :)
dmimi

Hú lányok, annyit írtatok az elmúlt napokban, hogy most már teljesen összekutyultam a neveket, meg hogy kivel mi történik. Nem akarok senkinek sem butaságot írni, úgy hogy megy a sok babaragacs minden akciósnak és kitartás bogyó a várakozóknak
dorkabab

Muzsi, nem tudom mennyi ideig voltam bent a műtőben leszíváskor, még sacconi sem tudok, de várjál minnyá megkérdezem azuramatKép .... Na azt mondta, hogy 20-25 perc volt. De ebben benne van az előkészítés is, szíjaztak, takargattak, fertőtlenítettek kívül, szúrtak vénát, nyugtattak, kedveskedtek, beszéltettek.... aztán jött Tanár úr, Uh-zott, megmutatta, fertőtlenített belül (jjuj), aztán szúrt és szívott.. és szívott.... és szívott én meg sziszegtem...... majd újabb fertőtlenítés, kicsomagolás, nyugtatás, pihizés még bent.
Drága, nem méhfalat szúrják, hanem a hüvelyboltozatot. Minden egyes tüsző apadását végignéztem, 12 volt, ebből lett a 6 pete. Már akartam kérdezni, hogy ez milyen arány, mert nekem egy kissé furának tűnik, hogy csak a felében volt, szerintem ez nem valami jó jel. Szúrás, ha jól emlékszem kettő volt, egy jobb, egy bal, de semmiféleképen sem 12 :lol: :lol: :lol: Fájdalomcsillapítás, hááát azt nem hiszem, hogy volt, mert úgyanúgy fájt, mint a cisztaleszívás, ott meg tuti nem kaptam. Altatóorvos ígérte, hogy lesz, lehet, hogy vót is, de én nem éreztem, hogy jobb lenne, bódításként kaptam valamit, mert magas volt a vérnyomásom, de attól meg csak kóvályogtam :? :?
vörösmacska

Muzsi, most olvastam végig az írásod. Szóval altatás nélkül? Gratulálok a döntésedhez! Most úgy gondolom, hogy ha legközelebb is lenne punctiom, akkor én kérném, hogy ne altassanak, mert ugye most a kényszerhelyzet miatt volt, mert taknyos voltam. nem egy leányálom, az biztos, de bírni fogod nyugi! Én hősnek éreztem magam utána, Te is az leszel holnap ilyenkor! Mennek a drukkok!
Így sokkal jobb lesz, hamarabb mehetsz haza és nem leszel egész nap kába, ehetsz is ihatsz is utána.
vörösmacska

Sziasztok!

Muzsi!
ET mnyh közelébe témáról annyit tudok elmondani, hogy mikor visszateszik a babákat, ( UH val követik,) akkor ugye a biológus megnézi, hogy a csőben nem maradt e semmi, ill. senki :) és utána UH val megnézik, hogy mennyire sikerült a nyh közelébe tenni. Nem akarok hülyeséget mondani, de talán valami kis folyadékfélét lehet látni. Úgy tudnám leírni, hogy a képernyőn a méhed belülről sötét színű, ahova pedig az embriók kerültek az a kis "paca" ( bocs gyerekek :) )világos színű. Szóval valahogy így.
Legalábbis nekem így mondta anno W. doki. Illetve én annak a kis pacának integettem :)
Aztán ki tudja, elég kínaiul van ez a hangyaháború, legalábbis nekem. Mintha szemcsés lenne a monitor, én mindig úgy látom!!!!

Anyám!
Holnap punkció :?: :?: :?: :?:
Nem semmi. Altatás nélkül akarod???? Igen bátor vagy, én nagyon nem bírom a fájdalmat, uh.tuti nem vállalnám be így!!!
Amúgy szerintem kb 15-20 perc maga a beavatkozás!!!!
Miért is nem akarsz kómát? :) Te írtad, hogy sz@rul vagy utána?

Mimi!
Hova lett a vonid?
:shock:

heni77

Macsek!

nem tudom mitől függ ez, hogy van e a tüszőben pete :roll:
Nekem anno 11 tüszőt szívtak le, és mindegyikben volt is érett pete!!!

De hogy mitől függ????? :shock:

heni77

Ja!

Vickyéket hazaengedték, Barbussal és vele is minden okés, szopizgatást tanulgatják, nagyjából már megyeget is!!!!

heni77

[quote="vörösmacska"]M írta:vörösmacskauzsi, nem tudom mennyi ideig voltam bent a műtőben leszíváskor, még sacconi sem tudok, de várjál minnyá megkérdezem azuramatKép .... Na azt mondta, hogy 20-25 perc volt.

Annyira cuki ez a kis emotikon :)

heni77

heni

örülök hogy minden oké,
szivesen visszaadom a táblát tegnap este naprakész volt, magadat meg a mai változásokat javítani kell.

5dobozt ír fel egyszerre és nekünk 3*5 doboz kellett és még kell 2-3 doboz külön.
az 5 doboz 8300Ft-ba került minden patikába lombikos támogatással.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Oké visszaveszem szívesen.

Dobd már fel utoljára légyszi!!!!
Köszi a segítséget!!!!

heni77

Jujj, hát menten besz@rok!!!!!!

A legjobbkor!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?