Sziasztok!
Végre itt vagyok
kisebb nagyok megpróbáltatások után és egy mindet lekötő mármint időben, gyermek mellett. Ki sem látszom lassan a konyhából és a mosásból.
Joli, gratulálok a szép eredményedhez!
Iner, neked találtam egy nagyon nagyon jó oldalt, de nem másoltam ki a címét, elveszett, de mindjárt megtalálom, max a kimentett dolgokat priviben elküldöm.
Suzytunder, te is végre itt
nálatok is akkor alakultak a dolgok gondolom...
Tünde, hát nagyon nagy szerencséd van, hogy anyós jelölték ennyire jófejek, megértőek
éééééééééés még a 3.gyerek ellenére -már elnézést a csúnya kifejezésért, de nem ez volt a szándékom-. Nem tudom, de neked valahogy kisfiút tudok elképzelni! Apáját nem hívták még Pécs vagy környékére interjúra?
Mindjárt visszaolvasok, amennyire tehetem, mert a lányom üvölti, hogy anya anya....
Most jöttem a védőnőtől és 1kgt híztam 25hét alatt. Nagyon be akarom tartani a diétát mármint a cukrom miatt.
Az elmúlt héten történt:
hát a dokim úgy örült a jó leleteimnek, hogy megfeledkezett arról, hogy 2hetente kell járnom hozzá. De 4én megyek! 11-én meg magzati szívuhura kell mennem Hajdú Julia docenshez a diabétesz és apa szívproblémái miatt. Köv alkalommal már flow metriát is néz
Viszont mivel késéssel jött és tiszta ideg volt, hogy nemtom mi nem működik a rendelőben, elfelejtett képet adni
Apja baromira nem kapkodja el a névválasztós dolgot. Én már néhányszor leültem és kijegyzeteltem a dolgokat, de apja vagy fáradt volt vagy fontosabb dolga volt.
Ház:
már 3an jöttek néhány nap leforgása alatt megnézni, ebből 2nél kiakadtam, hogy hogy veszik a bátorságot ócsárolni, amikor nagyon szép "új" ház és teljesen irreális dolgokat beszélnek. Egyik meg kiakadt a bordó hálószoba falon és kék sötétítő, ill kék bútoron, hogy ez a szín a lelkivilágunkat tükrözi, meg majd neki hány soron kell átmenni rajta, hogy olyan színt kapjon ami neki tetszik! (hol érdekel??? meg az ember nem így sokott házat venni) a férje mg folyamatosan leugatta. Meg jött azzal, hogy a konyhabútora hogy fog beférni és a nappali bútorokat hogyan rendezze.... Meg folyton valami szőke beszólása volt. a férjnek meg tetszett a ház. Aztán jött egy másik, aki a svábokat szídta én meg rosszul vagyok az olyan embertől, aki ezeket az etnikai megkülönböztetéseket cinikusan és gusztustalan módjára használja, nem beszélve arról, hogy apai ágon én is sváb vagyok, na mindegy. ezz a vén fütyi meg akkora f*szságokat beszélt, hogy depresszióba estem, de csak 2napra és olyan fokú migrént kaptam, hogy csak pislogtam. Nem tudtam még a telómat se a szgépemet megnézni, mert még a fény is fájt, meg a beszéd. Hát ez van nálunk