Rit
Mi most pénteken kezdjük az uszit 1/4 6kor.
Forti
Ügyi Levi a bölcsivel!
Manó
Tök rendi a gondozónő, hogy csak így behívott benneteket.
Követés: Nálunk a Dani követi a nagyobbakat, mint az árnyék
és utánozza őket.
Ilke
Szép nagy a pocid már!!!!
rit
Bár mi csak jövőre ovizunk, bölcsait kihagyjuk, de nálunk is már most bejelentette apa, hogy együtt akarja a beszoktatást. mondjuk ez nem is lesz gond, mert most már egy helyre járunk és talán a kinézett ovi is összejön majd.
Már úton van a férjem, de sajnos nem találkozunk, mert mire én az utolsó busszal leutazom a szüleim házához, addig ő nem ér ide, max. a határnál járnak majd.
így csak vasárnap látjuk egymást ismét 3asban. ebben a 3-4 napban szét messengereztük magunkat és egy csomót telefonáltunk.
Dani tegnapi beszólása egy hapsinak aki cigit vett le a polcról a Kaiser's-ben: "Bácsi, cigi, fúúújjj, büde" (A sógornóm barátja cigizik, tőle látta, mi az a cigi)
A másik, amikor parkoltam be párhuzamosan (amit utálok, de most már egész jól megy-- nagy úr a kényszer, ha nincs máshol hely) : "Anya, nem fér be!" na mondom, nem lehet lebőgni a kiscsávó előtt, hogy anya nem tud beállni
Utána együtt főztünk, én apának fincsi pulykafasírozottat petrezselymes krumplival, dani meg a kis edénykéiben babot, krumplit, fokhagymát, petrezselymet (mind igaziak) és kevergette, átmerte az egyik tálkából a másikba. addig én megcsináltam a krumplit és a fasírtmasszát. Sütni csak 1/2 10 után tudtam nekiállni, mert addig fürdettem és altattam. aztán elfelejtettem, hogy máég a mosás is ott figyel a mosógépben és ki kellene teregetni. így lett fél 1 mire ágyba kerültem, mert még hajat is kellett mosnom. hajnalban meg dani kéredzkedett fel hozzám és együtt aludtunk reggelig. persze őkelme nem fér ám el a 190x200-as ágyon, ha hozzá értem véletlenül, akkor ő kitúrt a helyemről
jól el is feküdtem a nyakam.
most meg délelőtt óta hányingerem van, fáj a gyomrom és szeriontem van hőemelkedésem, így csak holnap buszozok le Jb-be, mert félek a buszon még jobban felzötykölődik vmi. most is rohantam itt a melóhelyen a wc-r, mert rámtört a rosszullét.
mielőtt babára gondolnátok, ez tuti nem az.
holnaptól másfél hétig nem vagyok, mert szabin vagyok, hétfőtől meg Cisco tanfolyamon, amiből ráadásul még vizsgázni is kell.
szép hétvégét!
gumicukor