Mit cicak, kandurok
mareknyi meretueket birtam osszeszedni az altala malr leporszivozitt szonyeg amugy nem elrejtett reszerol is
Nos nem, a mosast nem nagyon engedem neki, illetve csak ugy, hogy ha a sajatjait teszi bele, akkor azt csinal veluk amit akar. De pl most hogy ket hetet majdnem fekudtam beraktam azert a mosast es en balga megkertem, hogy teregessen ki... ooo jo edes anyam!!! utalok vasalni, akkor is kell ha jol teregetek, de ha nem, akkor aztan hetvenszer olyan a vasalas. Komolyan mondom, csomoba gombolyodve kepes kitenni a zoknikat, felbehajtva polokat meg ingeket, egyreszt az eletben nem szaradnak meg teljesen ugy, masreszt mintha a kutya fekudt volna rajtuk vagy direkt zsugorittattam vokna vasalas elott, hogy nehezebb dolgom legyen
Ugyhogy nem, nincs nalunk teregetes sem, mert az nekem cumi utanna
Nagyon kene ide is a szaritogep amugy, de hat ez kb csak engem izgat olyan szinten, hogy 5 eve akkut problema. A piciket jobb mar, hogy van futesunk, de mivel nem tudunk allandoan futeni, egy esosebb heteket halmozo idoszakban beza van, hogy semmi nem szarad, van amit vissza kell tegyek emiatt ujabb mosasi korre... szoval nagyon kene nekem is telire a szarito. (bar mikor ilyen ido van telen mint ma meg tegnap, hogy hetagra sut a nap, akkor lehet kinn is teregetni, de 5 het szakado esoben ez nem jatszik)
Egyebkent iment rendeztem kicsit a terepet a mosogep korul, hogy odaferjen a muki ha ideer. Nos amikor kifolyt a viz emberem volt, aki feltakaritott. Ez volt szombaton, de en sem tanulok am belole, hogy azonnal nezzek a dolgok utan, nos talaltam ket vodornyi rongyot, vizes zoknit, ruhat, es reszben vodor vizben azo szonyeget!!! is, ami szerintem az o velemenye szerint mar az eltakaritas... nos nem tudom, megvarjuk mig honapok alatt majd kiszarad? Vagy megdohosodik? vagy gondol egyet es elkoltozik?
:D:D Idonkent hatarozottan az az erzesem - es ennek hangot is szoktam adni - hogy o ezt azert csinalja velem, hogy tanuljam mar meg egyszer es mindenkorra, hogy o erre keptelen... be akarja nekem bizonyitani, hogy szabaduljon
Na de ugye csak akarni kell, mert tegnap nemi instrukciok utan es 20 perces ujabb porszivozas utan azert sikerult rendbevagni a halot
:D