Új privát üzeneted érkezett!

Küldjetek már el takarítani!!! :oops: :oops: :oops:
Nincs kedvem nekiállni, pedig nem sok. :oops:

Bogi ma megint itthon van. Szegény az oviban, az udvaron folyton fázik, így jó náthás és köhögni kezdett. Megpróbálom kikúrálni, mert hamarosan farsang és nem szeretném, ha onnan kellene hiányoznia. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

na egy laptető is! :lol: ez már jel!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

hajra lucuzs :D
eljen a lapteto :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok lányok!

Monyó!
Ez már tényleg a finish! :)

Lucuzs!
Ne menj takarítani! :) Nem árt egy ki lazulás! Nekem sincs kedvem dolgozni, pedig rengeteg a meló! :? Amúgy érzel már valamit? Húúú de jó neked, hogy te már 2 nap múlva tesztelhetsz! Nekem még várnom kell egy hetet!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Szia Kacsi! Hát látod itt ragadtam. :oops: Pedig sokkal jobban szeretek úgy pletyózni, ha szép rend van. :roll:

Igen már csak két nap és tesztelek, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én szívesebben tesztelnék a 14. dpo-n, de hát ezt mondta a doki...

Látom megvolt pé!!! Drukkolok neked nagyon!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ja, és hogy érzek-e valamit?

hát lássuk csak! Néha fáj egy picit a mellem, meg felborult az emésztésem (de ez nem tudom számít-e), meg ezek ha jól tudom lehetnek az utrótól is, amúgy semmi. Vagyis még valami, egy erős megérzés, hogy babás vagyok! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Én nagyon hiszek a megérzésekben! :) Csak a magaméval vagyok bizonytalan, pedig általában bejönnek!
Még valami! Tényleg nagyon szép a görbéd! Trifázisos és van benne egy icipici esés, ami pont a beágyazódás idejére tehető! :wink: Nagyon biztató!

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

Hajni, értelek!

Lucuzs drukk!

Kacsi grat a péhez.

Aisha, merre vagy? Napok óta nem hallok rólad.... :(

Én fogytam. :D Igaz csak 1 kg-ot. Így 68kg lettem. Este javítom a vonalzóm. :)
mókica

Mókica! Gratula a fogyáshoz!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica!

Nagyon ügyes vagy a fogyással! :) Gratulálok!

Kacsi

kacsi80

Sziasztok lányok!

Szombat este úgy cirkuszolt a bal oldalam hogy tuti volt pé, bár még azóta is érzem időnként.
Ma endokrinológusnál jártam, fogytam 3 kg.-t, még 9 és akkor írja fel a metet, tartja magát ehhez, azt mondta ha lefogyom mindenre vevő... Egyenlőre jódot kell szednem, szerinte ez is segíti a pé.-t. Duphastont ma kezdtem, 9. napon teszt, az endo doki szerint, már akkor kiderül van-e valami, ha van irány sos nőgyógyi, és ő, ha nincs akkor szerinte mindenképp szükség van az átjárhatóságira.
Tegnap este még nagyon biztos voltam benne hogy most sikerül, de mára lelombozódtam. Az endokrinológus megkérdezte fáj-e a mellem, mondtam nem, és már el is keseredtem, ezek szerint kellen fájnia???!!! Nagyon izgulok, Lucuzs hajrá, hajrá neked...
Egyébként azt is mondta a doki hogfy ő semmiképpen nem adott volna egynelőre clostit. Jó mi... Hát dióhéjban ennyi.
mók

Mók! És hőmérőzöl? Mutizz valamit! :wink:
Gratula a pé-hez!
És ne keseredj el! Nem kell fájnia a mellednek!!!! Komolyan, nekem a Boginál egyáltalán nem fájt, azt sem tudtam, hogy mi az! :shock:
Drukkolok!

Viszont én a helyedben keresnék másik endokrinológust, aki nem a súlycsökkenéshez köti a met-szedést! Ennek semmi értelme!!! Csak egy csomó időt elpazarolsz!!!
Gondold meg! Pesten sok jó doki van!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!

mi a véleményetek az ovulációs mikroszkopról?
érdemes beszerezni egyet?

KépKép
bettike83

Bettike! Nem tudok róla sokat, de úgy rémlik megbízhatatlan...
De talán más tud segíteni... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nem nagyon tudok mit felmutatni hőmérőzéssel kapcsolatban, mint írtam azért voltak jelek főleg szombat este, sőt még tegnap, és ma is éreztem a hasaljamat, remélem már lefele vándorol.....
Mit gondoltok 9. nap duphaston után tényleg érdemes tesztelni?
Mutathat már valamit a teszt?
Olyan feszült vagyok, pedig a párom is mondta hogy nyugodjak már le, még egészséges embereknél is hónapokig tart mire sikerül, nem hogy nálunk... De annyira hiszek benne hogy most sikerül, és tényleg másra sem tudok gondolni, nem tudom hogy élem túl a 9 napot. Nagyon félek hogy nagyot koppanok.
Persze lehet hogy azért mert ez az első igazolt peteérésem hosszú, hosszú idő óta.
Ráadásul bevettünk mindent az elmúlt 4 napban :oops:
Már gondolni sem tudok együttlétre annyira erőltetett lett a dolog. Gáz mi?

Bettike 83!
Sajnos a mikroszkópról én is csak olvastam....
mók

Mok 9ik nap mar mutathat valamit de nem sok esely van ra,nem ertem miert 9ik nap kell tesztelned :roll:
ha nagyon turelmetlen vagy akkor inkabb ajanlom a 12napot,de meg akkor sem kell a progit abbahagyni ha nega a teszt.
ha van 10es erzekenysegu teszted akkor megprobalhatod a 10ik nap de nem elkeseredni ha negativ mert az akkor meg semmit nem jelent.
Az eroltetett sex ..nagyon is ismerosvolt mar benne reszem sajnos nem is egyszer.

bettike,nalunk a ferjemnek is pafranyos lett a mikroszkop :lol: szoval eleg megbizhatatlan,en spermanezegetesre hasznaltam szorakozasbol.

Mokica nagyon nagyon ugyi vagy.

Kacsi drukkolok a pozi eredmenyhez.

Kép
monyo83

mókica!
Sok grarula a fogyáshoz már nincs sok hátra.....

-j-!
Gyere vissza mihamarabb!

Lucuzs segíts, te érzel valamit fizikálisan? Úgy értem a megérzéseden kívül.

Lányok!
Szerintetek megérzi az ember ha babát vár? Nem tudom miért de úgy gondolom biztos meg fogom érezni ha van valami.
mók

monyó83!
Öszzesen 10 napra elegendő a duphaston amit kaptam, és nem maradhatok progi nélkül az endokrinológus szerint ha babás lennék. Nam értem a nőgyógyi hogy gondolkodott.
És ha 10 nap progi, és kiderül 14. nap babát várok, és nem szedtem progeszteront? Akkor mi lesz, mert hogy én is korainak tartom 9. nap a tesztet, szívem szerin várnék legalább 2 hetet, az aránylag biztosnak tűnik. Most mit csináljak????
Nem is tudtam hogy van 10-es érzékenységű teszt, vagy is hogy lehet ezeket érzékenység alapján vásárolni.

És az is lehet hogy 10.-ik nap teszt negatív, de attól még lehet 2-5 nappal késöbb pozitív?

Tuti hogy megőrülök. Ráadásul az endos doki szerint még ma is bele kellene húznunk apával, de még rágondolni is nehéz, és a párom közölte ma már aztán nem hajlandó, mert már neki is sok ami sok, és kínlódás lett az egészből ........
Ráadásul szegénykém éjfél körül ér ma is haza?
mók

Mók! Próbálj megnyugodni, az idegeskedéssel nem mész semmire! :roll:
Na! Esetleg próbálj meg duphastonhoz jutni! Vagy nődokitól, vagy háziorovostól (bár nem tudom ő felírhat-e), vagy a megmaradt gyógyszerek topikban kereshetsz, hátha tud valaki adni. Sajnos nekem nincs.

De ha nem sikerül, akkor sincs minden veszve! Nem tuti, hogy baj lesz! Higgyél benne, hogy ha babás vagy, akkor jól fognak alakulni a dolgok!

Viszont 10-es érzékenységű tesztet érdemes lenne beszerezned! A 2. topikban vannak olcsón 10-es hcg-tesztek és gyorsan el is küldi neked a csaj.
Amúgy a 10-es érzékenység azt jelenti, hogy már nagyon korán, kis koncentráció mellett ki tudja mutatni a terhességet a vizeletből.
A gyógyszertárakban és drogériákban 25-öst meg 50-est lehet kapni. Úgyhogy korai teszteléshez érdemes 10-esre szert tenni!

És igen, egy 10. napi negatív teszt simán lehet pár nap múlva plusszos!!!

A kötelező szex marha fárasztó, testileg és lelkileg egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy napi rendszerességgel vagy napi többszöri házasélet során nem tudnak erőre kapni a srácok. :wink:

Szóval elsősorban nyugi!!!! Minden rendben lesz! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

mók: en megerztem, hogy babat varok. bar nalam mas volt a helyzet mert mi nem keszultunk erre, nem figyeltunk peteerest semmit... egyszeruen csak azon kaptam magam egy butikban, hogy kismama ruhakat nezegetek es akkor belemhasitott, hogy terhes vagyok. egybol rohantam egy drogeriaba tesztet venni, meg a masnap reggelt sem vartam meg es poztiv. szoval szerintem van ilyen megerzes. Fizikai jellei nalam a nagyon nagyon faradekonysag es a mellfeszules. Most vagyok a 6. heten es mar jon a hanyinger is :/
deepgirl

Mók! Ja, és nem hiszem, hogy biztos, hogy valaki megérzi, ha terhes. Én a Boginál sejtettem, de akkor már 5 hetes terhes voltam. Nem hiszem, hogy 10 naposan éreznem kéne. Persze biztos van, aki megérzi. Én amúgy semmit sem érzek gyakrolatilag, néha egy kis mellfájás.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

meg annyit, hogy en meg mindig nem kaptam progit. Egy hete tanacsoltatok kb. hogy mindekeppen kerjek. de nem adott a nogyogyasz es az endokrinologus sem ajanlotta a 8ik het elott. nemtudom biztos megvolt ra az okuk... ha nem egeszseges a baba inkabb menjen el.. vagy nemtudom...
de eddig ugy tunik minden rendben es mar hanyinger emelyges is kezd jelentkezni ami elvileg nagyon jo jel mert alakulnak a hormonok ahogy kell. jol tudom, hogy annak a jele?
deepgirl

Köszi a dicséretet. :)
Még van mit fogynom. Igazán olyan 60 kg lenne jó. De ha a 65-ig eljutok és sikerül tartanom már az is szuper.

Mók, szerintem a 9.dpos teszt korai. Leghamarabb 14.dpon tesztelnék. Egyetértek Lucuzzsal, keress másik dokit, aki súlycsökkenés nélkül ad metet. Nincs ehhez kötve!!!! www.pco-szindroma.hu itt találsz dokit is!

Bettike, én erről a mikroszkópról pcos körökben nem hallottam semmi jót. Így szerintem fölösleges pénz kidobás.
Piri van már?

Monyó megy a drukk! Ki lesz a hírhozó?
mókica

Lucuzs,
nehezen bírok ám várni! :wink:
Már számolom az órákat, hogy mikor tesztelsz! :P

Mókica,
gratulálok a fogyáshoz!Nagyon ügyi vagy!

Bettike,
nekem volt ilyen mikroszkópom, semmit sem ért!
Túl is adtam rajta hamar!

Mók,
egyszerűen nem értem hogy jár az agya a dokidnak!Szerintem jobb lenne orvost váltani!
Ezt a 9napig adok progit dolgot sem értem.Ez tök hülyeség!9nap alatt még kis esély van, hogy ,megmutatja magát a baba!
Most kaptál clostyt?
Sajnos szinte minden orvos ezzel akarja gyógyítani a pcos nőket!
De ez nagyon rossz!
Csak romlanak a hormoneredmények, ha semmi mást nem kapsz!
Nem ellened beszélek, ne érts félre!
Csak dühítenek ezek a dolgok!
Kicsit olvass vissza a topicban, akár 2-3évet is!
Sok lánynak spontán, a 3as kezelés hatására jött a baba!És nagyon kevésnek kellett stimuláció!

Kényszersex: valami borzalmas dolog.Azóta jött helyre a házaséletünk, mióta lombikra járunk.Azóta már nincs nyomás rajtunk.

Deepgirl,
nem értem a dokidat!Pont most kellene leginkább a progipótlás, mondjuk nem mindenkinek kell, de az esetek 80%ban szükséges!
Remélem Te a maradék 20%ba tartozol.

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

melinda84: miert olyan biztos, hogy kell? vagyis a pco-s noknek nem termelodik rendszerint eleg progi? vagy ez hogy van? nem igazan tudok rola semmit...
deepgirl

Figyelmeztetések:
- A korai spontán vetélések hátterében több mint 50%-ban genetikai rendellenesség áll. Más esetekben a korai vetélés fertőzés és anatómiai eltérések következménye lehet. Ilyenkor a progeszteron alkalmazásának egyetlen következménye a halott magzat kilökődésének vagy egy tovább már nem fejlődő terhesség megszakadásának késleltetése.

ezt talaltam, szerintem ezert gondoljak, hogy varni kell.
Minden tanacsot szivesen veszek mert ha meg midnig ugy gondoljatok, hogy kell akkor addig megyek egyik dokitol a masikig amig valaki add...
deepgirl

Meli! Ne izgulj már annyira! :wink: :lol:
Amúgy ma délután rámijesztett a testem :( , sajnos nagyon ideges lettem (Bogi hisztijétől), és nem is akart elmúlni, azóta is feszült vagyok, és sajnos ez nálam mensi előtt szokott lenni... :( Apa szerint olyankor kibírhatatlan vagyok, és ő már csak tudja! :roll:
Bárcsak holnap reggel kisimultan ébrednék!!!! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nem mindenkinek kell!
De a többségnek igen.
Én úgy tudom, hogy pcos nőknél sokkal nagyobb arányban fordul elő sárgatest-elégtelenség, mint a nem pcos-ok között!
Nem minden esetben termelődik annyi progi, amennyire a babának szüksége lenne!
Pár hete épp Csibuc-nál volt hasonló probléma, szerencsére megoldották!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzskám,
nem agyalunk, hanem hiszünk a babában, oké!!!!???????
Tessék bizakodni! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nekem nagyon úgy néz ki, hogy nem volt pém.De nem is bánom.Sőt, örülök neki.Legalább pihen ígyis a petefészkem, és talán korábban tudunk kezdeni! :oops: :roll:

Monyo,
Nócinak igazán jó kis helyet biztosítasz, ki se akar bújni! :wink:

Ranita,
nemsokára kezded a szurikat, ugye?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Deepgirl! Szerintem minket nem lehet egy kalap alatt említeni az átlaggal. De ha azt vesszük alapul, amit beírtál, akkor látni kell, hogy van olyan helyzet is, mikor nem a genetikai rendellenesség, sem a fertőzés, sem az anatómiai eltérés nem okolható a vetélésért. Igenis van olyan, hogy kevés a progi. Persze biztos nem mindenkinél. De ha mást nem egy vv-t megér.
Én így 3 év babáravárás után progi nélkül még véletlenül sem futnék neki egy terhességnek. Igaz, nekem mindig is kevés volt a progiszintem, de asszem különben sem kockáztatnám meg nélküle... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
teljesen egyet értek!

Deepgirl,
szerintem menj el, nézess egy progi szintet.Ha a doki nem kéri, akkor szerintem úgy is kérhetsz, ha kifizeted!Mert megérné!
Aztán ha szép magas, akkor megnyugodhatsz, ha meg nem, akkor irány progi-pótlásért! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Csak röviden deepgirl-nek:
nekem nézték a progimat amikor kiderült a terhesség, gyönyörű tankönyvi értéket kaptunk. Doki büszke is volt rám, hogy PCOS ellenére ez igen. Itt a lányok persze figyelmeztettek, hogy tök mindegy milyen az érték, érdemes progipótlást kérni. Legyintettem egy jó nagyot. Aztán eltelt 8-10 nap és egyik hajnalban arra ébredtem, hogy vérzek (konkrétan dőlt belőlem) és rohantunk a kórházba. Most meg ott tartunk, hogy a lehető legmagasabb helyileg alkalmazható dózisú progi golyócskák ellenére csökkent a progeszteron szintem, így már szúrnak minden nap, 4 héten keresztül. Csak jótanács, de én nem kockáztatnék a helyedben. Bár remélem Te benne vagy az említett 20 %-ban!

Szép estét mindenkinek!
Vendég

deepgirl,

szerintem hallgass a lányokra, és irány progipótlásért!!!!!!!!!!!!!!!!!

sok lány tudná sorolni, hogy hány angyalkája van már....

Kép
gota79

nekem mikor pozitív lett a tesztem, a doki kérdezése nélkül elkezdtem szedni az utrot. nem kérdeztem senkit, nem nézettem vérvételt. nem akartam, hogy esetleg most is ezen múljon...

Kép
gota79

Sziasztok Csajok!

Az én végtelen jókedvem ma reggelre szertefoszlott, mikor láttam, hogy a hőm mélyrepülésben. Már csak a reménykedés maradt. :( Meg ugye a tegnapi idegesség is... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

csibuc: nagyon sajnalom, hany hetesen tortent veled mindez?
deepgirl

Lucuzs! Köszi a tanácsokat, azt hiszem kezdek lenyugodni, de olyan sok az info, hogy azt se tudom merre kapjam a fejem, és ráadásul lehet hogy fölöslegesen trunkolom magam.
Sok drukk neked a holnap reggelhez, várom hogy mi lesz az eredmény!!!!!

Melinda84!
Velem lehet hogy az a baj hogy időnkéént annyit olvasok a problémám után, hogy lassan jobban tudom mit kellen felírnia az orvosoknak, lehet hogy csak bíznom kéne bennük, végül is nem keveset fizetek mindkettőnek, és csak orvosok.
Egyébként pont pénteken olvastam egy cikket ahol pcos esetén ajánlott stimuláló a klomofin,vagy klomefin, na most a closti az klomefin származék./ Remélem jól írtam a gyógyszer nevét..../
Egyébként a clostyt megint felírta a nőgyógyász, ha megjönne címszóval. A nőgyógyászt a neten találtam még nyár végén, sokjan ajánlották is, illetve állítólag jártas a meddőségi kezelésekben, szeretnék még hinni ebben. Mikor ott vagyok tényleg nagyon szakszerűnek tűnik. Ha köv. hónapban is be kell szednem a clostyt akkor 14. nap körül újra ultrahang, és meglátjuk.

mókica!
Az endokrinológust pont arról a honlapról szereztem amit ajánlottál. Az az igazság hogy hiába fogytam már majdnem 10 kilót, még mindíg 99 kg.vagyok, és lehet hogy igaza van, nem kéne ekkora túlsúlyal nekifutni egy terhességnek. Ettől függetlenül azt mondta örül ha mégis összajön a baba most. Ja és azt is mondta pcos esetén a legelső hogy fogyjon a páciens, normalizálódjon a súlya!!!
mók

Lucuzs!
Azért még ne add fel, reménykedj, minden holnap fog eldőlni! Én nagyon szorítok, hogy sikerüljön!

Deepgirl!
Hallgass a lányokra, nagyon fontos, hogy rendben legyen a progid, én sajnos tapasztalatból tudom...

Csibuc!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok és a picikétek szépen fejlődik! Egyébként hogy érzed magad? Dolgozol, vagy otthon vagy?

Gota!
Veled mi újság? Hogy vagy? Újabb pocifotót mikor kapunk? :)

Monyó!
Jelentkezz be ma is! :)

Ranita!
Hol vagy? MI újság? Gyere és mesélj!

Meli!
Ti mikor kezdtek újra? Vagy meg kell várni a mensit? Bocsi ha már írtad, de rövid az agyam! :shock:

Kacsi

kacsi80

Ezt nem hiszem el! :evil: :cry: Most jövök a wc-ről, már pecsételek, rózsszínesen, 11.dpo-n, 2x1 utró mellett! :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Nagyon sajnálom! :(
Remélem, hogy a dokid holnap tud erre megoldást! Szerintem nem szabad átsiklani ezen a problémán!
Fel a fejjel!

Kacsi

kacsi80

Lucuzs,
nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Lehet kevés a 2x1 utró.Sokat használnak ennél többet!
Most hogyan tovább?Egy átjárhatóságit nem szeretnél?Mert az is lehet, hogy ott van egy kicsi probléma, amit simán meg lehet oldani.Szerintem egy próbát megérne!

Kacsi,
jövőhét csütörtökön megyünk megbeszélni, hogy hogyan tovább!Remélem minél előbb kezdhetünk.Már nagyon várom.
Meg persze a beszélgetést is, mert szeretném személyesen megbeszélni a dokival, hogy mi történt nálunk decemberben! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

hajni!

Nem tudom elment-e a privim amit küldtem, úgy tűnik béna vagyok a dologhoz. Jelezz vissza egy szó erejéig.
mók

sziasztok

holnap reggel 10re bejelentkeztem V.V. doktornohoz. Elmondom neki az aggalyaimat a 8 hetes progeszteron kezdessel. Majd leirom a velemenyet meg, hogy sikerult-e kisirnom a progit :)

lucuzs: sajnalom :(
deepgirl

sziasztok.

meg egyben,de nem sokaig.
Voltam ctg en ,jo a baba szivhangja,fajasaim nincsenek csak pici kiugrasok voltak.
Magzatviz van eleg,lepenyem 3as eretsegu,mehszajam 2ujnyira nyitva.
na es a lenyeg.Penteken fekszem be a korhazba es szombaton reggel inditjak a szulest,igy beszeltem meg a dokival.
kavarognak a fejemben a gondolatok nem tudom oruljek vagy ne.

Lucuzs,jaj neeeeeeeee,amig nem jon meg rendesen adig van remeny,drukkolok a holnapi teszthez,ha pozio akkor azonnal proginezes.

Kép
monyo83

monyo83: sogornomnek 2 szulese volt a masodikat inditottak mert tul horda, es aztmondta h az inditott szuleseknel sokkal kevesebb ido a vajjudas. tudom nem tul hasznos info de gondoltam azert megosztom Veled :) sok erot kuldok mar csak par nap!
deepgirl

Hali!

Monyó, miért kell indítani??? :shock: Természetesen drukkhegyek!++++++++

Lucuzs, sajnálom. :( Neked volt már átjárhatóságid????

Mók, az igaz, hogy kell a súlycsökkenés. Hisz ez álltal rendezödik a hormon, a cukor, a ciklus. DE a met segít ebben. A clostyval vigyázz! Túlstimulálhatnak vele. Az pedig egy pcos-esnek nem a legszerencsésebb!Ezért kell szigorúan követni a ciklust.
Milyen hosszú ciklusaid vannak? Bocs lehet írtad már de nem emlékszem rá. :oops:

Na nem okoskodok itt tovább! Többiek véleménye? :)
mókica

Monyo! Akkor most már tényleg mindjárt anyuka leszel!!! :lol:
De miért is kell indítás???

Deepgirl! Én ebben a helyzetben nődokihoz mennék, innentől az ő dolga, nem az endokrinológus végzi a terhesgondozást! Szerintem itt a nőgyógyászt kell puhítani!

Mók! Jól mondja Mókica, hogy a met segít a fogyásban, ezt a gyógyszert elsősorban a felborult hormonrendszer helyrepofozása miatt szedjük, nem magától a gyógyszertől esünk teherbe!
A túlsúly is a betegség miatt alakul ki! Nem azért mert mi folyton zabálunk! Ez sajnos a pco velejárója.:? Én sokáig azt hittem szörnyű/szörny vagyok, de a met segített nekem, elkezdtem fogyni és most látom magamban újra a nőt!!!
Ha szednéd a gyógyszert, rendeződne a hormonháztartásod és sokkal könnyebben megindulna a fogyás, a tested elengedné a zsírpárnákat.
Hidd el, mi mind átestünk ugyanezen! Végigjártuk az utat, nem egy, nem két dokit kipróbáltunk és addig mentünk, amíg segítséget nem kaptunk!!!
Sajnos nem szabad feltétel nélkül hinni az orvosoknak! Ha azt látod, hogy nem jó irányba haladtok, mást kell keresni!
Sokan, akik itt vagyunk hónapokat, éveket vesztettek el, azzal, hogy feltétel mélkül megbíztak az orvosukban.
Nem bántani akarlak! Csak szeretném, ha neked könnyebb lenne, mint nekünk volt. Mert mi már ezt végigcsináltuk és tudjuk mikor kell váltani!
Ölellek! Kitartás! Fel a fejjel és előre magadért, az álmaidért! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, magamról meg nem is írtam! :oops: :D

Meli! Ti említetted, hogy talán kevés az utró, hát ez már nekem is többször megfordult az agyamban. Nálam mindig is gond volt a luteális fázissal. Mindenesetre Tapolcán mondani fogom.
Ami viszont fura, hogy az első inszemnél is 2x1 utrót kaptam, és akkor a 14. napig nem volt semmi barna, vagy pecsételés. Akkor abbahagytam, és csak két nappal később jött meg a mensi. Nem értem, hogy most meg miért csinálja ezt? :shock: :evil:

Mókica! Nekem még nem volt átjárhatóságim. Én már nagyon akartam, mikor Tapolcára kerültünk. De a doki azt mondta, hogy mivel van már egy gyerekem, és semmi bajom nem volt azóta, ezért ő ezt a beavatkozást nem eröltetné... hát nem tudom... lehet mégis kéne... de persze én is bizonytalan vagyok, mert gyakorlatilag eddig nagyon pé-m se volt, apánál is rosszak lettek az eredmények, szóval van elég oka a sikertelenségnek. Persze tudom, hogy nem szabad soha elhinni, hogy ennél rosszabb már nem lehet. :roll: :?
Most azért is vagyok gondban, mert egész héten nincs a Török Tapolcán, ezért holnap egy másik doki fog megvizsgálni, és ő fog dönteni a hogyantovábbról, pedig én meg akartam vitatni a helyzetünket a Törökkel. Azt szerettem volna, ha ő dönt, végülis ő ismeri az esetünket.

Amúgy most egy kicsit nyugodtabb lettem, hallgattam egy kis Halász Jutkát :lol: , engem a gyerekdalok mindig felvidítanak. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

A doki szerint Noemi teljesen kesz a megszuletesre,nagy baba es nem kellene neki tovabb nonie,en is szenvedek mostmar keszulodik csak nem indul meg.
rakerdezett a doki majd 20masodperc gondolkozas utan ravagtam hogy akkor inditsuk,mindig is attol paraztam hogy tul nagy lessz es nem fogom tudni megszulni.
Mindegy tul leszek rajta,bar most nagyon felek de ahogy ismerem magam naprol napra jobban felnek.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?