Sziasztok!
Úgy látszik, én kifogom a "leglekesebb" és legsegítőkészebb védőnőket: a mostanit utoljára december elején láttam. Akkor abba maradtunk, hogy majd hívom, ha megszülök. Hát lehet, hogy arra várhat részemről. Ne hívogasson hetente, de azért egy telefont megereszthetne, hogy egybe vagyok még. Igaz, amikor a 20. héten veszélyeztett terhes lettem, mondta, majd hív. 2 hónap után jutottam eszébe, gondolom közben tele lehetett aggodalommal.
Én nem feltétlenül a környezetvédelem miatt gondolkodtam a moshatón. Azért is, meg mert az okos Kismamában olvastam én is a 100 ezres nagyságrendű megtakarítást. Belekalkuláltam a mosópor, meg energia árát is. Igazából, hogy egy adaggal több, vagy kevesebb, engem már nem ráz meg, mint Te Adrienn, én is állandóan mosok. Gondolom a Te fiadnak is van olyan, hogy egy nap simán rámegy 3 garnitúra ruha is... Apának meg egy nadrád + egy felső kitesz egy adagot ilyenkor télen. A rohadt zokni mennyiséget már nem ecsetelem....
De kicsit megrázott, hogy nap közbe 2 óránként pelenkázhatom, ha nagyobb lesz, éjjel meg kitömhetem a komplett tetra pelenka készletemmel, hogy ne ázzon át. Szóval itt letettem a környezetvédelemről és a spólolásról
ennél kényelmesebb vagyok sajnos. Azért várom majd a tapasztalataidat Kattkat, mert meggyőzhető vagyok....
Én tök antiszociális vagyok már. Szétszakadok, fáj a derekam, fáj a hasam... szumma szumárom elviselhetetlenül hisztis vagyok. Asszem az egész családnak megváltás lenne, ha megszülnék. Tudom, hogy akkor se lesz leányálom, de legalább már tudnék mozogni. Azért hiányozni fog ez az állapot, csak nem ennyire a vége....Szóval most egymásnak tökéletesen ellentétes dolgokat írok. Hormonok....
Kattkat!
Nekem nem volt anionos (vagy milyen) betétem, mégis egy hét után már semmi bajom se volt a sebemmel. Azért az elején nem voltam olyan virgonc - mint ahogy más sem - úgyhogy most törekszem a gátvédelemre. Mindegy, ha mégsem jönne össze, azért megjegyzem ezt az anionos valamit, hátha most nem leszek ilyen szerencsés, és csak ez segít. Jó tudni, hogy ilyen is van.
Te egyébként mazochista vagy
az ágyáthúzást megértem, mert imádom a tiszta, friss ágyneműt. Ebből kifolyólag az uram nem annyira, mert a húzocskázást igyekszem rá hagyni
az igazságos munkamegosztás keretében. A macskát is, merthát egy idő után beájulsz az alom szagtól. De porszívózni.... igaz, helyetted se csinálja meg senki. Mindenesetre, azért mostmár a nagytakarításról mondj le, vigyázz inkább magadra.
Adrienn!
Hát igen, a wc most már egyébként is legutálatosabb hely számomra. Már annyira lenn van a babóm, hogy éjjel 2 óránként megyek. És ha nem kelek fel időben, úgy bekeményedik a hasam, hogy szikrákat szór a szemem....
Vérnyomásod, cukrod rendben?
Vigyázzatok magatokra! Ja, úgy döntöttem hétvégén most már szülök
Hátha nekem is bejön, mint Pakonak