Új privát üzeneted érkezett!

Ediii- En is megneztelek, gyönyörüek voltatok :D :D Hatalmas Gratula!!!!!!

KépKép
gyancsi

Tetüüüüüüüüü :D

KépKép
gyancsi

Ancsi!
Hozza meg az eredményét ez a tetüüüü :wink: :lol:

Susy!
Szerencsére már kinötte ezt az éjszakázást,talán a külön szoba is jót tett neki...
De szőrnyü volt tényleg mikor annyiszor felkelt...
Most ha fel is kel akkor ott van mellette üvegbe inni, van mikor tök csend van sötét és csak azt hallom hogy glugy-glugy ahogy iszik :lol:
Ha pisilni kell van mikor átjön és szól hogy kapcsoljak villanyt,aztán van mikor még jól is jön mert nekem is kell... :D
De egyébként szerencsére már nem éjszakázik... biztos idővel kifog Kristófnál is alakulni!! Csak idő kell...
A pocakod meg majd most fog elkezdeni igazán nőni ugyhogy ne aggódj :wink: ka..ja be aki ilyen megjegyzést tesz :evil: nem jól mondom vagyis írom :wink: ...
Vendég

Ancsi
Hozzon szerencsét a laptető még ebben a hónapban, szívből kívánom :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meg volt a vizsgáztatás, de már úgy utálom, de a héten vége van végre :!:
Huuuuuuuuuuu, de korán keltél megint csak :shock:

Nekem reggel 20 percet késett a buszom, már azt hittem fagyott szamár leszek :wink: :roll:
A férjem mindig azt mondja,- mert olyan kedves hozzám-, hogy nagyon rossz lehet nekem, hogy ilyen alacsony vagyok, mert ha egy nagyobb hideg jö, mint pl ma, akkor a kicsiket el ne vigye a talajmenti fagy :lol: :shock: hát nagyon kedves nem :?: :lol:

Tündi
Örülök, hogy a hétvégéd jól telt és, hogy örömet tudtatok szerezni a nagyszülőknek :wink: szolgáljanak is ki :!: :wink:
Nem sportolok semmit, sajnos :!: :?: :wink:

Iner
:?: :?: :?:

Ediii
:?: :?: :?:

Susy
Nagyon kedves vagy és remélem, hogy most már tudsz jönni közénk sűrűbben :wink:
Azért Én megnézném azt a pocakot, ha lehet!?

Csip
Igen van meló, nem panaszkodom :!:

Mindenkinek szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus
Kíra jobban van :?:
Szépséges az új vonalzid :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Jó kis bókot kaptál a férjedtől :lol: ez jóóó..

Nem telefonáltak az oviból ugyhogy remélem nincs semmi baja Kírának,de majd mindjárt haza ér akkor meglátom..ugyanis mostanában anyu viszi hozza(sajnos munkanélküli lett :cry: )
Délután 17-re kéne mennem szülőire,de semmi kedvem :evil: ilyen hidegben annyit gyalogolni oda-vissza huuuuu :?
Vendég

Kírus
Akkor jó :!:
Sajnálom, hogy anyudnak megszűnt az állása, de látod milyen a sors :?: neked ez most mekkora segítség nem :?: hány éves anyukád, ha nem indiszkrét :?: :oops:
Valóban nagyon hideg van, öltözz melegen és rétegesen, mert még mindig röpködnek a mínuszok :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu! köszi a hiányolást...olvastalak titeket mindig, csak nem írtam... :shock:
a talajmenti fagy engem is érint nyugi...:lol:

Joli! gratula a sikeres vizsgához...látod milyen ügyes vagy... :wink:

Kírus! ha jól emlékszem Te már voltan kezelésen a fogdokinál...körzetisnél voltál ugye? kellett fizetni a kezelésekért?
Lehet hogy Kírának csak ovi undurusa volt...:D

Edii! én is láttam a képeket iwiwen! szépek voltatok! grat. még egyszer...

Csip! meglestél... :lol: egész jól sikerült az a kép rólunk, azért raktam fel... :wink: kifárasztottad apát? akkor remélem lesz eredménye...:lol:

Ancsi! remélem bejön a laptető... :lol:

Én még mindig diétázom...de már jól megszoktam...
Szerencsére nem fogyok, sőt a baba hízik, mert pont 500gr jött fel rám egy hét alatt, amennyinek ilyenkor kell...remélem így is marad és szépen fejlődik mindezek ellenére a pocakban...
Talán az utóbbi napokban vége megfordult a drágaságom, mert már a gyomrom közelében érzem mikor rúg egyet vagy épp nyújtózkodik...így már nem érzem folyton azt, hogy most pisilek be...:wink:

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Onlány :?:

Iner

iner

Iner
Örülök, hogy jöttél :wink:
Akkor már 3-man vagyunk, mert Ancsi is alacsony :lol: -ahogy mondaná a férjem-igazi magyar fajta :!: alacsony, rövid lábú :!: :lol: :lol: :lol: nem bántásként írom ezeket, csak a drágám mindig nagyon szórakozott és hát így nem olyan savanyú az élet :lol:

Biztosan szépen fejlődik a kis pocaklakó, mert Te mindent megteszel érte azt hiszem :!:
Kitartás a diétához!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu jaaaaaaaaa :shock: azt hittem sportolsz vmit, mert azt írtad, hogy megpróbálsz kevesebbet dolgozni és többet mozogni... hm.. lehet hogy valami teljesen más mozgásfajtára gondoltál?!?! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

gyancsi nem vagyunk házasok :) sztem nem is leszünk... :) nekem nem fontos, Ő már volt házas... papír nélkül is remekül elvagyunk! :)

Kép
gtunde75

Tündi- Ezzel mi is igy vagyunk, nalunk parom nagy hazassag ellenes, de azert tavaly eljegyzett.....Kerdeztem is töle, hogy akkor miert kerdezted a gyürü atadasa elött, hogy : "Hozzam jössz felesegül??"- Erre ö: "Annyira zavarban voltam, hogy elrontottam a kerdest" :D :D :D ...Tehat en vagyok az örök mennyasszony :D De nem banom, töle mar ez is nagyon nagy szo 8)

Kirus- Akkor te mar ügyesen kibekkelted az ejszakazasokat, remelem Susyzundernel is hamarosan vege lesz....Vagy majd most kezdödik megint a kiscsaj erkezesevel?? :wink:

Zsu- Ez jo, engem is mindig szivat ilyenekkel a parom, ö is allandoan viccet csinal belöle, hogy nem vagyok egy kosaras alkat ( 154 cm, bar egesz nyarig en mindig 158 cm-nek hirdettem magam, de aztan valahogy megmeredzkedtem, nem tudom milyen apropobol, es hat ez jött ki :oops: :lol: )...En nem banom, szeretek ilyen pici lenni :D En mindig azt mondom, hogy a jobol mindig csak keveset kap az ember :D

Iner- Nagyon jo, hogy jöttel, nem is tudtam, hogy te is a kerti törpek taborat erösited :D ...Nagyon ügyi vagy, ha ilyen klasszul tartod a dietat :wink:

Csajok ez a barom postas felkeltett, csöngetett veszettül ( hozott valami birsagot szerintem, nem is tudtam atvenni, mert Csabinak jött), es nem tudok visszaaludni :shock: ...Meglesz ennek meg a böjtje, mikor az esti meloban majd leakarok fordulni a szekröl :lol:

KépKép
gyancsi

Iner: Annyira, hogy azt mondta, hogy rám se nézzél most legalább 3 napig :D Szegény 7 napból 7 melozot mostanság :( Én meg mindig elkaptm vagyis 2 naponta :wink:

Na itt mindenki törpe???Én egy picivel magasabb vagyok :D Én is nagyon fázom :) :) :)

Ancsa: jó volt ez a szöveg :lol: :lol: :lol:

Tünde: Róka koma nincs???

Suzy: A Te kedvesednek is van jó dumája :D
csip-csip18

Tündi
Igen már többször írtam valóban, hogy mozognom kellene többet így is úgy is, de csak az "így " van meg ebből, de eredménye még nincs, de hamarosan lesz :lol: :lol: :lol:
Szeretnék egy kicsit majd fogyni, de nagyon nehéz, mert a hormoktól nagyon édes szájú lettem... :wink:

Ancsi
Én sem bánom...Én megannyit szoktam neki mondani olyankor, hogy "tudod a lényegig még felérek és az Neked jó" :lol: :lol: :lol:

Csip
Így szép az élet :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner!
Igen a körzeti fogdokinál voltam, nem kellett fizetni :)
Te is készülsz oda??? :roll:

Zsu!
Igen most nagy segítség ez nekem hogy itthon van,csak sajnos nagyon nagy hátrány is a pénz miatt.... :cry:
Amugy 49 éves lesz..
Vendég

Kírus
Sajnálom nagyon, mert még sok idő a nyugdíjig, a pénzről nem is beszélve :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát igen :(
Vendég

Kírus: reméljük mielöbb kap mnkát anyukád :wink:

Amúgy Én már 3 napja szédelgek, reggelente mindig, napközben is általában. Na most az elöbb is...Most rávettem magam, hogy holnap elmegyek a háziorvoshoz...
csip-csip18

Kinek, hogy telt a hétvégéje amúgy???

Nálunk: Szombaton össze röffentünk egy utsó iszogatós bulira úgymondd lakás búcsú buli szerűség...rendessen fejbe is vágot a borocska
Vasárnap 12 kor keltünk, elmentünk apával festéket nézzni Végre valahogy megegyeztünk...
Aztán vettünk lámpát, persze fekete és fehér volt, ő a feketét mondta Én fehéret Nem is lepődtem meg...Mondom a wc-be meg a fürdőbe??? Igen jó az...Áhhhhh mondom!!! Fehér lett belöle
Aztán délután ment a szerelés, már csak 2 részt kell össze szerelni
csip-csip18

Csip szerencsére elmúlt a hányingeres időszak úgy egy hete... :) nem volt annyira vészes, de azért képzeld el milyen lehet, mintha 4-5 héten keresztül folyamatosan másnapos lennél... :? volt, hogy egész nap hányingerem volt, de többnyire délelőtt... épp elég volt az is... :roll: de túl vagyok rajta, és most már nagyon jól érzem magam... semmi negatív tünet.. ja, de :arrow: farkasétvágy!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

kírus sajnálom anyudat! :( rendszeres elfoglaltságot kell neki biztosítani és feladatokat adni neki, mert be lehet depizni attól, ha úgy érzi az ember, hogy rá már nincs szükség... :(

Ancsa mázlista! fogadjunk, hogy nincs nagyobb lábad, mint 36-os, és az összes leárazáson van a méretedben cipő!!! én a 38-as lábammal ne is álmodozzak arról, hogy megmarad valami használható a méretemben!!! :( :lol: :lol: :lol:

Zsu akkor most mozogj helyettem is... további 3 hétre le vagyunk tiltva a témáról... :( már igencsak lefelé görbül a szám széle!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi- Ahogy mondod, 36-os a labam :D :D :D

Csajemmm- Akkor most tenyleg hagyj a tenyeszbikadnak egy kis pihenö idöt :D

Kirus- Nagyon sajnalom Anyukadat, ebben a korban a legnehezebb munkat talalni, pedig alapbol sem könnyü :? ...De bizzunk a legjobbakban :wink: Te hany eves vagy, hogy Anyukad meg ilyen fiatal??? :shock:

Zsu- Most en is par hete dietara fogtam magam, mert ha sikerül az inszem akkor nem szeretnem a terhesseget mar eleve is plusz kilokkal kezdeni.....Na meg közeledik a 30-ik szülinapom :oops: :roll: ....Szoval nekem is egy 2-3 kg-t lekene dobni, 50 kg szeretnek lenni, mint fenykoromban :D

KépKép
gyancsi

Ancsám: már az elöbb mondtam a tenyész bikámnak, hogy ma készüljön :D :D :D Olyan érdekes mert november-decemberben volt ő olyan, hogy nem bírtam már vele, na most meg Én :D :D :D
Mi lesz az ebéd???

Tünde: De jó, hogy vége azért már...És 10 hetesen már az jó :D
Van aki még tovább szenved a hányingerrel :roll:
Farkaséhes??? :D :D :D :D :D Inkább többet falatóz, mint keveset sokszor :wink:
csip-csip18

Amúgy tudjátok ki jutott az eszembe???

!!!!!Réka!!!!! Mi lett vele???Mi lehet vele???
csip-csip18

Köszi Csajok a gratulációkat! Holnapra ismét szükségem lesz a drukkjaitokra. Megyek a védőnőhöz a leleteimért. Azt mondta, hogy bemutat a diétás nővérnek és pár nap kórház. :shock:
Hát remélem nem lesz erre szükség. Mondja meg, hogy mit lehet enni, meg mit nem és kész. Tomi munkatársának a feleségének is pont ennyi lett a cukra és őt is befektették 3 napra, úgy hogy közben le sem szarták. Szóval semmi értelme nem volt. Aztán délután beülünk az első szülésfelkészítőre. Délelőtt pedig elkezdjük megvenni a babaholmikat.
Mindenkinek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli!
Te szegény,sajnállak ha bekell feküdnöd :?
Azért drukkolunk!!! :wink:

Köszi csajok a muter sajnálatot,sajna látom is rajta hogy eléggé megzuhan,nem egy itthon ülös tipus...mindig is munka mániás volt...

Ancsi!
Én 26 vagyok..majd aug-ban leszek 27...

Na most megyek csajok a hü..e szülőire :evil: fujjj de utálom ott ücsörögni 1,5 órát.....áááááááá

Szép estét!!!
Vendég

Kírus: Kitartás neked !!!!

Joli: Csak nem kell befeküdnöd!!!
+++++++++++++Drukkolok, hogy ne :wink:
De azért vannak jó programjaid holnapra :D
Élvezzd ki a vásárlást :D
Kislány lesz ügye??? :oops: ha jól emlékszem :D
Ügyessen vásároljatok, aztán meg nagyon uda figyelni az órán!!!! :wink:
Várunk majd a listával, hogy mit kaptatok :D :D :D :D :D
csip-csip18

Iner
Hazafelé a buszon azon gondolkodtam, hogy miért is vagy Te Iner :shock: mire rájöttem vagy is remélem, hogy igen, visszafelé a nevedet olvasva megkapom a "rendes" keresztneved :?: :?: :oops: :oops: :oops: ugye :?: :?: :?:

Tündi
Hát fogok is mozogni...már alig várom, hogy piri elhúzzon a francba... :lol:
Sajnálom, de mindent ki kell bírni a babóért :!: :roll:

Ancsi
Nekem sajnos nem 2-3 kg-ról van szó :shock: a PCO miatt és a sok édesség miatt majdnem egy tízest le kellene dobnom, de ez most nem fog menni :!: :oops:
Annyira jó lenne, ha tudnám szedni a metet, de mivel nincs IR-em így nem tudom megszokni a gyógyszert :!: :cry: pedig azzal menne, mert már próbáltam két hét alatt sikerült majdnem 2 kg-ot fogyni :!:

Joli
Reméljük a legjobbakat és drukk++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli
Julcsiról nem tudsz semmit esetleg :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Túl éltem a szülőit :roll: ..
11.-én lesz náluk farsangi bál, oda felajánlottam hogy sütök fánkot :P ...
Néztem már itt neten receptet.. :D

Jóéjszakát mindekinek!!!
Vendég

Huuu fánk :D Lehet holnap csinálok, köszi az ötletet Kírus :D

Szép Estét Mindenkinek :D
csip-csip18

Csip!
szivesen :wink:
Én holnap palacsintát sütök :P
Vendég

Jó reggelt!!! :lol: :lol: :lol:

csak bekukkantottam köszönni, és tessék...

...mire jövök?!?!?! :arrow: fánk, palacsinta... :shock: énisénisénis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csorog a nyálam... :lol: :lol: :lol:

na jó, szép napot csajok! majd még jövök!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Én ma halál lusta vagyok, semmihez semmi kedvem. Már olyan elegem van a télből, a hidegből, a hóból...

Apa teljesen le van betegedve, a szeme is tiszta vérbe volt este, nem tudom nem e kötőhártya gyulladás.

Nekem újból mennem kell a fogászatra, szét ment az egyik fogam, csak nem tudom mikor tudok elszabadulni, mikor tudom Kristófot anyósomékra hagyni.

Lányok a könyvelőnek igaza van, semmit nem nőtt ahasam, majd hozok képet.

Kírus
És minek öltözik a lánykád? Anyukámnak van egy nagyon tuti fánk receptje, elkérjem neked?

Joli
Magas lett a cukrod?

Nekem tegnap lett meg az eredmény, éhgyomorra 4.4, 120 perces 5.4 nagyon örülök neki, viszont a vasam alacsony lett, most olyanokat fogok enni amibe sok a vas, nem akarok vas tablettát.

Kírus
Te hogy állsz az előtejjel? Nekem rengeteg van, minden éjjel eláztatom a pizsit és sokszor napközben s a ruhámat és annyira feszül, hogy úgy érzem rögtön szoptatnom kell.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Fél 7 óta nyomom a melót :wink:

Palacsinta...nyam..nyam..nyam, imádom, de nem tudok finomat sütni, egy jó recept elkelne, esetleg valaki tudna :?: a vékonyat szeretem :lol:

Susy
Gratulálok, ez valóba nagyon jó eredmény a cukrodat illetően, de a vas elég sok kismamának alacsony :!:
Sok vas van a céklában és a mákban, ezeket tutira tudom ajánlani :!:

Tündi
Dolgozol Drága :?:

Tegnap nálunk -13 fok volt, ma már CSAK -7, de azt hittem odafagyok :shock:

Délután fodrászhoz megyek, már alig várom :wink:

Szép, vidám napot!

És a drukkjaim mára Mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, akinek csak kell :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Tünde!
Milyet palcsit küldjek majd?? Lekváros, kakaós meg pudingos lesz :P

Susy!
Sajnálom a fogadat,mielöbb legyél túl rajta :( !!
Párodnak jobbulást!!!
Elkérheted a fánk recit, szivesebben csinálnék olyat ami már kiprobált :wink: ..Köszike!!!
Hát még pontosan nincs eldöntve minek fog beöltözni Kíra mert egyik nap menyasszony akar lenni,másnap boszorkány...szóval nehéz dió... :lol:
Majd jövö héten elmegyek vele Bajára és akkor keresünk valami nem túl drága jelmezt(arra az 1-2 órára megteszi az occsób is :D )
Nekem még egy csepp előtejem sem jött :? ,pedig örülnék neki mert tudnám akkor hogy van...
Kíránál is 1 nappal szülés elött kezdett el jönni...
Kristófot tudtad szoptatni??

Joli!
Jó vásárlást!!! Mi majd ugy néz ki hogy jövö héten megyünk vásárolni..
Láttam ezt a szülésfelkészítőt hogy ki van írva, jó lett volna nekünk is elmenni,még taliztunk is volna :roll: ..
De sajna párom vidéken van dolgozni,majd ugy néz ki csak ma este jön haza :?
Majd írd le ha találtatok valami jó akciót valahol, na meg a szülésfelkészítöt is hogy mi volt... :wink:
Vendég

Zsu!
Jó korán kezdted akkor ma is a melót :roll: ...
Nekem nincs pontos recim hogy miböl mennyi mert csak saccra teszek bele, és ha netán tul híg akkor teszek még lisztet ha meg tul sürü akkor szénsavas ávizet..
Amugy teszek bele 1 tojást kis sót ezt felverem(mixerrel) aztán ásványviz,liszt,pici olaj(kb 2.ek) és keverem..ennyi... azt ugy is látod hogy milyen az állaga..

Jaj hát igen kezdek én is vérszegény lenni,nagyon hülye vagyok ehhez de ugye akkor az azt jelenti hogy kevés a vasam?
Én szedem a Maltofert,igaz napi 2 helyett 1-et csak..
Vendég

Susy
A terhesség alatt romlanak legjobban a fogak, sajnálom, hogy már megint menned kell :!: :roll:

Kírus
köszi a receptet :!:

Igen, olyankor nagyon alacsony a vas :!:

Nálunk most elég sok turiban van jelmez, láttam annyira jókat :shock: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Szivesen :wink:

Akkor nekem is rákéne állnom a cékla meg a mák evésre :!: Mondjuk nincs velük bajom szeretem őket.. A májban is van?? Vagy nem jól emlékszem :roll:

Jó kis jelmezek lehetnek bizti :roll:
Vendég

Zsu
Gyógyteákról olvasgattam és erre akadtam, gondoltam megosztom veled: :arrow: http://teherbeeses.hu/gyogynovenyek/palastfu/
hátha...

Kírus
Igen tudtam szoptatni Kristófot 8 hónapig, aztán egyik napról a másikra nem kellett neki a cici, még fejtem egy ideig, de úgy nem jött 150-180 mint neki. Viszont vele is volt előtej, de nem ennyi és nem ilyen hamar. Most szinte fürdök benne és úgy ragad...
Kristóffal 5. napra lövellt be, szegényt addig éheztettem, mert nem akartam tápszert adni neki, utána meg annyi volt, hogy folyt ki még a kis száján is... :)
De azt mondják, hogy nem függ össze az előtej a későbbi szoptatással.

Én most nagyon jó tippeket kaptam vas pótlásra, pl bébi spenót a sparban a salátáknál kicsomagolva.

Kép
Kép
susytunder

Kírus
A májjal csak az a baj, hogy terhesen nem nagyon ajánlott mégis csak egy méregtelenítő szerv... a mákkal meg az a baj, hogy csak édességként lehet enni. :lol:
Jelmezt nézd meg a vaterán.

Kép
Kép
susytunder

Hát igen a mákban meg az a baj :lol: ,a májért meg végülis nem is ugrálok annyira... :roll: .
Találtam egy jó oldalt még minta étrend is van...

[/url]http://www.dietetikamindenkinek.hu/vashiany_es_vashianyos_verszegenyseg_etrendi_kezelese.php[url]

Valamit nekem is tennem kell hogy rendbe jöjjön a vasam, de érdekes a védönö csak azt mondta hogy kezdek vérszegény lenni,de különösebben nem foglalkozott vele :roll: :?

Párolva a legjobb a spenót ilyenkor vagy akár főzeléknek megcsinálva?? :roll: [/url]
Vendég

Kírus
vörös áfonya... rengeteg van benne és nagy kedvencem. Spenót nyersen amit írtam a bébi spenót salátának megcsinálva.
Nagyobb élelmiszerboltokban lehet kapni napraforgó olajban eltett articsókát abban is sok a vas. És nem tudom ismered e az amaránt, puffasztott formában lehet kapni a sparban, az is nagyon jó a védő nő szerint.

Nagyon jó az oldal. Neked mennyi a vasad?

Na megyünk a sparba. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy
köszönöm :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Kírus! igen készülök a fogorvodhoz, febr. 3-ra kaptam időpontot, nem tudom kell e majd csinálni valamit, fogam nem fáj...azért lekopogom, csak a kiskönyv miatt megyek...

Zsu! igen, ügyi vagy, hogy rájöttél :lol:

Suzy, Kírus! nekem is alacsony a vasam, én ferrocomp forte-t szedek napi egyet, és szinten tartja, és szorulásom sincs tőle...

pussz

Iner

iner

Szép jó reggelt!

Na szépen voltatok már ma :D

Én nem rég keltem :oops: Ilyet???No mind 1...
Megyek nem sokára csinálom a fánkot :D Apjuknak nem is tudja :D

Vassal kapcsolatban erröl Én is hallottam, hogy a baba ételben sok van, főleg a spenótban, jah és a cékla, ahogy Szuy írta :wink:

Mindenkinek szép Napot kívánok :D
csip-csip18

Sziasztok!

Végre itt vagyok :) kisebb nagyok megpróbáltatások után és egy mindet lekötő mármint időben, gyermek mellett. Ki sem látszom lassan a konyhából és a mosásból.

Joli, gratulálok a szép eredményedhez!

Iner, neked találtam egy nagyon nagyon jó oldalt, de nem másoltam ki a címét, elveszett, de mindjárt megtalálom, max a kimentett dolgokat priviben elküldöm.

Suzytunder, te is végre itt :) nálatok is akkor alakultak a dolgok gondolom...

Tünde, hát nagyon nagy szerencséd van, hogy anyós jelölték ennyire jófejek, megértőek :) éééééééééés még a 3.gyerek ellenére -már elnézést a csúnya kifejezésért, de nem ez volt a szándékom-. Nem tudom, de neked valahogy kisfiút tudok elképzelni! Apáját nem hívták még Pécs vagy környékére interjúra?

Mindjárt visszaolvasok, amennyire tehetem, mert a lányom üvölti, hogy anya anya....

Most jöttem a védőnőtől és 1kgt híztam 25hét alatt. Nagyon be akarom tartani a diétát mármint a cukrom miatt.
Az elmúlt héten történt:
hát a dokim úgy örült a jó leleteimnek, hogy megfeledkezett arról, hogy 2hetente kell járnom hozzá. De 4én megyek! 11-én meg magzati szívuhura kell mennem Hajdú Julia docenshez a diabétesz és apa szívproblémái miatt. Köv alkalommal már flow metriát is néz :) Viszont mivel késéssel jött és tiszta ideg volt, hogy nemtom mi nem működik a rendelőben, elfelejtett képet adni :wink:

Apja baromira nem kapkodja el a névválasztós dolgot. Én már néhányszor leültem és kijegyzeteltem a dolgokat, de apja vagy fáradt volt vagy fontosabb dolga volt.

Ház:
már 3an jöttek néhány nap leforgása alatt megnézni, ebből 2nél kiakadtam, hogy hogy veszik a bátorságot ócsárolni, amikor nagyon szép "új" ház és teljesen irreális dolgokat beszélnek. Egyik meg kiakadt a bordó hálószoba falon és kék sötétítő, ill kék bútoron, hogy ez a szín a lelkivilágunkat tükrözi, meg majd neki hány soron kell átmenni rajta, hogy olyan színt kapjon ami neki tetszik! (hol érdekel??? meg az ember nem így sokott házat venni) a férje mg folyamatosan leugatta. Meg jött azzal, hogy a konyhabútora hogy fog beférni és a nappali bútorokat hogyan rendezze.... Meg folyton valami szőke beszólása volt. a férjnek meg tetszett a ház. Aztán jött egy másik, aki a svábokat szídta én meg rosszul vagyok az olyan embertől, aki ezeket az etnikai megkülönböztetéseket cinikusan és gusztustalan módjára használja, nem beszélve arról, hogy apai ágon én is sváb vagyok, na mindegy. ezz a vén fütyi meg akkora f*szságokat beszélt, hogy depresszióba estem, de csak 2napra és olyan fokú migrént kaptam, hogy csak pislogtam. Nem tudtam még a telómat se a szgépemet megnézni, mert még a fény is fájt, meg a beszéd. Hát ez van nálunk

Kép
Kép
onlány

Csip csip! whááááááááááááá! Fáááánk! Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is én is! Jaj azt akartam tőled kérdezni, hogy hány percenként kell és mennyit fizetni a Csendlőrös szoliért :wink: :lol:

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?