Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A tegnap délutánból ma lett, de most is érdekes lesz írni, mert olvasni még úgy kezdtem, hogy a gyerekek aludtak, most meg már csak Ádám, ő is csak azért, mert tegnap délután nem aludt.

Zsuzsa! Az én hajam is kezdi. És ilyenkor semmi nem hatja meg, sem vitamin, sem vas. Olyan ki kell bírni állapottá nyilvánítottam, így két ilyen hajhullásos kör után.

Rita! Látszik Lilin, hogy nem az éhezéstől és a fáradtságtól aludt el. Az a tipikus "jóllakott baba" kép.

Orsi! Nagyon örülök a jó délutánotoknak, meg hogy tudtál pihenni. A képek pedig nagyon jók. A hajmosás nálam is szokott húzódni, mert húzom az időt, hogy olyankor mossam, mikor meg is tudom szárítani, aztán a végén megmosom úgy, hogy csak magától szárad meg.

Linda! Teljesen értem a "véletlen"-t. Nálunk is szoktak ilyen véletlenek előfordulni.

Szilvi! Fogyás ügyben el vegyok én is kenődve. A párom nyugtat, meg a nadrágom is egész jó eredményt mutat, de valahogy én mégis türelmetlen vagyok. Ráadásul vasárnap itt voltak unokatesómék, és megjegyezte, hogy úgy látja, hogy nem igazán fogytam még. Ráadásul nem is túl előnyös ruhában voltam. Szóval az egyébként is sötét szemüvegem, amin keresztül a fizikai mivoltomat néztem, még sötétedett egy kicsit.
Gipszet délután veszik le. Kibuliztam a sebészeten, hogy időre mehessünk, mert a kicsit is vinnem kell. De így sem lesz gyors a menet, mert röntgenezni is fogják, és ennek alapján döntik el, hogy kell-e neki járógipsz. A röntgen meg nem arról híres, hogy nagy hirtelen odaadják az eredményt.
Ovi ügyben már mi is rengeteg verzión gondolkodtunk. Nagyon szüksége lenne gyerektársaságra. Mármint korabéli gyerekek társaságára. Mi már itthon kevesek vagyunk neki, egyszerűen megérett a közösségre.

Hajni! Nővéredék miért nem váltanak dokit? Teljesen érthető lenne. Szurkolok az unokahúgodnak.

Swen! Azért félnek sokan az ujjszopástól, mert ha túlzásba viszik, akkor deformálódik a babaszájberendezése (pl. unokatesóm). Az a ciki, hogy ilyen problémák a cumival is lehetnek, még a hiper-szuper fogszabályozósakkal is. (Két gyerekes fogorvos volt iskolatársammal tárgyaltuk ezt, az utolsó szülés előtti kontrollomon.) Legjobb ha egyik sincs, vagy ha van is, akkor igencsak mértékkel.

Bori! Merre vagy?

Süncsi! Altatás. Első időkben legtöbbször cicin aludtak el, meg ringatással. Ádám nagyon sokáig cicin. Csillánál és most Rékánál is napközben, ha már látom, hogy nagyon álmos, akkor berakom az ágyába. Általában el is alszik. Ha nem akkor kiveszem, megdajkálom, aztán ismét lerakom. De van, hogy játszunk itt az ágyon, és látom, hogy laposan néz. Csak ülök mellette és nézem, és elalszik. Esténként hol a szopiba alszik bele, bár akkor is legtöbbször felébred a saját büfijére, de ez már nem igazi ébredés. Aztán be az ágyba. Ha mégsem alszik, el, akkor kiveszem, megdajkálom. Ha még cicit kér, akkor még szopizunk, abba szinte már 100%-osan teljesen bele szokott aludni.

Panó! Gyere, mert hiányzol!

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

SziasztokKép

Elég ramaty egy éjszakánk volt, sajnos Gergő baba kamatostól visszavette a tegnapi jó napot. Nem tudom mi baja lehetett, de nem aludt rendesen, folyamatosan nyekergett álmában is, sehogy nem volt jó Neki. Szegény párom is besegített, amikor én már nagyon kómás voltam, úgyhogy reggelre mind a ketten teljesen lemerültünk.Kép Csak Gergő nem.Kép Idáig ment a nyűglődés, meg az állandó cici, aztán valahogy csak sikerült elaltatnom, remélem most egy darabig alszik. Meg azt is remélem, hogy nem lesz ilyen az egész napunk, mert ma délután megint egyedül leszek.Kép

Nalika
Jobbulást az unokahúgodnak! Szegényke, még jó, hogy nem lett semmi komoly gond a perforációból! Én rögtön otthagynám azt a dokit!!!

Zsuzsa
Bevenném bizony, ha mindig így aludna, de ugye ez csak rózsaszín álom, amint az elmúlt éjszakánk is mutatja.Kép

Zita
Az előbb mostam meg a hajam, most megyek megszárítani!Kép Hipp-hipp!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Haliho Mindenkinek!

Csak gyorsan, mert mar a készülödés lazaban égek, holnap délelött indulunk.

Lino,
nagyon örülök, hogy elökerültél! Panoval remélem minden OK, ö is ritkabban jön mostansag. Sajnalom, hogy rossz a kedvedKép pedig olyan szép vénasszonyok nyara van, otthon nem?
A videokazettakért egy kicsit irigykedemKép én is elkezdtem gyüjteni, hogy Andriska le ne maradjon a jo kis magyar mesékröl. Nekünk van Mazsola és Tadé, Tomival imadjukKép
A fogyoval igenis nagyon ügyi vagy, én csak azt hataroztam el, hogy édességet nem eszek, és gyakran megszegem... Az is szuper, ha nem hizol, rengeteg kismamat ismerek, aki szoptatas alatt hizott el, nem is a terhességtöl.

Zita,
na, ilyet Andriska még nem produkalt, magatol nem tud elaludni, vagy kb mondjuk 1 héten egyszer, ha sikerül, pedig tényleg probalkozom.
Fogyas ügyben fel a fejjel, van még idönk...

Zsuzsa,
hull a hajam, mint a ho... én ugy tudom, a hormonhaztartas valtozasatol van, normalis és majd helyrejön. Pedig terhesség alatt milyen szép volt a hajam!Kép
Tegnap nagyon bedurrantak a cicijeim, lehet, hogy Andriska is növelte a kajaadagjat!
Zsofi gyönyörü! Neked pedig ezt küldöm:
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nalika,
szia, mar rég jartal erre! Orvos-ügy elég gazKép Természetesen szoritunk!
Tényleg hasonlit ram? De jo, hogy mondod! Olyan kevesen mondjak, a szökesége miatt mindenki azonnal Tomit mondja, de tényleg inkabb az apja, csak Te öt még nem lattad...

Linda,
En is sokszor veszem am fel Andriskat, a cumitol függetlenül, rengeteget van kézben és kendözünk is sokat. Van, hogy a kendöben alszik, ugy nem olyan nehéz. Az utolso, esti elalvashoz pedig sosem kap cumit, olyankor mindig a karomban alszik el. Nekem is mindig eszemben van, hogy olyan gyorsan nö, élvezni kell ezt az idöszakot.
Jo volt a vicc, hehehe!Kép

Swen,
ugy sajnalom, hogy tegnap ilyen butasagot gondoltal, de természetesen megértelek! Van, hogy egy-két napig nyügösek, aztan elmulik... Különben azt vettem észre, hogy anynira hozzaszokott Andriska a napi "menetrendhez", hogy mar igényt tart ra. Par napja észrevettem, hogy 3 ora felé evés, jatszas utan Andriskat semmi az ég vilagon nem nyugtatja meg, csak a séta. Eppen csak kiteszem a kocsit az udvarra, bele Andriskat, még nem is sétalunk, de ö mar nyugodt, nézelödik, talan mert mar érzi a friss levegöt, tudja, hogy most jön a séta. Egyre huncutabbak!
Ez az oltas ugy latszik itt teljesen kimaradt.
Szerintem valamennyi ujjszopas (egyelöre ökölszopas) kell is, hiszen ez még naluk ismerkedés a testükkel. Anriska a nyulat is mindig a szajaba veszi.

Macika!!
Edes ez a foto! nevettem rajta!KépKépKép

Orsi!
Nagyon örülök a sétanak! Es nagyon jok a képek, arad roluk a szeretet! Kismokusod zabbantanivalo!

Rita!
Lili tényleg "kidölt"! Milyen aranyos!

Bori!
Még mindig a tornazsakot varrod?Kép

Mostanaban én is gondoltam Egcsire és Timire! Vajon mi lehet velük? Tud valaki valamit roluk?

Ildikonak és Sorayanak sok puszi északra!

Chello, Vali, Szöszi, Kisdio??

Nem merem elkiabalni, de az utolso két hajnalunk elég jo volt, csak kicsit nyöszörgött Andriska, apukaja felvette egy rövidet és mar aludt is tovabb 8-ig, fél 9-ig. Persze a szokasos kétszeri éjszakai kaja megvolt.

En még mindig azon szenvedek, hogy egyszerüen képtelen vagyok Andriska agyat attenni a masik szobaba. Pedig csak 4 lépés lenne az agyunktol, az ajtot is kivettük, de mégis elvalasztana minket egy fal. Igy, hogy mellettem alszik minden kis nyögését, nagyobb szusszanasat, pukijat hallom és ez megnyugtat.. Eredetileg ugy terveztem, hogy 3 honaposan atteszem, de egyszerüen nem megy, pedig mire hazajövünk aktualis lesz... Tanancstalan vagyok.

Este még bekukkantok elköszönni!

Pusszantas
Süncsi
süncsi

Sziasztok,

próbálok olvasgatni minél többször, de kevés az idom ahhoz, hogy még írjak is. Nálunk minden ok, Martin nagyon édes, éjjel 3x kel, nappal nagyrészt eszik-alszik-nézelodik. Tegnap voltunk sétálni is, minden rendben ment, nagyszulok verekedtek hogy ki tolja a babakocsit Kép

Képeket végignéztem, minden baba napról-napra egyre szebb KépKép

Szilvi, megkaptam a leveled, de nem tudok válaszolni, valami gigszi van a mailemmel. Leveleket megkapom, kuldeni viszont nem tudok Kép Férjem dolgozik rajta, meg a szolgáltatónknak is jeleztuk, remélem hamarosan megoldódik!

Puszi
Kriszta
soraya

Így alszik a kisfiam egy egész éjszakai nyüzsi után!Kép
A szemem alatti karikákatnem fotóztam le, de el tudjátok képzelni.Kép

Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Újra előkerültem. Letettem a csibészeket délelni.
Képzeljétek, a kialakított rendszerem, amire olyan büszke voltam, teljesen megdőlt.

Ugyanis a kislányom nem hajlandó 3 óránként szopizni mostanság. Képes kiordítani magát a világból, ha hamarabb akarok neki enni adni, mint ahogy ő éhes. Én még ilyet nem láttam.

Most ismét a megfigyelés időszakát éljük. Megpróbálom megfigyelni őket, ha rájuk bíznám mikor egyenek, hányszor és milyen időközönként esznek egy nap. Három nap tapasztalata alapján úgy tűnik a 4 óránki étkezés számukra az ideális, még Tomika is simán kibírja, egyáltalán nem sír, pedig ő minden órában tudna enni, persze utána ki is bukná, nála az, hogy nem fogadja el a cicit elképzelhetetlen.

Ma éjszaka pedig az történt, hogy este 7- fél 8 között vacsiztak és reggel 4 órakor, majd fél 8 kor kértek ismét enni. Elképesztő majd nem átaludták az éjszakát. Kiváncsi vagyok megismétlődik-e.

SEGÍTSÉG!!
Tomika nem akar kakilni. Már 7 napja nem kakilt. Vettem ugyan kúpot, de nem javasolják rászoktatni a gyerekeket. Fogalmam sincs, beadjam-e neki vagy nem?! Tudtok valamilyen természetesebb módját is annak, hogy rábírjam a kakilásra. Ja, a hőmérőzés sem segített.

Tegnap mikor a boltba mentem találkoztam véletlenül Anikóval. Ép a nagyobbakat vitte hazafelé az iskolából. Kidelült, hogy ugyan annak a parknak a két végében lakunk. Jól vannak midannyian. A picuri is nagyon édes volt.

Nalika, Te tényleg újpesti vagy? Szorítok az unokahugodért.

Még nem olvastalak vissza beneteket, de talán most lesz egy kis időm.

Puszi mindenkinek.

Vali
cvali

Sziasztok!

Zsuzsa! BukásKép De tudod, hogy ez még nem jelent semmit és teljesen normális! Ne kenődj el ennyire!!! Sok-sok puszi neked!Kép

Süncsi! Ha nem találkoznánk jó utat nektek, pihenjetek és sétáljatok nagyokat!!!KépEgyébként szerintem is hasonlít rád Andriska. Ja és Botond még soha sem aludt el magától.Kép

Zita! Köszi az ujjszopásinfót. Hát Botond már most rágja az öklét, nem tudom mi lesz. De hiába veszem ki a szájából, elég hamar megtalálja, így hát csak reménykedem, hogy elhagyja.Kép

Vali! Hiába nőnek a gyerkők.Kép Kaki ötletem nincs, de állítólag a két hét kaki nélkül is normális a csak anyatejes babáknál.De erről Zita többet tud mondani.Kép

Mennem kell, nyekergés van.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok,
nem tudtam mindent tökéletesen végigolvasni, csak úgy kutyafuttábanKép

Egcsi hívott kb. két hete, utána írtam is nektek szerintem, hogy jól vannak, csak netközelbe képtelen kerülni. Azt mondta akkor, Timiék is jól vannak.

Tornazsákról kérdeztetek: azt mondta az óvónéni, csak októberben indul be a tornaóra, szóval van egy kis haladékomKép

Linó,
Danikámnak nagyon tetszik az ovi, és az új óvónéni is szimpi volt neki. (Noémi néni Kép egyébként nagyon fiatal, és Karcsi evezős haverjának a felesége). Délután még lehúztam a játszótéren több mint 2 órát a gyerkőcökkel. Anyatársaim felváltva akarták ringatni DóritKép
Ez a grillezős beteg gyerkőc-sztori elég felháborítóKép Szegény kölökKép

Hajnimaci,
édes ez a Benő-manóKép Tipikus baba-pózban kaptad leKép

Orsi,
a te fotóid is nagyon édesek, ahol te vagy, nekem az is tetszik!
És csak kitartás továbbra is, egyre jobban fog menni minden. Csak idő kell hozzá.

Vali,
megdőlt a rendszer? De akkor ha jól olvasom, kialakulóban van egy újKép Biztosan az is be fog válni, ügyes anya vagyKép
Kaki: bár azt írják a szakirodalmak, hogy anyatejes bébiknél előfordulhat ilyen hosszú kihagyás, azért engem is nyugtalanít, ha kimarad 1 nap - olyankor úgy érzem, feszíti belülről a kis belecskéit. Én néha kénytelen vagyok aszalt szilva levet inni (dr.Steinberger-félét), és ez Dorcira is kihat - de mivel te kettőt szoptatsz, Alina is részesülne az áldásbólKép

Zsuzsa,
képzeld, tegnap rámköszönt egy kedves lány az oviban, hogy "szia, Bori" -hirtelen annyira meglepődtem, de rögtön be is mutatkozottKép Édesek a srácaiKép
Hajhullás: én határozottan emlékszem, hogy Daninál nem volt ilyen mértékű, most viszont ezerrel...Vettem is Revalidot, de vaszeg teljesen feleslegesen, ahogy Süncsi is írta, ez hormonális, és el fog múlni. És a szőkés, világosbőrű, kékszemű női példányoknál állítólag erősebb a dolog - ezért szenvedsz vele te isKépKépKép
Mérleg: tegnap megkaptuk, a második tel.számos csapattól. Délután mértem is: 150 gr volt!!! A leány súlya 5,6 kg. Ma délelőtti szopi 120 gr. (Ezek 3-3,5 órás evések.)
Zsófi fotóiKép Legközelebb fotós férjet keresek magamnakKép

Süncsi,
kipróbálok mindent, amit leírtál a könyvbőlKép
Most is kendőztök még? Mi elég régen nem használtukKép

Linda,
csodás gyerekeid vannakKép
Hogy felejthetted otthon a motort?!Kép
baby-gymKépKépKép

Swen,
Dorka is szokott hangosan nevetni, annyira édes. És sikongat is hozzáKép
Sajnálomm a tegnapi szomorkodást, sírástKép

Rita,
örülök, hogy ilyen jó napjaitok vannakKép
Lili most is olyan nekem, mintha jóval "idősebb" baba lenne, de ezt annyira sokszor látom így!
Igen, Dorkát is hajasbabának mondják, és kezd kicst vörösödni a szőkés hajaKép

Nalika,
majd teszek fel balcsis képet, de csak nekedKép Remélem, a többiek nem veszik majd észreKép
Voltatok Kismaroson? Nem kellett sokat várni?

Most ennyit,
kedves eltűntek, gyertek már!!!!!
Panó,
néha bekukk, kérlekKép

Most el
Anitabori

Ki kérdezte az igazi nevemet? ANITA, Bori álnév.
drbusborbala
Budapest, XX.

NalikánakKép:
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

ez meg mindenkinek:

Eszementek rodeójaKép
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Csak gyorsan pár sort, amíg sül a husi ebédre.

Az éjszaka után a mai nap sem túl rózsás, sajnos Gergő ma nem nagyon akar aludni, elég sokat szenvedünk, mert ugye ha nem alszik akkor állandóan cicizne.Kép Már megvolt a mai kiborulásom, jól kibőgtem magam, erre elaludt. Lehet, hogy megszánt? Mert így talán meg tudok ebédelni, de az sem biztos, mert lehet, hogy 2 perc múlva megint felébred.Kép

Azért majd még próbálok ma jönni, de nem biztos, hogy sikerül.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok lányok!

Bori!
Én állandóan kukkolok, csak odáig nem jutok, hogy írjak is. Most is épp végigolvastalak titeket, erre megjelent a párom, hogy akkor most ő szeretne ideülni. Persze mire ő végez, addigra Beni felkel és enni akar. Úgyhogy nem engedtem!!!

Szóval köszi mindenkinek, aki hiányolt, lehet, hogy hülyén hangzik, de azért nem érek rá, mert apa is itthon van. Vagy segíteni kell neki ( a felújítási munkálatok még nincsenek teljesen kész, sőt például a frissen lerakott parketta már jön is fel Kép ), vagy ő ül itt, vagy Beni nem hagy, vagy a nagyok. Múlt héten szorgalmasan jegyzeteltem is, de nem tudom lesz-e még értelme múlt heti dolgokra reagálni.
Holnap sem leszünk, megyünk Szfvárra Uh-ra Benivel. De péntektől már dolgozik apa, úgyhogy majd megpróbálok visszarendeződni, bár még nem nagyon tudom elképzelni, hogy reggel majd hogy sikerül elindulnom 3 gyerekkel fél 8-kor, úgy hogy Benit még meg is kell etetnem előtte.

Orsi!
Kitartás, látom ma nincs jó napotok, hátha majd az éjszaka jobb lesz!

Cumi ügyben egyetértek Zitával, Lindával és Linóval.

Puszi mindenkinek, majd jövök, ha tudok!
Panó
panó

Sziasztok csajok!

Megvagyunk, ma sajnos nem sikerült "itthon felejteni" a motort. Kép
Voltunk védönönél, Gergö 2 hét alatt gyarapodott 800g-ot és nött 2 cm-ert! A védönök majdnem dobtak 1 hátast, de szerencsére nem szorgalmazták az éheztetést. Mondjuk úgy se tenném. Kép
Szóval majdnem 5 és fél kiló a szentem. Kép

Hajnimaci: az én képeim nem tetszettek? Szomorú vagyok, hogy kimaradtam a felsorolásból. A tied aranyos. Repül a baba? Kép

Orsi: én ált. hajnal 4-töl szívok a manóval úgy délig... Éjjel nem merem hagyni bömbizni, mert felkelnek a fiúk. Kép Úgyhogy cicire vele! Kép
A baby gymet Vácon vették, tudom is hogy hol, azt hiszem 6 ezerbe került. Ha gondolod megveszem nektek. Kép Jó volt látni téged. Kép

Hajni: az unokahugod remélem felépül!!!! Jobbulást neki! Azért ez elég veszélyes dolog ha jól tudom. A dokinöt AZONNAL lecserélném, de lehet, hogy fel is jelenteném. Kép
Én dokinöm: hát legfeljebb elmegyünk 2 helyre. Kép
Gyerköcök: kitartást!!!

Zsuzsa: a Zsófi képek nagyon jók, a hercegnö gyönyörüüü!! Hogy bírja az ovit, mi volt???????

Vali: biztos növekedési fázisba értek a lurkók azért ennének sürübben. De szerintem hamar kialakul az új rendszer. Kép

Bori: ezek a fránya motorok. Kép

Zita: légyszi erösíts meg abban a hitemben, hogy egy anyatejes gyereknek nem kell más csak tej és nem kell vízzel, teával, cumival gyötörni, hogy kibírjon ennyi-vagy annyi órát!!!!

Swen: angyal vagy! Ha tudok valamit megírom. Egyenlöre félek mi lesz...

Puszika:
Linda
bellana

Linda!

Nem tudok mail-t írni, mert bibi van a levelezőnkkel, estére már lehet, hogy jó lesz, akkor majd írok!
Beni 250g-ot hízott egy hét alatt!

Puszi!
Panó
panó

Sziasztok,

Panó,
de jó, hogy tudtál írni! Igenis, küzdj a jogaidért apával szembenKépKépKép
parkettaKép és Kép
Az uh csak sima rutin lesz, ugye? Mikor érdemes egyébként elvinni őket, bármikor lehet, vagy ajánlanak bizonyos kort hozzá? Danival anno a Madarászba mentem el, de most elő nem kaparom a leletet, mikor...
A reggeli indulás: tegnap - első nap lévén - én akartam vinni Danit. Dorka mindig 6 körül eszik reggel, ígí jól kijött volna a lépés.DE: Dorka kihagyta a kaját, és még fél 8-kor is aludt, így aztán egy órával hamarabb bevittem Danit, hogy visszaérjek kajaidőreKép Furcsa is volt ilyen "korán" menni, teljesen más szülőkkel fut össze ilyenkor az emberKép

Linda,
hű, Gergő szépen gyarapodikKép Még jó, hogy nem akarták, hogy éheztesdKép
Jobban mennek már egyébként a dolgaid? Emlékszem, amikor a legelső napokban az írtad, nem is gondoltad, hogy ilyen nehéz leszKép Vagyis nem te írtad, azt hiszem, Linó beszélt veled telefonon, és ő közvetítette...

Orsikám,
pusz!!! Milyen husit sütöttél?

Zsuzsa,
hogy ment ma az ovi? Ki vitte be Zsófit? Milyen messze van az objektum, gyalogos?

Most csók, ma már nem tudok jönni, hamarosan hazatér két farkaséhes uszodarém.
Dorka éppen szundi üzemmódra van állítva, így megyek, és kreálok valami finom salátát, ezt-azt...
Hű, máris éhes vagyok...

Pusszantás mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Olvasgatok és válaszolgatok sorjában.

Zita!

Engem mindig cseszegetnek hogy nagyon hízik Anna meg nekem állandóan fejni kell, mert csak 6 hetes korában kezdett szopizni ciciből és nem is sokáig tartott így maradt a fejés és cumi. És baromira utálom már így mi elkezdtük a gyümi evést 3 hónaposan. És meg kell hogy mondjam, hogy imádja a lány. Már kap banánt és narancslét is.

Linó!

Én nem gondolok semmi rosszat azokról akik nem rendszeresen etetnek. VAlakinek az a jó. Itt egy a lényeg szerintem hogy a babának és a mamának is jó legyen. Nekem a rendszeresség jött be, jobban tudom alakítani a dolgaimat. Tudod nekem ott a rengeteg főzés és a cég dolgait is csinálnom kell változatlan. Így muszáj volt rendszert vinni a dolgokba.

Drága Bellana!

Pucérkép: hát tehetek róla, hogy olyan magasan vana pelenkázó? Kép

HAtalmas pusz nektek, szép gyerekeid vannak!

Swen!

Köszike, hogy aranyosnak találod Annát! Tényleg az és az apja és anyja szeme fénye. Megérte várni rá több mint 6 évet!!!!

Nalika!

Hát így sikerült a fénykép. Apának csak a lánya számít akár pucér akár nem!

Süncsi!

Neked is millió puszi és már nemsokára jövünk rendszeresen! Puszi a kisfiadnak is!

Zsu26!

Nekem bejött az ALOE VERA First popsibajra. Ey nap alatt leviszi. Próbáld ki ha van rá módod.

Vali!

Változatlan gyönyörűek az IKREK és jó a kép a papával!

Zsuzsa!

Nem semmi, hogy mennyit eszik a lányod!

Anna most eszik 140-t egy nap ötször. 2 hónaposan 5x150 -t evett és meg is lett azt eredménye: hányások sorozata, majd kórház. Diagnózis: túletetetés. Akkor visszafogtam egy kicsit és azóta gyönyörűen elvan.
Aludni mi is tudunk, mert este 1/2 8-kor alszik el és reggel 1/2 6-6 órakor kel. Egyébként már megeszi a 60 ml almát, de természetesen ezt két étkezés közt. Szereti nagyon, olyan mint egy kisfecske ha meglátja a kanalat.

Nem bántólag csak kérdezem: nem félsz, hogy később ez nem lesz jó a lánykádnak? Mert ugye 5 hónaposan kéne hogy elérje a s szül.súlya dupláját.
Én örülök, hogy sikerült visszavennem a nagy kajálásiból és nem tágul ki a gyomra nagyon. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kap annyit ami elég lenne. HA éhes természetesen kap, de túleteteni nem akarom elég volt egyszer a kórházból. Holnap megyünk méreckedni 2 hete volt 5500 gr.

Amúgy jól vagyunk és még mindig a nyaralóban. Anna nagyon ügyi és nagyon vidám baba. És szerencsémre csak akkor sír ha tényleg van valami baja. Holnap doki nénihez megyünk méreckedni.
Most megyek, mert átutalni jöttem be és apa maradt otthon a babával.

Mindenkinek hatalmas puszi és remélem egy hónap múlva, ha már rendszeres jövök visszafogadtok!

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Drága Bori!

Hatalmas puszi Nektek!

Kinyaraltátok magatokat? Remálem a cica most sem maradt otthon!
Itt minden rendben csak rohannom kell, mert ugye jönnek a fizetések és számolni is kéne, hogy a sofőrök se haljanak éhen.
Puszka Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Valaki segítsen! Hogyan kell őszibarackot lefagyasztani?????

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Linda! Csak megerősíteni tudlak a hitedben. Eddig nálunk két gyereknél biztosan bevált és túl is élték ezt a módszert. És harmadiknál is úgy tűnik, hogy bejön. Sőt Csilla baba 10 hónapos koráig csak anyatejen élt, annak ellenére, hogy én hathónapos korától minden nap megpróbáltam neki valami egyebet (gyümölcs v zöldség) is adni. És így is túlélte. Egyébként Gergővel hasonlatosan ő is képes volt az első időkben, heti 40 dkg-ot hízni.

Swen! Azért ne ess kétségbe teljesen, ha esetleg elkezdené szopizni az ujját. Ez most épp az a korszak Botondnál, mikor felfedezi a kezét és nem feltétlenül ujjszopás céljából tömködi az ökleit. Az említett unokatesóm egyébként állandóan szívta az ujját, és így sikerült neki a fogait olyanra alakítania, hogy utána fogszabályozni kellett. A tesója csak úgy "light-osan" cumizott, vele nem lett ilyen gond.

Mucska! Ha majd visszatérsz, akkor küldök e-mailt, mert van egy pár dolog, amit már az előző visszatérésedkor is meg szerettem volna veled tárgyalni.

Bori! Hol van Dorkán a kapcsoló, amivel az üzemmódokat váltogatod? Kép Az uszodarémek, gondolom, farkaséhesek uszoda után. Nemsokára Ádám is járhat már majd usziba.

El is felejtettem írni a majdnem gipsz-levételünket. Úgy kezdődött, hogy az orvos teljesen gyagásnak nézett, amikor arra kérdeztem rá, amit két hete ő mondott. Aztám megröntgenezték, és azt mondták, hogy még két hét járógipsz. És nem egy teljesen új gipszet kapott, ami térdig ér, hanem a régit gipszelték még körbe. Sarok gyanánt nem azt a manapság használatos sarkot rakták a gipszre, ami nem csúszik, hanem egy olyan gipszes géz tekercset. Ennek folyományaként egyszerűen undorító a gipsz kinézete és most már lassan nehezebb lesz, mint a gyerek, aki hordja. Ráadásul így szerintem akkorákat fog esni itt a kövön, hogy azzal fogja eltörni a másik lábát. Azon gondolkodom, hogy holnap megcélzom a Heim Pál kórházat és megkérdezem, hogy biztosan így kell-e ezt csinálni. Mert nekem nagyon gyanús.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni, csak gyorsan bejelentkezem. Napjaink elég zűrösek, kűzdünk a tejért, annyit lógunk a cicin amennyi csak az időbe belefér, ráadásul a múlt héten beteg voltam. De azért megvagyunk, baba már 3,4 kg.
Most megyek etetni, majd utána visszaolvasok és jelentkezem még ha sikerül.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Íme a tegnapi és a ma délutáni Botond:Kép
Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Mucska: nemrégen hiányoltalak. Kép Jó lesz ha már visszatérsz hozzánk "főállásban" mint a régi szép időkben. Kép

Zita: köszönöm. KépBíztam benne,hogy jól csinálom.
Te végeztél valami szoptatási tanácsadó tanfolyamot? Régebbről rémlik valami, de már nem emlékszem.

Jerry: ügyesek vagytok. A betegséget sajnálom.

Most mennem kell, hív a kötelesség.

Puszi: Linda
bellana

Linda!

Mail ment!

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Teljesen kivagyok, depi hegyek, nem tudom ezt az éjszakát hogy fogjuk túlélni!Kép Gergő nem akar aludni, de óránként cicizik, a melleim már szerintem teljesen üresek, legalábbis nekem annak tűnnek. Ráadásul a torkom megint elkezdett fájni, pedig tegnap már semmi bajom nem volt.Kép Gondolom, hogy ennyire lemerültem a torokfájás újból be tud erősíteni.
Sajnos nem tudom mit csináljunk, az eddigi "elalszom szopi után" mintha nem is lett volna és most még az altatás sem jön be.Kép Semmi!Kép Én meg annyira kimerültnek érzem magam, hogy az iszonyú.Kép
Ráadásul félek, hogy ne lesz elég a tejem, ha Gergő ennyire leszívja. Nincs ideje újratermelődni.Kép

Ne haragudjatok, hogy itt rátokzúdítom minden bajom.Kép Megyek is.

Puszika mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Tegnap elmentem vásárolni, hogy veszek magamnak egy gatyát, bevittem Katát is a próbafülkébe, és ahogy próbálgattam a gatyákat, a lányom szabályszerűen kiröhögött Kép Végül persze nem vettem semmit, egyik sem tetszett, és találtam itthon egyet amibe bele tudom préselni magamat.

Hidegfont lesz? Kata tiszta nyűg, és olyankor szokta ezt csinálni.

Orsi: ne legyél ennyire elkeseredve!!!! A babád nagyon kicsi még, és normális amit csinál, bár tudom, hogy nagyon fárasztó! Mégha üresnek is érzed a melledet, VAN benne tej! A szoptatás alatt termelődik a kétharmada! Remélem végül sikerült elaltatni Gergőt, és tudtál Te is pihenni egy kicsit!!! Kép Rosszkedv: fáradt vagyok, nincs semmire időm, ilyesmi. És a képeken jól néztek ki a kisfiaddal együtt! Séta Kép

Linda: vicc Kép Hamupipőke nálunk is van, meg Bambi, Hófehérke Kép Gergő súlya nem semmi Kép Mindjárt több kiló lesz mit Kata Kép Én Nóra motorját hagynám itthon legszívesebben Kép Délutánonként el szoktunk menni biciklizni, ami úgy néz ki, hogy Lili biciklizik, valahol messze, Nóra vonszolja maga után az aktuális járgányát, én toszigálom a babakicsit, majd cipelem a Nóra által megunt biciklit/motort Kép

Maci2: nagyon aranyos Benőke Kép

Süncsi: a kilók miatt nincs rossz kedvem, legalább azt elértem, hogy nem híztam, a nagyokkal ilyenkor már ugyanannyi voltam, mint ahogy szülni mentem. A többivel meg majd lesz valami. Vagy nem Kép Esti alvás nálunk: cicizik, úgy tűnik, mintha aludna, de ahogy felállok vele a fotelból, felébred, berakom a kiságyába, simi-puszi. Még egy percig szoktuk hallani szöszölni, de aztán elalszik. Délután viszont szigorúan csak cicin hajlandó elaludni. Ágy átrakás: az okosok azt mondják, hogy hat hónapos koráig kerüljön a saját szobájába. Az még három hónap Kép Nóránál én azt tapasztaltam, hogy kb 3-4 hónapos korában már őt zavarta minden kis zajunk, még az is, ha bementünk aludni. Utána átkerült Lilihez, és ott sokkal jobban aludt. De gondolom ebben is minden gyerek más. És csak csendben jegyzem meg, hogy én úúúúúúúúúgy imádom amikor reggel felébrednek, és szép csöndesen óvakodva bebújnak mellénk az ágyba Kép Jó utat nektek, és érezzétek jól magatokat!

Vali: remélem hamarosan kialakul az új rendszer! 7 nap kaki nélkül szerintem még épp határeset, két hétig én nem hagynám. Nóra volt ilyen, és a 7.nap kapott kúpot, akkor aztán jött rendesen Kép De nem volt rá szükség gyakran, amint más kaját is kapott ez elmúlt. Szerintem nyugodtan kipróbálhatod, nem fog rászokni egy-két alkalom miatt. Nóránál ihattam, ehettem én bármit, én már fél óránként rohangáltam vécére, rá nem hatott.

Hajni: gyerekdoki Kép Gyors jobbulást! Timi azóta is alszik éjjel? Nagyok hogy vannak?

Zita: ez a gipszelés elég érdekesen hangzik! Heim Pálban mit mondtak rá? Fogyás: én azzal vígasztalom magamat, hogy biztos azért megy ilyen lassan, mert harmadik gyerek, és elég sűrűn jöttek Kép

Bori: új óvónéni Kép Dorka meg Kata nagyon egyformán fejlődik: Kata most kb 5600-5700 közt van Kép Képek Kép Rodeó Kép

Zsuzsa: Zsófinak hogy tetszett egyedül az oviban? Edina hányás Kép Azóta jobban van?

Swen: csajok csak 20án kezdik az ovit! Dehogy vagy rossz anya! Botond nagyon aranyos a képeken!!! Kép Kata továbbra is csak hason alszik, bár néha délután már a hátán is, amikor átfordul. Őszibarack: vagy meghámozod és feldarabolod, zacsiba bele és mehet a fagyasztóba, vagy összetrutyózod, és úgy fagyasztod.

Mucska: szia!Kép Hiányzol ám! Örülök, hogy Anna ilyen jó kislány! Gyere most már sűrűbben! Amúgy rendszeresség nálunk is van (nem is menne máshogy a két másik gyerek mellett), csak megvártam míg maga alakította ki.

Jerry: szia! Nagyon szépen gyarapodtok! Kép Remélem teljesen meggyógyultál! Gyere ha tudsz!

Soraya: remélem hamar sikerül rendbe hozni a levrendszereteket! És remélem jól vagytok! Nagyszülők hogy bírják? Meddig maradnak?

Ildikó: merre vagy?

Szöszi: mi van veletek?

VALAKI!!! Nem tudtok egy helyet, ahol normális áron áthúzzák az autósülés huzatját?

Szilvi
lino

Orsi!

Remélem, hogy azért túl éltétek az éjszakát. Tudom, hogy azt írtad, hogy nem akar Gergő aludni. De azért gondolom, néha-néha alszik. Legyél szíves Te is kihasználni ezeket a perceket. Nem feltétlenül alvással, de ha megy akkor akár azzal is. Ha más nem, akkor leülni a fotelba, kedvenc zene be, könyvet talán ne, mert fáradtan nem biztos, hogy pihentet. Ne foglalkozz a házimunkával. Ha van a családban segítség, akkor most nosza vesd be. És nem a házimunkára, hanem egy kicsit Gergő szórakoztatására. Más karjának is kell erősödnie, és más is kipróbálhatja az énektudását, és másnak legalább nincs anyaillata. Vegyél gyorsan leckét Süncsitől, hogy is csinálták, mikor Andriskával voltak a végkimerülés szélén. Ha jól emlékszem a szoptatást leszámítva felváltva voltak készültségben a párjával, és aki nem Andriskázott, az valami mást, és nem Andriska közelében kikapcsolódott. Valamit ki kell találni a saját magad pihentetésére is, mert valószínűleg kezdesz kicsit lemerülni, az immunrendszered is megérzi ezt, és így támad a torokfájásod. Legalábbis szerintem. Szóval, ha van rá lehetőség, akkor ne szégyellj segítséget kérni a családtól, és a szoptatáson kívüli teendőket csinálja más, te meg addig PIHENJ! Ugyanis ez egy öngerjesztő folyamat. Ha te egyre fáradtabb vagy, akkor egyre jobban ideges vagy, hogy miért nem alszik Gergő, ezt ő megérzi (hihetetlen érzékelőik vannak), ő is nyugtalan lesz, és mégannyira sem fog aludni.

Szeretnék jótündér lenni és egy kis varázslással segíteni neked, de sajnos ez nem megy, így csak szurkolok, és küldöm a pozitív erőket feléd.

Üdv:

Zita
pzita

Jó reggelt!

Orsi! Jajj annyira rossz újra az ilyen soraid olvasni, de én is remélem, hogy kicsi fiad hagyott éjszaka pihenni.Kép Én is csak azt mondhatom, amit Zita, muszáj egy kicsit kikapcsolnod, feltöltődnöd, pihenned! Nekem is óriási szerencsém, hogy a szüleim tök közel vannak és imádják az unokájukat, így szivesen átvállalnak egy kis sétáltatást, vagy dédelgetést. S ilyenkor egy kis egyedüli piacozás vagy bevásárlás is tud pihentető lenni. S hidd el, hogy a bébuid tényleg megérzi ha ideges és fáradt vagy, ráadásul betegen meg ezerte nehezebb minden. Amikor nekem gyomorrontásom volt és föl sem tudtam kelni először olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy csak szoptattam, aztán anyák elvitték sétálni Botondot, de aztán győzött a józan eszem, hogy azt mondtam magamnak, hogy meg kell gyógyulnom hiszen a kicsimnek úgy van szüksége rám, s egy-két nap alatt sikerült is!!! Úgyhogy tényleg kérj a családtól segítséget!!!Kép

Zita! Te már így is olyan vagy, mint egy jó tündér, szinte mindig csak akkor írsz, ha valaki segítségre, támogatásra szorul.KépTéged ki pátyolgat ha szomorú vagy?

Szilvi! Kata édes lehetett a próbafülkében.Kép A kilókkal meg ne foglalkozz! Akinek három ilyen gyönyörű lánya van, ráadásul nemrég szültél és szoptatsz, ne legyen szomrú ilyen hülyeségek miatt!!!Attól függetlenül hogy majdnem az induló súlyomnál tartok én sem vagyok nádszál, nem is voltam soha, de ez annyira nem érdekel.KépKöszi a fagyasztós tippet.KépBicajozásKépKép Én is úgy várom már, hogy Botond majd beosonjon hozzánk az ágyba.Kép

Mucska! de jó hogy jöttél! Még egy hónap a nyaralóban? Azért nézz be amikor csak tudsz!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jo reggelt!

Csak nem arany igy rogton...?Kép

Koszonom a hianyolast, mi megvagyunk, semmi kulonos.Nehezebb hetvege utan visszajott a csodababam es jol elvagyunk. Napi 10km-t tologatom (Ez nem vicc,lemertuk nagyjabol), 2-2 1/2 ora d.e es d.u is. A labam terdig lejarom, de Bazso imadja, hat menni kell.Hogy mi lesz a rossz idoben es mikor fogok tudni erdemben csinalni valamit itthon is...ez rejtely.

LinoKép
Mi vasarnap keresztelunk es meg mindig 12kg-al nehezebb vagyok(2-t sikerult hizni szules ota is Kép vagy inkabb Kép).Semmi, de semmi nem jon ram es nincs mikor elmennem venni egy nadragot!KépA noveremtol meg anyukamtol kaptam egy-egy bluzt, es van egy db XXL-es farmerem.Abban jarok minden nap.Mar hanyok, ha rajuk nezek.

Koszonom az sms-t, tunderke vagy.Keszulunk okt-ben wellnessezni, hatha pont egybeesik a talival es akkor megyunk mi is.Ha nem, akkor is szolok es tologatunk egyet valahol, jo?

BellanaKép
Mar akartam kerdezni, hogy hogy viszed le a babakocsit+2 gyereket a 4.-rol?Elintezted a tarolot? MIndig gondolok rad, mikor beszallok a liftbe.Nekunk csak 5 lepcso van a bejaratnal igy, de majd bekakilok,az uj kocsi rohadt nehez...

BoriKép
Isten hozott itthon, tenyleg nagyon hianyoztal!!!

PanoKép
Logsz egy maillel!Jobban vagy? Szerintem legy nyugodtan egy kicsit onzobb!!! Bagoly mondja...Kép

Anyukak!KépAzt honnan lehet tudni, hogy a gyerek ejjeli ebredesnel tenyleg ehes-e vagy csaka megszokas? Mert ugye, ha valakit 10 napig minden ejjel 2-kor felebresztenek, a 11.-en mar ebred magatol is...Namost en ugy latom, hogy Balazs neha mar alig eszik a hajnali kajanal, azt is almaban...Nem lehet, hogy teher mar neki is es inkabb aludna?De nyoszorog, en kiveszem es megetetem, mivel sirni nem akarom hagyni...Szuksege van ra?Azt mondtam megvarom mig magatol elhagyja, nem eroltetem, de ha mindig betomom a szajaba a cicit, akkor is leszokik majd magatol?
7 hetesen (mult szombat) 5500gr volt.Kire utott ez a gyerek?Kép Talan megis van eleg tejem.Kép

Puszilok mindenkit!
szoszi
szoszi

Szilvi! A gipszelés nem csak rosszul hangzik. Ha ránézek a gipszére, akkor nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak inkább. Használhatatlan. Majd lefényképezem, mielőtt elmegyünk levetetni, és felrakom ide nektek. Ennek folyományaként a mai napunk a következőképpen fog kinézni. Ha ezt az irományt befejezem, akkor felhívom a gipszet elkövető rendelőt, hogy készítsék ki a röntgen képet, meg ha lehet, akkor írjanak fel könnyített "gipszet". Ezekért még tíz előtt berohanok Monorra. Tízkor Réka megkapja a kéthónapos szuriját. Utána be az autóba és irány Pest, mert a könnyített "gipszet" csak ott lehet kiváltani. Aztán vagy a Heim Pálban, vagy a Madarász utcában felrakják, ha sikerül megszerezni. Természetesen mindezt három gyerekkel. Még jó, hogy itt a húgom, és csak éjszakára megy dolgozni, pontosabban otthagyjuk majd Pesten éjszakára, hogy dolgozhasson. De még így sem lesz egyszerű, mert Ádám őrült nehéz ezzel a gipsszel, és ráadásul miután térdben nem hajlítható a lába, így a "fogása" sem az igazi.
Kilók. Ma megint felpróbáltam a múltkor emlegetett farmert. Se nem javult, se nem romlott a helyzet. Kép Kép

Bori! Lehet, hogy írtam már a múltkor, de azért biztos, ami biztos mégegyszer: Bejött a gofri-recept. Kép

Jerry! Jó, hogy jöttél.

Talán este jövök, addig is kitartás a küzdőknek, a többieknek meg jó babázást!

Zita
pzita

Aranyrol lemaradtam...Gratula, swenKép

Meg csak annyit akartam, hogy tegnap osszefutottam egy volt osztalytarsnommel, rovid szoknya, top, mukorom, smink,szeles vigyor...Ismeritek ezt a tipust,ugye?
Na, mar latni is eleg volt, aztan azt mondta, hogy milyen jo nekem, egesz nap itthon vagyok, mindenre raerek, nem ugy, mint akinek dolgozni kell.
Igen, mondom, en mindenre raerek!Kép Na, majd beszelunk a 15 eves erettsegi talin:nekem mar 2-3 gyerekem oviban,mosolygos kepek tomkelege, o meg egyedul,megkeseredve.Igaz, lesz mukorme...

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Szöszi! Üdv a túrázók kismamák táborában! Nálam dettó ez a helyzet a kilométerekkel kapcsolatban.Kép Ja és mióta megyünk rákaptam a csokikra, meg a túrórudihegyekre, de tudod a tejcsi érdekében mindentKépÉjszaka: Ha nem vennéd ki Bazsót, csak egy picit megsimiznéd nem aludna vissza? Tőlem csak ennyire telik sajnaKépJaaaa, és Szilvié az arany!Kép

Lino! Megjött a Dadoo!!!!! Gyorsan összeraktam, Botondotr alá és azóta csak ezt hallom: hóóóó meg hááááá. Annyira drága vagy!!!!! Köszi-köszi-köszi....

Zita! Jó utat és kitartást nektek mára (is)!

Öltözök és indul a délelőtti túra!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt,
ha lehet ezt egyáltalán jó reggelnek nevezni - mondta szomorúan Füles.
Ma megyek a Lőportár utcába, még mielőtt lejár az igénylés benyújtására szabott határidő...Állítólag 90 nap.

Orsi,
elég lehangolt és fáradt az üzenetedKép Azért is tudom teljesen átérezni a problémádat, mert Danival dettó így voltunk, csak az nyugtasson, hogy egyszer véget ér. Pihenj minél többet, ahogy Zita is tanácsolta (és mindenki más is persze), hagyd a házi munkát anyukádra és Karcsira. A krónikus fáradtság könnyen átcsaphat
egyéb rosszaságokbaKép
Karcsi már "teljesen" dolgozik?
Anyukád karjában hajlandó elaludni vagy megmaradni Mókuskád?

Swen,
édesek a fotók...Láthatnánk egy Dadoo-sat is?Kép
Őszibarackra én is Linó második tippjét használnám, villával összetörni (vagy apróra vagdosni), és kockafagyasztóba tenni.

Linó,
kinevetett a kicsi lányod?!
Mesefilmek: Dani életkorából és fiú-mivoltából fakadóan nekünk már meg kell küzdenünk a durvább kategóriával: Beyblade, Yugi-oh, és hasonló japán szörnyűségek. De megérti, hogy nem nézheti, mert ő is tudja, hogy bevadul tőle. Egyszer hallanátok csak ezeknek a filmeknek a beszédstílusát...Már milliószor elhatároztam, hogy beírok a kereskedelmi csatornáknak, és jól elmondom a véleményemet...De eddig még nem szántam rá magam. A múltkor is megbüntették az Rtl-t az egyik reggeli mese miatt, a Yugu volt asszem.
Ágycsere: mi is kinőttük teljesen a mózest, Balatonon már az utazóágy volt, és most is az van betéve a szobánkba, nem tudtam áttenni Dorkát Danihoz, ahogy terveztem, mert ugye visszaszoktunk az éjjeli kajára. Pedig Dani annyira kéri minden este...

Zita,
kíváncsi vagyok, mire jutsz gipsz-ügyben...
A mai napod nem lesz semmiKép
Örülök, hogy bevált a goffriKép Valaki megsütötte még?

Jerry,
szépen gyarapodtok, és tök jó, hogy próbálkoztok továbbra is a tejcsivelKép Gyere, ha tudsz!

Szöszi,
túrabajnokunkKép
Jó, hogy itt vagy megint, én is hiányoltalak, ha nem is írtam volna...
Hol lesz a wellnessz? Hány napra vállalkoztok?
Az éjjeli ébredéssel kapcsoaltban megértem dilemmádat, sokszor én sem tudom, azért ébred-e, mert éhes, vagy csak megszokásból...De amikor elkezd már igaziból nyafogni, kiveszem, és cicire veleKép De nálunk is alig 10 perc a kaja ilyenkor...
Műköröm...ugye nem vetsz meg, hogy én is hordok általában, ha nem babázok? De az enyémről senki nem mondaná meg, hogy mű, egyszerűen nagyon szép, és természetesen nem hosszú. Ha látnád anélkül a kezemet...
Na, most már meg lehet rólam a véleményetek: szoli, műköröm...

Csók,
most elhúzok
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

BoriKép
Nekem is volt mar, 2X is...De nem nagy szuksegem van ra, mert eleg szep anelkul is, mar ha eljutok manikuroshoz es nem sokat surolok...A "mukormos" csajszit kepletesen ertettemKép.
Wellness:eddig csak Hevizen voltunk a Hunguest-ben 3X, most Galyateto Hunguesten gondolkodom, 4-5 nap.(van valami allergia kezeleses ajanlatuk, Lacinak jol jonne)Van valami mas otleted???Mar egyszer kerdeztem, csak akkor nyaraltal es mas nem tudott segiteni.Tudtam, hogy Te szakerto leszel benne!Kép
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Köszi a szurkolást, hálistennek már jobban van. De az amúgy 20 kilójából szerintem még nagyon sokat leadott. Kép Még jó, hogy mobil anyukám van, és nappal ő van vele, így anyukája tud napközben pihenni. Remélem most már tényleg leváltja ezt a hentest!

Anita,
köszi a képet, majd én is teszek fel (ha sikerül megint átkötnöm)
Marosra be kell jelentkezni, de mi is kedden kértünk időpontot és csüt-re volt is. Egy percet sem kellett várni Kép
Az archívban olvastam vmikor, hogy dicsérted az Asso-s cipőt. Na a párom jár hozzájuk a nagyker-be, elmesélte nekik, nagyon hízott ám a májuk!
Én még a nagyfiamnak sem engedem, hogy olyan meséket nézzen!
Ja a hasi uh-t 1 és 3 hónapos kor között kellene megejteni!

Szilvi,
hallottam már az üléshuzatról megpróbálok utánaérdeklődni. Arra emlékszem, hogy olcsó volt, és mindenfajta ülésre csináltak.
A tegnapi 9 óra alvás után ma "csak" 6 és fél óra volt, de tegnap rohangálós napom volt, biztos azért.Kép

Orsi,
ez a tipikus baby blues. De nagyon vszínű, hogy átragad a Gergőre is, és ő is ettől lesz egyre nyugtalanabb. Hidd el, hogy minden rendben, akkor ő is sokkal nyugodtabb lesz.

Swen,
Boti nagyon édes Kép Pont ilyennek képzeltem a nick-ed alapján (de nem tudom miért)

Vali,
igen Újpest központban lakunk Kép
nagyon édesek a gyerkőcök Kép

Zita,
én még nem írtam: gipsz KépKépKép csak vannak vhol normális orvosok is!

Jerry,
azért fejlődtök és azt hiszem ez minden fáradságot megér Kép

Hajni
nalika

SziasztokKép

Először is: Ma vagyunk 3 hetesek!!! KépKépKép Reggel mértük Mókuskát és 5050 gramm volt a Drágám! Kis sózsák!Kép

Sokkal jobb a kedvem, mert éjszaka visszaálltunk a szokásos menetrendre, 11 körül elaludt és csak 3-kor kelt újra, aztán meg 3/4 7-kor! Szóval sikerült kipihenni magunkat, ma újult erővel állok a kisfiam elébe.Kép De eddig egész jó a mai nap is, igaz másfél óránként szopcsi, de bírom.

Lino
Nagyon köszi a nyugtatást, tejcsi ügyben ismét megnyugodtam. Sajnos az a baj, hogy amikor kivagyok és rámtör a depi, akkor jönnek elő ezek a gondolatok, hogy nem lesz elég stb.
NadrágvásárlásKép Úgy irígykedek, hogy ennyire ki tudtok mozdulni, kíváncsi vagyok mi mikor jutunk el odáig!

Zita
Köszi a biztatást! Segítségem van szerencsére, házimunkát nem kell semmit csinálnom, csak tegnap ki kellett sütnöm a husit, amit Anyukám bepanírozott. De még ez is épphogy sikerült, egész nap annyit aludt Gergő.Kép Tuti, hogy a frontot érezte, mert éjszakára visszaállt a normál üzemmód. És a torokfájásom is elmúlt, hogy tudtam pihenni!Kép
Drága vagy a jótündérséggel, nekem az vagy így is!Kép Meg a többiek is a sok biztatással!
Szerencsére a párom esténként tehermentesít, tegnap este is végig Ő Gergőzött, Ő altatta, nyugtatta, nekem csak szoptatnom kellett!
A pozitív energiák pedig ideértek, sokkal jobban vagyok.Kép

Bori
Szegénykéim annyit segítenek, hogy már lelkiismeretfurdalásom van, hogy én semmit nem csinálok.Kép Anyukámmal is elvan Gergő, de tegnap pont egész délután egyedül voltam. Sajnos Karcsi most dolgozik csak igazán, indul a zenesuli és a művészeti iskola, ami szintén hozzá tartozik, szóval ki sem látszik a munkából szegénykém.Kép Ha ez lemegy, akkor kicsit jobb lesz, akkor már csak a tanítás, úgyhogy délelőttönként itthon lesz. Anyukám meg heti 3 napban tanít még, úgyhogy leszek néha egyedül. De kibírom és egyszer tényleg vége lesz a nehéz időszaknak. Mindenki ezt mondja, remélem nálunk is így lesz.Kép

Szöszikém
Jó, hogy előkerültél, már aggódtam mi lehet. Hiányolni lehet, hogy itt írásban nem hiányoltalak, de hidd el hiányoztál!
Tök jók ezek a hosszú sétáitok! És olyankor Balázska végig alszik? Vagy nézelődik is?

Most megyek és lepihenek, kihasználom, hogy prüntyögim alszik.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nálunk minden oké Kép
Zsófi élvezi az ovit Kép, csak nem akar ott enni! Semmit! Kép

Haj: akkor nem vagyok egyedül Kép

Orsi: most álom, hamarosan valóság lesz!
képek Kép
Látom, nehéz a kezdet, de bízzál magadban!
Urtica Urens már bevetve??? Bár minek, ha ekkora a lagényke! Van ottkaja!!!
És én is Zita tanácsival értek egyet!
Torkod Kép Az enyém már egészen jó! Kép

Swen: ezek a szemek Kép

Jerry: jó, hogy jól vagytok Kép
Tejecske Kép
Mi bajod volt?

Szöszi: és fogysz??? Közben eszel-iszol???
5500G ??? Akkor tuti van kaja. Kép
Éjjel: Edina is csinálta ezt! Adjál neki egy kicsit, amennyit kér! Hamarosan magától elhagyja!!! Edina 2 hósan tette!
Osztálytárs Kép Majd ha ő babázik (valaha), megtudja milyen is otthon unatkozni!!! Bár néha sikerülne, mi???

Soraya: gyere gyakrabban! Pusz!

Vali: akkor lehet, hogy Alina többet enne!
Kaka:
- éhgyomorra reggel kamillatea, és kaja csak 3/4 óra múlva
- Laevolac ( http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=259 )
- fél glicerines kúp (én tegnap ezt választottam)
- hőmérő
- narancslé, vagy parilé ha nagyobbacska lesz
És én zárójelben jegyezném meg, hogy ennyire kicsi gyereknél szerintem az egy hét nagyon sok!!!

Anita-Bori: csak nem kedves közös ismerősünk volt? Azóta én is beszéltem vele rólatok Kép
Mérleg Kép Ez a fajta jobban tetszik?
A képek miatt ne cserélj palit! Kép A tieidre sem lehet panasz!!!
Az ovi itt van a sarkon, 50m, így nincs értelme kocsiba szálni miatta Kép. Apa "adja le" a lányt melóba menet reggel...
Szunya üzemmód Kép

Panó: ez a férjem itthon van dolog nagyon ismerős!!!
250g? Az sem piskóta! Kép

Süncsi: szerintem Andriska is növelhetett! 3 hósan ez jogos! Bár most Edinám vissza van fogva!
Nagyobb a szeme, mint a szája! Kép

Mucska: mi kitárgyaltunk mindent. Kép

Zita: mi lett gipsz ügyileg? Miért pont egy gyerekkel szórakoznak???
Mi volt a szurin? Mi holnap megyünk a 3 hósra Kép

Lino: gatya Kép Edinának is vannak ilyen kinevetős dolgai!
Igen, jön a hideg!

Hajni-maci merre vagy?
BNM? Zsuzsi? Kakukk? Mariann? Anikó???

Lassan vegyétek elő a pulcsikat, és a vastag rugikat!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zita: remélem Réka nem lázasodik be az oltás után! + remélem, hogy Ádám végre megkapja a könnyített gipszet – nem is gondoltam, hogy ez ilyen nagy macera! Kép

Swen: örülök, hogy már meg is érkezett Kép Kilók meg elfeledve Kép Mai kilométereket megtettétek?

Bori: remélem sikerrel jártál a Lőportálban, bár mintha úgy rémlene, hogy az anyaságit 60 napig lehet igényelni. Vagy csp-t intéztél? Azért nem akarod átvinni Dorkát, hogy Dani nehogy felébredjen, vagy messze van a Ti szobátoktól?

Szöszi: de jó lenne, ha tudnál jönni a talira! Ha mégsem, akkor majd összehozunk valamit, ha jöttök wellnessezni! Kép Örülök, hogy újra angyalbabád van! Ha úgy érzed, hogy csak megszokásból kel fel éjjel Balázs, akkor próbáld meg hogy csak megszeretgeted egy kicsit, hátha visszaalszik. Ha meg nem akkor jöhet a cici Kép A keresztelőn meg úgyis mindenki Balázst fogja nézni Kép 5500 gramm Kép Osztálytársnőd Kép Nekem is van egy, akivel még pocakosan futottunk össze: ránézett a hasamra: Jézusom már megint?! felkiáltással távozott.

Hajni: köszi a címet! Remélem ma megint nagyobbat alszotok!!! Kép

Orsi: remélem ma jobb napotok van! Súly Kép És nyugi, nemsokára már Te is kimozdulsz hosszabb időre a babáddal! Kép Éjszakátok Kép

Zsuzsa: én tegnap egésznap az őszi-téli ruhákat szedtem elő a lányoknak, a nyáriakat meg elraktam. Utálom, hogy jön a tél Kép

Szilvi
lino

Sziasztok,
sikerült végre beadni az igénylésemet mindenféle földi jóra, állítólag 60 nap az ügyintézési határidőKép És egy havi járandóságról már lemaradtam, brühühü. Két és fél órát vártam.

Zsuzsa,
és mit beszéltetek rólam...?Kép
Zsófia főhercegné mit mond, miért nem hajlandó ételt venni magához az oviban? Le fog fogyni...
A mérlegünk, köszöni, jól van, mert becézgetem, miután ma délelőtt is 170 gr evészetet mutatottKép
Ne cseréljek palit, azt mondod? Inkább elküldöm fotós tanfolyamraKép

Orsikám,
na végre, megint egy jobb kedvű Avokádó közöttünkKép Hullámvölgyek, ezt most szokd meg, szerintem. Amikor rendben mennek a dolgok, vegyél elő papírt, ceruzát, és írd le, hogy minden a legnagyobb rendben, van elég tejcsi, stb, stb, és amikor éppen a gödör alján érzed magad, kapd elő a cetlit, és olvasgasd hangosan magadnakKép Ezt komolyan gondolomKép
A kimozdulással még várj nyugodtan pár hetet, ráérsz azt elkezdeni egy hónap múlva is. Addig csak a sétát szokjátok megKép

Nalika,
Köszi az uh-s infót.
Mit csinál a párod a nagykerben, vásárolgat?
Kismarost nagyon hamar meg kell ejtenem, mert Dani lábai miatt szerintem égető szükségünk van ráKép

Szöszi,
wellnessz-re én is Hévizet mondanám elsőnek, másodiknak pedig HévizetKépKépKép
Zalakaroson van még két jónak mondott hely, de az én agyam csak Hévire állt rá...Ott van az Európa, a Carbona, a RognerKépKépKép

Linó,
az én barátnőm is most keresi neked a huzatos nőci telefonszámát, esküszik rá, hogy olcsó és szuperKép

Kedves eltűnt anyukák, másszatok már ki egy kicsit a pelenkahegyek alólKép

Puszi mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ide ültem, de abban a pillanatban felébredt Benőkém.

Lányok- lesz tali?

Zsuzsa- látom hiányoltál. Puszillak. Edina jó súlyban van, lassan erősítened kell, hogy bírd emelgetni.
Profilomat láttad?

Anikó- merre vagy? Bencéd?

Orsi- az én babám is csinálja az óránkénti felkelést, de csak 1-1 nap. Szerintem az időjárás teszi! Kitartás neked! Az én szemeim is leragadnak, de bence csak nézelődik és szopizna.

Puszi mindenkinek!

Maci
maci2

Anita,
nagy zőőd autóval járogat, de nekünk nagyker áron hozta a cipőcskét.Kép
Danit pedig minél hamarabb vidd el, mert a javulás egyébként is lassú, hát ha még később is kezdik a segítséget. Sajnos ez a fiúknál nagyon gyakori KépKépKép

Linda,
Gergő súlya Kép kismotor Kép Azért majd csak kialakul. A babakocsi lejárón meg vigyázz!

Hajni
nalika

SziasztokKép

Gyors helyzetjelentés.Kép

A pihiből nem lett semmi, de nem Gergő miatt, mert Ő tündérien aludt, hanem a védőnéni miatt, aki visszajött (már volt ma délelőtt) egy beutalóval UH-ra. Délelőtt mutattuk neki Gergő hasán a foltokat, amit már kb 1 hete észrevettünk. Mindkét oldalon olyan, mintha a rekesze, vagy mi "látszana", tehát ott pirosabb a bőr. A védőnéni sem tudott mit kezdeni, de mondta, hogy hívjam ki a gyerekorvost, amit meg is tettem. Erre később a védőnéni visszajött, hogy a Doktornő biztos ami biztos alapon elküld UH-ra és este megnézi Gergőt és a leletet. Na, én tökre elkezdtem izgulni, mert ugye Karcsi elvileg munkában és eleve még sehol nem voltunk Gergővel, pont a kórház, mi van ha üvölt, stb. Szerencsére Karcsi szabaddá tudta tenni magát és Gergő pont úgy ébredt, hogy jól be tudott szopcsizni, úgyhogy mikor elindultunk édesen elaludt a hordozóban.Kép Olyan boldog voltam, ráadásul ügyikén már szopcsi előtt felöltöztettem és mindent előkészítettem, összepakoltam a NAGYKép útra, szóval büszke vagyok magamra így elsőre!Kép Na persze a rendelésen nem kezdték el időben a behívást, úgyhogy Gergő pont éhes lett és felébredt, már kezdtem volna szoptatni, mikor behívtak minket. Képzelhetitek hogy sírt, miközben vizsgálták! A foltok nyomán semmi gond nincs a hasikájában, de megnézte a dokinő körbe, mindenfelől és a vesemedencében nem tudom micsoda a normál érték felső határán van. Nyugtatott, hogy minden ok, ez még normális, de 6 hónaposan vissza kell mennünk kontrollra!Kép De annyira mondta, hogy ne aggódjak, hogy nyomom el magamban az aggodalom minden csíráját, nem tesz jót, ha most fél évig idegeskedek ezen. Végül is Mókuskánk gyönyörűen fejlődik, nem mutat semmi olyan tünetet, hogy beteg lenne, úgyhogy nyugodt maradok és fél év múlva úgyis mindent rendben fognak találni! A csípőjét is megnézte, igaz még pici hozzá, de mondta, hogy kicsit kötött és tornáztassam és 3 hónaposan kontroll. De egyelőre csak torna, nem kell merevítős pelust hordani. Nekem különben 3 hónapos koromtól 9 hónapos koromig frejkám volt, az egy abroncs a csípőficamos babáknak, mert csípőficam-gyanús voltam. Remélem Gergőnél nem ez lesz, mert azt nagyon megszenvednénk!Kép Úgyhogy minden peluscserénél tornázni fogunk, doktornéni megmutatta hogyan kell. Tök aranyos volt!Kép
Aztán mikor kijöttünk a rendelőből szépen megszoptattam Mókuskámat, tele pocival nyugisan elaludt a hordozóban, úgyhogy még az iskolába is be tudtunk menni Karcsival, hogy nem késsen el egy megbeszélésről. Annyira büszke vagyok a kicsikémre, meg úgy magunkra is, szerintem nagyon ügyik voltunk így elsőre! Ja, és még cumit is vettünk a kórház gyógyszertárában, próba-szerencse, lehet hogy ezt jobban fogja szeretni, ha nem akkor nem próbálkozom többet.

Na, ez azért rövid nem lett. Bocs, hogy most nem reagálok senkire, de azért picit pihenek, meg vacsizni is kéne. De a tegnapi éjszaka után ez a szuper nap, megint teljesen feltöltődtem pozitív energiával! És, hogy milyen jó volt végre kimozdulni ennyi idő után!!! Gondolom ezt mindenki átélte!Kép

Puszika, lehet, hogy ma még tudok jönni, majd meglátjuk.Kép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Örülök, hogy hiányoltatok. Majdnem minden nap olvasgattam, de mire oda jutottam volna, hogy írok, leányzóm rázendített, aztán már jött a fürcsi..stb., utána én is igyekszem hamar megtalálni az ágyat.
Réka tegnapelőtt már 4kg voltKép
Kiváncsi vagyok mikor fogja ő az éjszakai evést elhagyni. A rendszeresség nálunk azt jelenti, hogy 3-4 óránként eszik és ha nincs 2percen belül kaja akkor vígasztalhatatlan. Szóval nálunk szerintem az a verzió lesz, hogy ő hagyja el magától, mert leszoktatni róla szerintem lehetetlen.

OrsiKép
Látom már jobb a kedved, örülök neki és kitartás!Kép

ZitaKép
Hát ez érdekes gipszelési módszerKép Szegény gyerkőc.

AnitaboriKép
Előmásztam!Kép Hogyhogy csak ilyen soká sikerült intézni a dolgokat??

ValiKép
KakiKép nem sok az a hét nap???

LinóKép
Hát ezt megnéztem volna, ahogy a csemetéd kinevetett.Kép

JerryKép
Ügyesek vagytok, szépen fejlődtökKép

Ruha: Hát én is vásárlásnak nézek elébe, mert nem nagykon férek bele a régi cuccaimba, csak egy-kettőbe, de azok nyáriakKép

SzösziKép
Túra, wellnesKép irigyelek érte benneteket, én nem mernék még vállalkozni rá, mert néha amilyen hisztit lever a leányzó a kajáért szerintem kitiltanának bennünket csendháborításértKép

puszi mindenkinek
BNM
Bnm

Jó estét,
mindenki pelenkát mos?!

képzeljétek, 2 hét próbálkozás után ma Dorka többször hasra fordult, és az alászorult kezecskéjét is ki tudta maga alól cibálni - bár ez elsőre nagyon nehézkesnek tűnt...Szóltam a fiúknak, és Dorka rögvest nekik is bemutatta, közben meg folyamatosan heő-zött.

Bnm,
de jó, hogy itt vagyKép
Ilyen kis "követelőző" az a kicsi poci?Kép Tessék megtömni aztán rendesen.
4 kgKép
Tök kellemetlen, de nem emlékszem az igazi nevedre, valamiért a Timi rémlik. Azért kérdem, mert szeretnélek úgy szólítani, nekem annyira fura ez a Bnm...Emlékszem, az elején még próbáltunk " lebeszélni" erről a névrőlKép

Orsi,
tényleg, nagyon ügyesek voltatokKép Ha ilyen jól esett, lehet, hogy mégsem fogsz heteket várni a következő kimozdulással?
Ma kezembe került egy cikk egy régi babaújságból, és egy tisztán homeós csecsemőkúpot ajánlottak, a neve Viburcol. Kamillakivonatot tartalmaz, és kifejezetten "megnyugtathatatlan" babáknak ajánlják, akik állandan karban lennének, ciciznénekKép Na, nem azért, mert Gergőd ilyen lenne, de te jutottál eszembeKép

Linó,
elpakoltad a nyári ruhákat? Teljesen? Na, én még várok vele októberig.
(és egyébként is, most jut csak eszembe: novemberben szükség lesz rájuk, tudod...KépKépKép)

Nem akarom, hogy Dani felébredjen Dorka miatt éjszaka, ezért marad velünk még, de nappal már a kiságyában alszik, és nagyon élvezi. MA is sok egyórás alvás volt, 4-től meg egészen fél 7-igKép
És megint 170-et szopottKép Teljesen odavagyokKép
Lőportár: nem siettem vele. Viszont a június hóra járót már nem kapom meg. Anyaságit igenKép Mennyi az, 50e?

Most lámpaoltás, már mindenki édesen húzza a lóbőrtKép

Csók
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Aranyermes vagyok? Kép

Jo volt benneteket olvasni. Nem volt idom irni, mert a jo idot kihasznalva en reggeltol estig a levegon vagyok Lilivel. Talaltam itt Godon ket kismamat is, illetve ok talaltak engem, es allandoan veluk vagyok. Nagyon sokat setalunk es az egyiknel a kertben vagyunk egesz nap. Latom nekik is tarsasagi hianyuk van. Hihetetlenul jol esik beszelgetni valakivel. Kép
Mi tovabbra is jol vagyunk, bar Lilinek mar 2 napja van egy hulye szokasa, hogy furdetes utan fel orat uvolt. Ilyenkor szoptatni se lehet. Kép De miutan elhallgat, rateszem cicire es utana alszik is mint a bunda. Kép De majd ez is elmulik egyszer. Kép
Lili ngayon sokat valtozott. Hihetetlenul sokat gugyog, "beszel", probal kommunikalni.

Orsi: Orulok, hogy ilyen jo napotok volt. Ugyesek voltatok. Tenyleg ne foglalkozz vele, amit a dokineni mondott. Kép Gergo gyonyoru es szepen fejlodik.

Swen: Botond gyonyoru. Kép Ez a mosoly! Kép De jo lenne mar eloben latni es egy kicsit megpuszilgatni! Kép

zsuzsa: igen. Jon a tel. Mar en is melegebb ruhakba oltoztetem a Lilit. Tegnap esti setanal mar sapit is kapott, mert nagy szel volt a Dunaparton es persze hideg.

Ejszakai eves. Lili minden nap 3-4 ora korul felkel hajnalban. De o nem csak cumizik, hanem valojaban 10 percig szopizik. Eszik o rendesen. Es utana visszaalszik es reggel 7.30-8 korul ebred. Ez nekem igy nagyon jo, mert gyakorlatilag este 9-tol reggel 8-ig tudok aludni 15 perces szunettel. De ha nem is kell fel Lili, en ugyis felkelek, mert ilyenkor mindig pisilek es iszom. Kép

AnitaBori: nem emlekeszem, hogy valaszoltal-e nekem, hogy vegul is melyik keresztnevedet hasznalod. Kép Hasrafordulas! Kép Lili meg semmelyiknel nem tart, se nem fordult hasra, se hatra. Kép De ami kesik nem mulik. Kép Viszont iszonyatos ero van benne es nagyon jol kuszik. Kép

Kepzeljetek, multkor vittem setalni Lilit es talalkoztam kismamakkal. Egymas melle tettuk a babakocsikat, mert ugy beszelgettunk es neztem a nagy meretkulonbseget a babak kozt. Az egyik megkerdezte, hogy 4-5 honapos a kislanyom? Csodalkozva mondtam, hogy nem, 2 honapos. Elkerekedett a szemuk, mert az egyik kocsiban egy 2 honpos kislany es a masikban egy 3 honapos kisfiu volt es szabalyszeruen kisebbek voltak Lilinel. Hihetetlen volt a meretkulonbseg, pedig azok a babak is anyatejesek es megfelelo sullyal szulettek. Sokan mondjak, hogy Lili milyen szep nagy baba, inkabb hosszu es szep formas feje van. Talan emiatt is nezik idosebbnek.
En csak attol felek, hogy Lili nagyon magas lesz. Ilyenkor mar lehet azt latni? Tudjatok a ferjem 196 cm hosszu. Kép orulnek ha magas lenne a kislanyom, de nem 190 cm.. Szerintitek?

Na megyek, mert ebredezik a Lili.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Bori: na azért olyan mélyre nem raktam el a nyári ruhákat! Kép Csak bedobozoltam, mert nem fértek el az őszi-téliek. Dorka nagyon ügyes hasrafordulással!!! Kata továbbra is hasról hátra forog. Kétszer ugyan sikerült vissza is fordulnia, de az véletlen volt, azóta nem is csinálta. Mostanában inkább a fejét húzza fel, mint aki fel akar ülni, mondtuk neki, hogy ez még kicsit korai lenne Kép De olyan kis dühös tud leni, ha valami nem sikerül neki. Örülök, hogy tetszik Dorkának a kiságy is. Lőportál: örülök, hogy sikerült, anyasági 52 körül volt azt hiszem. Ülésáthúzós címet köszi neked is előre is!

Zsuzsa: oltás Kép Mi majd csak 28-án megyünk, de szerencsére most a három hónapos is csak egy szuri lesz, majd csak a 4-5 hónapos lesz dupla. Legalábbis nálunk.

Bnm: 4 kg – tök jó! Kép Majd kinevet téged is a lányod nemsokára! Kép Látom Te is ruhavásárlással küzdesz.

Orsi: nagyon ügyesek voltatok az UH-val! Kép Látod milyen hamar belejöttél ? Kép

Nekünk meg nagyon sz@r éjszakánk volt Kép Nem tudom mi volt a gyerekekkel, de mind a három vacakul aludt. Nóra már kettőkor jött, hogy valami szellemek járnak az ő ágyában, aztán 4kor amikor pisilni kelt fel (sose szokott) akkor utána Kata is felébredt, és utána rögtön Lili is. Szóval sokat nem aludtam. Remélem ma éjjel visszatér az alvókájuk. De Katának valószínűleg elő kell vennem egy melegebb hálózsákot, mert fázott hajnalban. Tök hideg volt a keze, és rögtön visszaaludt ahogy betakartam egy kis takaróval.

Na megyek mert mostmár végérvényesen felébredtek, és reggelire vágynak

Szilvi
lino

Sziasztok!

Tegnap annyira jó napunk volt.Délelőtt megvolt a szokásos piaccal egybekötött nagy sétánk, s Botond úgy elaludt, hogy csak délben kelt fel, pedig fél nyolckor hagyta abba az evést reggel.Kép Aztán egész délután tök jól elvolt a Dadoo-val, a forgójával, sőt el tudtam altatni a kiságyában, úgy hogy mellé ültem és csak beszélgettünk, énekeltem meg néha megsimiztem. Igaz, hogy csak fél órát aludt, de már ez is nagy haladás, hogy elaludt így. S azt vettem észre, hgy csodálkozva nézi a kis kezeit, s megpróbálja bekapni őket, ami azért nem mindig sikerül, s van hogy néha fejbe vágja magát.KépMeg az a legújabb szokása, hogy a hátán fekve letámasztja a talpait és emelgeti a csípőjét, hogy ebből mi lesz? De nagyon édes.Kép

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!Kép

Hajni! A nickem egy olvasmányélményből származik, s tök véletlen, hogy szőke vagyok, na meg hogy Botond is az.Legalábbis most még.KépÖrülök, hogy javul a kislány.Kép

Orsi! KiruccanásKép Jól aludtatok?

Bori! Hogy ez a Mazsolka milyen ügyes!KépKöszi neked is a fagyasztós tippet. Hétvégén aktivizálom magam.Szopi.Kép

Lino! Nem győzök elég hálás lenni a Dadoo-ért, Botondnak a lepke a kedvence, akárhová teszem, csak azt nézi.Kép Éjszakára én is mindeig betakarom a hálózsák fölé, de reggelre mindig lerúgja, s neki is hideg a keze. Úgy félek, hogy megfázik.KépOsztálytársad nem normális.KépÉjszakaKép

Rita! Lili tényleg szép nagy baba!Kép Jó, hogy van kismama társaságod. Én is mindig azért megyek annyit a kicsivel, mert mindig azt mondom, hogy na most már bejön a rossz idő és úgyse tudunk. De eddig még nem volt ilyen, szerencsére.KépBár ma reggel nagyon hideg van.KépEgyébként Bori válaszolt, az igazi neve Anita, bocsi Borikám, hogy a nevedben szóltam.KépEgyébként nagyon szeretnék én is elmenni a talira Botonddal, csak az a baj, hogy nincs senki aki elvigyen, így csak vonattal mehetnénk. Ez még nem lenne baj, az igazi gond az, hogy babakocsit nem tudnék vinni, s nem tudom vállalkozhatok-e egy ilyen nagy útra kenguruval. Szerintetek?

BNM! Réka nagyon szépen növekszik! Éjszaka meg majd csak alakul magától.Kép

Panó! Te már megint teljesen eltűntél!Kép Tessék bejelentkezni!

Skandináv anyukák szintén adjatok hírt magatokról!Kép

Linda, Anikó! Ti hogy vagytok?

Zsuzsi! HOgy vannak a lányok?

Szöszi! Lemaradsz a dobogóról.Kép

Szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

a bronz is erem...Kép

BnmKép!
Tegyel fel kepet Rekarol! Kis ehenkorasz a csaj,ha ennyire kovetel.En sem akartam menni sehova vele, mert se programunk, se semmink nem volt a kirandulas elott, aztan pont ott allt be.Sokkal jobban birjak a kicsik a strapat mint gondolnank.Es azt mondogatom, hogy ha valami gond van, hazajovunk.De nezd pl BoritKép, ok is allandoan mennek.

LinoKép
Remelem visszatertek a rendesen alvok taboraba.Es Kata kert cicit?Vagy hogy aludt vissza? O nem szokott enni ejjel, ugye?
En is elovettem a melegebb halozsakot, de ennek meg nincs ujjaKép.Mit adjak ala, Bazso olyan fazos,egy bodyban felul meg fazik.

BoriKép
MI kitettuk Bazsot 6 hetesen, de ugyanugy hallok minden nyikkanast,kakilast.Kép Laci azt hitte, hogy igy majd jobban alszom, mert nem ebredek fel mindenre.Latszik, hogy nem volt meg "anyafule"Kép
Viszont, Bazso jobban alszik, mert a mozes mar szukoske volt neki es amugy is alig fert a szobaban...

ZsuzsaKép
Dehogy fogyok, mondom, hogy meg hiztam is...Kép Egyebkent szerintem is rengeteg a 7 nap, de valszinu gyereke valogatja, mert en is olvastam, hogy van ilyen, de nalunk ha nincs napi 3 kaki, akkor mar katasztrofa:hasfajas,nyuglodes...

OrsiKép
Ugyesek voltatok! Ne izgulj semmiert,minden ok Gergovel,nem ugy nez ki, mint egy beteg babo!SotKép

Nem esik az eso...ez is valami! Mehetunk turazni...

szoszi
szoszi

a bronz is erem, csak nem nekemKép

RitaKép
Elfelejtettem, hogy szerintem nem biztos, hogy olyan magas lesz,amiert most hosszu.Minden baba mas utemben fejlodik sztem.De minket is mindig 4 honaposnak neznek...
szoszi

Sziasztok!

Megpróbálok pár képet feltölteni pár képet, mert az albumba akartam, de oda most valamiért nem engedi.

Kép

Az elmaradhatatlan dadoo:
Kép
Kép

És a lányok hajmosás után:
Kép

Nem is írtam nektek, hogy napról-napra koaszodik Kata Kép

Szilvi
lino

koaszodik=kopaszodik Kép
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint