Haliho Mindenkinek!
Csak gyorsan, mert mar a készülödés lazaban égek, holnap délelött indulunk.
Lino,
nagyon örülök, hogy elökerültél! Panoval remélem minden OK, ö is ritkabban jön mostansag. Sajnalom, hogy rossz a kedved
pedig olyan szép vénasszonyok nyara van, otthon nem?
A videokazettakért egy kicsit irigykedem
én is elkezdtem gyüjteni, hogy Andriska le ne maradjon a jo kis magyar mesékröl. Nekünk van Mazsola és Tadé, Tomival imadjuk
A fogyoval igenis nagyon ügyi vagy, én csak azt hataroztam el, hogy édességet nem eszek, és gyakran megszegem... Az is szuper, ha nem hizol, rengeteg kismamat ismerek, aki szoptatas alatt hizott el, nem is a terhességtöl.
Zita,
na, ilyet Andriska még nem produkalt, magatol nem tud elaludni, vagy kb mondjuk 1 héten egyszer, ha sikerül, pedig tényleg probalkozom.
Fogyas ügyben fel a fejjel, van még idönk...
Zsuzsa,
hull a hajam, mint a ho... én ugy tudom, a hormonhaztartas valtozasatol van, normalis és majd helyrejön. Pedig terhesség alatt milyen szép volt a hajam!
Tegnap nagyon bedurrantak a cicijeim, lehet, hogy Andriska is növelte a kajaadagjat!
Zsofi gyönyörü! Neked pedig ezt küldöm:
Nalika,
szia, mar rég jartal erre! Orvos-ügy elég gaz
Természetesen szoritunk!
Tényleg hasonlit ram? De jo, hogy mondod! Olyan kevesen mondjak, a szökesége miatt mindenki azonnal Tomit mondja, de tényleg inkabb az apja, csak Te öt még nem lattad...
Linda,
En is sokszor veszem am fel Andriskat, a cumitol függetlenül, rengeteget van kézben és kendözünk is sokat. Van, hogy a kendöben alszik, ugy nem olyan nehéz. Az utolso, esti elalvashoz pedig sosem kap cumit, olyankor mindig a karomban alszik el. Nekem is mindig eszemben van, hogy olyan gyorsan nö, élvezni kell ezt az idöszakot.
Jo volt a vicc, hehehe!
Swen,
ugy sajnalom, hogy tegnap ilyen butasagot gondoltal, de természetesen megértelek! Van, hogy egy-két napig nyügösek, aztan elmulik... Különben azt vettem észre, hogy anynira hozzaszokott Andriska a napi "menetrendhez", hogy mar igényt tart ra. Par napja észrevettem, hogy 3 ora felé evés, jatszas utan Andriskat semmi az ég vilagon nem nyugtatja meg, csak a séta. Eppen csak kiteszem a kocsit az udvarra, bele Andriskat, még nem is sétalunk, de ö mar nyugodt, nézelödik, talan mert mar érzi a friss levegöt, tudja, hogy most jön a séta. Egyre huncutabbak!
Ez az oltas ugy latszik itt teljesen kimaradt.
Szerintem valamennyi ujjszopas (egyelöre ökölszopas) kell is, hiszen ez még naluk ismerkedés a testükkel. Anriska a nyulat is mindig a szajaba veszi.
Macika!!
Edes ez a foto! nevettem rajta!
Orsi!
Nagyon örülök a sétanak! Es nagyon jok a képek, arad roluk a szeretet! Kismokusod zabbantanivalo!
Rita!
Lili tényleg "kidölt"! Milyen aranyos!
Bori!
Még mindig a tornazsakot varrod?
Mostanaban én is gondoltam Egcsire és Timire! Vajon mi lehet velük? Tud valaki valamit roluk?
Ildikonak és Sorayanak sok puszi északra!
Chello, Vali, Szöszi, Kisdio??
Nem merem elkiabalni, de az utolso két hajnalunk elég jo volt, csak kicsit nyöszörgött Andriska, apukaja felvette egy rövidet és mar aludt is tovabb 8-ig, fél 9-ig. Persze a szokasos kétszeri éjszakai kaja megvolt.
En még mindig azon szenvedek, hogy egyszerüen képtelen vagyok Andriska agyat attenni a masik szobaba. Pedig csak 4 lépés lenne az agyunktol, az ajtot is kivettük, de mégis elvalasztana minket egy fal. Igy, hogy mellettem alszik minden kis nyögését, nagyobb szusszanasat, pukijat hallom és ez megnyugtat.. Eredetileg ugy terveztem, hogy 3 honaposan atteszem, de egyszerüen nem megy, pedig mire hazajövünk aktualis lesz... Tanancstalan vagyok.
Este még bekukkantok elköszönni!
Pusszantas
Süncsi