Monyo! Akkor most már tényleg mindjárt anyuka leszel!!!
De miért is kell indítás???
Deepgirl! Én ebben a helyzetben nődokihoz mennék, innentől az ő dolga, nem az endokrinológus végzi a terhesgondozást! Szerintem itt a nőgyógyászt kell puhítani!
Mók! Jól mondja Mókica, hogy a met segít a fogyásban, ezt a gyógyszert elsősorban a felborult hormonrendszer helyrepofozása miatt szedjük, nem magától a gyógyszertől esünk teherbe!
A túlsúly is a betegség miatt alakul ki! Nem azért mert mi folyton zabálunk! Ez sajnos a pco velejárója.
Én sokáig azt hittem szörnyű/szörny vagyok, de a met segített nekem, elkezdtem fogyni és most látom magamban újra a nőt!!!
Ha szednéd a gyógyszert, rendeződne a hormonháztartásod és sokkal könnyebben megindulna a fogyás, a tested elengedné a zsírpárnákat.
Hidd el, mi mind átestünk ugyanezen! Végigjártuk az utat, nem egy, nem két dokit kipróbáltunk és addig mentünk, amíg segítséget nem kaptunk!!!
Sajnos nem szabad feltétel nélkül hinni az orvosoknak! Ha azt látod, hogy nem jó irányba haladtok, mást kell keresni!
Sokan, akik itt vagyunk hónapokat, éveket vesztettek el, azzal, hogy feltétel mélkül megbíztak az orvosukban.
Nem bántani akarlak! Csak szeretném, ha neked könnyebb lenne, mint nekünk volt. Mert mi már ezt végigcsináltuk és tudjuk mikor kell váltani!
Ölellek! Kitartás! Fel a fejjel és előre magadért, az álmaidért!